Η ΝΔ το ψήφισε, οι ζαίοι το εφάρμοσαν. Δε ξέρω σε ποιές άλλες χώρες υπάρχει, αλλά πρίν τη ΝΔΣΟΚ, δεν υπήρχε.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:31η προκαταβολή φόρου δεν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, υπάρχει σε πολλά κράτη δυστυχώς. Επίσης επί ΝΔ ήταν στο 50%, με τους ζάιους πήγε στο 100%
Εγω το ΣΔΟΕ δε το στελνω
Re: Εγω το ΣΔΟΕ δε το στελνω
-
Αντε πάλι η προκαταβολή φόρου υπήρχε και πριν τα μνημόνια και στα 2 πρώτα μνημόνια ήταν 50%. Δεν θυμάμαι αν πριν ήταν μικρότερη. Δεν είναι ελληνικό μέτρο υπάρχει σε πάρα πολλά κράτη. Επί σύριζα το 50% έγινε 100%Kauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 02:01Η ΝΔ το ψήφισε, οι ζαίοι το εφάρμοσαν. Δε ξέρω σε ποιές άλλες χώρες υπάρχει, αλλά πρίν τη ΝΔΣΟΚ, δεν υπήρχε.Δημοκράτης έγραψε: ↑12 Ιουν 2019, 22:31η προκαταβολή φόρου δεν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, υπάρχει σε πολλά κράτη δυστυχώς. Επίσης επί ΝΔ ήταν στο 50%, με τους ζάιους πήγε στο 100%
Προκαταβολή Φόρου: Μια ελληνική «πατέντα» - Τι κάνουν οι άλλες χώρες
https://www.fpress.gr/oi-eidikoi/story/ ... lles-xoresΔεν ισχύει σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτό είναι αληθές. Αυτό όμως που δεν λαμβάνουμε υπ΄όψιν είναι ότι η υποχρέωση καταβολής του φόρου στην Ελλάδα ξεκινά πολύ καθυστερημένα, στο τέλος Ιουλίου του επόμενου έτους και καταλήγει στο τέλος Δεκεμβρίου. Σε άλλες χώρες δεν υπάρχει μεν προκαταβολή φόρου, αλλά η φορολόγηση των κερδών της χρήσης γίνεται είτε μέσα στο πρώτο τρίμηνο από τη λήξη της χρήσης, είτε μέσα στην ίδια την χρήση με την υποβολή προσωρινών φορολογικών δηλώσεων.
Μπηκα στη φορμα καταγγελιων της εφοριας και ζηταει να καταχωρησω το ονομα του καταγγελομενου.
Πως μπορω εγω να καταγγειλω τους κινεζους που ανοιξαν παρανομο χοστελ-εστιατοριο στην πολυκατοικια μου χωρις να ξερω τα ονοματα τους; Αυτοι οι πονηροι ουτε ονοματα στα κουδουνια εχουν, ουτε στην εταιρια διαχειρισης εχουν δηλωσει ονοματα.
Πως μπορω εγω να καταγγειλω τους κινεζους που ανοιξαν παρανομο χοστελ-εστιατοριο στην πολυκατοικια μου χωρις να ξερω τα ονοματα τους; Αυτοι οι πονηροι ουτε ονοματα στα κουδουνια εχουν, ουτε στην εταιρια διαχειρισης εχουν δηλωσει ονοματα.
Κόβουν αποδείξεις;
- Eθνικοκοινωνιστης
αφηστε επιτελους την δημιουργικη επιχειρηματικοτητα να αναπνευσει απαλλαγμενη απο τα δεσμα του κρατισμου
μπακογιαννη θελατε
μπακογιαννη θελατε

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλα βρε παπαρες
Ποσες φορες πρεπει ννα γραφετι εδω μεσα οτι το ΣΔΟΕ στην καινουργια του μορφη ποου του εδωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2018 δεν παει σχεδον πουθενα,ωστε να το εμπεδωσετε;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Εσείς θα το στέλνετε (προεκλογικάΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Ιουν 2019, 12:27Καλα βρε παπαρες
Ποσες φορες πρεπει ννα γραφετι εδω μεσα οτι το ΣΔΟΕ στην καινουργια του μορφη ποου του εδωσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2018 δεν παει σχεδον πουθενα,ωστε να το εμπεδωσετε;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για φοροδιαφυγή 5,5 εκατ. ευρώ κατηγορεί το ΣΔΟΕ τον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο
από Frappezitis » 09 Φεβ 2025, 21:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
13 Φεβ 2025, 13:59
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
15 Ιαν 2024, 09:30