Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Νοέμ 2022, 17:45

Τα είπαμε αυτά, βρε κοτοπιτά του Γκρέτα πρότζεκτ. Συγκεντρώσου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 23 Νοέμ 2022, 17:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 17:45
το μειζων ειναι αλλο

θα μου κανεις τυροπιτουλα? :smt080:smt080
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 23 Νοέμ 2022, 19:10

Χθες όταν έσκασαν οι αποκαλύψεις πως η κυρια Ιωάννα έχει κάνει κατάληψη σε ξένο σπίτι

και θα κάνει τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της με τα χρήματα αυτού που (ουσιαστικά) του το πούλησε

έγραψα αυτό

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2022, 19:00

Εχμμμμ....... αρκετά με την κυρία Ιωάννα :roll:

πάμε πάλι με τις υποκλοπές :g030:

έχει ''αρκετό ψωμί'' και το θέμα με τα κλειδωμένα γάλατα :g030:

Και τώρα μπαίνω και σοκαρισμένος βλέπω την διάψευση μου :o

Οι εδώ ζαιοι...αλλά και και οι έξω.... συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, σαν να μην είδαν τίποτα....... απτόητοι :o

"Μα η γιαγιούλα έχασε το σπίτι της για 15.000 €!" :c040:

Οπότε αναδιατυπώνω αυτό που είχα γράψει επίσης χθες :g030:

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2022, 18:45

η κυρία Ιωάννα θέτει νέα στάνταρ στο τι σημαίνει ζαιος :smt005:
Σφάλμα μου..... :oops:

Οι ζαιοι θέτουν νέα στάνταρ στο τι σημαίνει ζαιος :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 23 Νοέμ 2022, 19:15

georgebi έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 19:10
Χθες όταν έσκασαν οι αποκαλύψεις πως η κυρια Ιωάννα έχει κάνει κατάληψη σε ξένο σπίτι

και θα κάνει τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της με τα χρήματα αυτού που (ουσιαστικά) του το πούλησε

έγραψα αυτό

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2022, 19:00

Εχμμμμ....... αρκετά με την κυρία Ιωάννα :roll:

πάμε πάλι με τις υποκλοπές :g030:

έχει ''αρκετό ψωμί'' και το θέμα με τα κλειδωμένα γάλατα :g030:

Και τώρα μπαίνω και σοκαρισμένος βλέπω την διάψευση μου :o

Οι εδώ ζαιοι...αλλά και και οι έξω.... συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, σαν να μην είδαν τίποτα....... απτόητοι :o

"Μα η γιαγιούλα έχασε το σπίτι της για 15.000 €!" :c040:

Οπότε αναδιατυπώνω αυτό που είχα γράψει επίσης χθες :g030:

georgebi έγραψε:
22 Νοέμ 2022, 18:45

η κυρία Ιωάννα θέτει νέα στάνταρ στο τι σημαίνει ζαιος :smt005:
Σφάλμα μου..... :oops:

Οι ζαιοι θέτουν νέα στάνταρ στο τι σημαίνει ζαιος :g030:

Δεν συγκρίνεται η επίδραση των παρακολουθήσεων ή των ...γαλάτων με την επίδραση που έχει μια έξωση στο αυριανικό κοινό του σύριζα.Η έξωση είναι μακράν πιο "ανάλγητη¨ από τα υπόλοιπα.
Όλα τα άλλα,ο νόμος και ποιός τον ψήφισε,η είσπραξη του ποσού κλπ είναι μικρολεπτομέρειες για το αυριανικό κοινό που δεν μετράνε.Ο "λαουτζίκος" όπως τον ονόμαζε ο Κουρής δεν τα καταλαβαίνει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Νοέμ 2022, 19:25

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 17:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 17:45
το μειζων ειναι αλλο

θα μου κανεις τυροπιτουλα? :smt080:smt080
Σιγά μην περίμενα καθορισμό του μείζονος από τους κοκοκοπιτάδες.

Τυροπιτούλες σαφώς και κάνω αλλά επίσης σαφώς δεν είναι για πάρτη σας. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 23 Νοέμ 2022, 19:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 16:17
Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 16:15
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 16:10

Ε ναι, καλό μου, όταν σκέφτεται κάποιος συστημική τράπεζα, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι η Proton.

