Θα αυξηθεί δηλαδή το εργοδοτικό κόστος 100 ευρώ και τα λεφτά του εργαζομένου κατά 40 ευρώ. Αυτό είναι το ζουμί.Parrot έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 11:55Κάτι είναι κι αυτό, αλλά ρε παιδί μου πολλές οι κρατήσεις..
https://www.protothema.gr/economy/artic ... itsotakis/Στο 6,5% η αύξηση που θα ανακοινωθεί - Πώς επηρεάζονται 19 επιδόματα
Στα επίπεδα των 830 ευρώ «κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, ο νέος κατώτατος μισθός μετά τη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου. Η υπουργός εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου παρέδωσε την Παρασκευή την πρότασή της στον πρωθυπουργό, ο οποίος και θα ανακοινώσει την αύξηση μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου.
Επομένως, το ποσοστό της αύξησης ανέρχεται σε 6,5%, δηλαδή 50 ευρώ μεικτά, που θεωρείται αξιοσημείωτη αύξηση για τα χαμηλόμισθα νοικοκυριά προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο κύμα ακρίβειας. Ο νέος μισθός θα διαμορφωθεί στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου από 780 σήμερα και το καθαρό ποσό θα ανέρχεται στα 706 ευρώ από 667 σήμερα.
(...)
Κατώτατο μισθό €830 θα ανακοινώσει αύριο ο Κυριάκος..!
- hellegennes
Re: Κατώτατο μισθό €830 θα ανακοινώσει αύριο ο Κυριάκος..!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Καλυτερα κρετινος παρα ψευτης που αρνειτε οτι το κομμα του προκαλεσε την χρεωκοπια της χωρας και που μας το παιζει και πατριωτης οταν ειναι ολη μερα στο τηλεφωνο και ρωτα τους ξενους τι να κανειtalaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:53Ας ψηφιζες Καραμανλη αντι για "Λεφτα υπαρχουν" να μην υπηρχε ουτε χρεωκοπια ουτε τιποταΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:49
Ασημαντο ποσο σε σχεση με την χρεωκοπια που προκαλεσε η ΝΔλα με τις ενεργειες της την περιοδο 2004-2009. Αλλα σαν κομματοσκυλα που εισαστε το αρνειστε.
( Εκτος και νομιζεις οτι μπορειτε να ψηφιζετε σαν κρετινοι και να μην υπαρχουν επιπτωσεις λιγο καιρο μετα)
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- hellegennes
Αυτοί το δημιούργησαν το οικονομικό αντίκτυπο που είχαν την χώρα σε 24 μήνες λοκντάουν και δεν άφηναν την αγορά να δουλέψει κανονικά.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:14Σε έχω για σοβαρό.
Πες μου τι σχέση έχει το μοτοκρος ή το επισκεπτήριο στο στρατό, με τον πρωτοφανή οικονομικό αντίκτυπο που έφερε μια πανδημία.
Όσο για τις 30% αυξήσεις γελάνε και τα άτομα υδρογόνου. Το κόστος ζωής έχει ανέβει 50% και το κράτος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα γι' αυτό. Μόνο ένα παρτσακλό έστελνε να διαφημίζει σούπερ μάρκετ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
οκ, κρατω το Καλυτερα κρετινος που ειπες.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:55Καλυτερα κρετινος παρα ψευτης που αρνειτε οτι το κομμα του προκαλεσε την χρεωκοπια της χωρας και που μας το παιζει και πατριωτης οταν ειναι ολη μερα στο τηλεφωνο και ρωτα τους ξενους τι να κανειtalaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:53Ας ψηφιζες Καραμανλη αντι για "Λεφτα υπαρχουν" να μην υπηρχε ουτε χρεωκοπια ουτε τιποταΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:49
Ασημαντο ποσο σε σχεση με την χρεωκοπια που προκαλεσε η ΝΔλα με τις ενεργειες της την περιοδο 2004-2009. Αλλα σαν κομματοσκυλα που εισαστε το αρνειστε.
