OPEN THE BORDERS

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: OPEN THE BORDERS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Μαρ 2020, 11:43

Dwarven Blacksmith έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:41
Naida έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:39
Dwarven Blacksmith έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:36

Τώρα είμαστε. Αν κάνεις αυτά που λες σαφώς και δεν είσαι ισότιμο μέλος της ΕΕ. Ένας σιχαμένος διακινητης θα είσαι.
Διακινητής θα είσαι αν παίρνεις χρήματα. Όχι;
Όχι. Γιατί η Τουρκία παίρνει χρήματα; Δε νομίζω.
Πλάκα μας κάνεις; :lol: η Τουρκία παίρνει χρήματα για να μην τους διακίνησει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Μαρ 2020, 11:44

Otto Weininger έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:42
Naida το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να γίνει και εδω ανεκτη η αδιαβαθμιτη ασχετοσύνη σου.
Βάλε με ιγκνορ.

Que Sera, Sera...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 02 Μαρ 2020, 11:49

Naida έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:32
nemo έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:29
argouen έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:15

Ελληνική αστυνομική ταυτότητα η/και διαβατήριο εννοείς λοιπόν. Πες το να συνεννοηθούμε, γιατί λες λοιπόν χαρτιά γενικά και αόριστα?
Και να τους τα δώσεις σε ένα μήνα θα απαγορεύουν στους έλληνες την είσοδο στην ευρώπη

ενώ αν αφήσουμε την Naida να απειλήσει με αγάπη την ευρώπη θα το τελειώσει το θέμα νωρίς
κάπως έτσι τελειώνουν τα παραμύθια στην Naida
Κάτσε ρε συ, δεν είμαστε χώρα ισότιμο μέλος της ΕΕ;. Πως θα σου απαγορεύσουν την είσοδο;
Εγω τόση ώρα προσπαθώ να καταλαβω αν είσαι αληθινή -εννοώ ανθρωπος !! Θα μας απαγορέψουν Με το ΕΤΣΙ θέλω τους
πες μου τα μέτρα που θα λάβεις εσύ σαν χώρα ώστε να τους αλλάξεις το θέλω τους
μην σκεφτείς και μου πεις νια νια νια ...δεν θα έχεις καμιά εντιμότητα

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi » 02 Μαρ 2020, 11:51

:)

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 02 Μαρ 2020, 11:54

Naida έγραψε:
Μα θα γίνεται έλεγχος, δεν θα στείλεις ποινικούς. Ας συνδράμουν και οι ίδιοι για ελέγχους.
Tι να σου πω τώρα. :roll:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Μαρ 2020, 11:54

nemo έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:49
Naida έγραψε:
nemo έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:29

Και να τους τα δώσεις σε ένα μήνα θα απαγορεύουν στους έλληνες την είσοδο στην ευρώπη

ενώ αν αφήσουμε την Naida να απειλήσει με αγάπη την ευρώπη θα το τελειώσει το θέμα νωρίς
κάπως έτσι τελειώνουν τα παραμύθια στην Naida
Κάτσε ρε συ, δεν είμαστε χώρα ισότιμο μέλος της ΕΕ;. Πως θα σου απαγορεύσουν την είσοδο;
Εγω τόση ώρα προσπαθώ να καταλαβω αν είσαι αληθινή -εννοώ ανθρωπος !! Θα μας απαγορέψουν Με το ΕΤΣΙ θέλω τους
πες μου τα μέτρα που θα λάβεις εσύ σαν χώρα ώστε να τους αλλάξεις το θέλω τους
μην σκεφτείς και μου πεις νια νια νια ...δεν θα έχεις καμιά εντιμότητα
Εάν πάνε με το έτσι θέλω θα μείνουν στη χώρα σου να τους ενσωματώσεις.

Que Sera, Sera...

Rudiche

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rudiche » 02 Μαρ 2020, 11:54

Εμπρός να απαλλαγούμε από τους λαθρομετανάστες

Βλέπουμε με οργή τους κατοίκους του Ανατολικού Αιγαίου να υποφέρουν από την υπερσυσσώρευση λαθρομεταναστών στα νησιά τους και θέλουμε να πάρουμε το πλοίο και να πετάξουμε στη θάλασσα τους εισβολείς.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει θετικά βήματα, όπως τη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης και την ενίσχυση της φρουράς των συνόρων στον Έβρο, αλλά δεν είναι αρκετά. Χρειάζεται να βουλιάξουμε καμιά δεκαριά βάρκες που έρχονται από την Τουρκία και να πέσουν πιο πολλοί πυροβολισμοί στον Έβρο ώστε να έχουμε «ατυχήματα» και να αποθαρρυνθούν οι λαθρομετανάστες από το να επιχειρήσουν να έρθουν στην Ελλάδα και επιτέλους να ξαναστηθεί το τείχος στον Έβρο.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 02 Μαρ 2020, 11:56

Naida έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:44
Otto Weininger έγραψε:
Naida το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να γίνει και εδω ανεκτη η αδιαβαθμιτη ασχετοσύνη σου.
Βάλε με ιγκνορ.
Μάλλον με έχεις ιγνόρ και δεν διαβάζεις αυτά που σου γράφω.
Είναι πολύ απλό...στο έγραψα πριν...φυσικά και δεν έχω διάθεση να σε γελοιοποιήσω, όπως άλλοι, αλλά τι δεν καταλαβαίνεις;
Νο μορ Σέγκεν για μας!

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 02 Μαρ 2020, 11:58

Naida έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Βάλε με ιγκνορ.
Εδω ειναι ευρωβουλευτινα η Ευα Καιλη και στην Naida κολλησαμε?
Αναλογικα ειναι η Μαρι Κιουρι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 02 Μαρ 2020, 11:59

argouen έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:38
Naida έγραψε:
Όταν ανακαλύψουν ότι έδωσες στο αγνωστου ταυτοτητας και ποινικού παρελθόντος ατομο κρατικό έγγραφο, τα εγγραφά σου δε θα έχουν καμία εγκυρότητα αξιοπιστία. Απλό ειναι
Αυτό ακριβώς. Επίσης μόνο σε ένα φανταστικό κόσμο μπορεί να πιστεύει κανείς ότι είναι δυνατόν να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων σε λίγες μέρες*. Αν η διαδικασία πάρει μήνες για παράδειγμα, που θα μείνουν και πως όλοι αυτοί; Δηλαδή υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διαχείρισης ακόμα και στο ιδανικό σενάριο που συμφωνούσαν οι Ευρωπαϊκές χώρες να τους απορροφήσουν σταδιακά.

* Δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ σε μέρος που χρειάστηκε να βγάλετε έγγραφα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 02 Μαρ 2020, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 02 Μαρ 2020, 12:01

Naida έγραψε:
Η ελεύθερη διακίνηση ρυθμίζεται από τη Σεγκεν όχι από την ιδιότητα ως κράτος μέλος. Για να πας στην Κύπρο για παράδειγμα που είναι μέλος της ΕΕ αλλά όχι της Σεγκεν περνάς κανονικά έλεγχο στην έξοδο και στην είσοδο, απλά με διακρατική συμφωνία σε καλύπτει η απλή ταυτότητα και δεν χρειάζεσαι διαβατήριο.

Ακόμα και όταν γυρίζεις από την Κύπρο περνάς έλεγχο μπαίνοντας στην Ελλάδα. Ναι, περιμένεις στην ουρά με την Ελληνική σου ταυτότητα μαζί με τους επιβάτες από το Ομάν και το Κάιρο για να μπορέσεις να μπεις στην χώρα σου

Στην πρώτη βλακεία που θα κάνει η χώρα μας ετοιμάσου για έλεγχο σε κάθε χώρα της ΕΕ που θα μπαίνεις. Δεν είναι απλά ότι τους δώσαμε "χαρτιά" και τελείωσε. Αυτά τα χαρτιά (που αναγκαστικά θα είναι ταυτότητα η διαβατήριο, που σημαίνει τους δίνεις υπηκοότητα αφού διαβατήριο σε κανένα κράτος στον κόσμο δεν δίνεται σε μη-υπήκοο) θα κάνουν όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα των Ελλήνων άχρηστα. Νόμιζα ότι το είχαμε ξεκαθαρίσει αυτό από το 2015
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 02 Μαρ 2020, 12:02

