Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 06 Μαρ 2025, 18:11

Εικόνα

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 06 Μαρ 2025, 18:15

Από πού κι ως πού Μέρκελ, επειδή είναι χοντρούλα;

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 06 Μαρ 2025, 18:17

Έχετε πολύ καλά οργανωμένο επιτελείο δολοφονίας προσωπικοτήτων.
Αυτό κάνουν όλοι όσοι νοιώθουν ότι απειλούνται από κάποια προσωπικότητα.
Μου είναι αδιάφορες όλες οι επιθέσεις.

Πλέον αναζητούμε ουσιαστικά τον λόγο.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Μαρ 2025, 18:19

:sal9:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Μαρ 2025, 18:19

Πλακώσαν τα βαρβάτα αρσενικά

Τις καλησπέρες μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 06 Μαρ 2025, 18:21

sharp έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:15
Δεν ξέρω έτσι την λένε.
Κάποιος μου είπε ότι και η Μέρκελ είχε δεχτεί μπούλινγκ από τους άλλους πολιτικούς και το έγραψε στο βιβλίο της.
Για αυτό και ότι έχουν πολλά κοινά στον χαρακτήρα.
Μεθοδολογία , επιμονή , επίτευξη στόχων και άλλα.

Δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2025, 18:25

Niki έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:21
sharp έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:15
Δεν ξέρω έτσι την λένε.
Κάποιος μου είπε ότι και η Μέρκελ είχε δεχτεί μπούλινγκ από τους άλλους πολιτικούς και το έγραψε στο βιβλίο της.
Για αυτό και ότι έχουν πολλά κοινά στον χαρακτήρα.
Μεθοδολογία , επιμονή , επίτευξη στόχων και άλλα.

Δεν ξέρω.
Αυτό θα πει μόρφωση και επίπεδο, βρε πλεμπαίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 06 Μαρ 2025, 18:27

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα η ζωη ειναι καμενη πολιτικα . μηδεν υλοποιήσιμες θεσεις , επαφη με πραγματικοτητα συν την καμπουρα της αριστερας .

Ετυχε της συγκυρίας με τα τεμπη και πηρε μερικους αγανακτιστας ως η καλη νομικος που βοηθα την χαροκαμενη μανα :a040:

το οποιο φυσικα καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει .

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 06 Μαρ 2025, 18:28

Niki έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:17

Μεγαλύτερη δολοφονία χαρακτήρα από το να χαρακτηρίσεις κάποιαν ως Μερκελ δεν υπάρχει
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Μαρ 2025, 18:30

Niki έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:03
Golden Age έγραψε:
06 Μαρ 2025, 17:56
hades έγραψε:
06 Μαρ 2025, 13:53
τι λέτε ρε παιδιά πάτε καλά ;Α ρε μαλάκα κασιδιάρη που την πριμοδότησες και την έδωσες πάλι ζωή
Δεν την πριμοδότησε ο Κασιδιάρης. :003:

Η ιστορία έχει ως εξής. Πριν ακόμη γίνει γνωστό αν θα επιτραπεί στο κόμμα του Κασιδιάρη να κατέβει, οι προσκείμενοι στον Κασιδιάρη διέδιδαν ότι "αν δεν μας αφήσουν να κατεβούμε θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ".

Τελικά η δικαιοσύνη (ΝΔ) απέκλεισε το κόμμα του Κασιδιάρη από τις εκλογές. Ακολούθησε το πείραμα με τον Κανελλόπουλο που απέτυχε και μετά από αυτό άρχισε να πέφτει γραμμή για ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι στην γραμμή για ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι κασιδιαρικοί αντέτειναν την Κωνσταντοπούλου. Η ιδέα άρχισε να περπατά και να έχει ρεύμα στους κύκλους των κασιδιαρικών, κόντρα στην επίσημη γραμμή που ήταν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ (υπήρχαν μέχρι και αντιπαραθέσεις κασιδιαρικών για το θέμα!). Μόλις άρχισε να αποκτά ρεύμα η γραμμή, αναγκάστηκε να βγει ο ίδιος ο Κασιδιάρης με δημόσια ανακοίνωσή του και να το ξεκόψει. Έβγαλε μια ανακοίνωση, στην οποία εμμέσως έδινε γραμμή για ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή ξεκαθάριζε ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί η Κωνσταντοπούλου, ούτε ο Κανελλόπουλος.

Φυσικά η πλειοψηφία των οπαδών του τον έγραψε και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι ψήφισαν μικρά κόμματα και άλλοι Κωνσταντοπούλου. Έτσι η Κωνσταντοπούλου βγήκε από την αφάνεια και πήρε ποσοστό, γενόμενη παίχτης στον εκλογικό ανταγωνισμό της Αριστεράς.

Στις δεύτερες εκλογές του '23 φυσικά, δεν την ψήφισαν κασιδιαρικοί, την ψήφισαν Αριστεροί.