( Εκτος και νομιζεις οτι μπορειτε να ψηφιζετε σαν κρετινοι και να μην υπαρχουν επιπτωσεις λιγο καιρο μετα)
Ε οι κρετινοι μη θετε και λεφτα, αφηστε τους πατριωτες δεξιους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και παλι, αλλα θα παρει μισο αιωνα περιπου
- Otto Weininger
Το 50% αύξηση κόστους πως προέκυψε;hellegennes έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:58Αυτοί το δημιούργησαν το οικονομικό αντίκτυπο που είχαν την χώρα σε 24 μήνες λοκντάουν και δεν άφηναν την αγορά να δουλέψει κανονικά.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:14Σε έχω για σοβαρό.
Πες μου τι σχέση έχει το μοτοκρος ή το επισκεπτήριο στο στρατό, με τον πρωτοφανή οικονομικό αντίκτυπο που έφερε μια πανδημία.
Όσο για τις 30% αυξήσεις γελάνε και τα άτομα υδρογόνου. Το κόστος ζωής έχει ανέβει 50% και το κράτος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα γι' αυτό. Μόνο ένα παρτσακλό έστελνε να διαφημίζει σούπερ μάρκετ.
Όσο για την αγορά, μια χαρά δούλευαν μαύρα, πάρα μα πάρα πολλοί, και ταυτόχρονα τσεπωναν και επίδομα.
Ή έβαζαν τους υπαλλήλους τους δήθεν σε αναστολή εργασίας, πλέρωνε το κράτος και αυτοι ήταν εκεί να δουλεύουν κανονικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
talaipwros έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:59οκ, κρατω το Καλυτερα κρετινος που ειπες.
Ε οι κρετινοι μη θετε και λεφτα, αφηστε τους πατριωτες δεξιους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα και παλι, αλλα θα παρει μισο αιωνα περιπου

H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Ληστοσυμμορίτης
το ενεργειακό παίζει να έχει αυξηθεί και περισσότερο, γαμημένη απελευθέρωση της αγοράς και γαμημένοι πράσινοι φόροι.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 00:13Το 50% αύξηση κόστους πως προέκυψε;hellegennes έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:58Αυτοί το δημιούργησαν το οικονομικό αντίκτυπο που είχαν την χώρα σε 24 μήνες λοκντάουν και δεν άφηναν την αγορά να δουλέψει κανονικά.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Μαρ 2024, 23:14Σε έχω για σοβαρό.
Όσο για την αγορά, μια χαρά δούλευαν μαύρα, πάρα μα πάρα πολλοί, και ταυτόχρονα τσεπωναν και επίδομα.
Ή έβαζαν τους υπαλλήλους τους δήθεν σε αναστολή εργασίας, πλέρωνε το κράτος και αυτοι ήταν εκεί να δουλεύουν κανονικά.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ποσες αυξησεις θελομε ακομη για να φτασουμε τα 1500 ευρω στο τελος της 4ετιας που ειπαν,αν δινει ενα 20ευρω καθε ετος καθαρο,τα φτανουμε,α?
-
Α ο μέσος...ο κατώτατος θα μείνει κατώτατος.

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
830 ευρώ κατωτατος; φαγοπότι θα κάνουμε!
Εμπρος, γερα προς τα πισω!!! https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... voulgaria/
Αυτοί είστε,θα πεταχτεί να πει ένας Κουτσιούμπας.πετρος έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 11:46Εμπρος, γερα προς τα πισω!!! https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... voulgaria/
Ασε τον Κουτσιουμπα και δες τι λενε οι δυτικοι οικοι αξιολογησης και η Eurostat. Μπινεδες της Ευρωπης γιναμε..... https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... kyvernisi/
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Υπερβολική η αύξηση 6,5%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Καρκινογόνος ουσία πιθανώς» η ασπαρτάμη, θα ανακοινώσει ο ΠΟΥ
από vantono » 29 Ιουν 2023, 18:13 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 162 Απαντήσεις
- 6011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Απρ 2025, 20:45
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 3399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
04 Οκτ 2023, 13:49
-
-
Νέα δημοσίευση Γίνε τραβεστί, και το κράτος θα σου επιδοτεί το μισθό
από southern » 21 Ιαν 2025, 09:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
22 Ιαν 2025, 01:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σουβλατζίδικο στη Μύκονο ζητεί τυλιχτή με μισθό 3.600 ευρώ..!
από Parrot » 19 Μάιος 2023, 12:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 27 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
19 Μάιος 2023, 12:56
-