μουσταρδα κετσαπ βανεις ή τζατζικι, διοτι αν και βορειος ομολογω πως το τζατζικι ταιριαζει πολυ καλυτεραSid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:41Ορθολογισμός γαρ, πότε να ανοίγω, όποτε γουστάρουν οι άλλοι;Οργισμένος έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:39Φετος θα σου ρθω ρε γκετεμποργιοτη. Ακουσα ακαλα λογια, μονο παραπονο για το ωραριο. Ενας ταξιτζης παοκι, που ξερω , με λεει, "ανοιγει οποτε γουσταρει αυτος"Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 02:06
Αν έχεις υπομονή, μπορεί και μέχρι δυο ώρες να έχει αναμονή αν και συνήθως είναι 45 λεπτά με ώρα
4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο
- Οργισμένος
Re: 4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
αν θες ανεβαζεις και μια φωτο απο το γυρο δλδ την καθετη σουβλα με το κρεας, οταν ειναι ετοιμη για κοψιμο . Να δω ποσο το ξεροψηνεις δλδ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι, αλλά ο πραγματικός γύρος ψήνεται σιγά-σιγά απ' έξω προς τα μέσα, όχι όλος μαζί. Κι έτσι πετυχαίνεις το ξεροψήσιμο κόβοντάς τον λίγο-λίγο χωρίς να το στεγνώνεις.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:40Ναι ουσιαστικά αυτό είναι ο γύρος, ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας που ψήνεται κάθεταhellegennes έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:36Ε, δεν είναι γύρος αυτό, είναι ψιλοκομμένο, μαριναρισμένο κρέας. Και μην μου πεις ότι αυτό είναι ο γύρος.
(ότι θα σου έκανα εγώ υποδείξεις σε θέματα σχετικά με γύρο, το είχες φανταστεί ποτέ;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Ληστοσυμμορίτης
μόνο μεσανατολίτικα συμφέρουν, παίζει να είναι κάτω απο 3€. Και καλύτερη υγιεινή, στους έλληνες σουβλατζήδες φοβάσαι
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Ρε σεις μη το αγοράζετε. Στο άμστερνταμ πήγε από 7.5 που είχε στα 10 και από όσα ελληνικά μαγαζιά αγοράζω δεν είναι πάρα πολύ καλό. Ε δεν αγοράζω, το φτιάχνω μόνος μου.
Αυτό το πράγμα του πήγε 3ε, πήγε 4, πήγε 10. Όταν είχε αρχίσει ο πόλεμος που ανέβαιναν οι τιμές κάθε μέρα το μαγαζί που συχνάζω στην Κρήτη έβγαζε κάθε μέρα ταμπέλα με το πόσο έχει σήμερα το σουβλάκι. Ούτε χρηματιστήριο να ήταν και έβγαζε τιμή μετοχής.
Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης το φαί από έξω. Αν σας φαίνεται ακριβό, μη το αγοράσετε και αυτό ισχύει για το 90% των αγαθών.
Κατά τα άλλα η Ελλάδα έχει από τα μεγαλύτερα ΦΠΑ στην ΕΕ, την πιο ακριβή τιμή σε καύσιμα και από τα πιο ακριβά ρεύματα. Προφανώς και αυτό θα περάσει και στην τιμή
Αυτό το πράγμα του πήγε 3ε, πήγε 4, πήγε 10. Όταν είχε αρχίσει ο πόλεμος που ανέβαιναν οι τιμές κάθε μέρα το μαγαζί που συχνάζω στην Κρήτη έβγαζε κάθε μέρα ταμπέλα με το πόσο έχει σήμερα το σουβλάκι. Ούτε χρηματιστήριο να ήταν και έβγαζε τιμή μετοχής.
Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης το φαί από έξω. Αν σας φαίνεται ακριβό, μη το αγοράσετε και αυτό ισχύει για το 90% των αγαθών.
Κατά τα άλλα η Ελλάδα έχει από τα μεγαλύτερα ΦΠΑ στην ΕΕ, την πιο ακριβή τιμή σε καύσιμα και από τα πιο ακριβά ρεύματα. Προφανώς και αυτό θα περάσει και στην τιμή
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
τελικά ποσο ευτυχισμένη ειμαι που δεν τρώω σουβλάκια!!!

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Sid Vicious
Οργισμένος έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:44αν θες ανεβαζεις και μια φωτο απο το γυρο δλδ την καθετη σουβλα με το κρεας, οταν ειναι ετοιμη για κοψιμο . Να δω ποσο το ξεροψηνεις δλδ...

