Το μπολνταρισμένο σχολιάζαμε κι εμείς παραπάνω.Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 12:48Αυτό που αποθήκευσε, που έστελνα την άλλη στην κουζίνα όπου ανήκει, το είδες.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
Το άλλο, που χαρακτήριζε την ομοφυλοφιλία ως ψυχική ασθένεια με ανάγκη επέμβασης του κράτους και όπου του τα έχωσα καταλλήλως το είδες;
Αναρωτιέμαι αν τα αποθήκευσε και αυτά.
.
Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
Re: Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το δεύτερο πρόλαβα να δω. Το άλλο που λες, με την κουζίνα, δεν το είδα.Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 12:48Αυτό που αποθήκευσε, που έστελνα την άλλη στην κουζίνα όπου ανήκει, το είδες.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
Το άλλο, που χαρακτήριζε την ομοφυλοφιλία ως ψυχική ασθένεια με ανάγκη επέμβασης του κράτους και όπου του τα έχωσα καταλλήλως το είδες;
.
Αναρωτιέμαι ποιαν έστειλε πάλι στην κουζίνα ο κουταλιανός του πχόρουμ. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όταν γράφει για "σεξιστικό μπούλιγκ" σε δικό μου ποστ αναφέρεται. Είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, αλλά κάποιες τα θέλει ο κώλος τους. Κάποιες είναι κυρίες και κάποιες είναι πλύστρες. Στις πλύστρες φέρομαι αλήτικα και σε μια τέτοια είπα να πάει να πλύνει πιάτα.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 12:54Το δεύτερο πρόλαβα να δω. Το άλλο που λες, με την κουζίνα, δεν το είδα.Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 12:48Αυτό που αποθήκευσε, που έστελνα την άλλη στην κουζίνα όπου ανήκει, το είδες.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45
Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
.
Όσο για τον θιγμένο με το "σεξιστικό" μου ποστ, ζητάει θρασύτατα εξηγήσεις από τον Συντονισμό επειδή του διέγραψαν το χυδαίο ομοφοβικό ποστ (κακώς διεγράφη κατά την γνώμη μου, για να μην κρύβεται η χριστιανοταλιμπανική χυδαιότητα)
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εγώ αναφέρθηκα στο ποστ του ΟΙ, που πρόλαβα να διαβάσω πριν το σβήσουν (ορθώς).Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:02Όταν γράφει για "σεξιστικό μπούλιγκ" σε δικό μου ποστ αναφέρεται. Είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, αλλά κάποιες τα θέλει ο κώλος τους. Κάποιες είναι κυρίες και κάποιες είναι πλύστρες. Στις πλύστρες φέρομαι αλήτικα και σε μια τέτοια είπα να πάει να πλύνει πιάτα.
Όσο για τον θιγμένο με το "σεξιστικό" μου ποστ, ζητάει θρασύτατα εξηγήσεις από τον Συντονισμό επειδή του διέγραψαν το χυδαίο ομοφοβικό ποστ (κακώς διεγράφη κατά την γνώμη μου, για να μην κρύβεται η χριστιανοταλιμπανική χυδαιότητα)
.
Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό που αποθήκευσε ήταν ένα δικό σου ποστ το οποίο δεν διάβασα κι επομένως δεν έχω γνώμη, αν και πρέπει να σου πω ότι το να "στέλνεις" μια γυναίκα -επειδή είναι γυναίκα- "να πλύνει τα πιάτα" είναι υποτιμητικό για εσένα κι όχι γι' αυτήν.
- Nandros
Δεν στέλνω την οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά μια συγκεκριμένη, που μας τα έχει κάνει τσουρέκια εδώ μέσα με την σκατοψυχιά και τις προσβολές της, όχι για το φύλο της, και όχι δεν ντρέπομαι για την συμπεριφορά μου απέναντι της.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:08Εγώ αναφέρθηκα στο ποστ του ΟΙ, που πρόλαβα να διαβάσω πριν το σβήσουν (ορθώς).Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:02Όταν γράφει για "σεξιστικό μπούλιγκ" σε δικό μου ποστ αναφέρεται. Είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, αλλά κάποιες τα θέλει ο κώλος τους. Κάποιες είναι κυρίες και κάποιες είναι πλύστρες. Στις πλύστρες φέρομαι αλήτικα και σε μια τέτοια είπα να πάει να πλύνει πιάτα.
.
Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό που αποθήκευσε ήταν ένα δικό σου ποστ το οποίο δεν διάβασα κι επομένως δεν έχω γνώμη, αν και πρέπει να σου πω ότι το να "στέλνεις" μια γυναίκα -επειδή είναι γυναίκα- "να πλύνει τα πιάτα" είναι υποτιμητικό για εσένα κι όχι γι' αυτήν.
Αντίστοιχα συμπεριφέρομαι και σε κάποιους αρσενικούς ή μη, για να το φέρνω στα ίσα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ναι ε;Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
SpoilerShow
από O I » 29 λεπτά πριν
Σεξιστικό μπούλιγκ κύριοι, κυρίες και κυρι(-+) που κόπτεσθε για τα ψυχολογικά και άλλα μπούλιγκ, γενικώςΜη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 2 λεπτά πρινΤα έπλυνες τα πιάτα ξυλόκοτα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑5 λεπτά πρινΕίπε ο τύπος που δεν έχει κάνει ούτε ένα παιδί. Γουάου.Nandros έγραψε: ↑11 λεπτά πρι
Θα το πιείτε όλο το ποτήρι. Τα παιδιά σας - ή εγγόνια σας το αργότερο - θα κάθονται δίπλα-δίπλα στο παγκάκι της παιδικής χαράς με τον/την ομοφυλόφιλο και θα προσέχουν τα παιδιά τους (κανονικά ή τεκνοθετημένα) να μην χτυπήσουν.
Πάπιες
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Σιγά το σεξιστικό μπούλινγκ από τον δύσκολο νάντρακλα.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:24ναι ε;Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.Ελεύθεροι επαγγελματίες, ξανακάντε αναφορά πριν το ξαναδιαβάσουν κι άλλοι το σεξιστικό μπούλιγκ του φίλου σας που συνεχίζει να προκαλείSpoilerShowαπό O I » 29 λεπτά πρινΣεξιστικό μπούλιγκ κύριοι, κυρίες και κυρι(-+) που κόπτεσθε για τα ψυχολογικά και άλλα μπούλιγκ, γενικώςΜη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 2 λεπτά πρινΤα έπλυνες τα πιάτα ξυλόκοτα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑5 λεπτά πριν
Είπε ο τύπος που δεν έχει κάνει ούτε ένα παιδί. Γουάου.
Πάπιες
.,
.,
Προσωπικώς, βρίσκω ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική προσέγγιση, το νέο σχήμα στο πχόρουμ.
Ιανός, Μπισμπίκω, Νάντρος και γκεστ ο εξηντακάτις, όπου χρειάζονται φωνητικά, μπαλέτο, καθάρισμα της πίστας από πιάτα, γαρύφαλα κλπ
Τα σπάνε στην κυριολεξία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Νοέμ 2023, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δες και το άλλο οξύμωρο τής εν λόγω παρέας
.,

Φυσικά το αποθήκευσα χωρίς τις διαστρεβλώσεις σου που δεν περιλαμβάνουν την προστασία των αθώων παιδιών που είναι το κυρίως θέμα του σχολίου μου, μπουμπούναNandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 12:48Αυτό που αποθήκευσε, που έστελνα την άλλη στην κουζίνα όπου ανήκει, το είδες.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
.
SpoilerShow
και ΞΑΝΑΛΕΩ για όσους δεν το αποδέχονται ή έστω δεν το κατάλαβαν:
Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια και κακώς πράττει οποιαδήποτε κοινωνία να επιτρέπει την τεκνοθεσία αθώων παιδιών στην επίβλεψη και κυρίων την ανατροφή τους από ψυχικά ασθενή μέλη της.
Για τους ψυχικά ασθενείς ετερόφυλους γονείς η πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα αποκατάστασης, αποκλεισμού και επανένταξης, κατά τη γνώμη μου.
.,
Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια και κακώς πράττει οποιαδήποτε κοινωνία να επιτρέπει την τεκνοθεσία αθώων παιδιών στην επίβλεψη και κυρίων την ανατροφή τους από ψυχικά ασθενή μέλη της.
Για τους ψυχικά ασθενείς ετερόφυλους γονείς η πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα αποκατάστασης, αποκλεισμού και επανένταξης, κατά τη γνώμη μου.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Nandros
Τόσο εσύ, όσο και η πλύστρα που έσπευσες να υπερασπιστείς, σκεφτήκατε ποτέ την πιθανότητα αδυναμίας τεκνοποίησης της συζύγου και τον καημό που αφήνει; Η πλύστρα έλαβε την απάντηση που της άξιζε.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:24ναι ε;Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.Ελεύθεροι επαγγελματίες, ξανακάντε αναφορά πριν το ξαναδιαβάσουν κι άλλοι το σεξιστικό μπούλιγκ του φίλου σας που συνεχίζει να προκαλείSpoilerShowαπό O I » 29 λεπτά πρινΣεξιστικό μπούλιγκ κύριοι, κυρίες και κυρι(-+) που κόπτεσθε για τα ψυχολογικά και άλλα μπούλιγκ, γενικώςΜη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 2 λεπτά πρινΤα έπλυνες τα πιάτα ξυλόκοτα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑5 λεπτά πριν
Είπε ο τύπος που δεν έχει κάνει ούτε ένα παιδί. Γουάου.
Πάπιες
.,
.,
Όσο για σένα θα έπρεπε να το βουλώσεις από ντροπή, μετά το χυδαίο ομοφοβικό ποστ σου, που αποκαλούσες ψυχική ασθένεια την ομοφυλοφιλία.
.
Μποπυμπούνα...μπουμπούνα...μπουμπούναααα...!!!Nandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:44Τόσο εσύ, όσο και η πλύστρα που έσπευσες να υπερασπιστείς, σκεφτήκατε ποτέ την πιθανότητα αδυναμίας τεκνοποίησης της συζύγου και τον καημό που αφήνει; Η πλύστρα έλαβε την απάντηση που της άξιζε.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:24ναι ε;Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45
Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.Ελεύθεροι επαγγελματίες, ξανακάντε αναφορά πριν το ξαναδιαβάσουν κι άλλοι το σεξιστικό μπούλιγκ του φίλου σας που συνεχίζει να προκαλείSpoilerShowαπό O I » 29 λεπτά πρινΣεξιστικό μπούλιγκ κύριοι, κυρίες και κυρι(-+) που κόπτεσθε για τα ψυχολογικά και άλλα μπούλιγκ, γενικώςΜη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 2 λεπτά πριν
Τα έπλυνες τα πιάτα ξυλόκοτα;
Πάπιες
.,
.,
Όσο για σένα θα έπρεπε να το βουλώσεις από ντροπή, μετά το χυδαίο ομοφοβικό ποστ σου, που αποκαλούσες ψυχική ασθένεια την ομοφυλοφιλία.
.

.,
Ό,τι γράφεις στο σπόϊλερ είναι ξεκάθαρα αρρωστημένο. Τα υπόλοιπα που λες για ''κάποια εν λόγω παρέα'', τα αντιπαρέρχομαι. Είμαστε άνθρωποι σκεπτόμενοι, δίχως παρωπιδιασμένες μεσαιωνικές καταβολές και μεγαλώσαμε να ξες, καλά παιδιά που σέβονται τον διπλανό τους, δίχως να χύνουμε δηλητήριο για τον συνάνθρωπό μας, που γουστάρει να ζει τη ζωή του με τα δικά του θέλω.O I έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 14:40Δες και το άλλο οξύμωρο τής εν λόγω παρέαςΦυσικά το αποθήκευσα χωρίς τις διαστρεβλώσεις σου που δεν περιλαμβάνουν την προστασία των αθώων παιδιών που είναι το κυρίως θέμα του σχολίου μου, μπουμπούναNandros έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 12:48Αυτό που αποθήκευσε, που έστελνα την άλλη στην κουζίνα όπου ανήκει, το είδες.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 11:45
Αυτό που αποθήκευσες, για όσους προλάβαμε δυστυχώς να το διαβάσουμε, είναι η τρανή απόδειξη πως το πραγματικό πρόβλημα, εν τέλει, δεν είναι ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εκείνο το τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που παραμένει ένα αντιδραστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
..,SpoilerShowκαι ΞΑΝΑΛΕΩ για όσους δεν το αποδέχονται ή έστω δεν το κατάλαβαν:
.,
Δεν ξέρω ποιός/ ποιά τραβάει ζόρια και ειλικρινά δεν με απασχολεί.
Πίστεψέ με,σκέφτηκα να πατήσω αναφορά χθες, αλλά με πρόλαβε άλλος ή απλά το έσβησε ( καλώς), ο συντονισμός.
Πήγαινε σε παρακαλώ θερμά, να διδάξεις την χριστιανική αγάπη, μιας και τόσο κορδώνεσαι για δαύτη, αλλού. Εκεί που σε παίρνει. Ευχαριστώ και δεν πρόκειται να αναλωθώ πάλι σε συζήτηση μαζί σου. Όπερ σημαίνει πως για ό,τι γράψεις, δεν θα λάβεις απαντησούλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλό μου ναντρίδιο, ένας από τους προσδιορισμούς που μου έχεις προσδώσει είναι "ξυλόκοτα". Στα λεξικά αποδίδεται ως χαρακτηρισμός της μπεκάτσας ή στην αργκό απόδοση ως χαρακτηρισμός μίας αδύνατης γυναίκας με μακριά πόδια.
Οπότε, ως πλύστρα προτείνω απλώς αντιπαραβολή με τα δικά σου. Έτσι, για να δούμε ποιος κρίνει τι.
Διαφορετικά, πάρε το χαρωπό παρεάκι σου και άντε να κάνεις αλλού τον ταξιθέτη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να μην αδικώ κανέναν, ένα πολύ μικρό ποσοστό ομοφυλοφίλων ΙΣΩΣ είναι εκ φύσεως έτσι. από λάθος φυσική χημεία δλδ
τεσπα
Οι πάπιες είναι πάπιες ότι και να γίνει δω μέσα
.,
τεσπα
Οι πάπιες είναι πάπιες ότι και να γίνει δω μέσα
.,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΕΘ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Θέμα: Γάμος Ομοφυλοφίλων
από tanipteros » 29 Ιαν 2024, 20:46 » σε Θρησκειολογία - 32 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
30 Ιαν 2024, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην κρίση του ΣτΕ η ιδρυση ιδιωτικων Πανεπιστημιων και ο γάμος ομοφυλοφιλων
από George_V » 12 Απρ 2025, 12:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 57 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Απρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
από Unique » 04 Σεπ 2023, 10:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 365 Απαντήσεις
- 9815 Προβολές
-