Καθόλου ξενοφοβικά, ο τύπος είναι απ τους καλύτερους σταντάπερς της Ελλάδας αυτη τη στιγμή, ξέρει τί και πώς πρέπει να το πει, χωρις να ενοχλήσει. Δεν είναι Σεφερλής. Ξέρω ακόμα και ρωσοπόντιους που τους σατιρίζει, που γελάνε μαζί του και πανε και σε παραστασεις του.
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Ιούλ 2019, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η πούστρα του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι ακόμα να του κάνει μήνυση; Έχει κάνει και για λιγότερα.
Ναι βρε, ξέρω.vantono έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 13:06Καθόλου ξενοφοβικά, ο τύπος είναι απ τους καλύτερους σταντάπερς της Ελλάδας αυτη τη στιγμή, ξέρει τί και πώς πρέπει να το πει, χωρις να ενοχλήσει. Δεν είναι Σεφερλής. Ξέρω ακόμα και ρωσοπόντιους που τους σατιρίζει, που γελάνε μαζί του και πανε και σε παραστασεις τους.
Γελάτε μόνον με τα πγιοτικά.
Ένα τσικ θέλετε και να' το πετιέται το λάλον ύδωρ του ζαίικου χιούμορ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Pedro έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 23:54Γιατι το θεωρεις κασετα και οχι οραγματικοτητα;
Στον δενδροποταμο ξερεις τι γινεται; (Θεσσαλονικη)
Επισησς σε αλλες δυο τρεις περιοχες; Γιατι δεν μπαινουν εκει οι μπατσοι; Γιατι φατσα φορα πουλανε οτι ντρογκια θες; Γιατι ενω χτυσανε ΑΤ κανουν πως δεν συμβαινει τπτ; Γιατι οταν περναω απο εκει με κανουν ελεγχο οι μπατσοι εαν αγορασα κανα ντρογκι,ενω γνωριζουν ποιοι πουλανε δεν κανουν τπτ;
Ποτε θα καταλαβεις πως η πιπιλα (κασετα) της δεξιας και συγκεκριμενα της ΝΔ ειναι απλα για να μαζευει ψηφους; Επισης,οταν θελει να περασει μετρα δειχνει τα εξαρχεια και δεν βλεπει σχεδον κανεις το πραγματικο προβλημα.
Πες μου πραγματικα,εμενα που ζω σε ενα χωριο κοντα στον ψειλοριτη. Ή στις σκουριες της χαλκιδικης. Γιατι να με αφορα τοσο πολυ αυτο το θεμα και οχι το τι γινεται πραγματικα στον «τοπο» μου;
Απο την πλευρα σας,ας συμφωνησουμε οως θελετε οντως να αντιμετωπιστει αυτη η συμφορα των εξαρχειων. Γιατι σωνει και καλα πρεπει να ειναι απο τα πρωτα ζητηματα; Εχεται ξεχασει πως υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα; Λυστε πρωτα αυτα και αφηστε τα εξαρχεια στην ησυχια τους,
Είπαμε εσύ να ασχοληθείς με την χώρα που μένεις και δεν θα μας πεις τί θα κάνουμε εμείς με τα του οίκου μας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ο οικος μου ειναι ολος ο πλανητης. Δεν θα ερθει ενας ναυτης να μου πει τι θα θεωρω οικο μου ή που και σε ποια χωρα θα εχω αποψη. Κοψε τις χουντικες νοσταλγιες σου γεροντα.Nandros έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 19:53Pedro έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 23:54Γιατι το θεωρεις κασετα και οχι οραγματικοτητα;
Στον δενδροποταμο ξερεις τι γινεται; (Θεσσαλονικη)
Επισησς σε αλλες δυο τρεις περιοχες; Γιατι δεν μπαινουν εκει οι μπατσοι; Γιατι φατσα φορα πουλανε οτι ντρογκια θες; Γιατι ενω χτυσανε ΑΤ κανουν πως δεν συμβαινει τπτ; Γιατι οταν περναω απο εκει με κανουν ελεγχο οι μπατσοι εαν αγορασα κανα ντρογκι,ενω γνωριζουν ποιοι πουλανε δεν κανουν τπτ;
Ποτε θα καταλαβεις πως η πιπιλα (κασετα) της δεξιας και συγκεκριμενα της ΝΔ ειναι απλα για να μαζευει ψηφους; Επισης,οταν θελει να περασει μετρα δειχνει τα εξαρχεια και δεν βλεπει σχεδον κανεις το πραγματικο προβλημα.
Πες μου πραγματικα,εμενα που ζω σε ενα χωριο κοντα στον ψειλοριτη. Ή στις σκουριες της χαλκιδικης. Γιατι να με αφορα τοσο πολυ αυτο το θεμα και οχι το τι γινεται πραγματικα στον «τοπο» μου;
Απο την πλευρα σας,ας συμφωνησουμε οως θελετε οντως να αντιμετωπιστει αυτη η συμφορα των εξαρχειων. Γιατι σωνει και καλα πρεπει να ειναι απο τα πρωτα ζητηματα; Εχεται ξεχασει πως υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα; Λυστε πρωτα αυτα και αφηστε τα εξαρχεια στην ησυχια τους,Είπαμε εσύ να ασχοληθείς με την χώρα που μένεις και δεν θα μας πεις τί θα κάνουμε εμείς με τα του οίκου μας!
.
Κατα τα λοιπα σου απαντησα σε αλλο ποστ. Ριξε εκει μια ματια.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- Nandros
Την άποψη σου την έχουμε χεσμένη πολίτη του κόσμου, και εδώ και στο άλλο νήμα που με στέλνεις.
Όσο για χούντες κοίτα την φάτσα σου στον καθρέφτη, που θέλεις εσύ ο ένας, να επιβάλεις την θέση σου στους πολλούς! Άντε μπράβο, ξεφορτώσου μας.
Και να προσέχεις τους ναύτες μην σου ανοίξουν καινούργιο σπείρωμα εκεί που ξέρεις!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Λίνο Βεντούρα
Χριστός και Παναγία!
αν είναι αυτός από τους καλύτερους, οι χειρότεροι πώς είναι;
Nandros έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 20:12Την άποψη σου την έχουμε χεσμένη πολίτη του κόσμου, και εδώ και στο άλλο νήμα που με στέλνεις.
Όσο για χούντες κοίτα την φάτσα σου στον καθρέφτη, που θέλεις εσύ ο ένας, να επιβάλεις την θέση σου στους πολλούς! Άντε μπράβο, ξεφορτώσου μας.
Και να προσέχεις τους ναύτες μην σου ανοίξουν καινούργιο σπείρωμα εκεί που ξέρεις!
.
Δεν εχει νοημα να συνεχισω μια τετοια συζητηση. Ειναι ολοφανερο ποιος προσπαθει να επιβαλει την θεση του.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- Nandros
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Παρακαλώ να προστεθεί στον τίτλο "και τα γκλομπ στον κωλο".
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άρα να προσέχουμε τι ψηφίζουμε για να έχουμε την κρατική εξουσία που θα φροντίσει εμάς και θα γράψει τους άλλους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2019, 13:00Πατρίδα μας είναι η κρατική εξουσία στην οποία ανηκουμε ως υπήκοοι και ..κάνει εισαγωγή νέων υπηκόων παραμελώντας η άδικοντας τους παλαιότερους
Σαν μια εταιρεία που προσλαμβάνει νέους εργαζόμενους ενώ τους παλαιούς αν δεν τους διώχνει (Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό ) τους έχει στο κλασιμο
Απόψε κοιμόμαστε με ανοικτές τις πόρτες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-