Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Φεβ 2019, 22:03

Γάταρος έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:00
Otto Weininger έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:55
Χαοτικός έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:52

Ντροπή είναι να τα λες αυτά. Από τους δυο που αναφέρει ο Γάταρος, από σένα περιμένουμε κάτι καλύτερο.
Γιατί ντροπή; Έχεις κάνει ένα πέρασμα από τα ποστ του Γαταρου ;
Έχεις δει να το λέω αυτό για άλλον;
Το μπαν το ζήτησες όταν έγραψα για τον παιδεραστή της νδ. Δεν το ζήτησες ούτε πριν ούτε μετά.
Μου δείχνεις που ακριβώς;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Φεβ 2019, 22:04

Lord Brum έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:53
Χαοτικός έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:47
Lord Brum έγραψε:
26 Φεβ 2019, 20:50

νομίζω τον έδινε δεν τον έπαιρνε. Όχι ότι έχει διαφορά, πάλι παιδέρας και ανώμαλος είναι.
Η πλάκα είναι πως αν έβλεπες είδηση για καταδίκη μιλφάρας (ή και πιο νέας δασκάλας) για ασέλγεια σε 16χρονο μαθητή της,
θα έλεγες τι μαλάκες που είναι οι Αμερικάνοι με την αυστηρότητα των νόμων τους. Επίσης ότι αν τύχαινε σε σένα (όχι σε σένα. Ρητορικό είναι) όχι μόνο δεν θα το θεωρούσες ασέλγεια αλλά θα γούσταρες τρελά. Μπες στη θέση του χρήστη που βλέπει τον Γεωργιάδη σαν τη μουνάρα δασκάλα και σχολιάζει ότι κι αυτός θα ήθελε να ήτανε στη θέση των Μολδαβών εφήβων. :102:
:003::003::003:
Α καλά, κάθε φορά που διαβάζω για καταδίκη 25χρονης ή 30χρονης για ασέλγεια σε 15 χρονο ή 16 χρονο μαθητή της λέω καλά μαλάκες είναι οι αμερικάνοι? Νομίζω οι μητέρες των παιδιών κάνουν τις καταγγελείες δεν μπορώ να φανταστώ πατέρα που θα θεωρούσε εγκληματία μια ώριμη γυναίκα που κάνει τον γιο του άντρα. Προφανώς και θα γούσταρα να είμαι στη θέση τους. Ποιος θα ήθελε τώρα να τον φερμάρει ο γεωργιάδης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω
Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος, με την έννοια του συγκεκριμένου. Απλά να σκέφτεσαι την πιθανότητα. Εδώ που τα λέμε αν ήμουν γκέι ίσως να μου άρεσε η φάτσα του. Αλλά εντάξει, ας πούμε αυτό είναι δύσκολο να το επεξεργαστείς γιατί είναι πολύ έξω από τα νερά σου (σε διάφορα επίπεδα). Ας πιάσουμε τις "φυσιολογικές" καταστάσεις (όπως θα αναγνώριζες), την ετεροφυλοφιλία
εν προκειμένω. Θα δεχόσουν ποσταρίσματα από φορουμίτισσες ακριβώς ανάλογα; Δηλαδή να καταδικάσουν έναν 25άρη - 40άρη
για ασέλγεια σε δεκαεξάχρονη και να λένε "Κι εγώ θα θελα έναν τέτοιον θεό να με έκανε γυναίκα". :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Φεβ 2019, 22:04

Γάταρος έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:01
Otto Weininger έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:59
Γάταρος έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:57

Μπράβο σας που με κάνατε να θέλω να επιστρέψω ώστε να συνεχίσω να γράφω για τους νεοδημοκράτες παιδεραστές, γιατί τα παιδιά του κόσμου πρέπει να προστατευθούν.
Όταν λες νεοδημοκράτες παιδεραστές, αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις;
Αντιλαμβάνομαι το ίδιο που αντιλαμβάνεστε κι εσείς όταν γράφετε για δολοφόνους Χρυσαυγίτες και για εγκληματική συμμορία.
Ωραία.
Επειδή έχω δεν έχω γράψει ποτέ τέτοια, μην μου τα ζαλίζεις.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 26 Φεβ 2019, 22:05

Έχετε μεγάλη πλάκα που μαλώνετε για κάποιον εγκληματία.
Στα κόμματα δεν το σκέφτονται καν αυτό!!! Για αυτό άλλωστε έχουν ένα σωρό βουλευτές και υποψηφίους που έχουν καταδικαστεί, κάποιοι από αυτούς πάνω από μία φορά!!!
Και εσείς μαλώνετε ε;;; :003:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Φεβ 2019, 22:07

Δεν μαλώνουμε. Ο Γαταρος υποτροπιασε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Φεβ 2019, 22:10

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Φεβ 2019, 23:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 26 Φεβ 2019, 22:12

Χαοτικός έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:04
Lord Brum έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:53
Χαοτικός έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:47

Η πλάκα είναι πως αν έβλεπες είδηση για καταδίκη μιλφάρας (ή και πιο νέας δασκάλας) για ασέλγεια σε 16χρονο μαθητή της,
θα έλεγες τι μαλάκες που είναι οι Αμερικάνοι με την αυστηρότητα των νόμων τους. Επίσης ότι αν τύχαινε σε σένα (όχι σε σένα. Ρητορικό είναι) όχι μόνο δεν θα το θεωρούσες ασέλγεια αλλά θα γούσταρες τρελά. Μπες στη θέση του χρήστη που βλέπει τον Γεωργιάδη σαν τη μουνάρα δασκάλα και σχολιάζει ότι κι αυτός θα ήθελε να ήτανε στη θέση των Μολδαβών εφήβων. :102:
:003::003::003:
Α καλά, κάθε φορά που διαβάζω για καταδίκη 25χρονης ή 30χρονης για ασέλγεια σε 15 χρονο ή 16 χρονο μαθητή της λέω καλά μαλάκες είναι οι αμερικάνοι? Νομίζω οι μητέρες των παιδιών κάνουν τις καταγγελείες δεν μπορώ να φανταστώ πατέρα που θα θεωρούσε εγκληματία μια ώριμη γυναίκα που κάνει τον γιο του άντρα. Προφανώς και θα γούσταρα να είμαι στη θέση τους. Ποιος θα ήθελε τώρα να τον φερμάρει ο γεωργιάδης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω
Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ποιος, με την έννοια του συγκεκριμένου. Απλά να σκέφτεσαι την πιθανότητα. Εδώ που τα λέμε αν ήμουν γκέι ίσως να μου άρεσε η φάτσα του. Αλλά εντάξει, ας πούμε αυτό είναι δύσκολο να το επεξεργαστείς γιατί είναι πολύ έξω από τα νερά σου (σε διάφορα επίπεδα). Ας πιάσουμε τις "φυσιολογικές" καταστάσεις (όπως θα αναγνώριζες), την ετεροφυλοφιλία
εν προκειμένω. Θα δεχόσουν ποσταρίσματα από φορουμίτισσες ακριβώς ανάλογα; Δηλαδή να καταδικάσουν έναν 25άρη - 40άρη
για ασέλγεια σε δεκαεξάχρονη και να λένε "Κι εγώ θα θελα έναν τέτοιον θεό να με έκανε γυναίκα". :102:
Καταρχήν εδώ έχουμε και οικονομική συναλλαγή, δηλαδή δεν είναι ότι γούσταρε κάποιος να πηδηχτεί με τον γεωργιάδη, απλά πληρώθηκε για αυτό. Ε όταν αυτός ο κάποιος είναι και ανήλικος δνε μπορέι εξ ορισμού να ασκήσει δηλαδή το αρχαιότερο επάγγελμα νόμιμα δεν μιλάμε για συναίνεση αλλά για εξαναγκασμό. Τώρα το 25αρης με 16χρονη είναι οριακό και πρέπει να κρίνεται κατάπερίπτωση. Το 40αρης στα μάτια μου είναι παιδεραστεία. Αυτά τα θέματα είναι λιγάκι δύσκολα. κατ'α τη γνώμη μου θα πρέπει να υπάρχουν 2 ηλικιακά όρια που να πληρούνται σωρευτικά για να κατηγορηθεί κάποιος για παιδεραστεία: ηλικά του θύματος και ηλικία του θύητη>>ηλικία του θύματος
18αρης με 15 χρονη δεν ξέρω κατά πόσο νομικα΄είναι παιδεραστεία αλλά λογικά δεν στέκει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 26 Φεβ 2019, 22:12

Δυτικος συμβουλος μεταρυθμισεων που κανει σεξοτουρισμο

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 26 Φεβ 2019, 22:14

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Φεβ 2019, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 26 Φεβ 2019, 22:15

Γάταρος έγραψε:
26 Φεβ 2019, 22:13
Αν η φωτογραφία είναι πριν γίνει γνωστή η υπόθεση δεν έχεις δίκαιο. Δεν νομίζω οτι κάποιος ανώμαλος ή παραβατικός διαφημίζει τα βίτσια του ή ότι οι υπόλοιποι οφείλουν να τα ξέρουν. Άντε να ήξεραν ότι είναι αδερφή ο ΝΓ. Το ότι ήταν παιδερας από που να το ξέρουν? Αν η φωτο είνια αφού είχε κυκλοφορήσει η σύλληψή του αλλάζει το πράγμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 26 Φεβ 2019, 22:17

Naida έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:49
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
26 Φεβ 2019, 20:48
πατρις-θρησκεια-οικογενεια

:lol:
Ένα σάπιο κόμμα εκφράζει την σαπίλα που μπορεί να κρύβει το συντηρητικό τρίπτυχο.
Εκφράστηκε ποτέ η ΝΔ υπέρ του Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια; :lol:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Φεβ 2019, 23:14

Otto Weininger έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
26 Φεβ 2019, 21:48

Είχαμε πει κάτι τέτοιο; Δεν το θυμάμαι.
Αν το είχαμε πει, μπράβο μας.
Ντροπή είναι να τα λες αυτά. Από τους δυο που αναφέρει ο Γάταρος, από σένα περιμένουμε κάτι καλύτερο.
Στο δεύτερο όχι. Σίγουρα. Στο πρώτο, έτσι κι έτσι :-? Κι εσύ με έχεις σιχαθεί για ποσταρίσματα μπόχες κι εγώ σ' έχω σιχαθεί αντίστοιχα. Ας μην μετρήσουμε τα μεγέθη (ας έχω όλο το φταίξιμο), αλλά σαν λογικό σχήμα δες το. Μετά από καιρό ποστάρεις κάτι ωραίο και μου ρχεται να σου βάλω χαμόγελο αλλά δεν το κάνω γιατί ακόμα δε σε χωνεύω. Μετά βλέπω ότι τα χώνεις σε κάποιον που δεν χωνεύω ακόμα πιο πολύ από σένα. Το επόμενο ωραίο ποστ που θα κάνεις... ε θα το επιβραβεύσω και θα το δεις εσύ.
Μετά θα το ξεχάσουμε, θα ποστάρουμε κάτι χρήσιμο ο ένας για τον άλλον (τυχαία ρε παιδί μου), στο τέλος μια χαρά θα μπορούμε να τα λέμε.
Τον Γάταρο κι εγώ τον έχω τραμπουκίσει και έχουμε ξεκατινιαστεί στο παλιό (ειδικά με τη μαλακία για το σαρβάιβορ που ανέβασε ο παπάρας :003: ) αλλά ρε συ...
έχει κάνει και γαμάτα ποστ, έχει ανεβάσει και ωραία νήματα. Επίσης έχει και συναισθηματισμό, και γνώση και επικοινωνιακότητα.

