Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Απολλώνιος
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Στην Δευτέρα παρουσια ο Κύριος θα κρίνει ζωντανους και νεκρούς και θα αποφασίσει για το ποιος είναι άξιος να παει στον παρασεισο όπου θα ζήσει αιωνίως διπλα Του. Όσοι ψηφίσουν Νίκη εξασφαλίζουν θέση στον παραδεισο. Όσοι δεν ψηφίσουν θα πάνε στην κόλαση όπου θα βασανίζονται από τους δαίμονες κάθε μέρα αιωνίως.
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Θα πρέπει να διαβάζουν για τιμωρια και tweet του Αντώναρου;
- Eθνικοκοινωνιστης
ρε τον ναρκωτικακη 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ειδα μια ομιλια του, θεμα ηταν η ομοιοπαθητική, εκανε ωραια ανάλυση, τις θεωρίες και την αποψη της επιστήμης, εξήγησε ήρεμα χωρίς εμπάθεια οτι επιστημονικώς τα σκευασματα που χρησιμοποιουν ειναι παρλαπίπες. Μετά ειπε οτι αφου το ξεκαθαρίσαμε αυτό, δεν μπορουμε παρα να αποδώσουμε την αποτελεσματικότητα στην μαγεία, την οποια δεχεται και η εκκλησία αλλωστε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στο φαινόμενο placebo μάλλον. Αν οι έρευνες δείξουν παραπάνω επίδραση από αυτό τότε η μαγεία είναι σίγουρα καλύτερη εξήγηση από το να πούμε ότι δουλεύουν. Αφού είναι αέρας κοπανιστός σαν δραστικές ουσίες. Τεσπα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για την ομοιοπαθητικήenaon έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 18:56ειδα μια ομιλια του, θεμα ηταν η ομοιοπαθητική, εκανε ωραια ανάλυση, τις θεωρίες και την αποψη της επιστήμης, εξήγησε ήρεμα χωρίς εμπάθεια οτι επιστημονικώς τα σκευασματα που χρησιμοποιουν ειναι παρλαπίπες. Μετά ειπε οτι αφου το ξεκαθαρίσαμε αυτό, δεν μπορουμε παρα να αποδώσουμε την αποτελεσματικότητα στην μαγεία, την οποια δεχεται και η εκκλησία αλλωστε.

το ειπε και αυτο, αλλα μετα ειπε οτι δουλευει και στα φυτα, δεν εννοουσε τους ψηφοφόρους, οποτε μαγεια, τι να κανουμε;
παντως κατι δεν παει καλα, απο την μοιαζει να λενε κουλαμαρες, απο την αλλη τους ψηφισε ο Στυγιος, δεν μπορει να ειναι κουκου.
παντως κατι δεν παει καλα, απο την μοιαζει να λενε κουλαμαρες, απο την αλλη τους ψηφισε ο Στυγιος, δεν μπορει να ειναι κουκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Μάιος 2023, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Έχει κάποια σχέση με την ΝΙΚΗ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απόρησα πού πήρε 3% και αναρωτήθηκα ποιος είναι από πίσω... Εδώ ο Τζήμερος χρόνια το πάλευε και ούτε στο 1% δεν κατάφερε να φτάσειπατησιωτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 15:26Φήμες....
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8573306987
Κάποτε λέγανε θα γίνει της Κορέας.Η νέα έκφραση θα είναι θα γίνει της Ουκρανίας.
- Απολλώνιος
Ποια ειναι placebo? Τα φάρμακα; Εγώ παντως μια φορά πηρα ζαναξ και δεν ξέρω αν ήταν placebo , αλλά ήμουν σε άλλο κόσμο. Και βόμβες να έπεφταν διπλα μου δεν θα με ενοιαζε. Πολυ επικίνδυνα εθιστικό χάπιGreen Dragon έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 18:59Στο φαινόμενο placebo μάλλον. Αν οι έρευνες δείξουν παραπάνω επίδραση από αυτό τότε η μαγεία είναι σίγουρα καλύτερη εξήγηση από το να πούμε ότι δουλεύουν. Αφού είναι αέρας κοπανιστός σαν δραστικές ουσίες. Τεσπα, δεν έχει νόημα να συζητάμε για την ομοιοπαθητικήenaon έγραψε: ↑23 Μάιος 2023, 18:56ειδα μια ομιλια του, θεμα ηταν η ομοιοπαθητική, εκανε ωραια ανάλυση, τις θεωρίες και την αποψη της επιστήμης, εξήγησε ήρεμα χωρίς εμπάθεια οτι επιστημονικώς τα σκευασματα που χρησιμοποιουν ειναι παρλαπίπες. Μετά ειπε οτι αφου το ξεκαθαρίσαμε αυτό, δεν μπορουμε παρα να αποδώσουμε την αποτελεσματικότητα στην μαγεία, την οποια δεχεται και η εκκλησία αλλωστε.
- Green Dragon
Ας μας δείξει έρευνες που δείχνουν ότι δουλεύει καλύτερα από το placebo και βλέπουμε. Επίσης, ποιός λέει ότι τα φυτά δεν έχουν σκέψη; Επειδή διαφέρουν τόσο πολύ από εμάς που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει ν' αφήσει την αλαζονεία κατά μέρος και να παραδεχτεί ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΝΙΚΗ είναι ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
από έργο_μακέτο » 04 Ιουν 2024, 23:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιουν 2024, 23:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9212 Προβολές
-