Eνιγουέι, έστω περιστασιακά, έχει πλάκα η στοιχειώδης προσπάθεια διαλόγου με το είδος σας.

Λειτουργικό του αραμπά, αυτό μπορεί, μ' αυτό προσπαθεί, αυτό κάνει.
Σε τί σειρά θα τη σκεφτεί;
Δεν έχω ιδέα, εγώ δεν τη σκέφτηκα καν.

Εσύ την έφερες ως το πρώτο μωρό στην πίστα.
Α, έχω και άλλες. Marfin bank.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 23 Νοέμ 2022, 19:47

foscilis έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 17:14
Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 15:15
foscilis έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 15:07

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση η τράπεζα δεν κάνει κάτι κακό ούτε κάτι παράτολμο: έδωσε πιστωτική σε ένα άτομο με εγγυημένο εισόδημα και περιουσία +100.000 πολύ πριν την κρίση. Δεν είναι η αναμενόμενη εξέλιξη να μην πάρει πίσω ούτε ένα ευρώ, ούτε να αλλάξουν οι νόμοι ώστε να εμποδιστεί δέκα χρόνια να ασκήσει δικαστικά μέσα (τα οποία περιορίζονται στην εκποίηση ακίνητης περιουσίας αφού η κινητή έγινε ακατάσχετη), ούτε να βγαίνουν διάφοροι ηλίθιοι και να λένε ότι οι τόκοι δε μετράνε, πάρτε τα από τον Βαρδινογιάννη και δενξερωγωτι.
Νομίζω ότι στην πιστωτική κάρτα αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς και να πρέπει να πληρώσεις κάτω από το 30% του μισθού σου. Ο,τιδήποτε παραπάνω θεωρείται αισχροκέρδια. Βέβαια, δεν είμαι και φίλος με τα τραπεζικά δάνεια. Προτιμώ το cash...
Η πιστωτική δεν είναι καμιά τρελή φιλοσοφία:
1) Πρέπει να μένεις κάτω από το όριο, δηλαδή αν έχει όριο 1000 ευρώ οπωσδήποτε τα έξοδα που έκανες με την πιστωτική εκείνο το μήνα να μην είναι 1000+.
2) Εφόσον είσαι κάτω από το όριο, αν πληρώσεις την ελάχιστη δόση και λίγο παραπάνω το χρέος που μεταφέρεις στον επόμενο μήνα μειώνεται ελαφρώς. Η ελάχιστη δόση είναι ουσιαστικά οι τόκοι. Οι τόκοι είναι γύρω στο 20% οπότε μηνιαία είναι γύρω στο 1%. Δλδ αν ο λογαριασμός είναι 1000 ευρώ θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 10. Αν το κάνεις αυτό και δεν ψωνίσεις κάτι άλλο, είναι βέβαιο ότι σε περίπου 10 χρόνια ξεχρεώνεις, με δοσούλες των 10 ευρώ. Βέβαια έχεις πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό σε τόκους.
3) Αν το χρέος σου είναι πάνω από το όριο, ενεργοποιούνται οι ούλτρα-μαμουθένιοι τόκοι. Δηλαδή: όριο 1000, εσύ χρέωσες 500, τα 500 παραπάνω θα έχουν τόκο 25%, όχι 20%. Οπότε αν βρεθείς στα 1500 ευρώ, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσεις αρκετά παραπάνω από την ελάχιστη δόση αλλιώς τον άλλο μήνα το χρέος έχει μεγαλώσει.
4) Αν πληρώσεις λιγότερο από την ελάχιστη δόση, ενεργοποιούνται ακόμα πιο μαμουθένιοι τόκοι. Η ελάχιστη οφειλή είναι κυρίως τόκοι, οπότε αν πληρώσεις λιγότερα η διαφορά επιβαρύνεται με τόκους στο τετράγωνο, 45% δηλαδή. Αν όλη τη χρονιά έπρεπε να δώσεις 1000 ευρώ ελάχιστη οφειλή και εσύ έδωσες 100, στο χρέος σου δεν προστίθενται 900 αλλά 900Χ1.44 = 1296 (βασικά όλα αυτά υπολογίζονται σε μηνιαία βάση αλλά το αποτέλεσμα είνια πολύ παρόμοιο).
5) Αν τη χρησιμοποιήσεις για να σηκώσεις μετρητά, δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με τους τόκους αλλά τέλος πάντων η προμήθεια είναι τόσο τεράστια που καλύτερα να τα έκανες αργεντίνικα πέσος στο αργεντίνικο κρατικό ανταλλακτήριο και μετά πάλι ευρώ, είναι από τους πιο ακριβούς τρόπους να αποκτήσεις μετρητά.

Από τα παραπάνω κρατάμε ότι αν θες μπορείς όλη σου τη ζωή να πληρώνεις μικροποσά στην πιστωτική, απλώς το υπόλοιπό σου θα μεγαλώνει αδιάκοπα. Ή να πληρώνεις λίγο μεγαλύτερα μικροποσά και να ξεχρεώνεις, αλλά αυτό θα σου πάρει χρόνια. Δεν είναι όπως το δάνειο που έχει στάνταρ δόση. Οπότε δεν ορίζεται αισχροκέρδεια σαν ποσοστό του μισθού σου όπως συμβαίνει με τα δάνεια.

Τώρα αν τη γράψεις τελείως στον κώλο σου για 10 χρόνια και βρεθείς να χρωστάς 20.000 και μετά για άλλα 10 χρόνια δεν αποπληρώσεις τίποτα, αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια εκ μέρους της τράπεζας, είναι αθέτηση συμβολαίου εκ μέρους σου.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ισονομία ποτέ δεν φταίει ο μεγάλος. Το έχω δει και με τις εταιρείες τηλεφωνίας. Δε δούλευε δύο μέρες το σταθερό; Σιγά μη σου αφαιρέσουν τις δύο ημέρες από την πληρωμή. Άντε κάνε τους μήνυση και απέδειξε τους ότι είχες δίκιο...

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Νοέμ 2022, 19:52

foscilis έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 17:14
Εμπεδοκλής έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 15:15
foscilis έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 15:07

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση η τράπεζα δεν κάνει κάτι κακό ούτε κάτι παράτολμο: έδωσε πιστωτική σε ένα άτομο με εγγυημένο εισόδημα και περιουσία +100.000 πολύ πριν την κρίση. Δεν είναι η αναμενόμενη εξέλιξη να μην πάρει πίσω ούτε ένα ευρώ, ούτε να αλλάξουν οι νόμοι ώστε να εμποδιστεί δέκα χρόνια να ασκήσει δικαστικά μέσα (τα οποία περιορίζονται στην εκποίηση ακίνητης περιουσίας αφού η κινητή έγινε ακατάσχετη), ούτε να βγαίνουν διάφοροι ηλίθιοι και να λένε ότι οι τόκοι δε μετράνε, πάρτε τα από τον Βαρδινογιάννη και δενξερωγωτι.
Νομίζω ότι στην πιστωτική κάρτα αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς και να πρέπει να πληρώσεις κάτω από το 30% του μισθού σου. Ο,τιδήποτε παραπάνω θεωρείται αισχροκέρδια. Βέβαια, δεν είμαι και φίλος με τα τραπεζικά δάνεια. Προτιμώ το cash...
Η πιστωτική δεν είναι καμιά τρελή φιλοσοφία:
1) Πρέπει να μένεις κάτω από το όριο, δηλαδή αν έχει όριο 1000 ευρώ οπωσδήποτε τα έξοδα που έκανες με την πιστωτική εκείνο το μήνα να μην είναι 1000+.
2) Εφόσον είσαι κάτω από το όριο, αν πληρώσεις την ελάχιστη δόση και λίγο παραπάνω το χρέος που μεταφέρεις στον επόμενο μήνα μειώνεται ελαφρώς. Η ελάχιστη δόση είναι ουσιαστικά οι τόκοι. Οι τόκοι είναι γύρω στο 20% οπότε μηνιαία είναι γύρω στο 1%. Δλδ αν ο λογαριασμός είναι 1000 ευρώ θα πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 10. Αν το κάνεις αυτό και δεν ψωνίσεις κάτι άλλο, είναι βέβαιο ότι σε περίπου 10 χρόνια ξεχρεώνεις, με δοσούλες των 10 ευρώ. Βέβαια έχεις πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό σε τόκους.
3) Αν το χρέος σου είναι πάνω από το όριο, ενεργοποιούνται οι ούλτρα-μαμουθένιοι τόκοι. Δηλαδή: όριο 1000, εσύ χρέωσες 500, τα 500 παραπάνω θα έχουν τόκο 25%, όχι 20%. Οπότε αν βρεθείς στα 1500 ευρώ, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσεις αρκετά παραπάνω από την ελάχιστη δόση αλλιώς τον άλλο μήνα το χρέος έχει μεγαλώσει.
4) Αν πληρώσεις λιγότερο από την ελάχιστη δόση, ενεργοποιούνται ακόμα πιο μαμουθένιοι τόκοι. Η ελάχιστη οφειλή είναι κυρίως τόκοι, οπότε αν πληρώσεις λιγότερα η διαφορά επιβαρύνεται με τόκους στο τετράγωνο, 45% δηλαδή. Αν όλη τη χρονιά έπρεπε να δώσεις 1000 ευρώ ελάχιστη οφειλή και εσύ έδωσες 100, στο χρέος σου δεν προστίθενται 900 αλλά 900Χ1.44 = 1296 (βασικά όλα αυτά υπολογίζονται σε μηνιαία βάση αλλά το αποτέλεσμα είνια πολύ παρόμοιο).
5) Αν τη χρησιμοποιήσεις για να σηκώσεις μετρητά, δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με τους τόκους αλλά τέλος πάντων η προμήθεια είναι τόσο τεράστια που καλύτερα να τα έκανες αργεντίνικα πέσος στο αργεντίνικο κρατικό ανταλλακτήριο και μετά πάλι ευρώ, είναι από τους πιο ακριβούς τρόπους να αποκτήσεις μετρητά.

Από τα παραπάνω κρατάμε ότι αν θες μπορείς όλη σου τη ζωή να πληρώνεις μικροποσά στην πιστωτική, απλώς το υπόλοιπό σου θα μεγαλώνει αδιάκοπα. Ή να πληρώνεις λίγο μεγαλύτερα μικροποσά και να ξεχρεώνεις, αλλά αυτό θα σου πάρει χρόνια. Δεν είναι όπως το δάνειο που έχει στάνταρ δόση. Οπότε δεν ορίζεται αισχροκέρδεια σαν ποσοστό του μισθού σου όπως συμβαίνει με τα δάνεια.

Τώρα αν τη γράψεις τελείως στον κώλο σου για 10 χρόνια και βρεθείς να χρωστάς 20.000 και μετά για άλλα 10 χρόνια δεν αποπληρώσεις τίποτα, αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια εκ μέρους της τράπεζας, είναι αθέτηση συμβολαίου εκ μέρους σου.
Δωρεαν είναι το να σηκώσεις μετρητά, αν και για κάποιο λόγο αν κάνεις μεταφορά σε χρεώνει 2.5%

Η πιστωτική για όποιον δεν έχει να την πληρώσει ακριβώς τον επόμενο μήνα αντε τον μεθεπόμενο. δηλαδή αν δεν πληρώσεις τουλάχιστον το 50% ότι έφαγες και γενικώς αν δεν προσέχεις τα οικονομικά σου είναι οικονομικος θάνατος

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 23 Νοέμ 2022, 19:54

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 16:45
Antares έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 16:38

Αλλά όταν τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο 70 χρονών με άρρωστο παιδί, δεν το ανέχομαι, γιατί το έχουν κάνει και θα το κάνουν σε μένα και σε όλους μας. :011:
ακριβώς
σήμερα αυτή, αύριο πιθανώς εμείς. δε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και τι μπορεί να συμβεί
κι αυτοί που σήμερα κρίνουν αφ'υψηλού εύχομαι να μην βρεθούν ποτέ στο σημείο να τους σπάσουν τη πόρτα για να τους πετάξουν από το σπίτι τους
γιατί έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται
Επειδη οντως κανεις δεν ξερει πως τα φερνει η ζωη δεν θα ηταν καλυτερο να μην γαμαμε τις πιστωτικες οπως εκανε η κυρια που τωρα θελει να πιστολιασει το δανειο της και να κρατησει και το σπιτι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Νοέμ 2022, 19:56

Η αληθεια ειναι πιστωτικη ειχα μεταξυ 02 και 09 ταυτοχρονα δλδ με την κυρια Κολοβου αλλα με προφανως πολυ καλυτερα αποτελεσματα μια και τη χρησιμοποιουσα μονο για αγορες ονλαιν πραγματων που ειχα τα λεφτα να πληρωσω και ντουκου. Επαναλαμβανω τις οδηγιες που μου εδωσε ο υπαλληλος της Εθνικης τη μερα που την παρελαβα :) Μπορει τωρα να εχουν αλλαξει οι οροι για τα μετρητα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Νοέμ 2022, 19:59

Επισης αξιζει να αναφερθεί οτι μολονοτι η εισοδηματικη μου κατασταση βελτιωθηκε δραματικα μετα το '10, η τραπεζα δε μου εστειλε καινουρια καρτα. Γενικα αυτην την εμπειρια των αρπαχτικων που σε πιεζουν να δανειστεις με στοχο να σου κλεψουν την περιουσια δεκα χρονια μετα φαινεται οτι την ειχαν μονο Ζαιοι με την ευρεια εννοια.

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 23 Νοέμ 2022, 20:03

foscilis έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 19:59
Επισης αξιζει να αναφερθεί οτι μολονοτι η εισοδηματικη μου κατασταση βελτιωθηκε δραματικα μετα το '10, η τραπεζα δε μου εστειλε καινουρια καρτα. Γενικα αυτην την εμπειρια των αρπαχτικων που σε πιεζουν να δανειστεις με στοχο να σου κλεψουν την περιουσια δεκα χρονια μετα φαινεται οτι την ειχαν μονο Ζαιοι με την ευρεια εννοια.
Οσοι εχουν στεγαστικο, ειναι πολυ δυσκολο να αποκτησουν πιστωτικη
Μπορει να σε καλουν απο την τραπεζα να βγαλεις χωρις να εχουν κανει ελεγχο πριν, αλλα οταν καταθετεις οικονομικα στοιχεια και δουν το δανειο σου λενε δε γινεται

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 23 Νοέμ 2022, 20:07

Ασέβαστος έγραψε:
23 Νοέμ 2022, 14:13
(...) η τραπεζα δεν χανει. οι πολιτες πληρωνουν τα σπασμενα της τραπεζας.

το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος, αλλα παντως ειναι μια πραγματικοτητα. εμεις οι υπολοιποι πληρωνουμε για τους μπαταχτζηδες.
Κακώς δεν χάνει η τράπεζα και τα πληρώνουμε εμείς. Αυτή είναι η καραμπινάτη απάτη. Οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, από πού και ως πού θα πρέπει να ανακεφαλαιοποιούνται και να διασώζονται με λεφτά των φορολογουμένων και μάλιστα χωρίς να περιέρχονται στο δημόσιο;
Είπαμε: στην κονόμα χώρια, στη ζημιά μαζί.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Νοέμ 2022, 20:10

λοιπόν πιστωτική έβγαλα στην Ολλανδία όταν έληξε η ελληνική μου χρεωστική και δεν μπορούσα να αγοράσω από το steam γιατί έχω ελληνικό account λαι δεν δίνει δικαίωμα πληρωμής με ideal. γενικώς το ideal δεν δουλεύει σχεδόν πουθενά εκτός βόρειας Ευρώπης. Η τράπεζα που την έβγαλα είναι η τράπεζα που έχω και τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου και αποταμίευσης. Ο λογαριασμός μου έχει πολλά λεφτά μέσα. Ζητάω λοιπον πιστωτική και την βγάζουν με όριο 2500ε. κάποια στιγμή ήθελα να αγοράσω υπολογιστή κόστους 3000ε. πόσο που είναι κάτω από το 50% του μισθού μου. ζητάω από την τράπεζα να μου αυξήσει το όριο και πόσες μέρες θα πάρει . Η τράπεζα με είπε πολύ απλά πάρε τα @@ μου, αν θέλω να κάνω την αγορά να μεταφέρουν λεφτά στην κάρτα. μέχρι τότε δεν ήξερα καν ότι γίνεται. στην χώρα που ο βασικός είναι 1600ε η τράπεζα δεν σε εμπιστεύεται στην Ελλάδα με τον βασικό στα 700 βγάζεις πιστωτική χωρίς να τρέχει μια και την φορτώνεις με μισθούς ενός χρονου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών