Νεκρική σιγή απο τον Κας
Re: Νεκρική σιγή απο τον Κας
ουτε μια τριχα απο τα παπαρια του κας δεν φτουρανε οι τυποι και καθομαστε και απανταμε!
Περιμενεις απαντηση?
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν μου λένε τίποτα αυτά.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:17Ψιτ, αγάπη; Να σου πω κι εγώ που τονε έχω δει, ( που να μην έσωνα..), μια γνωμούλα; Ενας καλός φιλαρακος του, ήταν γκόμενος μιας καλής φίλης. Ευτυχώς η κοπέλα ξέμπλεξε. Την γλυτωσαμε.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 12:55Για πες,ποιον έχει πλακώσει στο ξύλο,γιατί εγώ τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια.
Λοιπόν. Ένα ρεμάλι της κοινωνίας ειναι ο τυπος. Ούτε καν η λέξη ''αλήτης'', τον χαρακτηρίζει. Διότι οι αλήτες οι γνήσιοι έχουν και κάποια γαμημένα στεγανά. Αυτος, δεν ειχε, ούτε θα αποκτήσει.
Λιγδιάρης με τα γκομενέτε, σαλιάρης δίχως αύριο, πέφτουλας ολκής.
Πούστερμαν σαν άνθρωπος.
Όσο για τα κοπανήματα δεξιά- αριστερά, μην απολογείσαι για δαύτον. Με το ποιόν του, έχει μοιράσει ξυλίκι βρώμικο, το μονο σίγουρο. Δεν λέω περισσότερα.
Το να είναι σαλιαρης ή πεφτουλας δεν έχει καμία σχέση με τα ξυλικια κτλ. Έτσι;
Και δεν απολογουμαι για τον Κασιδιάρη. Στα ανυπόστατα πράγματα απαντάω. Γιατί τυχαίνει να τον ξέρω από τις αρχές του 2000. Και ξέρω και αυτόν και τα αδέρφια του και την οικογένειά του.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Άμα το λέει ο nandros δεν θα είναι έτσι;
Καθημερινή μόρφωση στους ακροδεξιούς μπας και καταλάβουν ότι το να δέρνεις άλλους ανθρώπους (μετανάστες) δε θα λύσει τα προβλήματα της όποιας χώρας. Μετά βλέπουμε.nemo έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:54το δικο σας οραμα για την πατριδα μας ποιο ειναι πασιφαη μουΠασιφάη έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:40Πίπες. Αν η ''εθνικιστική'' προσέγγιση, είναι το εγέρθουτου ξυλίκι από νταβάδες, τύφλα να'χει η όποια εναλλακτική επιλογή.nemo έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 13:34ειστε τοσο πολυ βλημενα που δεν καταλαβαινετε οτι αυτο που σας σοδομει κονωνικα και πολιτικα
δεν ειναι η ακροδεξια ουτε ο παλιος φασισμος ουτε ο παλιος ναζισμος ουτε καν ο κομμουνισμος
αλλα μια διεφθαρμενη γραφειοκρατια με την συνοχη πουλημενων πολιτικων χωρις εθνικο προσημο
το εθνικο προσημο ειναι η ελπιδα και οραμα να θελεις το καλυτερο για το συνολο των πολιτων σου
Σκατά οράματα έχετε. Και βρωμάνε.
για ριχτο!
- Golden Age
Ναι, η αναρχοαριστερά μπήκε στο κοινοβούλιο, είχε τάγματα εφόδου όπου πλάκωνε κόσμο και μέλη της πετούσαν νερό και έριχναν σφαλιάρες σε γυναίκες την ώρα που γινόταν live εκπομπή.
Αφού σας ξέρουμε. Γιατί δεν λέτε ότι γουστάρετε την Κασιδιάρα που έριχνε ξύλο ?
εσεις βλαμμενα αριστερα σουργελα που υπαρχετε και μας ζαλιζετε τον ερωτα δεν θα σας αντεχαν ουτε και οι κομμουνιστες λογω καθαρης και ατοφιας βλακειας -συγκαταλεγεστε σε αχρηστο περισσευμα
που μολυνει τους ελληνες

- Golden Age
Απο τάγματα εφόδου η αναρχοαριστερά που πλάκωναν και πλακώνουν κόσμο στο ξύλο, άλλο τίποτα εδώ και μισό αιώνα. Ανενόχλητη απο το κράτος.Polaris3 έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:02Ναι, η αναρχοαριστερά μπήκε στο κοινοβούλιο, είχε τάγματα εφόδου όπου πλάκωνε κόσμο και μέλη της πετούσαν νερό και έριχναν σφαλιάρες σε γυναίκες την ώρα που γινόταν live εκπομπή.
Αφού σας ξέρουμε. Γιατί δεν λέτε ότι γουστάρετε την Κασιδιάρα που έριχνε ξύλο ?
Και η ακροαριστερά έχει κόμμα στο κοινοβούλιο.
Ώπα τις!Golden Age έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:03Απο τάγματα εφόδου η αναρχοαριστερά που πλάκωναν και πλακώνουν κόσμο στο ξύλο, άλλο τίποτα εδώ και μισό αιώνα. Ανενόχλητη απο το κράτος.
- Golden Age
Το ΚΚΕ δεν είναι ακροαριστερά;Beria έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:05Ώπα τις!Golden Age έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:03Απο τάγματα εφόδου η αναρχοαριστερά που πλάκωναν και πλακώνουν κόσμο στο ξύλο, άλλο τίποτα εδώ και μισό αιώνα. Ανενόχλητη απο το κράτος.
Πιο άκρα αριστερά δεν έχει. Λίγο πιο αριστερά να πας βρίσκεις δεξιάGolden Age έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:05Το ΚΚΕ δεν είναι ακροαριστερά;Beria έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:05Ώπα τις!Golden Age έγραψε: ↑08 Μάιος 2024, 20:03
Απο τάγματα εφόδου η αναρχοαριστερά που πλάκωναν και πλακώνουν κόσμο στο ξύλο, άλλο τίποτα εδώ και μισό αιώνα. Ανενόχλητη απο το κράτος.

Καλέ, γιατί βρίζεις ? Στο thread συζητάμε για τον άριο φυρερ Μιχαλολιάκο και την ΧΑ σαν κόμμα.
Έδερνε ή δεν έδερνε Πακιστανούς η ΧΑ ? Ο Κασιδιάρης έδειρε την Κανέλλη ?
Πείτε ότι είστε με οκ με τα παραπάνω. Σας ξέρουμε, δεν θα ξαφνιαστούμε ούτε θα πέσουμε από τα σύννεφα

Κάτι μου λέει ότι τα έχει ξυρισμένα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ενός λεπτού σιγή για το RARBG
από Stalker » 31 Μάιος 2023, 15:50 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 45 Απαντήσεις
- 2196 Προβολές