Εγω θα ρωτουσα ολα αυτα για να μην τους παρω στη δουλειά.Δημοκράτης έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστης
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας
Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
Re: Δεξιούληδες σας αρέσει η εικόνα της Ομονοίας σήμερα?
Οι ίδιοι άνθρωποι που χλευάζουν τώρα , ακριβώς οι ίδιοι κάποιοι με άλλα ονόματα ,όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο παιδί πριν τέσσερα χρόνια χλεύαζαν όταν έγραψα ότι θα γίνονται γκέι γάμοι , γκέι υιοθεσίες παιδιών στην Ελλάδα και θα υπάρχει μάθημα για τις ομόφυλες οικογένειες στα δημοτικά σχολεία.
Μάλιστα κάποιοι έγραφαν ασε ρε Νικη το συμβόλαιο συμβίωση και πολύ τους είναι που θα υιοθετήσουν παιδιά κιόλας.
Στην Ελλάδα ούτε σε 50 χρόνια!
Ούτε τέσσερα χρόνια δεν πέρασαν.
Τώρα είναι η σειρά μου να γελάσω.
Μάλιστα κάποιοι έγραφαν ασε ρε Νικη το συμβόλαιο συμβίωση και πολύ τους είναι που θα υιοθετήσουν παιδιά κιόλας.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν νομίζω από όλους εσάς τους Αθηναίους να μην έτυχε κανείς σας να πάει μοναστηράκι και να δεί το θέαμα.gassim έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:33Niki έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:10Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Ομόνοια η Κουμουνδούρου η μια άλλη πλατεία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:03ρε μπουρτζομπαστουνοτυροτσαντηρόγυφτοι που γράφετε από τρώγλη στα κατσικοχώρια σας, έχετε δει ποτέ την αθήνα ή μόνο από φωτογραφίες;
Πολύ πιθανόν ακόμα να κιοτεύουν να το κάνουν στην Ομόνοια αλλά σε ένα δυο χρόνια έτσι θα είναι η Ομόνοια.
Με το παιδάκι μου πέρσι περπατούσα στην πλάκα βγήκαμε μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και ξαφνικά μέσα από ένα στενό βρέθηκα μέσα σε τόσο κόσμο να προσεύχεται.
Τότε με πλησίασαν δύο γυναίκες και μου είπανε στα Αγγλικά να φύγω γιατί είναι χώρος προσευχής.
Ο πνευματικός τους μουρμούριζε από μια κόρνα και ακουγότανε σε όλον τον δρόμο.
Έτσι δεν παραξενεύομαι με τίποτα από την Αθήνα.
Τι Ομόνοια τι μοναστηράκι τι Κουμουνδούρου.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Δεν χρειάζομαι φωτογραφίες για κάτι που έζησα.
Στην φωτογραφία λείπουν οι κραυγές τους ο ιδρώτας η μυρουδιά ο πνευματικός τους να φωνάζει ο συνωστισμός το συναίσθημα του φόβου και το αγκάλιασμα του παιδιού το λαχάνιασμα όλα αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει μια φωτογραφία.![]()
Τι στα κομμάτια ήρθα εγώ από Κρήτη και έπεσα στην περίπτωση ;
Δεν το νομίζω σίγουρα το κάνουν κάθε Σαββάτο ή Κυριακή δεν θυμάμαι τι μέρα ήτανε μάλλον Σάββατο.
Πήγαινέ μια δυο φορές να το δεις από μόνος σου.
Δεν έχω τόσο χρόνο να κάθομαι να πλάθω ιστορίες για να σας γράφω στο φόρουμ.
Μου έτυχε το έγραψα.
Εύκολα λες δεν ισχύει πήγαινε ψάξε το και μετά μίλα.
Niki έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:14Οι ίδιοι άνθρωποι που χλευάζουν τώρα , ακριβώς οι ίδιοι κάποιοι με άλλα ονόματα ,όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο παιδί πριν τέσσερα χρόνια χλεύαζαν όταν έγραψα ότι θα γίνονται γκέι γάμοι , γκέι υιοθεσίες παιδιών στην Ελλάδα και θα υπάρχει μάθημα για τις ομόφυλες οικογένειες στα δημοτικά σχολεία.
