Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Otto Weininger
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Otto Weininger » 13 Ιαν 2025, 14:50
panos291 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 13:02
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 12:53
panos291 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 12:49
Ξερεις οτι τα ξενοδοχεία πληρωνουν ασφαλιστικες εισφορές 40% επι του ακαθαριστου μισθου ενω ολοι οι αλλοι 33%? Και φυσικα ολοι δινουν μαυρα γιατι ειναι παρανοικο. Ενα παράδειγμα λεω..
Ναι το ξέρω.
Εσύ το ξέρεις 10 χρόνια που όλη η Ελλάδα γαμηθηκε, τα μεγάλα τουριστικά νησιά δεν κατάλαβαν Χριστό;
Φυσικά και το ξέρεις.
Όπως ξέρεις ότι δεν υπάρχουν λεφτοδεντρα, αλλά μέσα σου τα ζητάς. Όπως ξέρεις ότι δεν είμαστε μόνο οι ΕΕ που πρέπει να ζήσουν αλλα και όλοι οι υπόλοιποι.
Τον
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ θα πάρεις στο λαιμό σου φίλε.
Ωπα γιατι παραποιεις τα λεγόμενα μου. Εγω ποτε δεν μιλησα για λεφτοδεντρα ουτε ζητησα οτι εισπραξε να μας το επιστρεψει.
Εγω ειχα γραψει το εξης.
Μας τα πηρες και εβγαλες πχ πλεονασμα που μπορει να μοιραστει 2 δις. Δωσε καμποσα σε πας, σε αυξησεις ή οπου αλλου θελεις, και ενα ποσοστο βαλτο σε μειωσεις φορο στις επιχειρήσεις. Δεν θα σου πω κανα ακριβες ποσο για να μην κολλησουμε εκει, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοω.
Ε μην τα μοιρασεις ολα.
Ρε φίλε, ποια όλα; Αφού στα είχα γράψει και την άλλη φορά.
Για κανε μια σούμα στις 2 λίστες, αυτή των φοροελαφρυνσεων και την άλλη των παροχών.
https://minfin.gov.gr/2025-se-efarmogi- ... sodimaton/
Για όνομα του Θεού.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ληστοσυμμορίτης
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Ιαν 2025, 14:55
μισό εκατομμύριο τη μέρα στοιχίζει η φρεγάτα στην ερυθρά θάλασσα, είναι το τίμημα για την "ελεύθερη" ναυσιπλοοία και να μην ανεβαίνουν οι τιμές των εμπορευμάτων. ή τέλος πάντων όχι τόσο πολύ. Βασικά σας τα αρπάζουμε από την φορολογία για να μην τα δίνετε σε πιο ακριβά εμπορεύματα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
panos291
από panos291 » 13 Ιαν 2025, 15:04
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 14:50
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 12:53
Ναι το ξέρω.
Εσύ το ξέρεις 10 χρόνια που όλη η Ελλάδα γαμηθηκε, τα μεγάλα τουριστικά νησιά δεν κατάλαβαν Χριστό;
Φυσικά και το ξέρεις.
Όπως ξέρεις ότι δεν υπάρχουν λεφτοδεντρα, αλλά μέσα σου τα ζητάς. Όπως ξέρεις ότι δεν είμαστε μόνο οι ΕΕ που πρέπει να ζήσουν αλλα και όλοι οι υπόλοιποι.
Τον
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ θα πάρεις στο λαιμό σου φίλε.
Ωπα γιατι παραποιεις τα λεγόμενα μου. Εγω ποτε δεν μιλησα για λεφτοδεντρα ουτε ζητησα οτι εισπραξε να μας το επιστρεψει.
Εγω ειχα γραψει το εξης.
Μας τα πηρες και εβγαλες πχ πλεονασμα που μπορει να μοιραστει 2 δις. Δωσε καμποσα σε πας, σε αυξησεις ή οπου αλλου θελεις, και ενα ποσοστο βαλτο σε μειωσεις φορο στις επιχειρήσεις. Δεν θα σου πω κανα ακριβες ποσο για να μην κολλησουμε εκει, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοω.
Ε μην τα μοιρασεις ολα.
Για κανε μια σούμα στις 2 λίστες, αυτή των φοροελαφρυνσεων και την άλλη των παροχών.
Για όνομα του Θεού.
Ειπα φοροελαφρυνσεις για επιχειρήσεις οχι γενικα.
Ουτε για φυσικά προσωπα ουτε για ΕΕ.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 13 Ιαν 2025, 15:16
panos291 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 15:04
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 14:50
Εγω ειχα γραψει το εξης.
Ε μην τα μοιρασεις ολα.
Για όνομα του Θεού.
Ειπα φοροελαφρυνσεις για επιχειρήσεις οχι γενικα.
Ουτε για φυσικά προσωπα ουτε για ΕΕ.
Ε από την επόμενη. Έγιναν στην αρχη, θα γίνουν και του χρόνου.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτές οι φοροελαφρυνσεις (που έχουν και την μερίδα του λέοντος στο κόστος αν κάνεις απλή πρόσθεση) δεν μετράνε στην τσέπη ξέρω γω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ερμής
από Ερμής » 13 Ιαν 2025, 15:31
Με την ακρίβεια τι θα γίνει;
Το οτι κάποιους μπορει να μη μας αγγίζει σήμερα δε σημαίνει πως το θέμα είναι ανυπαρκτο.
Το αυτο και για τα ενοίκια που το θεωρώ ακόμη μεγαλύτερο θέμα.
Και όχι μονο στην Ελλάδα.
Το προβλημα θα ειναι σκληρά πανευρωπαϊκό και όχι μονο Ελληνικό. Δυστυχώς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Αρίστος
από Αρίστος » 13 Ιαν 2025, 16:08
Ερμής έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:24
Μα τα μέτρα δε πάρθηκαν για να καλυτερέψει η ζωή των πολιτών αλλά για να ξεπληρωνουμε δανεικά. Ήταν εξαρχής γνωστό αυτό.
Aυτο ακριβως σημαινει αποικια χρεους.
.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 13 Ιαν 2025, 16:10
Ερμής έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 15:31
Το οτι κάποιους μπορει να μη μας αγγίζει σήμερα δε σημαίνει πως το θέμα είναι ανυπαρκτο.
Φρεσκο σημερινο.
ΕΛΣΤΑΤ: Πληθωρισμός 2,7% το 2024 με εκρηκτικές αυξήσεις 47,7% στα αεροπορικά εισιτήρια, 14% στα ασφάλιστρα και 8,5% στα ενοίκιαΟι αυξήσεις σε ασφάλιστρα και ενοίκια ξεπερνούν τον πληθωρισμό κατά πέντε και τρεις φορές αντίστοιχα - Δείτε αναλυτικά κυριότερες μεταβολές των τιμώνhttps://www.protothema.gr/economy/artic ... -tou-2024/
.
-
panos291
από panos291 » 13 Ιαν 2025, 16:12
Ερμής έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 15:31
Αυτο ηταν ενα έμμεσο βαρβατο κουρεμα καταθεσεων και δεν ανοιξε μυτη. Με φουλ πληθωρισμό εδιναν σχεδον μηδενικα επιτοκια, με αποτελεσμα αν ειχες ας πουμε 100 χιλιαρικα στην τραπεζα, τωρα να αξιζουν οσο πριν 65. Και αλλα πολλα..
Να παμε στην φορολογια φυσικων προσωπων? Αυξηθηκαν τα μηνιατικα, αλλα οι κλιμακες των φορολογικών συντελεστων παρεμειναν ιδιες

-
-
- 69 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Σεπ 2024, 05:20
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
22 Νοέμ 2023, 23:44
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
24 Μαρ 2024, 21:19
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Δεκ 2023, 17:08
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.