Με συριζα χορτασαμε προοδευτισμο. Πηγε και στον επιταφιο ο ανθρωπας...Jimmy81 έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 21:04Εγώ μια χαρά περνάω γενικά είτε με Τσίπρα είτε με Μητσοτάκη. Παίρνω καλό μισθό, έχω και μπόλικα φράγκα στην τράπεζα, δεν έχω δάνεια στο κεφάλι μου, πληρώνω πολύ χαμηλή εφορία, δεν χρωστάω πέρα από κάτι ψιλολόγια στις πιστωτικές. Απλά με Τσίπρα εκτιμώ ότι προχωράνε πιο γρήγορα κάποιες προοδευτικές πολιτικές, η επίλυση εθνικών θεμάτων, η πολυπόθητη πολυπολιτισμικότητα, οι διεκδικήσεις του δικαιωματισμού ενώ απολαμβάνω να έχει ακόμα υψηλά ποσοστά το κόμμα που "πρόδωσε" τη Μακεδουνία μας προκαλώντας την αμηχανία του εθνικιστικού και βλαχοπατριωτικού κοινού.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 18:12τζιμυ , ξερεις , ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλα συνεχως το ξεχναγα:Jimmy81 έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 12:00Γενικότερα είναι σημαντικό οι προοδευτικοί πολίτες να καταλάβουν την σημασία ενός μεγάλου προοδευτικού κόμματος, να μην ψαρώνουν με τα μικρότερα αριστερά κόμματα και να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο κόμμα στο αριστερό φάσμα με ικανά και σοβαρά στελέχη (Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Δραγασάκης, Τζούφη κλπ) με κυβερνητική εμπειρία, ρεαλιστική προοπτική και κυβερνητικό έργο προς αξιοποίηση από τις επόμενες κυβερνήσεις. Να μην ψαρώσουν με τα ψεύτικα χαμόγελα της Ζωής, την μπαρουφάκειο ανυπακοή και την mainstream μονολιθικότητα του ΚΚΕ. Να μην ψαρώσουν ούτε με την παρελθοντολαγνεία-συμβολολατρεία του τσέλιγκα Ανδρουλάκη. Όχι άλλη πειραματική ψήφος, όχι άλλη ψήφος σε πολιτικά "ζωντανά" απολιθώματα. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ για να νιώθουν την ανάσα μας με απώτερο στόχο να ξαναπάρουμε την εξουσία κάποια στιγμή εφαρμόζοντας ένα φιλολαϊκό πρόγραμμα δικαιοσύνης που δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε στη μνημονιακή περίοδο. Τρίβει τα χέρια του ο Κούλης που διασπάται η Αριστερά σε τόσες δημοφιλείς παρατάξεις.
Για πες μου ρε παιδακι μου, ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ;;;
Γιατί η Πατρίδα χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ
- Οργισμένος
Re: Γιατί η Πατρίδα χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Re: Γιατί η Πατρίδα χρειάζεται τον ΣΥΡΙΖΑ
Ολα τα καταλαβαινεις εσυ.Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 21:33Τον ποιόν;Οργισμένος έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 21:31Oυτε τον λέγοντα ...Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 21:10Τι γράφεις πάλι ρε, πιο ατομιστή από τον Έλληνα δεν βρίσκεις εύκολα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε.
Αυτόν που λέει δηλαδή...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
20 Δεκ 2023, 05:34
-
- 101 Απαντήσεις
- 2577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
14 Σεπ 2023, 11:37
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πολιτικο συστημα χρειαζεται η Ελλαδα?
από George_V » 08 Φεβ 2023, 10:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 83 Απαντήσεις
- 2316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
10 Φεβ 2023, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ὁ Ἐρντογάν (και ο Μητσοτακης) χρειάζεται τό ἐπεισόδιο
από Frappezitis » 02 Ιαν 2023, 00:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-