Λιγότερο από χρόνο πριν, πρέπει να υπήρχαν τουλάχιστον 4-5 νεοδημοκράτες που έλεγαν ότι αν περάσει αυτό το πράγμα με τους γάμους ομοφύλων δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναψηφίσουν Μητσοτάκη. Στις ευρωεκλογές, λίγους μήνες μετά, ψήφισαν Μητσοτάκη. Και την Μητρόπολη να κάνει τζαμί ο Μητσοτάκης, και πάλι θα τον ψηφίσουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Μια χαρά θέαμα ήταν ,έχει τύχει να δω αντίστοιχα θεάματα και σε άλλες πολυπολιτισμικές πρωτεύουσες.Δεν διαφέρει σε τίποτα από τον αντίστοιχο ορτοντόξ όχλο που περιμένει με τη σειρά να γλύψει το ίδιο κουτάλι.Niki έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:18Δεν νομίζω από όλους εσάς τους Αθηναίους να μην έτυχε κανείς σας να πάει μοναστηράκι και να δεί το θέαμα.gassim έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:33Niki έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:10
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είναι η Ομόνοια η Κουμουνδούρου η μια άλλη πλατεία.
Πολύ πιθανόν ακόμα να κιοτεύουν να το κάνουν στην Ομόνοια αλλά σε ένα δυο χρόνια έτσι θα είναι η Ομόνοια.
Με το παιδάκι μου πέρσι περπατούσα στην πλάκα βγήκαμε μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες και ξαφνικά μέσα από ένα στενό βρέθηκα μέσα σε τόσο κόσμο να προσεύχεται.
Τότε με πλησίασαν δύο γυναίκες και μου είπανε στα Αγγλικά να φύγω γιατί είναι χώρος προσευχής.
Ο πνευματικός τους μουρμούριζε από μια κόρνα και ακουγότανε σε όλον τον δρόμο.
Έτσι δεν παραξενεύομαι με τίποτα από την Αθήνα.
Τι Ομόνοια τι μοναστηράκι τι Κουμουνδούρου.
Το έζησα τέλος υπάρχει.
Δεν χρειάζομαι φωτογραφίες για κάτι που έζησα.
Στην φωτογραφία λείπουν οι κραυγές τους ο ιδρώτας η μυρουδιά ο πνευματικός τους να φωνάζει ο συνωστισμός το συναίσθημα του φόβου και το αγκάλιασμα του παιδιού το λαχάνιασμα όλα αυτά δεν μπορεί να σου τα δώσει μια φωτογραφία.![]()
Δεν το νομίζω σίγουρα το κάνουν κάθε Σαββάτο ή Κυριακή δεν θυμάμαι τι μέρα ήτανε μάλλον Σάββατο.
Μου έτυχε το έγραψα.
Απο τη στιγμή που υπάρχει άδεια από την αστυνομία και τον δήμο και δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Οτιδήποτε ενοχλεί το κάθε βλαχαδερό επειδή κάποιος όμοιος του κάνει παρόμοιες τελετές αλλά για διαφορετική αίρεση ,είναι προσωπικό του πρόβλημα.
-
panos291 έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:05Εγω θα ρωτουσα ολα αυτα για να μην τους παρω στη δουλειά.Δημοκράτης έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 00:02Προν πας δηλώνεις στην αίτηση που υππβαλεις το βιογραφικό σου αν εισαι ππυστης
Αν δεν με πιστεύεις μπες στο linkedin βρες οποία εταιρία πληροφορικής θέλεις που να έχει ππσταρει δουλειά και πήγανε να κάνεις αίτηση
Σε ρωτάνε αν είσαι μαύρος, αν είσαι ππυστης, non binary και δεν ξέρω τι άλλη μαλάκια ενδιαφέρει το καθε dei τμήμα της εταιρίας

Λόγια Ελληνοαμερικάνου από την Κρήτη.
Ζει 40 χρόνια Αμερική.
Αν δεν θέλεις να πάρει ένα αυτόματο ο γιός σου και να μπει μέσα στο σχολείο και να σκοτώσει καθηγητές και μαθητές πρέπει να τον μεγαλώσεις με το νέο περιβάλλον.
Να του λες δεν είναι κακό να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα στο σεξ.
Μην τον μεγαλώσεις περιθωριακά σαν ετερόφυλο.
Θα είναι περιθωριακός θα τρώει παρατηρήσεις από τους καθηγητές από άλλους μαθητές και στο τέλος θα γίνει ακραίος.
Κρητικός να λέει αυτά τα λόγια.
Του λέει ο άλλος τι μας λες κουνώντας την κατσούνα;
Του λέει ο Ελληνοαμερικανός αυτά θα σας τα μάθουν στις συναντήσεις με τους ψυχολόγους στο σχολείο.
Η κοινωνία αλλάζει.
Ζει 40 χρόνια Αμερική.
Αν δεν θέλεις να πάρει ένα αυτόματο ο γιός σου και να μπει μέσα στο σχολείο και να σκοτώσει καθηγητές και μαθητές πρέπει να τον μεγαλώσεις με το νέο περιβάλλον.
Να του λες δεν είναι κακό να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα στο σεξ.
Μην τον μεγαλώσεις περιθωριακά σαν ετερόφυλο.
Θα είναι περιθωριακός θα τρώει παρατηρήσεις από τους καθηγητές από άλλους μαθητές και στο τέλος θα γίνει ακραίος.
Κρητικός να λέει αυτά τα λόγια.
Του λέει ο άλλος τι μας λες κουνώντας την κατσούνα;
Του λέει ο Ελληνοαμερικανός αυτά θα σας τα μάθουν στις συναντήσεις με τους ψυχολόγους στο σχολείο.
Η κοινωνία αλλάζει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 26 Σεπ 2024, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Από αίτηση για δουλειά στην google
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Voluntary self-identification
Google is committed to continuing to make diversity, equity, and inclusion part of everything we do, especially in how we build our workforce. This voluntary self-identification form contains questions that help us improve our initiatives designed to build a more representative organization. Additionally, this form helps us comply with our legal obligations, where applicable.
A few of these questions request responses that would indicate your sensitive personal data (e.g. your racial or ethnic origin, or your health). Where this is the case we rely on your consent to process this data. The responses you provide have no impact on hiring decisions and are kept for future applications. You can change the answers, and withdraw your consent, at any time.
*Required
Please indicate your gender: *
Male
Female
I choose not to disclose
The binary gender language used here is based on government determined categorizations and differs from the identity language we prefer to use internally at Google.
Please indicate your race/ethnic group (choose all that apply): *
Asian
Black/African descent
Hispanic/Latino/Latinx (ex. Identify as Hispanic or Latino with ties in Latin America, and can be of any race)
Indigenous (ex. Aboriginal Australian, Alaska Native, First Nations, Native American, Native Hawaiian, Samoan)
Middle Eastern/North African
White/European descent
I choose not to disclose
Please indicate your disability status: *
No, I don't have a disability
Yes, I have a disability
I choose not to disclose
Please indicate if you are currently serving in a military or have served in the past: *
No - I am not currently serving or have never served in a military in the past
Yes - I am currently serving or have served in a military in the past
I choose not to disclose
Google is committed to treating all applicants and employees equally, without discrimination due to race, color, religion or similar belief, sex, national origin, sexual orientation, gender, identity, age, citizenship, marital status, veteran status, disability, or any other grounds prohibited by law.
In accordance with Google’s Applicant and Candidate Privacy Policyopen_in_new: Disclosing self-identification information is voluntary and this information will be kept confidential. The information that you provide in this form will be used to analyze and improve representation in Google’s recruitment processes and practices. It will not be used to make hiring decisions and will not affect your application in any way. We will retain your responses for a period of time after your application, and you may change or withdraw your responses at the point of submitting a new application and at any time in accordance with the Applicant and Candidate Privacy Policy.
I consent to the processing of my self-identification information as disclosed above for the purposes described in this voluntary self-identification form and I understand that I can withdraw my consent at any time as described above.
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Voluntary self-identification
Google is committed to continuing to make diversity, equity, and inclusion part of everything we do, especially in how we build our workforce. This voluntary self-identification form contains questions that help us improve our initiatives designed to build a more representative organization. Additionally, this form helps us comply with our legal obligations, where applicable.
A few of these questions request responses that would indicate your sensitive personal data (e.g. your racial or ethnic origin, or your health). Where this is the case we rely on your consent to process this data. The responses you provide have no impact on hiring decisions and are kept for future applications. You can change the answers, and withdraw your consent, at any time.
*Required
Please indicate your gender: *
Male
Female
I choose not to disclose
The binary gender language used here is based on government determined categorizations and differs from the identity language we prefer to use internally at Google.
Please indicate your race/ethnic group (choose all that apply): *
Asian
Black/African descent
Hispanic/Latino/Latinx (ex. Identify as Hispanic or Latino with ties in Latin America, and can be of any race)
Indigenous (ex. Aboriginal Australian, Alaska Native, First Nations, Native American, Native Hawaiian, Samoan)
Middle Eastern/North African
White/European descent
I choose not to disclose
Please indicate your disability status: *
No, I don't have a disability
Yes, I have a disability
I choose not to disclose
Please indicate if you are currently serving in a military or have served in the past: *
No - I am not currently serving or have never served in a military in the past
Yes - I am currently serving or have served in a military in the past
I choose not to disclose
Google is committed to treating all applicants and employees equally, without discrimination due to race, color, religion or similar belief, sex, national origin, sexual orientation, gender, identity, age, citizenship, marital status, veteran status, disability, or any other grounds prohibited by law.
In accordance with Google’s Applicant and Candidate Privacy Policyopen_in_new: Disclosing self-identification information is voluntary and this information will be kept confidential. The information that you provide in this form will be used to analyze and improve representation in Google’s recruitment processes and practices. It will not be used to make hiring decisions and will not affect your application in any way. We will retain your responses for a period of time after your application, and you may change or withdraw your responses at the point of submitting a new application and at any time in accordance with the Applicant and Candidate Privacy Policy.
I consent to the processing of my self-identification information as disclosed above for the purposes described in this voluntary self-identification form and I understand that I can withdraw my consent at any time as described above.
To ερώτημα είναι οι θέσεις των άλλων κομμάτων, στο θρησκευτικό, μεταναστευτικό και γουόκ πλαίσιο.micmic έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:23Λιγότερο από χρόνο πριν, πρέπει να υπήρχαν τουλάχιστον 4-5 νεοδημοκράτες που έλεγαν ότι αν περάσει αυτό το πράγμα με τους γάμους ομοφύλων δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναψηφίσουν Μητσοτάκη. Στις ευρωεκλογές, λίγους μήνες μετά, ψήφισαν Μητσοτάκη. Και την Μητρόπολη να κάνει τζαμί ο Μητσοτάκης, και πάλι θα τον ψηφίσουν.Niki έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:14Οι ίδιοι άνθρωποι που χλευάζουν τώρα , ακριβώς οι ίδιοι κάποιοι με άλλα ονόματα ,όταν ήμουνα έγκυος στο πρώτο παιδί πριν τέσσερα χρόνια χλεύαζαν όταν έγραψα ότι θα γίνονται γκέι γάμοι , γκέι υιοθεσίες παιδιών στην Ελλάδα και θα υπάρχει μάθημα για τις ομόφυλες οικογένειες στα δημοτικά σχολεία.
Και κακά τα ψέματα, περισσότερο απασχολεί τον μέσο Έλληνα το στεγαστικό (και η οικονομία γενικότερα) παρά τα περιφερειακά που κάνουν περισσότερο επικοινωνιακό θόρυβο αλλά δεν έχουν την ίδια σημασία για τον καθένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρα θεωρείς και τους εν λόγω όχλο.BOOMER έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:30Μια χαρά θέαμα ήταν ,έχει τύχει να δω αντίστοιχα θεάματα και σε άλλες πολυπολιτισμικές πρωτεύουσες.Δεν διαφέρει σε τίποτα από τον αντίστοιχο ορτοντόξ όχλο που περιμένει με τη σειρά να γλύψει το ίδιο κουτάλι.Niki έγραψε: ↑26 Σεπ 2024, 09:18Δεν νομίζω από όλους εσάς τους Αθηναίους να μην έτυχε κανείς σας να πάει μοναστηράκι και να δεί το θέαμα.
Μου έτυχε το έγραψα.
Απο τη στιγμή που υπάρχει άδεια από την αστυνομία και τον δήμο και δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Οτιδήποτε ενοχλεί το κάθε βλαχαδερό επειδή κάποιος όμοιος του κάνει παρόμοιες τελετές αλλά για διαφορετική αίρεση ,είναι προσωπικό του πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάλι άνοιξε νήμα ο αρουραίος και τον ήπιε;georgebi έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 20:59ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 20:57ρε γιδοβοσκοί είστε σίγουροι ότι είναι η ομόνοια αυτή;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ένα σωρό Φιλιππινέζοι και γενικά Ασιάτες υπήρχαν στην Αθήνα πριν την κατακλύσουν τα μουσλίμια, και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Δεν είναι θέμα ρατσισμού. Σ'αυτή τη φωτογραφία πχ, βλέπετε καθόλου γυναίκες; Δεν ξέρετε τί θέση έχει η γυναίκα στις περισσότερες μουσουλμανικές κοινωνίες; Αν ήταν εκκοσμικευμένοι πχ Τούρκοι, no problem. Αλλά όχι αυτή η οπισθοδρομική σαπίλα. Δε λέω, κι εδώ υπάρχουν κάποιοι χριστιανοταλιμπάν, πχ αυτοί που άσκησαν δίωξη για τον Γέροντα Παστίτσιο. Αλλά όχι αυτό το μουσουλμανικό χάλι που ζουν πχ στην Γαλλία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Επικοινωνία:
Όσοι δεν είναι ψυχαναγκαστικοί για να διαβάζουν τα νήματα απ' την αρχή, να πω πως το highlight αυτού του νήματος είναι το ξέσπασμα του Σατανικού Εγκέφαλου στις δύο πρώτες σελίδες 

- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Κλασικό δείγμα του δημοσιοϋπαλληλίστικου "φακτ τσέκινγκ": Ναι η φωτογραφία είναι αληθινή αλλά πιθανότατα βγήκε πριν το 2020 άρα δεν ισχύει ότι έγινε ανοιχτή προσευχή μετά το 2020 που άνοιξε το τέμενος

Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εδώ έβαλε -και πανηγύριζε κιολας- την πτώση του Ολυμπιακού στην Α2 στο μπάσκετ.... πέρυσι.Νon4me έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:30μποτ ειναι που πληρωνεται και σπαμαρει φεικσ . ηληθιο ας πουμε μπορεις να πεις τον κωλδρονο που ειχε κανει θεμα η νδ μας γεμιζει μεταναστες με ημερομηνια λινκ που κυβερνουσαν τα συριζανελια που ψηφισε .Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2024, 21:27καλά ο ηλίθιος έβαλε εικόνα από τον πειραιά και τον πέρασε για την ομόνοια
λογικό όταν είσαι 24/7 στην υπόγα
αλλά παραμένει εικόνα από την αττική

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
12 Ιουν 2024, 15:04
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεψαν το… ΑΤ Ομόνοιας !!!!!!!!!!!!!!
από Frappezitis » 08 Νοέμ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Νοέμ 2024, 17:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κακοποίηση 25χρονης στο Α.Τ. Ομόνοιας
από Βίνγκιλοτ » 19 Απρ 2024, 17:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 93 Απαντήσεις
- 3630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Απρ 2024, 06:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση περίεργη εκπαραθυρωση Γερμανού πολίτη από το ατ ομονοιας
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Μάιος 2023, 13:32 » σε Εγκληματικότητα - 30 Απαντήσεις
- 1832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μάιος 2023, 11:59
-