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Για αυτό έγραψα, ψήσιμο κάθετα!Isildur έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:44Ναι, αλλά ο πραγματικός γύρος ψήνεται σιγά-σιγά απ' έξω προς τα μέσα, όχι όλος μαζί. Κι έτσι πετυχαίνεις το ξεροψήσιμο κόβοντάς τον λίγο-λίγο χωρίς να το στεγνώνεις.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:40Ναι ουσιαστικά αυτό είναι ο γύρος, ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας που ψήνεται κάθεταhellegennes έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:36
Ε, δεν είναι γύρος αυτό, είναι ψιλοκομμένο, μαριναρισμένο κρέας. Και μην μου πεις ότι αυτό είναι ο γύρος.
(ότι θα σου έκανα εγώ υποδείξεις σε θέματα σχετικά με γύρο, το είχες φανταστεί ποτέ;)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Σωστός, σωστός, περίπου σωστός και... σωστός. Όλα (σχεδόν) σωστά!Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:46Ρε σεις μη το αγοράζετε. Στο άμστερνταμ πήγε από 7.5 που είχε στα 10 και από όσα ελληνικά μαγαζιά αγοράζω δεν είναι πάρα πολύ καλό. Ε δεν αγοράζω, το φτιάχνω μόνος μου.

Λίγο μ' εκείνο το 90% διαφωνώ ως προς το ύψος του ποσοστού, αλλά όντως υπάρχουν αρκετά προϊόντα που ανέβηκαν παράλογα (και κυρίως αναίτια) και μπορεί να αποφύγει. Έστω προσωρινά, μπας και αυτο-ρεγουλαριστεί κάποια στιγμή η τιμή.

-
Δεν πρόκειται να ανέβει άλλο, αλλιώς θα κλείσουν οι περισσότεροι. Η άνοδος έγινε με τον πόλεμο της Ουκρανίας, οπου οι φήμες για ελλείψεις σε σιτάρι, κρέας κλπ, λειτούργησε κερδοσκοπικά. Αντιθέτως στα πεινιρλαδικα, οι αυξήσεις είναι μικρές, κι ας ανέβηκε το ρεύμα. Φαλαφελ εγώ Αχαρνών παίρνω ακόμα με 1.5 ευρώ μια χαρά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν θελουμε τηλέφωνα εμεις οι αντικοινωνικοί. Συν οτι μπορουν να γινουν και ενα σωρό λάθη πανω στην ομιλία, με την τηλεφωνικη παραγγελία (ιδιως αν μιλάμε για μεγάλη παραγγελια). Ενω στο efood πάει γραμμένη και τελείωσε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:35Κάθε μαγαζί έχει και δικό του τηλέφωνο. Efood παίρνουν κάτι κωλοπαιδακια που ψάχνουν προσφορές. Το μόνο καλό είναι πως έτσι μαζικοποιειται το ντελιβερι, και είναι πιο εύκολο να κάνεις συνδικαλιστικους αγώνες.vantono έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 09:50Μια χαρά ειναι και τα efood κτλ, βολευουν για κάτι μακρινό, δεν μπορείς να τα εχεις όλα (και όλα τα καλά μαλιστα) δίπλα σου.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
Σωστή η τελευταια σου προταση.
- hellegennes
Με την ίδια λογική το αρνί είναι άκοπος γύρος.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:40Ναι ουσιαστικά αυτό είναι ο γύρος, ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας που ψήνεται κάθεταhellegennes έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:36Ε, δεν είναι γύρος αυτό, είναι ψιλοκομμένο, μαριναρισμένο κρέας. Και μην μου πεις ότι αυτό είναι ο γύρος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ε ναι, αυτό φαίνεται και στις περιπτώσεις ψύχους, βροχοπτώσεων κλπ που το ντελίβερι να είναι καλά.vantono έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:53Δεν θελουμε τηλέφωνα εμεις οι αντικοινωνικοί. Συν οτι μπορουν να γινουν και ενα σωρό λάθη πανω στην ομιλία, με την τηλεφωνικη παραγγελία (ιδιως αν μιλάμε για μεγάλη παραγγελια). Ενω στο efood πάει γραμμένη και τελείωσε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:35Κάθε μαγαζί έχει και δικό του τηλέφωνο. Efood παίρνουν κάτι κωλοπαιδακια που ψάχνουν προσφορές. Το μόνο καλό είναι πως έτσι μαζικοποιειται το ντελιβερι, και είναι πιο εύκολο να κάνεις συνδικαλιστικους αγώνες.vantono έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 09:50Μια χαρά ειναι και τα efood κτλ, βολευουν για κάτι μακρινό, δεν μπορείς να τα εχεις όλα (και όλα τα καλά μαλιστα) δίπλα σου.
Κι εγω εχω πολυ κοντα μου ενα πολυ καλο και φτηνο (3,10€ η πιτα) σουβλατζίδικο, αλλά δεν μπορω να τρώω συνεχως σουβλάκι. Και πιτσαρία εχω κοντά μου, αλλά ειναι σάπια, αναγκαστικά αν θελω πιτσα καποια στιγμη (που δεν ειμαι και πολυ φαν) θα ψάξω κατι αλλο μεσω efood. Παρομοιως και μπέργκερ κτλ.
Είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς, παίζει ακριβώς η ίδια φάση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάντως αυτοσχέδιο γύρο έχω κάνει σε φορητή ψησταριά, την μικρή που έχω για τα κοκορέτσια, το βλάχικο κλπ δηλαδή, με χοντρό χοιρινό κεμπάπ. Με παραπλήσια λογική δηλαδή μ' αυτήν του πραγματικού γύρου, απλά αντί για παντσέτα ήταν πολύ χοντρές κομμάτες χοιρινού σε 2 κεμπάπ και φυσικά "οριζόντιο" (αναγκαστικά). Μπόλικο κάρβουνο, κάπως ψηλά τις σούβλες για να χωράει πιάτο από κάτω, καλοακονισμένο μαχαίρι και όποτε ξεροψήνεται ένα καλούτσικο τμήμα (ένα άλφα πάχος κρέατος δηλαδή) βάζω το πιάτο από κάτω, "φιλετάρω" τα ψημένα, τα πάω στο τραπέζι και μέχρι να γίνει το επόμενο τα έχουμε τσακίσει (πίτες, τορτίγιες, μερίδα κλπ).Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:50Για αυτό έγραψα, ψήσιμο κάθετα!Isildur έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:44Ναι, αλλά ο πραγματικός γύρος ψήνεται σιγά-σιγά απ' έξω προς τα μέσα, όχι όλος μαζί. Κι έτσι πετυχαίνεις το ξεροψήσιμο κόβοντάς τον λίγο-λίγο χωρίς να το στεγνώνεις.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:40
Ναι ουσιαστικά αυτό είναι ο γύρος, ψιλοκομμένο χοιρινό κρέας που ψήνεται κάθετα
(ότι θα σου έκανα εγώ υποδείξεις σε θέματα σχετικά με γύρο, το είχες φανταστεί ποτέ;)
Λίγο κουραστικό και δεν είναι για συνέχεια, αλλά γίνεται γαμάτο. Α, φυσικά μόνο σε διακοπές τέτοια πράματα, ε;

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για αυτό λέμε ντελίβερι με ντρόουν πλέον.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 12:00Ε ναι, αυτό φαίνεται και στις περιπτώσεις ψύχους, βροχοπτώσεων κλπ που το ντελίβερι να είναι καλά.vantono έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:53Δεν θελουμε τηλέφωνα εμεις οι αντικοινωνικοί. Συν οτι μπορουν να γινουν και ενα σωρό λάθη πανω στην ομιλία, με την τηλεφωνικη παραγγελία (ιδιως αν μιλάμε για μεγάλη παραγγελια). Ενω στο efood πάει γραμμένη και τελείωσε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑05 Ιουν 2024, 11:35
Κάθε μαγαζί έχει και δικό του τηλέφωνο. Efood παίρνουν κάτι κωλοπαιδακια που ψάχνουν προσφορές. Το μόνο καλό είναι πως έτσι μαζικοποιειται το ντελιβερι, και είναι πιο εύκολο να κάνεις συνδικαλιστικους αγώνες.
Είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς, παίζει ακριβώς η ίδια φάση.
Αλλιως, οποιος ντελιβερας θελει να πηγαινει με βροχες και χιονια και καυσωνες, να ειναι καθαρα και μονο δικη του επιλογη, και να παίρνει περισσότερα για την παραδοση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Ιουν 2024, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο αντίκτυπος (των Τεμπών) χτυπά στη καρδιά μιας απ' τις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης
από Kauldron » 21 Απρ 2025, 10:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Απρ 2025, 13:17
-
-
- 55 Απαντήσεις
- 1455 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Μαρ 2024, 12:13
-
-
Νέα δημοσίευση Αγανάκτηση από τα Μητσοτάκια για την ακρίβεια.
από Kauldron » 21 Μαρ 2025, 10:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 803 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nrg
21 Μαρ 2025, 15:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσπαθεια κυβερνητικης προπαγανδας με την ακριβεια
από southern » 23 Οκτ 2024, 07:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-