Ορμπαν:Από Ελλάδα μπαίνουν στην Ευρώπη οι πρόσφυγες, εκεί να επιστρέφουν
- metaxoskolikas
Re: Ορμπαν:Από Ελλάδα μπαίνουν στην Ευρώπη οι πρόσφυγες, εκεί να επιστρέφουν
Κάποια στιγμή αν αντιμετωπίζουν αυστηρή φύλαξη των συνόρων θα το πάρουν απόφαση να σταματήσουν να έρχονται και έτσι θα αποφεύγονται και οι θάνατοι που αναπόφευκτα συμβαίνουν όταν διασχίζουν τη μεσόγειο με βάρκες.
Μάλλον τα νόμπελ της ανοιχτής παλάμης και του μεσαίου όρθιου δακτύλου...metaxoskolikas έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 21:33μάλλον δεύτερη θέση η εναλλακτική
κανονίστε, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα εκλέξουν πατριωτικές κυβερνήσεις και εμείς θα μείνουμε με τα νόμπελ ειρήνης και τους λαθρομετανάστες.
.
Οχι!!!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:05Οι πρώτες συνέπειες της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής της ΕΕ. Δεν είναι τραγωδία, είναι δολοφονία.
Είναι οι ορθές κινήσεις που πρέπει να κάνουμε εάν δεν θέλουμε να γίνουμε βόθρος...
.
Σταματα να γραφεις μπουρδες. Εαν εγω παρω το παιδι μου και το βαλω μεσα σε μια σαπιοβαρκα ενω εχει φουρτουνα και πνιγει, ο δολοφονος θα ειμαι εγω ο ιδιος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:05Οι πρώτες συνέπειες της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής της ΕΕ. Δεν είναι τραγωδία, είναι δολοφονία.
- ΜπλεΜπουμπυς
ενω εαν το αφησεις εδω εισαι καλος γονιος και οικογενειαρχηςpanos291 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:53Σταματα να γραφεις μπουρδες. Εαν εγω παρω το παιδι μου και το βαλω μεσα σε μια σαπιοβαρκα ενω εχει φουρτουνα και πνιγει, ο δολοφονος θα ειμαι εγω ο ιδιος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:05Οι πρώτες συνέπειες της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής της ΕΕ. Δεν είναι τραγωδία, είναι δολοφονία.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- metaxoskolikas
Υπάρχει επίσης η εναλλακτική να μην κάνεις καθόλου παιδί όταν βρίσκεσαι σε βομβαρδισμένο τοπίο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:55ενω εαν το αφησεις εδω εισαι καλος γονιος και οικογενειαρχηςpanos291 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:53Σταματα να γραφεις μπουρδες. Εαν εγω παρω το παιδι μου και το βαλω μεσα σε μια σαπιοβαρκα ενω εχει φουρτουνα και πνιγει, ο δολοφονος θα ειμαι εγω ο ιδιος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:05Οι πρώτες συνέπειες της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής της ΕΕ. Δεν είναι τραγωδία, είναι δολοφονία.
- ΜπλεΜπουμπυς
metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:01Υπάρχει επίσης η εναλλακτική να μην κάνεις καθόλου παιδί όταν βρίσκεσαι σε βομβαρδισμένο τοπίο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:55ενω εαν το αφησεις εδω εισαι καλος γονιος και οικογενειαρχης
Οποτε και οι Ελληνες επι 450 χρονια επρεπε να ΜΗΝ κανουν παιδια αφου ηταν επι Οθωμανικης κατοχης.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- metaxoskolikas
Ζούσαν επί 450 χρόνια οι Έλληνες σε βομβαρδισμένο τοπίο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:04metaxoskolikas έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 18:01Υπάρχει επίσης η εναλλακτική να μην κάνεις καθόλου παιδί όταν βρίσκεσαι σε βομβαρδισμένο τοπίο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:55
ενω εαν το αφησεις εδω εισαι καλος γονιος και οικογενειαρχης
Οποτε και οι Ελληνες επι 450 χρονια επρεπε να ΜΗΝ κανουν παιδια αφου ηταν επι Οθωμανικης κατοχης.

Το τί διαβάζουμε δεν περιγράφεται
Τι λες ρε συ, άρχισε πολεμος στην Τουρκία και δεν το πηραμε χαμπάρι?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:55ενω εαν το αφησεις εδω εισαι καλος γονιος και οικογενειαρχηςpanos291 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 17:53Σταματα να γραφεις μπουρδες. Εαν εγω παρω το παιδι μου και το βαλω μεσα σε μια σαπιοβαρκα ενω εχει φουρτουνα και πνιγει, ο δολοφονος θα ειμαι εγω ο ιδιος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 12:05Οι πρώτες συνέπειες της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής της ΕΕ. Δεν είναι τραγωδία, είναι δολοφονία.
Αντί να ζητήσουν συγνώμη που έλεγαν για δεκαετίες την πανηλίθια παπαριά "μα χαρτιά θέλουν να πάνε στην Ευρώπη", τα έφερε έτσι η μοίρα όπου κυβέρνησαν οι αριστεριστές και αποδείχθηκαν και σε αυτό το θέμα καταστροφείς.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 19:39Και ενω η Χρυση Αυγη πανηγυρισε την εκλογη του ακροδεξιου εθνικιστη Ορμπαν στην προεδρια της Ουγγαριας,
Τρόμος στις ΜΚΟ του Σόρος από την εκλογή του Όρμπαν στην Ουγγαρία
"Βόμβα" Όρμπαν για το προσφυγικό: Από Ελλάδα μπαίνουν στην Ευρώπη οι πρόσφυγες, εκεί να επιστρέφουν
http://www.enikos.gr/international/5832 ... evropi-oi-
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Έχει παρατηρήσει κανείς πως όταν αρχίζουν μα-μου στις Ευρώπες για τη μετανάστευση αρχίζουν ξαφνικά να εμφανίζονται πνιγμένα παιδάκια στα μεδια.
Θα 'λεγε κανείς πως χωρίς κόντρα νομοθεσία τα παιδάκια δεν πνίγονται στις ψευτοσχεδίες
Θα 'λεγε κανείς πως χωρίς κόντρα νομοθεσία τα παιδάκια δεν πνίγονται στις ψευτοσχεδίες

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση Όρμπαν στην πρόεδρο της Κομισιόν: Η Ευρώπη σέρνεται πίσω από ολιγάρχες τύπου Σόρος!
από Αρίστος » 12 Νοέμ 2023, 19:40 » σε Διεθνής πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 2157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
17 Απρ 2024, 22:43
-
-
- 49 Απαντήσεις
- 1118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
08 Ιούλ 2024, 15:19
-
- 4 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Νοέμ 2024, 10:29
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταία στην Ευρώπη η Ελλαδα στην ταχύτητα του ίντερνετ..
από Parrot » 14 Φεβ 2024, 17:05 » σε Τεχνολογία - 12 Απαντήσεις
- 1093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
12 Μαρ 2024, 21:22
-