Λίρα εκατό είσαι φιλαράκι. Για πες 40 νούμερα στο τζόκερ.Archer29 έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 09:08Αρχίδιαααααα όσοι λένε οτι το πασόκ ειδικά με γιδοβοσκό θα ορθοποδήσει.
Τπτ μαθουσάλες με το ένα πόδι στον τάφο έχουν μείνει να πιστεύουν οτι οι πασόκοι μπορούν να επανακάμψουν. Η Αττική κ τα αστικά κέντρα δεν επιστρέφουν πασόκ λέμε. Μόνο οι καραβλαχάρες της επαρχίας ίσως.
Ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ άμμος. Ο γιδοβοσκός με το που ο Κασσελάκης αρχίσει και σχηματοποιεί το κόμμα του κ ταυτόχρονα αυτός θα συνεχίσει να κοιμάται όρθιος θα αρχίζει να επιστρέφει στο ταβάνι του φάση 13%.
Μετά η μάχη θα γίνει μεταξύ Κασσελάκη-Λατινοπούλου για το ποιός πάρει περισσότερα ψέκια. Αλλά ένας από τους 2 μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει ξεπεράσει τον γιδοβοσκό.
Δημοσκόπηση Real Polls: 6.5% Κασσελάκης 3.6% ΣΥΡΙΖΑ
Re: Δημοσκόπηση Real Polls: 6.5% Κασσελάκης 3.6% ΣΥΡΙΖΑ
2 σημαντικά πρέπει να γίνουν ώστε ο Κασσελάκης να πάρει δυναμικά μπρος. Αφενώς μέσα στις επόμενες μέρες να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ κ τυπικά από Αξ. Αντιπολίτευση από στέλεχος που θα πάει στον Κασσελάκη. Τζάκρη δλδ πιο πιθανό.
2ον να συνεχίσουν τα κανάλια να τον παίζουν που θα του δίνει τον χρόνο να φτιάχνει το κόμμα του. Εκεί έχει όλα τα φόντα να κονταροχτυπηθεί με Λατινοπούλου.
Τον γιδοβοσκό ξεχάστε τον. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μάχη για τη 2η θέση θα είναι ξεκάθαρα Λατινοπούλου-Κασσελάκης όπως τα βλέπω τώρα. Σε 3-4 μήνες θα σας πω περισσότερα.
μπάρμπα τα 3 μου θα πάρεις αν ελπίζεις στον γιδοβοσκό πάντως. Δε τραβάει όσο κ να χτυπιούνται τα κανάλια. Μόνο άτομα με το ένα πόδι στον τάφο όπως εσύ κ τπτ καραβλαχάρες επαρχιώτικες να πιστεύουν οτι ο γιδοβοσκός μπορεί να κάνει κάτι πάνω από 13% στις εκλογές.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Όπως ο όλα τα νέα κόμματα έχει μια σχετική φορά αρχικά.
Αλλά με την πάροδο του χρόνου και όσο γίνεται αντιληπτό ότι το κόμμα Κασελακη είναι αμιγώς προσωποκεντρικο που δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και θέσεις θα ξεφουσκώσει σύντομα.
Αλλά με την πάροδο του χρόνου και όσο γίνεται αντιληπτό ότι το κόμμα Κασελακη είναι αμιγώς προσωποκεντρικο που δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και θέσεις θα ξεφουσκώσει σύντομα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αυτά ήταν επι εποχές ''κανονικότητας''.
Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρευστοποιηθεί κ ο Κασσελάκης παίρνει διπλάσια ποσοστά έχοντας προέλθει από την διάσπαση του. Πρώτη φορά στη πολιτική ιστορία του τόπου βλέπουμε τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα. Ενδεικτικό πως ΟΛΑ είναι ρευστά κ ένα μπραφ να γίνει (από όποια κατεύθυνση) τότε τα πάντα αλλάζουν.
Επιμένω στις επόμενες εκλογές θα έχουμε επική μάχη των ψεκασμένων ψηφοφόρων μεταξύ Λατινοπούλου-Κασσελάκη. Όπως τα βλέπω σήμερα τα πράγματα. Σε λίγους μήνες θα ξέρω να σας πω περισσότερα αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά.
Είναι γιατί έχεις πέσει μέσα σε όλες σου τις προβλέψεις, φιλαράκι, μην το παίρνεις στραβά. Θα πεις 40 νούμερα στο τζόκερ τώρα;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και προφανώς όλοι αυτοί που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.Archer29 έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 09:25Αυτά ήταν επι εποχές ''κανονικότητας''.
Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρευστοποιηθεί κ ο Κασσελάκης παίρνει διπλάσια ποσοστά έχοντας προέλθει από την διάσπαση του. Πρώτη φορά στη πολιτική ιστορία του τόπου βλέπουμε τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα. Ενδεικτικό πως ΟΛΑ είναι ρευστά κ ένα μπραφ να γίνει (από όποια κατεύθυνση) τότε τα πάντα αλλάζουν.
Επιμένω στις επόμενες εκλογές θα έχουμε επική μάχη των ψεκασμένων ψηφοφόρων μεταξύ Λατινοπούλου-Κασσελάκη. Όπως τα βλέπω σήμερα τα πράγματα. Σε λίγους μήνες θα ξέρω να σας πω περισσότερα αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά.
Για αυτό βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ να ανεβαίνει.
Από κει και μετά αν ο Κασελακης καταφέρει να αρθρώσει έστω μισή πολιτική πρόταση με θέσεις κλπ. ίσως να μπορεί να κάνει κάτι για να επιβιώσει λίγο παραπάνω.
Αν παραμείνει το ίδιο λαιφσταιλ αγγούρι όπως είναι τότε θα πάει σπίτι του να πλέκει σωβρακα στον Τάιλερ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σε όλες μέσα έχω πέσει. Είπα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι 2ος στις ευρωεκλογές κ θα κλείσει ψαλίδα με ΝΔ. Απλά τα ποσοστά του ΣΡΖ δεν έπιασα.
Εσύ έχεις πάει κουβά που από τον Σεπτέμβριο μας λες θα επιστρέψει Μαιαμι ο γκέις ενώ αυτή τη στιγμή παίρνει διπλάσια ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ο ίδιος έχει διασπάσει.
Πριν μερικές μέρες μας έλεγες μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι ΗΠΑ ο Κασσελάκαρος. Άσε μπάρμπα βλέπω από το φέρετρο να φωνάζεις ''τώρα τώρα επιστρέφει ΗΠΑ ο γκέις''

Αρχίδια, πλέον έχει καταρριφθεί ο μύθος των συγκοινωνούντων δοχείων ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Αυτά έπαιζαν το 2012. Τώρα έχουμε 2024. Την επανάσταση των απολιτικ, των μεγάλων αστικών κέντρων κ ταυτόχρονα κάθε μέρα μιλούνια μαθουσάλες ψηφοφόροι του πασόκ πάνε στα θυμαράκια.
Η άνοδος του γιδοβοσκού είναι πρόσκαιρη λόγω γενικότερης ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού. Δεν έχει μέλλον. Τα ψέκια κ οι απολιτικ will carry Greece.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να μην υπάρχει αφού δεν έχει αρχηγό, αν βγει ο Πολάκης μόνο από την Κρήτη έχει στην τσέπη ένα 10%. Ο Κασσελάκης είναι η κύρια αιτία που κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι 10 μέρες πιο πριν ήταν ο ίδιος πρόεδρος, αν παρέμενε εκεί θα έφτανε γύρω στο 6.5%
Μου αρέσει που σχολιάζεται μια δημοσκόπηση που είναι εμφανέστατη ότι τα νούμερα δεν ισχύουν σαν να ισχύουν.
Δεν υπάρχει καμία τάση στην κοινωνία που να δίνει boost στο ΠΑΣΟΚ . Ούτε κανένα 6.5% στο ανύπαρκτο για την ώρα κόμμα Κασσελακη.
Δεν υπάρχει καμία τάση στην κοινωνία που να δίνει boost στο ΠΑΣΟΚ . Ούτε κανένα 6.5% στο ανύπαρκτο για την ώρα κόμμα Κασσελακη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν βγαίνει ο πολάκης λέμε. Ψηφιακές εκλογές θα κάνουν που από τα αποδυτήρια θα το δώσουν Φάμελλο. Κ αυτό θα είναι το επισφράγισμα του 1.5% για τον ΣΥΡΙΖΑ.Annibas έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 09:43Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να μην υπάρχει αφού δεν έχει αρχηγό, αν βγει ο Πολάκης μόνο από την Κρήτη έχει στην τσέπη ένα 10%. Ο Κασσελάκης είναι η κύρια αιτία που κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι 10 μέρες πιο πριν ήταν ο ίδιος πρόεδρος, αν παρέμενε εκεί θα έφτανε γύρω στο 6.5%
Δεν είναι ο Κασσελάκης η κυρία αιτία που κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κάτι μνημόνια που υπέγραψε κάτι δημοψηφισματα που ανέτρεψε κάτι ΕΚΑΣ που έκοψε.Annibas έγραψε: ↑14 Νοέμ 2024, 09:43Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να μην υπάρχει αφού δεν έχει αρχηγό, αν βγει ο Πολάκης μόνο από την Κρήτη έχει στην τσέπη ένα 10%. Ο Κασσελάκης είναι η κύρια αιτία που κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι 10 μέρες πιο πριν ήταν ο ίδιος πρόεδρος, αν παρέμενε εκεί θα έφτανε γύρω στο 6.5%
Ο Κασσελάκης είναι το σύμπτωμα όχι η ασθένεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ ένα θα πω. Είδα την μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του Κασσελάκη τώρα με το συνέδριο. Ψέκια στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Μάντεψε πόση δύναμη έχουν οι ψέκες στην Ελλάδα. Σε συνδυασμό με απολιτικ, γκλαμουριές κ ιστορίες για αγρίους ξανα μιλάμε σε λίγους μήνες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκοπηση φωτια της Real Polls
από southern » 08 Φεβ 2025, 12:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
08 Φεβ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls Απρίλιος 2025
από KRAKEN » 10 Απρ 2025, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
10 Απρ 2025, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls Δεκέμβριος 2023
από KRAKEN » 03 Δεκ 2023, 01:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
03 Δεκ 2023, 19:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls.Φευγω απο την χωρα.
από Vardos » 13 Μαρ 2025, 10:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 61 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
13 Μαρ 2025, 10:45
-