Επίσης, θα σου είναι στήριγμα κάποια στιγμή. Πες ότι μπαίνουμε τρεις τέσσερεις τώρα δικοί μου και σας τα χώνουμε για το Ζέρβα και δοσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες και τέτοια. Δεν θα σε υποστηρίξει; Δεν θα τον θες για να νιώσεις κάποια ασφάλεια; (Εντάξει υπερβολικές οι λέξεις, αλλά νομίζω κατάλαβες)

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Φεβ 2019, 23:20

Χαοτικός έγραψε:
26 Φεβ 2019, 23:14
Otto Weininger έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Στο δεύτερο όχι. Σίγουρα. Στο πρώτο, έτσι κι έτσι :-? Κι εσύ με έχεις σιχαθεί για ποσταρίσματα μπόχες κι εγώ σ' έχω σιχαθεί αντίστοιχα. Ας μην μετρήσουμε τα μεγέθη (ας έχω όλο το φταίξιμο), αλλά σαν λογικό σχήμα δες το. Μετά από καιρό ποστάρεις κάτι ωραίο και μου ρχεται να σου βάλω χαμόγελο αλλά δεν το κάνω γιατί ακόμα δε σε χωνεύω. Μετά βλέπω ότι τα χώνεις σε κάποιον που δεν χωνεύω ακόμα πιο πολύ από σένα. Το επόμενο ωραίο ποστ που θα κάνεις... ε θα το επιβραβεύσω και θα το δεις εσύ.
Μετά θα το ξεχάσουμε, θα ποστάρουμε κάτι χρήσιμο ο ένας για τον άλλον (τυχαία ρε παιδί μου), στο τέλος μια χαρά θα μπορούμε να τα λέμε.
Τον Γάταρο κι εγώ τον έχω τραμπουκίσει και έχουμε ξεκατινιαστεί στο παλιό (ειδικά με τη μαλακία για το σαρβάιβορ που ανέβασε ο παπάρας :003: ) αλλά ρε συ...
έχει κάνει και γαμάτα ποστ, έχει ανεβάσει και ωραία νήματα. Επίσης έχει και συναισθηματισμό, και γνώση και επικοινωνιακότητα.

Επίσης, θα σου είναι στήριγμα κάποια στιγμή. Πες ότι μπαίνουμε τρεις τέσσερεις τώρα δικοί μου και σας τα χώνουμε για το Ζέρβα και δοσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες και τέτοια. Δεν θα σε υποστηρίξει; Δεν θα τον θες για να νιώσεις κάποια ασφάλεια; (Εντάξει υπερβολικές οι λέξεις, αλλά νομίζω κατάλαβες)
Από αυτή τη σκοπιά οκ, αν και θεωρώ πιο "επικίνδυνους" αυτούς με τους οποίους διαφωνώ στο 99% και θα βρεθούμε στην ίδια πλευρά στο 1% .

Φοβάμαι μη μου το αμαυρώσουν υποστηρίζοντας το.

Τέλος πάντων.

ΥΓ: Δεν σε σιχαίνομαι. Κάποιους ναι. Εσένα όχι. Και κακώς με σιχαίνεσαι αν όντως το κάνεις. Θα με συμπαθούσες σίγουρα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Φεβ 2019, 23:32

Otto Weininger έγραψε:
26 Φεβ 2019, 23:20
Χαοτικός έγραψε:
26 Φεβ 2019, 23:14
Otto Weininger έγραψε:

Από αυτή τη σκοπιά οκ, αν και θεωρώ πιο "επικίνδυνους" αυτούς με τους οποίους διαφωνώ στο 99% και θα βρεθούμε στην ίδια πλευρά στο 1% .

Φοβάμαι μη μου το αμαυρώσουν υποστηρίζοντας το.

Τέλος πάντων.

ΥΓ: Δεν σε σιχαίνομαι. Κάποιους ναι. Εσένα όχι. Και κακώς με σιχαίνεσαι αν όντως το κάνεις. Θα με συμπαθούσες σίγουρα.
Όχι ρε με υπερβολή εκφράζομαι. Σε πολλά τα βρίσκουμε, κοινωνικά και καθημερινά τουλάχιστον. Τα πολιτικά χέστα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών