Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
απο δευτέρα καλύτερα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πρεπει ομως να απαντηθουν ολα τα ανωτερω ερωτηματα.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:16Αν είναι σε βαγονι που δεν επαθε τίποτα, θα σου πούνε δεν ξερουμε, μπορει να ηταν και άδεια και να την φορτωσε κάποιος στην ζουλα για να την μετεφερει τσαμπα.George_V έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:13Οχι.
Γιατι αν φορτωθηκε κατι το οποιο δεν φαινεται σε καμια φορτωτικη προφανως δεν ειναι νομιμο.
Τι περιειχε αυτη η δεξαμενη/μπιτονια/whatever?
Γιατι δεν αναφέρεται πουθενα?
Γιατι καταστραφηκαν τα βιντεο απο τους σταθμους που πιθανως ειχε φορτωθει?
Quid est veritas?
Εννοώ ότι αν δεν ταιριάξει με το αφηγημα ότι προκαλεσε την εκρηξη, όλα τα σεναρια πάνε σκουπίδια.
Προς το παρόν ακούμε μόνο τον Λακαφωση.
Κάτι άλλοι μετά από αυτό το βίντεο δεν θα πρέπει να μιλήσουν ποτέ ξανά για τα αποτελέσματα των ερευνων τους
Απο τη στιγμη που υπαρχει εστω η παραμικρη υποψια υπαρξεως δεξαμενης/μπιτονιων με υγρο δεν πρεπει να ερευνηθει?
Και μονο οτι δεν υπαρχει σε φορτωτικη και μεταφορτωθηκαν σε ενδιαμεσο σταθμο με τα βιντεο να εχουν καταστραφει με ευθυνη της εταιρειας ειναι απο μονο του υποπτο.
Και η υποθεση "φορτωθηκαν στη ζουλα για να τα μεταφερει καποιος τσαμπα" δεν απαλλασει την εταιρεια. Ειναι υπονοια λαθρεμποριου και η εταιρεια θα ερευνηθει για αυτο.
Βασικα ειναι lose-lose για αυτους ετσι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εντωμεταξύ κάνεις δεν έχει αναφέρει το γεγονός ότι ο Κουληςμας εγκαινίαζε ανύπαρκτα συστήματα ασφαλείας.
Κατά τα άλλα δεν φταίει το υπουργείο, δεν ήξεραν, να ρωτησουμετηνεταιρεια
- Otto Weininger
από Δευτέρα θα ασχολούμαστε αποκλειστικά με σένα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Διαβασε το ΟΡ εδω Τι σημαινει "Πολιτικη Ευθυνη"
Παντα φέρει πολιτικη ευθυνη ο Υπουργος ακομα και αν η καθαριστρια δεν καθαρισε καλα τη χεστρα ακομα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ξανά
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... mhtsotakhs
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ για το Κέντρο Σηματοδότησης του Δικτύου: Ποιο έργο θα εγκαινίαζε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης;
Στα μούτρα σας γαλαζιαρηδες
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... mhtsotakhs
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ για το Κέντρο Σηματοδότησης του Δικτύου: Ποιο έργο θα εγκαινίαζε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης;
Στα μούτρα σας γαλαζιαρηδες
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός αυτό θα έκανα.
και που θα επισκεπτόμουν την τηλεδιοίκηση 1 Μαρτίου και ο θεός με φύλαξε και δεν πήγα πριν το ατύχημα, πού να ξερα πως δεν λειτουργούσε από όταν έγινα προωθυπουργός.
και θα έλεγα πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης με μονταρισμένα ηχητικά, που ποιος να ξέρει ποιος τα μόνταρε.
ε οκ κι αν κάποιος μπάζωνε τον τόπο του εγκλήματος θα λεγα πως το κανε με καλή πρόθεση.
ΜΑ ΤΟΣΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
τι σου εκανα παιδί μου, ο γγ σε εχει παρασύρει να τις τρώτε παρέα, εγώ φταίω;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
του είπε η αρκούδα να φέρει κανέναν φίλο του για να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή σαν ζευγάρι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εσύ αρκουδιάρη αποφάσισες τελικά αν είναι εύφλεκτο το ξυλόλιο;SeaHawk έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 23:49Κατι βρωμαει οντωςGeorge_V έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 23:463ο Στην δικογραφια οπως λεει το βιντεο αναφέρεται οτι η δεξαμενη αυτη πρεπει να τοποθετηθηκε στο τρενο καπου μεταξυ εμπορευματικου σταθμου και Σινδου.
Ζητησαν τα βιντεο απο τους 9 ενδιαμεσους σταθμους αλλα η Χελενικ τρειν τα εδωσε τον Νοεμβριο του 2024. 21 μηνες μετα την καταστροφη με αποτελεσμα τα βιντεο να εχουν επικαλυφθει απο αλλες καταγραφες. Προσθεσαν οτι δεν ξερουν αν μπορουν να ανακτησουν τα βιντεο μετα απο τοσες αλλεπαλληλες επικαλυψεις.
Κατι βρωμαει στην υποθεση.
Μαλλον δεν προκυπτει ουτε επιλεον αδηλωτο κοντεινερ,ουτε επιπλεον βαγονι,ουτε πολλα δοχεια ξυλολιου που καποιοι βρηκαν στο τοπο της συγκρουσης ,ουτε ξυλολιο σε τρια βαγονια κτλ
Μαλλον καποιοι δηλαδη αυτοι που τα ελεγαν αυτα, θα πρεπει να ετοιμαζονται για φυλακη, οποτε ισως βρωμαει το σκατο τους που πηγε στην καλτσα
- Οργισμένος
80% ψεκες , για ποιο λογο οι οδυρμοι;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με Κας στο Συριζα σημερα, οι δημοσκοπησεις θα εδιναν μιν 45%, αλλα φατε στη μαπα τωρα αφρουλα, βρωμοπολακη, κουλη και μουρλη κω/λου αφου δεν θελατε τον «πουστη»...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:27εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός αυτό θα έκανα.
και που θα επισκεπτόμουν την τηλεδιοίκηση 1 Μαρτίου και ο θεός με φύλαξε και δεν πήγα πριν το ατύχημα, πού να ξερα πως δεν λειτουργούσε από όταν έγινα προωθυπουργός.
και θα έλεγα πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης με μονταρισμένα ηχητικά, που ποιος να ξέρει ποιος τα μόνταρε.
ε οκ κι αν κάποιος μπάζωνε τον τόπο του εγκλήματος θα λεγα πως το κανε με καλή πρόθεση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εγώ πάντως παραδέχομαι τον ΓΓ. Μέχρι και ο Μητσοτάκης έδωσε δείγματα "abandon the ship" στην συνέντευξη, αλλά ο ΓΓ είναι ο Τομ Κρουζ στο "Ο τελευταίος Σαμουράι".Μαδουραίος έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:19Έχετε δει μεγαλύτερα κοπρόσκυλα από τους Νδκρατες;Οι άνθρωποι είναι με αίματα στα χέρια από αθώα θύματα και τα ζώα συνεχίσουν με απίθανες δικαιολογίες να τους υποστηρίζουν
Ο Μητσοτάκης είτε είναι ηλίθιος (περισσότερο απ'ότι γνωρίζουμε) ή ξέρει τι έχει γίνει και φοβάται. Εγώ νομίζω ισχύουν και τα δύο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 00:27εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός αυτό θα έκανα.
Μας είπε πως στην πρώτη συνέντευξη βγήκε και είπε ότι του είπαν από την εταιρεία και την πυροσβεστική. Ωραία, αφού σου είπαν ψέματα ξηλωσε τους πάντες και τρεχτους όλους μαζί στα δικαστήρια. Μονταρισμένα ηχητικά; Όλοι οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια. Λείπουν βίντεο; Όλοι οι εμπλεκόμενοι στα δικαστήρια. Θα πήγαινες να δεις την τηλεδιοικηση; Πάνε και ζητά τα ρέστα μπροστά στις κάμερες.
Έτσι όχι μόνο θα την έβγαζε λάδι αλλά θα έβγαινε και πολιτικά κερδισμένος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καρυστιανού: «Κύριε ανακριτά σταματήστε να μπαζώνετε τη δικογραφία των Τεμπών»
από Frappezitis » 10 Φεβ 2025, 19:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
20 Φεβ 2025, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-