Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 13:20Σε ευχαριστώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι εννοώΓαληνός έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 12:25Παντελονάτη (και Λιμανίσια)Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 11:55
Αυτό που έχει συμβεί με τις υποκλοπές είναι αποκλειστική ευθύνη του Μητσοτάκη ή/και των συμβούλων του.
η αντιδραση σου. Ειδικά μετά το ντιμπέιτ και την κριτική σου.
Είσαι ρεαλιστής, σου το δίνω.
Φαινόταν πως υπάρχει ευθύνη και πως έγιναν μλκιες (επιεικής όρος) με τις παρακολουθησεις
Και εξηγούμαι:
Ο Μητσοτάκης δεν έπρεπε να ξηλώσει Δημητριάδη και Κοντολέων.
Δεν έπρεπε να πει ότι αν ήξερε πως παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη, θα το σταματούσε. Δεν έχει καμία δουλειά ο Μητσοτάκης ούτε να σταματάει, ούτε να ξεκινάει παρακολουθήσεις.
Αν, λέω ΑΝ, είχε κάνει τα παραπάνω, όταν η Τζίμα τον ρώτησε αυτά στο ντιμπέιτ, θα μπορούσε να απαντήσει ότι "οι επισυνδέσεις στον κύριο Ανδρουλάκη ήταν καθ' όλα νόμιμες και με υπογραφή εισαγγελέα, προφανώς για να μην κινήθηκαν διαδικασίες, απεδείχθη ότι ηταν false alarm. Από τις παρακολουθήσεις δεν εξαιρείται κανένας μας. Και επειδή ρωτήσατε για Εθνικά επικίνδυνους, εθνικά επικίνδυνη είστε εσείς και ο κ.Τσίπρας δίπλα μου, που ζητάτε δημοσίως από έναν Πρωθυπουργό - τον οποιο Πρωθυπουργό - να σας πει ποιον και γιατί παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Όποιος μάλιστα, συγχέει το θέμα του Predator και Pegasus που υφίσταται σε όλη την Ευρώπη με την ΕΥΠ ανευ στοιχείων θα διώκεται ποινικά.
Και το θέμα τελειώνει εδώ."
Επίσης θα έπρεπε όλο αυτό τον καιρό να έχει συλληφθεί ο Βαξεβάνης και να τον ανακρινουν μέχρι να δώσει απαντήσεις που βρήκε αυτά που δημοσίευσε (αν ισχύουν διότι ο Ματζουρανης παραδέχθηκε ότι αποδείξεις γιοκ). Διότι μιλάμε για διαρροές απόρρητων στοιχείων και ο νόμος σε αυτό προβλέπει ζορικες ποινές. Να σου θυμίσω ότι ο Σνόουντεν ακόμα κάνει την μπάμπουσκα στη Ρωσια γιατί αν γυρίσει στις ΗΠΑ δε θα ξαναδεί το φως του ήλιου.
Αλλά κάποιοι συμβούλευσαν τον Μητσοτάκη να πει αυτές τις παπαριες. Με αποτέλεσμα να φτάνουμε στο σήμερα και να ακούμε τις πίπες των ζαίων.

Ειδικά το:
τα λέει όλα, τα λέει όπως πρέπει και λίγο-πολύ όπως το αντιλαμβάνομαι κι εγώ."οι επισυνδέσεις στον κύριο Ανδρουλάκη ήταν καθ' όλα νόμιμες και με υπογραφή εισαγγελέα, προφανώς για να μην κινήθηκαν διαδικασίες, απεδείχθη ότι ηταν false alarm. Από τις παρακολουθήσεις δεν εξαιρείται κανένας μας. Και επειδή ρωτήσατε για Εθνικά επικίνδυνους, εθνικά επικίνδυνη είστε εσείς και ο κ.Τσίπρας δίπλα μου, που ζητάτε δημοσίως από έναν Πρωθυπουργό - τον οποιο Πρωθυπουργό - να σας πει ποιον και γιατί παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Όποιος μάλιστα, συγχέει το θέμα του Predator και Pegasus που υφίσταται σε όλη την Ευρώπη με την ΕΥΠ ανευ στοιχείων θα διώκεται ποινικά.
Και το θέμα τελειώνει εδώ."