Απαλλοτρίωση λέγεται σύντροφε.Τι,όχι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:06Χθες κάτι φασίστες απο εκείνους που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα έκλεψαν την κάμερα ενός φωτορεπόρτερ.
Γιατί ως τυπικοί μπατριώτες έπρεπε να τιμήσουν και τους κατσαπλιάδες προγόνους τους.
Επίθεση ΕΛΑΣ στα συλλαλητήρια Συντάγματος και Πρεσπών
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Επίθεση ΕΛΑΣ στα συλλαλητήρια Συντάγματος και Πρεσπών
- Golden Age
Κατσαπλιάδες είστε και φαίνεστε που θα πεις τον κόσμο που αντιστεκόταν στο ξεπούλημα "κατσαπλιάδες".ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:06Χθες κάτι φασίστες απο εκείνους που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα έκλεψαν την κάμερα ενός φωτορεπόρτερ.
Γιατί ως τυπικοί μπατριώτες έπρεπε να τιμήσουν και τους κατσαπλιάδες προγόνους τους.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ελα..μπατριωτες και αναρχικοι εχετε κοινες αποψεις.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:08Απαλλοτρίωση λέγεται σύντροφε.Τι,όχι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:06Χθες κάτι φασίστες απο εκείνους που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα έκλεψαν την κάμερα ενός φωτορεπόρτερ.
Πεφτω απο τα συννεφα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Για ξαναπές το αυτό με τους προγόνους και να τους τιμήσουν! Τι εννοείς;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:06Χθες κάτι φασίστες απο εκείνους που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα έκλεψαν την κάμερα ενός φωτορεπόρτερ.

- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Ισχύει.under έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 23:55Μια χαρα ηταν ο κοσμος σημερα.Ουσιαστικα μεσα στη λιμνη εστησαν την προδοτικη φιεστα και χιλιαδες κοσμου εφτασαν μεχρι εκει πανω.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 23:51Αν έδιναν ωθηση στον κόσμο η νδ η χα και η εκκλησία,πόσο κόσμο θα είχε σήμερα;
Την εξουσία η χα δεν την παίρνει.Θα την πάρει η νδ.Και ξέρουμε πολύ καλά ότι το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε ο ΓΑΠ θα το συνεχίσει και αυριο η νδ.
Μια χαρα ηταν.
Μου αρέσει που ο κοτζιάς συνέκρινε τα δύο πρώτα συλλαλητήρια με τον κόσμο που μαζεύτηκε στο πισοδερι και προσπάθησε να προσεγγίσει τον τόπο υπογραφής μέσα από τα λαγκάδια τρώγοντας το χημικό και το ξύλο της αρκούδας.
- ΜπλεΜπουμπυς
Με συγχωρείτε πολύ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εγώ δεν βρήκα τίποτε κακό στις Πρέσπες.
Είδα απλά τα ΜΑΤ να ρίχνουν ξύλο και δακρυγόνα σε άπλυτους.
Γνώμη μου.
Γνώμη μου.
Και πάνω στην σύγκριση είπε ότι στο Σύνταγμα ήταν 1.000.000! Αύριο η κολοτούμπα και θα υποχωρήσει το δάπεδο!ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:24Ισχύει.under έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 23:55Μια χαρα ηταν ο κοσμος σημερα.Ουσιαστικα μεσα στη λιμνη εστησαν την προδοτικη φιεστα και χιλιαδες κοσμου εφτασαν μεχρι εκει πανω.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 23:51Αν έδιναν ωθηση στον κόσμο η νδ η χα και η εκκλησία,πόσο κόσμο θα είχε σήμερα;
Την εξουσία η χα δεν την παίρνει.Θα την πάρει η νδ.Και ξέρουμε πολύ καλά ότι το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε ο ΓΑΠ θα το συνεχίσει και αυριο η νδ.
Μια χαρα ηταν.
Μου αρέσει που ο κοτζιάς συνέκρινε τα δύο πρώτα συλλαλητήρια με τον κόσμο που μαζεύτηκε στο πισοδερι και προσπάθησε να προσεγγίσει τον τόπο υπογραφής μέσα από τα λαγκάδια τρώγοντας το χημικό και το ξύλο της αρκούδας.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Καλά ναι αυτό ήταν το πιο αστείο.Juno έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:27Και πάνω στην σύγκριση είπε ότι στο Σύνταγμα ήταν 1.000.000! Αύριο η κολοτούμπα και θα υποχωρήσει το δάπεδο!ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:24Ισχύει.
Το μόνο αστείο! Τα υπόλοιπα είναι για εθνικό διχασμό!
Τρόπος του λέγειν γιατί εγώ δεν τους θεωρώ Έλληνες!
Τρόπος του λέγειν γιατί εγώ δεν τους θεωρώ Έλληνες!
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Εγώ όπως κοιτάζω τις εικόνες δε βλέπω τίποτα τσεκουροφόρους - μολοτοφόρους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:26Με συγχωρείτε πολύ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εγώ δεν βρήκα τίποτε κακό στις Πρέσπες.
Γνώμη μου.
Οικογενειάρχες - κυρίες - ηλικιωμένους, πάλι, βλέπω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 18 Ιουν 2018, 00:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Είμαστε σίγουροι ότι δεν σκόνταψε σε καμιά ζαρντινιέρα ο άνθρωπος;
Ρωτάω διότι και επί ΝΔ είχαμε κάτι τέτοια ατυχηματάκια.
- ΜπλεΜπουμπυς
Απλυτοι Οικογενειάρχες - κυρίες - ηλικιωμένοιΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:30Εγώ όπως κοιτάζω τις εικόνες δε βλέπω τίποτα τσεκουροφόρους - μολοτοφόρους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:26Με συγχωρείτε πολύ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εγώ δεν βρήκα τίποτε κακό στις Πρέσπες.
Γνώμη μου.
Οικογενειάρχες - κυρίες - ηλικιωμένοι, πάλι, βλέπω
Αυτό το είδες ή μπα;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:31
Για ξαναπές το αυτό με τους προγόνους και να τους τιμήσουν! Τι εννοείς;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:06Χθες κάτι φασίστες απο εκείνους που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα έκλεψαν την κάμερα ενός φωτορεπόρτερ.

- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Δεν ξέρω, οι προοδευτικοί φίλοι μας για ξύλο μιλάνεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:31
aspergillus έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 20:21Καλά τους κάνουν.
Και λίγο ξύλο τρώνε.
Ο κάθε καμένος σε αυτήν την χώρα που την έχει δει εθνικιστής ή απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βγαίνει να κάνει καφριλίκια δημοσίως και να αποκαλέσει αυτούς που δεν του αρέσουν προδότες.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Πού τους είδες τους μολοτοφόρους - τσεκουροφόρους οικογενειάρχες - κυρίες - ηλικιωμένους;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:33Απλυτοι Οικογενειάρχες - κυρίες - ηλικιωμένοιΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:30Εγώ όπως κοιτάζω τις εικόνες δε βλέπω τίποτα τσεκουροφόρους - μολοτοφόρους.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:26Με συγχωρείτε πολύ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εγώ δεν βρήκα τίποτε κακό στις Πρέσπες.
Γνώμη μου.
Οικογενειάρχες - κυρίες - ηλικιωμένοι, πάλι, βλέπω

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεματοφύλακες του Συντάγματος
από Isildur » 31 Μάιος 2023, 20:18 » σε Εγκληματικότητα - 75 Απαντήσεις
- 2322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
02 Ιουν 2023, 09:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
από Aprilianos » 05 Ιουν 2023, 13:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 211 Απαντήσεις
- 7418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
12 Ιουν 2023, 21:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση 'Θεματοφύλακες του Συντάγματος', ήταν θέμα χρόνου...
από Beria » 25 Ιούλ 2023, 11:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 90 Απαντήσεις
- 3727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
28 Ιούλ 2023, 08:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
από pylothess » 26 Φεβ 2025, 19:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 132 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
03 Μαρ 2025, 00:09
-