Εμφάνιση και της.....

Δε ξέρω τί έκανε, ούτε ξέρω αν έκανε αίτηση ο μαλάκας ο Πρωκτοσάλτης, αλλά ο Χίος δέχτηκε κανονική επίθεση.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:04Ο Χίος, ο Γκιόλιας (αυτόν εννοείς φαντάζομαι) ή ο Τζήμερος είχαν κάνει αίτημα για φύλαξη και τους την αρνήθηκαν;Kauldron έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 10:55Στο Χίο κάνανε κανονική επίθεση με σφαίρες, και τον γράψανε στ' αρχίδια τους.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 10:25
Πλάκα κάνεις!
Βάλανε φύλαξη σε δημοσιογράφο στον οποίο έχουν επιτεθεί με γκαζάκια στο σπίτι του με κίνδυνο να έχουμε θύματα και μεταξύ γειτόνων, έχουν γράψει "ψόφα Πορτοσάλτε" (και ένα σωρό άλλα) στον τοίχο του και κυκλοφορούν στο ίντερνε αφίσες που προτρέπουν να τον σκοτώσουν;
Α τους αλήτες!!!
Και φυσικά έχουμε και τη περίπτωση Γκόλλια, που απλά τον δολοφόνησαν στο σπίτι του. Εννοείται οτι δεν υπήρχε φύλαξη.
Και μην αναφέρουμε καν τη περίπτωση Τζήμερου, που δέχτηκε κι αυτός ίδια επίθεση και οι αστυνομικοί του είπαν "μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια".
Το θέμα δεν είναι αν δέχεσαι απειλή, το θέμα είναι αν είσαι Μητσοτάκερ.
Ειλικρινά ρωτάω, δεν το ξέρω.
Ιδέα δεν έχω, ούτε γι' αυτόν ούτε για τους άλλους που λες.Kauldron έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:15Δε ξέρω τί έκανε, ούτε ξέρω αν έκανε αίτηση ο μαλάκας ο Πρωκτοσάλτης, αλλά ο Χίος δέχτηκε κανονική επίθεση.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:04Ο Χίος, ο Γκιόλιας (αυτόν εννοείς φαντάζομαι) ή ο Τζήμερος είχαν κάνει αίτημα για φύλαξη και τους την αρνήθηκαν;Kauldron έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 10:55
Στο Χίο κάνανε κανονική επίθεση με σφαίρες, και τον γράψανε στ' αρχίδια τους.
Και φυσικά έχουμε και τη περίπτωση Γκόλλια, που απλά τον δολοφόνησαν στο σπίτι του. Εννοείται οτι δεν υπήρχε φύλαξη.
Και μην αναφέρουμε καν τη περίπτωση Τζήμερου, που δέχτηκε κι αυτός ίδια επίθεση και οι αστυνομικοί του είπαν "μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια".
Το θέμα δεν είναι αν δέχεσαι απειλή, το θέμα είναι αν είσαι Μητσοτάκερ.
Ειλικρινά ρωτάω, δεν το ξέρω.
Ο Τζήμερος δέχτηκε επίθεση ίδια μ' αυτή που δέχτηκε ο Πρωκτό.
Είχε κάνει αίτηση ο Πρωκτοσάλτης, μήπως?
Τί πάει να πει "δημόσιο πρόσωπο"; Να είναι γνωστός στο πανελλήνιο; Ή να έχει δημόσιο αξίωμα κι ας μην τον ξέρει ούτε η μάνα του;Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21Αυτό που είπα είναι ότι είναι λογικό, πως όταν υπάρχει ιστορικό επιθέσεων και υπαρκτοί λόγοι για φύλαξη (πχ οι διάφορες "επικηρύξεις" που παίζουν παντού), αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει αίτηση, να πρέπει να τού την προσφέρουν.
Διαφωνείς μ' αυτό; Άσχετα με την όποια άποψη έχεις για το άτομο.