Το ότι κάποιοι Αριστεροί ψηφίζουν Κωνσταντοπούλου αντί για ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Βαρουφάκη, ΝΕΑΡ, είναι αδιάφορο.

Το ότι Δεξιοί και Συντηρητικοί στρέφονται προς την Κωνσταντοπούλου, είναι πρωτίστως ευθύνη της ΝΔ που χτύπησε τον αντισυστημισμό στα δεξιά της, επιστρατεύοντας μάλιστα επανειλημμένα την χειραγωγουμενη δικαιοσύνη για να το πετύχει. Αλλά αναμενόμενο να το κάνει, αφού είναι και ο μόνος αντισυστημισμός που φοβάται η ΝΔ. Ο μόνος πραγματικός αντισυστημισμός.

Τώρα για το γεγονός ότι συντηρητικοί άνθρωποι ξεχνούν ότι η Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της ανήκει στην woke Αριστερά, ότι έδωσε ρέστα υπέρ του γκέυ γάμου κλπ και ότι γενικότερα υποστηρίζει αριστεροπροοδευτικές θέσεις, είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Ναι η Κωνσταντοπούλου, ψαρεύοντας στα θολά νερά της αγανάκτησης και κυνηγώντας ψήφους Δεξιών και Συντηρητικών, κάνει κάλυψη - απόκρυψη - παραλλαγή στο ιδεολογικό της προφίλ, αποκρυπτοντάς το προσωρινά (τα ίδια είχε κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην εποχή των μνημονίων μέχρι να βγει κυβέρνηση, παίρνοντας έτσι την ψήφο Δεξιών και Ακροδεξιών). Τον βουλευτή της Σπύρο Μπιμπίλα για παράδειγμα, που είναι woke σύμβολο με τα όσα εκφράζει με τον λόγο του, τον έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ τελείως από το προσκήνιο αυτή την περίοδο... Σχεδόν έχει ξεχαστεί η ύπαρξή του! Και μιλάμε για τον Μπιμπίλα, που τον έβγαζε πάντα μπροστά για να τονίσει την woke Αριστερή ιδεολογία του κόμματός της. Μόλις βέβαια ολοκληρώσει τον προσεταιρισμό των Συντηρητικών αγανακτισμένων, θα τον ξαναβγάλει στο προσκήνιο και θα τον βγάλει μπροστά για να συνεχίσει την ιδεολογική προπαγάνδα του κόμματος υπέρ των woke και αριστεροπροοδευτικών θέσεων.
Τόσες συζητήσεις μέσα στο φόρουμ για τα Τέμπη και δεν είχα μάθει ότι δύο φορές επί ΝΔ πιάστηκε τρένο με μη δηλωμένα βαγόνια προ τους ατυχήματος τυχαία πάλι από σύγκρουση.
Δεν ήξερα ότι καταδικάστηκε μέλος της ΝΔ για λαθρεμπόριο στους σιδηροδρόμους.
Δεν ήξερα ότι ο Χατζηδάκης είπε στην Βουλή ότι θα κυνηγήσει το λαθρεμπόριο που γίνεται διαπιστωμένα στους σιδηροδρόμους.

Αυτά όλα πριν τα Τεμπη.

Σήμερα τα έμαθα από την ομιλία της Ζωής.

Πολλά έμαθα σήμερα.
Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που μίλησε για εύφλεκτο υλικό στην εμπορική ήταν ο Βελόπουλος. Όταν όλη η υπόλοιπη αντιπολίτευση - της Ζωής συμπεριλαμβανομένης - έκαναν την πάπια. Μάλιστα κάποιοι από την αντιπολίτευση τον χλεύαζαν τότε που το είχε πει.

Με την Ζωή πάντως θα μάθεις να αποδέχεσαι τα ανοιχτά σύνορα και την woke ατζέντα. Κι αν δεν σου αρέσει, θα της είναι αδιάφορο τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 06 Μαρ 2025, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 06 Μαρ 2025, 18:37

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:28
Niki έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:17

Μεγαλύτερη δολοφονία χαρακτήρα από το να χαρακτηρίσεις κάποιαν ως Μερκελ δεν υπάρχει
Δεν ξέρω εγώ άκουσα τρείς ομιλίες της στην βουλή.
Η καλύτερη από όλους.
Από το πώς μιλάει μέχρι και την ουσία της παραμικρής λέξης που χρησιμοποιεί.
Αυτοί όλοι που είναι μαζί της την προσφωνούν έτσι κάτι ξέρουν.
Πήγα σε μια εγχείρηση ενός παιδιού και ο γιατρός βγήκε συντοπίτης , τα λέγαμε στο γραφείο του αρχίσαμε πολιτική συζήτηση μου λέει εγώ θα σου πω μόνο ένα πράγμα έχεις δίκιο βρώμα πολύ ψάξε λίγο την Ζωή δεν σου λέω τίποτε άλλο.
Ψάξε μόνη σου.

Πάω στα εγκαίνια ενός φίλου βλέπω ένα παλιό συμμαθητή της οννεδ αυτός με έβαλε παλιά στο τρυπάκι.

Αρχίσαμε τα πολιτικά μου λέει Ζωή καρφωτό εγώ εσύ;
Του λέω ψάχνομαι ακόμα.
Δες λίγο και την Ζωή αλλά δες την με προσοχή.

Πολλά σε τρείς μέρες τι να σου πω.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 06 Μαρ 2025, 18:42

:smt005:

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 06 Μαρ 2025, 18:47

Niki έγραψε:
06 Μαρ 2025, 13:32
Είναι η Μέρκελ της Ελλάδος;

Εικόνα

Βιογραφικό.

Γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1976 στην Αθήνα. Είναι κόρη του πρώην προέδρου και βουλευτή του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου και της δημοσιογράφου και πρώην προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Λίνας Αλεξίου.

Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα του Δήμου Παλλήνης. Σπούδασε Νομικά, στο τμήμα Νομικής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε το πτυχίο της. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών Νομικής (ELSA). To 1999-2000, έκανε το μεταπτυχιακό της (LLM) στη Νομική Σχολή της Σορβόννης, με αντικείμενο το Ευρωπαϊκό Ποινικό Δίκαιο και την Αντεγκληματική Πολιτική στην Ευρώπη. Το 2001-2002, έλαβε δεύτερο μεταπτυχιακό (LLM) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη, με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Ποινικό Δίκαιο, εθνικό και διεθνές.

Από το 2003, ασκεί μάχιμη δικηγορία στον τομέα του ποινικού δικαίου και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου, και έχει χειριστεί υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινωνία και την κοινή γνώμη. Υπήρξε μέλος επιτροπής του ΔΣΑ που το 2003, συνέταξε και υπέβαλε στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, μήνυση για διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν από Βρετανούς αξιωματούχους στο Ιράκ. Την περίοδο 2007-2012, ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Νέων Ποινικολόγων της Διεθνούς Ένωσης Ποινικού Δικαίου (AIDP). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης (Member of New York City Bar Association) και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πολιτικές Θέσεις.

Η Κωνσταντοπούλου τάσσεται υπέρ της αποκήρυξης και διαγραφής του δημόσιου χρέους της Ελλάδας, καθώς το θεωρεί αποδεδειγμένα μη βιώσιμο. Θεωρεί, ακόμα, ότι η δημιουργία και διόγκωση του χρέους αυτού έγινε σε βάρος του δημόσιου και κοινωνικού συμφέροντος, ενώ χρησιμοποιείται ως εργαλείο υποταγής του λαού και της κοινωνίας. Ως πρόεδρος της Βουλής είχε παραδώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, χαρακτηρίζοντας τον Προκόπη Παυλόπουλο συμπαραστάτη της προσπάθειας αναζήτησης της αλήθειας για το χρέος. Ακόμη, έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θεωρώντας ότι «αποτελεί εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Αρκετοί πρώην ΝΔ κράτες θεωρούν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η λύση για όλα τα προβλήματα της χώρας.
Την θεωρούν πολύ καλή πολιτικό και ότι τρώει πολύ μπούλινγκ.

Τα πλεονεκτήματα τής όπως λένε.

Σκληρή δουλειά , μόρφωση , πολιτισμικό επίπεδο , επιμονή και μεθοδικότητα.
Τίμια μέχρι αηδίας.
Τους λόγους της τους γράφει η ίδια και ποτέ δεν τους διαβάζει από το χαρτί ένα μυστήριο πράγμα με το που θα τους γράψει μία μετά τους θυμάται.

Δεν ξέρω αλλά όσοι την ξέρουν από κοντά μόνο καλά λόγια μου λένε.
Ακόμα και ο Τσίπρας αν και χώρισαν τα τσανάκια τους καλά λόγια λέει ακόμα για αυτήν.
Είναι η Μέρκελ της Ελλάδας;

Αρκετοί στο Σύριζα έτσι την λένε.

Σύμπτωση και της Μέρκελ της έκαναν πολύ μπούλινγκ οι άλλοι πολιτικοί μέχρι που στο τέλος την αναγνώρισαν.
Στο κείμενο που παρέθεσες η λατρεία σου δε θέλει να πληρώσουμε τα χρέη μας ως χώρας και, επομένως, να πάμε στη δραχμουλα.

Αν ήταν στο χέρι της, θα ήμασταν ήδη στη δραχμουλα απο το 15.

Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίσουμε στη δραχμουλα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 06 Μαρ 2025, 18:48

Νon4me έγραψε:
06 Μαρ 2025, 18:11
Εικόνα
Η Ραχήλ είναι σε ερωτική διαθεση, αλλά η Ζωή κάνει πίσω ή μου φαινεται; :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 06 Μαρ 2025, 18:53

Niki έγραψε:
06 Μαρ 2025, 14:31
Έχω βάλει στόχο να την γνωρίσω από κοντά.
:smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών