Βρε, δε λέω ότι δε μπορεί να κάνει μαλακίες. Ξέρεις κι εσύ τι λέω. Συνήθως σε τέτοια πράγματα καταλήγει το 99% του κοινού του Σώρρα που τους έχεις δει πως είναι.
η μπορει απλα να σκεφτηκε "εδω μεσα θα με κανουν βασιλισσα αμεσως". Φαντασου δηλαδη οι αλλοι, κουασιμοδοι οπως λες, πως θα την υποδεχτηκαν.
Η μπορει να καψουρευτηκε κανα πολεμιστη του φωτος των Ελ., ειδα κατι μουσατους ψιλομαχιμια, που ξες;
Ρε παιδιά, εγώ δε μπορώ να καταλάβω αυτό το κορίτσι πώς έμπλεξε με την οργάνωση του Σώρρα. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι γενετικά κατακάθια που βρίσκονται εντός των ορίων του ανθρώπινου είδους, απλά επειδή η φάτσα τους συγκεντρώνει τα περισσότερα βασικά χαρακτηριστικά(μύτη, αυτιά κλπ). Προφανώς πρέπει να καταφύγουν κάπου.
Αυτή η κοπελίτσα είναι άρτια και γαμησιμότατη, αρκεί ν' αλλάξει λίγο το μαλλί. Τι της συνέβη;
brainwashing απο την οικογένεια ίσως. Συνέβη σε μια γνωστή μου στην ηλικία της κοπέλας που μπήκε στην οργάνωση μέσω κατήχησης απο τον λουμπεν θείο της και τη μουρλή μάνα της που την έπεισαν στην ουσία να παρατήσει τις σπουδές της και τώρα περιμένει απο τον Σώρρα να της βρει δουλειά. Έτσι δουλεύουν τα cults....
Ωραίο προσωπο η τύπισσα αλλά ανορεκτικιά, τι να το κάνεις; Άσε που και τα μυαλά της σούπα θα είναι τελείως. Είναι και Κύπρια, εντάξει, αυτό δε πειράζει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
χθές 6 το απόγευμα έξω από μετρό Πανόρμου
καμμιά 30ριά άτομα Ελλήνων Συνέλευση με ελληνικές σημαίες
τρικάκια φωνές τα γνωστά συνθήματα κλπ
Ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς ;
το κορίτσι χτίζει υποθήκες για τηλεπερσόνα
και, γιατί όχι, πολιτική καριέρα
Ε! Μάλλον έτσι είναι, πάντως η τύπισσα έχει όνειρο να γίνει μεγάλη πιανίστρια και έχει περάσει σε Πανεπιστήμιο στο Μπερκλευ. Ρε γαμώτο αυτά δεν μου αρέσουνε....εντάξει, βγαίνεις και μιλάς για την Ελλάδα και δείχνεις φανατισμένη, οκ! Αλλά μετά μου λες οτι είσαι σε Πανεπιστήμιο στην Αμερική; Ενώ όλοι εμείς έχουμε βγάλει σχολές Ελλάδας και τώρα παλεύουμε για μισθούς πείνας και δε μιλάμε έτσι όπως μιλάς εσύ; Ε! Λυπάμαι αλλά δεν το δέχομαι.Όλοι αυτοί που το παίζουν οτι νουθετούν το λαό και είναι μαζί του, λίγο ή πολύ αν τους ψάξεις απο πίσω είναι κάπως καβατζωμένοι, δεν έχω δει κανένα άνεργο παιδί απο φτωχή οικογένεια να βγαίνει μπροστά με μικρόφωνο όπως αυτή.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.