Εδώ είχε προστασία ο Φουρθιώτης (άλλος φίλος της Κυβέρνησης).micmic έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:29Τί πάει να πει "δημόσιο πρόσωπο"; Να είναι γνωστός στο πανελλήνιο; Ή να έχει δημόσιο αξίωμα κι ας μην τον ξέρει ούτε η μάνα του;Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21Αυτό που είπα είναι ότι είναι λογικό, πως όταν υπάρχει ιστορικό επιθέσεων και υπαρκτοί λόγοι για φύλαξη (πχ οι διάφορες "επικηρύξεις" που παίζουν παντού), αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει αίτηση, να πρέπει να τού την προσφέρουν.
Ένας γνωστός εφοπλιστής ή παίκτης του Survivor ή ποδοσφαιριστής πχ, που έχουν δεχτεί ανάλογες απειλές... αυτοί δικαιούνται αστυνομικής φύλαξης;
Φυσικά και διαφωνώ.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21Ιδέα δεν έχω, ούτε γι' αυτόν ούτε για τους άλλους που λες.
Αυτό που είπα είναι ότι είναι λογικό, πως όταν υπάρχει ιστορικό επιθέσεων και υπαρκτοί λόγοι για φύλαξη (πχ οι διάφορες "επικηρύξεις" που παίζουν παντού), αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει αίτηση, να πρέπει να τού την προσφέρουν.
Πού έχει δίκιο; Που εξομοιώνουμε τις καταλήψεις που κάναμε εμείς επειδή οι τυρόπιτες δεν ήταν τρίγωνες με αληθινή διεκδίκηση ποιότητας σπουδών;
Να είναι σε θέση που λόγω τού επαγγέλματός του (ή της ιδιότητάς του, αν μιλάμε για πολιτικούς) πρώτον να είναι ευρέως γνωστά πράματα γι' αυτόν όπως πχ η διεύθυνση κατοικίας του και δεύτερον να είναι πολύ πιθανός στόχος από μεγάλη μερίδα κόσμου.micmic έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:29Τί πάει να πει "δημόσιο πρόσωπο"; Να είναι γνωστός στο πανελλήνιο; Ή να έχει δημόσιο αξίωμα κι ας μην τον ξέρει ούτε η μάνα του;Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21Αυτό που είπα είναι ότι είναι λογικό, πως όταν υπάρχει ιστορικό επιθέσεων και υπαρκτοί λόγοι για φύλαξη (πχ οι διάφορες "επικηρύξεις" που παίζουν παντού), αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει αίτηση, να πρέπει να τού την προσφέρουν.
Ένας γνωστός εφοπλιστής ή παίκτης του Survivor ή ποδοσφαιριστής πχ, που έχουν δεχτεί ανάλογες απειλές... αυτοί δικαιούνται αστυνομικής φύλαξης;
Αλίμονο...Kauldron έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:43Φυσικά και διαφωνώ.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21Ιδέα δεν έχω, ούτε γι' αυτόν ούτε για τους άλλους που λες.
Αυτό που είπα είναι ότι είναι λογικό, πως όταν υπάρχει ιστορικό επιθέσεων και υπαρκτοί λόγοι για φύλαξη (πχ οι διάφορες "επικηρύξεις" που παίζουν παντού), αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει αίτηση, να πρέπει να τού την προσφέρουν.
Αν μη τι άλλο εγώ εμφανίζομαι και εκτός πχόρουμ βρε φοβικό ποσοστωμένο.
Mε κάτι τέτοια έχει 24ωρη φύλαξη ο κάθε Φουρθιώτης, και ο απλός πολίτης είναι ανυπεράσπιστος.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:31Αλίμονο...Kauldron έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:43Φυσικά και διαφωνώ.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21
Ιδέα δεν έχω, ούτε γι' αυτόν ούτε για τους άλλους που λες.
Νομίζω ναι. Πρώτον, ένας δικαστικός που δέχεται απειλές (ούτε καν επιθέσεις), έστω και από ένα μόνο άτομο, μπορεί να είναι εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό αλλά να υπάρχει ανάγκη προστασίας του. Δεύτερον, ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας μπορεί να δέχεται απειλές αλλά να έχει μια χαρά τη δυνατότητα να προσλάβει 50 σεκιουριτάδες χωρίς να επιβαρύνει το κράτος. Τρίτον, το κράτος δεν μπορεί να ασχολείται με όλους. Δηλαδή μια γυναίκα που έχει δεχτεί απειλές και επιθέσεις από τον σύζυγό της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να την σκοτώσει, δεν μπορεί να έχει αστυνομική προστασία εφ'όρου ζωής. Ούτε ένας νονός της νύχτας που εμπλέκεται σε παράνομες υποθέσεις.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:30Να είναι σε θέση που λόγω τού επαγγέλματός του (ή της ιδιότητάς του, αν μιλάμε για πολιτικούς) πρώτον να είναι ευρέως γνωστά πράματα γι' αυτόν όπως πχ η διεύθυνση κατοικίας του και δεύτερον να είναι πολύ πιθανός στόχος από μεγάλη μερίδα κόσμου.micmic έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:29Τί πάει να πει "δημόσιο πρόσωπο"; Να είναι γνωστός στο πανελλήνιο; Ή να έχει δημόσιο αξίωμα κι ας μην τον ξέρει ούτε η μάνα του;Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:21Αυτό που είπα είναι ότι είναι λογικό, πως όταν υπάρχει ιστορικό επιθέσεων και υπαρκτοί λόγοι για φύλαξη (πχ οι διάφορες "επικηρύξεις" που παίζουν παντού), αν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει αίτηση, να πρέπει να τού την προσφέρουν.
Κάπως έτσι το βλέπω, και δεν αφορά μόνο δημοσιογράφους αυτό φυσικά.
Επιπροσθέτως, να έχει δεχτεί και επιθέσεις και όχι απλώς απειλές (επιβεβαιωμένες ή μη).
Κάνω κάπου λάθος;
Το πρόβλημα της κας Ελένης είναι ο μέθυσος σύζυγός της και υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι να λυθεί αυτό. Θα μού πεις, εφαρμόζονται; Άλλοτε ναι, άλλοτε όχι, το είδαμε άλλωστε και με την άτυχη γυναίκα που σκοτώσαν έξω από το τμήμα, επειδή κάποιοι αλήτες παίζαν το πουλί τους.micmic έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 14:01Νομίζω ναι. Πρώτον, ένας δικαστικός που δέχεται απειλές (ούτε καν επιθέσεις), έστω και από ένα μόνο άτομο, μπορεί να είναι εντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό αλλά να υπάρχει ανάγκη προστασίας του. Δεύτερον, ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας μπορεί να δέχεται απειλές αλλά να έχει μια χαρά τη δυνατότητα να προσλάβει 50 σεκιουριτάδες χωρίς να επιβαρύνει το κράτος. Τρίτον, το κράτος δεν μπορεί να ασχολείται με όλους. Δηλαδή μια γυναίκα που έχει δεχτεί απειλές και επιθέσεις από τον σύζυγό της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να την σκοτώσει, δεν μπορεί να έχει αστυνομική προστασία εφ'όρου ζωής. Ούτε ένας νονός της νύχτας που εμπλέκεται σε παράνομες υποθέσεις.Isildur έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 13:30Να είναι σε θέση που λόγω τού επαγγέλματός του (ή της ιδιότητάς του, αν μιλάμε για πολιτικούς) πρώτον να είναι ευρέως γνωστά πράματα γι' αυτόν όπως πχ η διεύθυνση κατοικίας του και δεύτερον να είναι πολύ πιθανός στόχος από μεγάλη μερίδα κόσμου.micmic έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 11:29
Τί πάει να πει "δημόσιο πρόσωπο"; Να είναι γνωστός στο πανελλήνιο; Ή να έχει δημόσιο αξίωμα κι ας μην τον ξέρει ούτε η μάνα του;
Κάπως έτσι το βλέπω, και δεν αφορά μόνο δημοσιογράφους αυτό φυσικά.
Επιπροσθέτως, να έχει δεχτεί και επιθέσεις και όχι απλώς απειλές (επιβεβαιωμένες ή μη).
Κάνω κάπου λάθος;
Αστυνομικοί πρέπει να διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε άτομα που έχουν δημόσιο αξίωμα. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο το κράτος πρέπει να αξιολογεί υψηλότερα την ζωή του Άρη Πορτοσάλτε που έχει δεχτεί επίθεση με γκαζάκια από την ζωή της κας Ελένης που ο αλκοολικός σύζυγός της την έχει στείλει δυο φορές στο νοσοκομείο και απειλεί να την σκοτώσει. Τον βλέπεις εσύ;