Προς ψηφοφόρους Χ.Α
Re: Προς ψηφοφόρους Χ.Α

Αρχισαν τα πρώτα χαμουρέματα...
Πάντως το μαντζούνι που πουλάει δε φαίνεται να κάνει δουλειά, βλέπω έχει εξαπλωθεί η φαλάκρα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ε, το πουλάει σε άλλους, δεν το βάζει ο ίδιος.
Σαν το "σχέδιο" της Ελληνικής Λύσης.
Ο Βελόπουλος. Δικός μου. Μάλιστα.
Τυπε τελικά η ψήφος μου δε μετράει (τωρα ειδα πως το πολλ ειναι μονο για ψηφοφορους Χ.Α ) Οσον αφορα το μητσοτακεικο αν ειχα ψηφισει στις εσωκομματικες ( το σκεφτομουν αλλα δε πηγα τελικά ) Θα ψηφιζα κυριακο έναντι του καραμανλοζαιου Νειμαρ η του άδωνι

O Parrot, αν και δεν το παραδέχεται, είναι οπαδός του Σώρρα. Τον έχω πιάσει να χρησιμοποιεί τη λέξη "αντινόηση" η οποία είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν οι οπαδοί του Σώρρα.
Ευτυχώς που είσαι "απλός ψηφοφόρος" και οχι μέλος.Νon4me έγραψε: ↑21 Σεπ 2019, 16:07Τυπε τελικά η ψήφος μου δε μετράει (τωρα ειδα πως το πολλ ειναι μονο για ψηφοφορους Χ.Α ) Οσον αφορα το μητσοτακεικο αν ειχα ψηφισει στις εσωκομματικες ( το σκεφτομουν αλλα δε πηγα τελικά ) Θα ψηφιζα κυριακο έναντι του καραμανλοζαιου Νειμαρ η του άδωνι
Θα ειχα κανει και εγγραφή μέλους αν το ειχα σιγουρο πως θα παω . αν και νομίζω έκανες επιτόπου εγγραφή μέλους στο κέντρο αυτο ισως το ξερει καποιος που πηγε να μας το επιβεβαιωσει . Μελος δεν ειμαι (ακομη)Kauldron έγραψε: ↑21 Σεπ 2019, 16:09Ευτυχώς που είσαι "απλός ψηφοφόρος" και οχι μέλος.
Η χρυσή αυγή είναι ένα διαβολικό κόμμα που διαστρέφει και οικειοποιείται τα λογια του Χριστού: Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Εξ ου και το χρυσαυγίτικο σύνθημα "εναντίον όλων". Βέβαια, στην Ελλάδα όλα τα κόμματα έτσι δηλώνουν αντισυστημικά. Ενα κόμμα μέχρι τώρα δεν έχει δηλώσει συστημικό. 

Καλα, πήγαινε τωρα να βγάλεις καμια φωτό με τους αγαπημένους σου γερμανους, και μη ξεχάσεις να πάρεις βελανίδια μαζί, να τους κεράσεις

Τελικά είσαι με τον Σώρρα ή με την Ελένη Λουκά;
Σεβομαι απεριοριστα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση προς ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ. Να συγχωνευτουν η Να κατέβουν ανεξάρτητα?
από Ίακχος » 20 Μαρ 2024, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
31 Μαρ 2024, 16:42
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιουν 2024, 01:40