Naida έγραψε:
όπως είπα και παραπάνω, το σχέδιό σου είναι πραγματιστικό σε κυνικό βαθμό, αλλά κυρίως είναι εξαιρετικά κουτοπόνηρο. Ζητάς να εκμεταλλευτεί η χώρα ενεργά το διαβατήριό της για να μπάζει στην ΕΕ όποιον θέλει να μπει, βασιζόμενη στην πίστη ότι οι άλλοι είναι ηλίθιοι και άρα υποχρεωμένοι να το δεχτούν(γμτ όπως το γράφω αυτό καταλαβαίνω ότι περιγράφει 100% το σχέδιο του Ερντογαν, δε γίνεται να μην το βλέπεις κι εσύ ).

Ας ξεκινήσουμε απο τα απλά λοιπόν: εφόσον αυτή ήταν η θέση του συριζα πριν γίνει κυβέρνηση, εφόσον αυτό είχε εξαγγείλει ο Πανούσης και ο Καμμένος, δε σε υποψιάζει το γεγονός ότι τελικά δεν το εφάρμοσαν ποτέ; Δε σου μυρίζει λίγο; Τι πιστεύεις, ότι το έλεγαν αλλά δεν ο ήθελαν πραγματικά ας πούμε;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Μαρ 2020, 12:06

Ανδρέας έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:56
Naida έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Βάλε με ιγκνορ.
Είναι πολύ απλό...στο έγραψα πριν...φυσικά και δεν έχω διάθεση να σε γελοιοποιήσω, όπως άλλοι, αλλά τι δεν καταλαβαίνεις;
Νο μορ Σέγκεν για μας!
Είπαμε ενσωμάτωση στη χώρα μας. Μετά από απαραίτητους ελέγχους και καταγραφή.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Μαρ 2020, 12:06

Nero έγραψε:
02 Μαρ 2020, 12:02
Naida έγραψε:
όπως είπα και παραπάνω, το σχέδιό σου είναι πραγματιστικό σε κυνικό βαθμό, αλλά κυρίως είναι εξαιρετικά κουτοπόνηρο. Ζητάς να εκμεταλλευτεί η χώρα ενεργά το διαβατήριό της για να μπάζει στην ΕΕ όποιον θέλει να μπει, βασιζόμενη στην πίστη ότι οι άλλοι είναι ηλίθιοι και άρα υποχρεωμένοι να το δεχτούν(γμτ όπως το γράφω αυτό καταλαβαίνω ότι περιγράφει 100% το σχέδιο του Ερντογαν, δε γίνεται να μην το βλέπεις κι εσύ ).

Ας ξεκινήσουμε απο τα απλά λοιπόν: εφόσον αυτή ήταν η θέση του συριζα πριν γίνει κυβέρνηση, εφόσον αυτό είχε εξαγγείλει ο Πανούσης και ο Καμμένος, δε σε υποψιάζει το γεγονός ότι τελικά δεν το εφάρμοσαν ποτέ; Δε σου μυρίζει λίγο; Τι πιστεύεις, ότι το έλεγαν αλλά δεν ο ήθελαν πραγματικά ας πούμε;
Τότε τι σχέση έχουμε με την ΕΕ;

Que Sera, Sera...

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 02 Μαρ 2020, 12:07

Naida έγραψε:
02 Μαρ 2020, 12:06
Ανδρέας έγραψε:
02 Μαρ 2020, 11:56
Naida έγραψε:

Βάλε με ιγκνορ.
Νο μορ Σέγκεν για μας!
Είπαμε ενσωμάτωση στη χώρα μας. Μετά από απαραίτητους ελέγχους και καταγραφή.
Α καλά....Κούλουμα! Πετάς χαρταετό να υποθέσω ε;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών