Μωρέ υπάρχει, υπάρχει και το σκεπτικό ότι η γη είναι επίπεδη, αλλά κατά βάση δεν ασχολούμαστε με τις αναλύσεις των επιπεδιστων, εν πάση περιπτώσει ωραία κ αντικειμενικά μας τα παρουσιάζεις, εσύ συμφωνείς με το ως άνω σκεπτικό που παρουσιάζεις, ή απλά το παρουσιάζεις; Εγώ ξέρω ότι για πρώτη φορά ειδαμε εισβολή με τανκς στην Ευρώπη μετά από μισό αιώνα. Εννοείται ότι είμαι με τον Ουκρανικό λαό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:55Κοίτα, δεν μπορείς να εξηγήσεις πως σκέφτεται κάποιος άλλος αν αρχίσεις υποθετώντας ότι κατά τ άλλα έχει τα ίδια βασικά πιστεύω με σένα. Εσύ λες για εισβολή αλλα για τους μουλτιπολαρίστας, οι ΗΠΑ έκαναν άλλο ένα πραξικόπημα το 2014 για να σφίξουν κι άλλο τα λουριά της Ρωσίας στο όνομα της μονοπολικης αυτοκρατορίας τους.πατησιωτης έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:42Δεν ξέρω τι θα πει μουλτιπολαρίστας.Είναι το ίδιο παράλογο όπως ο όρος νεοταξίτης.Ασχολούνται με ένα φάντασμα που δεν υπάρχει και σε κάθε περίπτωση δεν δημιουργείται κανένας μουλτιπολαρισμός με εισβολές σε γειτονικές χώρες.
Σοβαρά τώρα,εάν κάποιος θεωρούσε το άπαν τον μουλτιπολαρισμό θα έπρεπε να είναι με τη Γερμανία στους παγκόσμιους πολέμους.
Η Ρωσία ασχέτως αν διαλεξε τον καλύτερο τρόπο ή όχι, δεν το αποδέχθηκε και πλέον είμαστε σε φάση που οι ΗΠΑ κινητοποιούν το γνωστό δίκτυο πρόθυμων για να πνίξουν τη Ρωσία με κυρώσεις, όπλα, regime change. Γνώριμο επικοινωνιακό τερέν.
Το θέμα δεν είναι αν έχουν δίκιο, που προφανώς δεν θα συμφωνήσεις ότι έχουν. Αλλά ότι υπάρχει και αυτό το σκεπτικό, και δεν είναι μόνο ελληνικό.
Η Ελλάδα είναι σαν μαγνήτης που τραβά όλους τoυς φασιστες !
- EKPLIKTIKOS
Re: Η Ελλάδα είναι σαν μαγνήτης που τραβά όλους τoυς φασιστες !
- Dwarven Blacksmith
Επίτηδες το άφησα κάπως ασαφές γιατί το τι πιστεύω εγώ δεν είναι το παν, έχει σημασία αν βλέπουμε μια μοναδική ελληνική τάση ή απλά την ελληνική εκδοχή μιας ευρύτερης τάσης και αξίζει χωριστής συζήτησης.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 22:29Μωρέ υπάρχει, υπάρχει και το σκεπτικό ότι η γη είναι επίπεδη, αλλά κατά βάση δεν ασχολούμαστε με τις αναλύσεις των επιπεδιστων, εν πάση περιπτώσει ωραία κ αντικειμενικά μας τα παρουσιάζεις, εσύ συμφωνείς με το ως άνω σκεπτικό που παρουσιάζεις, ή απλά το παρουσιάζεις; Εγώ ξέρω ότι για πρώτη φορά ειδαμε εισβολή με τανκς στην Ευρώπη μετά από μισό αιώνα. Εννοείται ότι είμαι με τον Ουκρανικό λαό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:55Κοίτα, δεν μπορείς να εξηγήσεις πως σκέφτεται κάποιος άλλος αν αρχίσεις υποθετώντας ότι κατά τ άλλα έχει τα ίδια βασικά πιστεύω με σένα. Εσύ λες για εισβολή αλλα για τους μουλτιπολαρίστας, οι ΗΠΑ έκαναν άλλο ένα πραξικόπημα το 2014 για να σφίξουν κι άλλο τα λουριά της Ρωσίας στο όνομα της μονοπολικης αυτοκρατορίας τους.πατησιωτης έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:42
Δεν ξέρω τι θα πει μουλτιπολαρίστας.Είναι το ίδιο παράλογο όπως ο όρος νεοταξίτης.Ασχολούνται με ένα φάντασμα που δεν υπάρχει και σε κάθε περίπτωση δεν δημιουργείται κανένας μουλτιπολαρισμός με εισβολές σε γειτονικές χώρες.
Σοβαρά τώρα,εάν κάποιος θεωρούσε το άπαν τον μουλτιπολαρισμό θα έπρεπε να είναι με τη Γερμανία στους παγκόσμιους πολέμους.
Η Ρωσία ασχέτως αν διαλεξε τον καλύτερο τρόπο ή όχι, δεν το αποδέχθηκε και πλέον είμαστε σε φάση που οι ΗΠΑ κινητοποιούν το γνωστό δίκτυο πρόθυμων για να πνίξουν τη Ρωσία με κυρώσεις, όπλα, regime change. Γνώριμο επικοινωνιακό τερέν.
Το θέμα δεν είναι αν έχουν δίκιο, που προφανώς δεν θα συμφωνήσεις ότι έχουν. Αλλά ότι υπάρχει και αυτό το σκεπτικό, και δεν είναι μόνο ελληνικό.
Όσο για μένα μπορώ να βάλω πολλούς αστερίσκους, να πω ότι είμαι και με τον ουκρανικό λαό και το ρωσικό, αλλά σε τελική ανάλυση δεν μου πάει η καρδιά να πω ότι θέλω την νίκη του ΝΑΤΟ οπότε make of that what you will.

- NewModelArmy
και εμας δεν μας παει η καρδια να πουμε οτι θελουμε νικη των Μουλαδων του Χομεινι.
- Dwarven Blacksmith
Μη το πείτε, 50 ευρώ.NewModelArmy έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 23:00και εμας δεν μας παει η καρδια να πουμε οτι θελουμε νικη των Μουλαδων του Χομεινι.

-
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 20:05Αυτό το "οι εβραίοι δεν γίνεται να είναι ναζί" είναι κάποιο μημ;

Δεν είναι φιλορωσισμός, είναι αταβιστικος αντιαμερικανισμός. Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν την ισλαμική θεοκρατια του Ιράν (που από τα πρώτα πράγματα που έκανε μολις πηρε την εξουσια ήταν να κρεμάσει όλους τους κομμουνιστές στη χώρα) και τη δεκαετία του '90 υποστήριζαν τον Κάρατζιτς, τον Μλάντιτς και τον Μιλόσεβιτς. Δεν νομίζω να τους θεωρείς κομμουνιστές όλους αυτούς, αλλά και να τους θεωρείς, ήταν "αιρετικοί" τιτοικοι.πατησιωτης έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:42Φυσικά και το ξέρουν αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται.Στα επίσημα κείμενα γράφουν ότι η σημερινή Ρωσία είναι ιμπεριαλιστική δύναμη γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς ιδεολογικά,αλλά όποτε αρχίζει η κλωτσοπατινάδα στο διαδίκτυο και τα φόρουμ βγαίνουν τα αληθινά αισθήματα.Αυτό το κόμμα θα είναι πάντα με τη Ρωσία,όποιο καθεστώς και εάν έχει διότι είναι στο dna του.
Έχω γράψει και άλλη φορά ότι στις άλλες χώρες της Ευρώπης η αριστερά προυπήρχε της ρωσικής επανάστασης του 1917.Στην Ελλάδα δεν υπήρχε τίποτε.Είναι απολύτως συνδεδεμένη με αυτή τη χώρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 21 Αύγ 2023, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:06Οι ουκρανοι πατριώτες του Ζελενσκι πολεμούν για να ορίζουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί τη μοίρα της χώρας τους, σε αντίθεση με τους ελληνες κομμουνιστες που πήγαν να χαρίσουν τη Μακεδονία μας στους σκοπιανους μαιμουδονες του Τίτο

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 22:29Εγώ ξέρω ότι για πρώτη φορά ειδαμε εισβολή με τανκς στην Ευρώπη μετά από μισό αιώνα. Εννοείται ότι είμαι με τον Ουκρανικό λαό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:55Κοίτα, δεν μπορείς να εξηγήσεις πως σκέφτεται κάποιος άλλος αν αρχίσεις υποθετώντας ότι κατά τ άλλα έχει τα ίδια βασικά πιστεύω με σένα. Εσύ λες για εισβολή αλλα για τους μουλτιπολαρίστας, οι ΗΠΑ έκαναν άλλο ένα πραξικόπημα το 2014 για να σφίξουν κι άλλο τα λουριά της Ρωσίας στο όνομα της μονοπολικης αυτοκρατορίας τους.πατησιωτης έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:42
Δεν ξέρω τι θα πει μουλτιπολαρίστας.Είναι το ίδιο παράλογο όπως ο όρος νεοταξίτης.Ασχολούνται με ένα φάντασμα που δεν υπάρχει και σε κάθε περίπτωση δεν δημιουργείται κανένας μουλτιπολαρισμός με εισβολές σε γειτονικές χώρες.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
KYRIAKOSS88!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οχι,τη διαφορά του πραξικοπήματος από την επανάσταση την ξέρω από τα δικά μας.Στο πραξικόπημα βγαίνουν στρατιωτικές μονάδες και τανκς στους δρόμους.Στην επανάσταση βγαίνει ο κόσμος.Αυτό ανεξάρτητα από την ιδεολογία και τα αιτήματα των μετεχόντων.Και την ξέρω τη διαφορά ακόμη και όταν δεν συμφωνώ εγώ με τα αιτήματα π.χ. στην Αίγυπτο η αραβική άνοιξη ήταν επανάσταση έστω και εάν οι επαναστάτες βίαζαν ξένες δημοσιογράφους ενώ ο "κοσμικός" Σίσι που είναι τώρα πρόεδρος έκανε πραξικόπημα διότι επεβλήθη με τα τεθωρακισμένα του.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:55Κοίτα, δεν μπορείς να εξηγήσεις πως σκέφτεται κάποιος άλλος αν αρχίσεις υποθετώντας ότι κατά τ άλλα έχει τα ίδια βασικά πιστεύω με σένα. Εσύ λες για εισβολή αλλα για τους μουλτιπολαρίστας, οι ΗΠΑ έκαναν άλλο ένα πραξικόπημα το 2014 για να σφίξουν κι άλλο τα λουριά της Ρωσίας στο όνομα της μονοπολικης αυτοκρατορίας τους.πατησιωτης έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 21:42Δεν ξέρω τι θα πει μουλτιπολαρίστας.Είναι το ίδιο παράλογο όπως ο όρος νεοταξίτης.Ασχολούνται με ένα φάντασμα που δεν υπάρχει και σε κάθε περίπτωση δεν δημιουργείται κανένας μουλτιπολαρισμός με εισβολές σε γειτονικές χώρες.

Δεν με ενδιαφέρουν οι όροι που βολεύουν κάποιους στυλ αντεπανάσταση ή πραξικόπημα.Εδώ ο άλλος άνοιξε νήμα και ονομάζει αντεπανάσταση την άνοδο στην διακυβέρνηση στην Τσεχοσλοβακία του 1968 ενός που βγήκε κανονικά με το συνέδριο του εκεί ΚΚ και λέει ότι είχε μια αρχική ήττα επειδή ανέτρεψαν αυτόν που είχε βγάλει το τοπικό κόμμα οι Σοβιετικοί με εισβολή.Όταν βγήκε ένας παρόμοιος βέβαια στην ίδια τη Ρωσία,ο Γκορμπατσώφ δεν υπήρχαν τανκς να τον σταματήσουν και τον έβγαλαν και αυτόν αντεπανάσταση κατόπιν εορτής βέβαια.Να είσαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί και τις αλλαγές που έκανε στην Κίνα το κανονικό ΚΚ αντεπανάσταση τις θεωρούν.Ότι δεν τους γουστάρει δεν έχει σημασία ποιός το κάνει και με ποιές διαδικασίες,είναι αντεπανάσταση και πραξικόπημα.
Δεν είναι μόνο ελληνικό διότι διάφοροι προβάλλουν τα δικά τους προβλήματα στα ουκρανικά και αυτό γινόταν πάντα.Όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα βιβλία για τα στρατόπεδα της ΕΣΣΔ ο Σαρτρ αρνήθηκε να καταδικάσει τα στρατόπεδα επειδή έλεγε ότι εάν το έκανε θα έπεφτε το ηθικό του γαλλικού προλεταριάτου.

Τώρα στους κλασικούς αριστερούς έχουν προστεθεί και οι δεξιοί που δεν θέλουν τη λαθρομετανάστευση στις χώρες τους ή τα ....εμβόλια.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Με τα λεφτά των ευρωπέων φορολογουμένων σκάσε και πλήρωνε κοροϊδο.Golden Age έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:22Συμβολικά ντύνεται έτσι. Τρέχει παντού προς υποστήριξης της χώρας του.stella έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:21Στο Μαξίμου πολεμάει;Golden Age έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:20
Ο Ζελένσκι φορά στρατιωτικού τύπου ενδυμασία γιατί η πατρίδα του αντιμετωπίζει εισβολή και βρίσκεται σε πόλεμο.
Και ήρθε χωρίς να ζωστεί με κάνα όπλο; Τι μισές δουλειές είναι αυτές;
Κανα πυροσβεστικο εχει να τραμπαρουμε;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
την επίσημη ομάδα ναζι καθαρμάτων του φύρερ που κοντεύει να κλείσει μισό αιώνα στην εξουσία δεν την βλέπουν,τους έχει απορροφήσει το μέτρημα ναζί στην ουκρανία.μιλάμε για ζώα
The Wagner Group is known to have operated in at least ten countries; Russia, Belarus, Ukraine, Syria, Sudan, Mozambique, Central African Republic, Mali, Libya, Sudan and Madagascar, spanning three continents, Europe, Africa and South America. There are unconfirmed reports of activities in other countries.
- Golden Age
Αυτοί κυκλοφορούσαν έτσι επειδή έκαναν "επανάσταση". Ο Κάστρο το έκανε μόδα και το υιοθέτησαν πολλοί. Δεν ντυνόντουσαν έτσι επειδή βρισκόντουσαν σε πόλεμο με τη Δύση. Αλλά επειδή ήταν "επαναστάστες". Ο Ζελένσκι δεν θεωρεί ότι βρίσκεται σε πόλεμο. Βρίκσεται πραγματικά σε πόλεμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:36και οι άλλοι ντύθηκαν έτσι μετά την επανάσταση και θεωρούσαν ότι βρίσκονται σε πόλεμο με τη ΔύσηGolden Age έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:32Η διαφορά είναι ότι ο Ζελένσκι ντύνεται έτσι μετά την εισβολή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 19:31
θα πολεμήσει στην Αθήνα εξου και η ενδυμασία;
θυμίζει κάτι τύπους σαν τον Σαντάμ ή τον Κάστρο αυτό το στυλ και όχι αρχηγός σοβαρού δυτικού κράτους (όπως θέλει να είναι)
και ο Τσίπρας πήγαινε αριστερά και δεξιά σαν λέτσος γιατί θεωρούσε ότι η χώρα βρίσκεται στο στόχαστρο των αγορών
δικαιολογίες υπάρχουν, το θέμα είναι να μην καταλήγει σε καραμπαμπισμό η όποια σκέψη
ε σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, κατέληξε
ο Τσώρτσιλ δεν φόρεσε στολή, ο Ρούσβελτ δεν φόρεσε στολή

Ο Τσίπρας απλά δεν ήξερε να δένει γραβάτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση wikileaks: φασίστες μίσθωνε η ΚΥΠ στην Ελλάδα
από Ληστοσυμμορίτης » 01 Σεπ 2024, 12:11 » σε Ιστορία - 25 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
01 Σεπ 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες - φασίστες παντού!!!
από OANNHSEA » 27 Οκτ 2023, 17:24 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
27 Οκτ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες... Φασίστες παντού...
από OANNHSEA » 07 Ιουν 2023, 19:48 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Ιουν 2023, 19:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες... Φασίστες παντού... Νο3...
από OANNHSEA » 29 Ιούλ 2024, 20:31 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
29 Ιούλ 2024, 22:46
-