Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά το κάνεις χειρότερο. Btw, ο Πολάκης ως δήμαρχος ανέφερε ότι όντως το έκανε με 300.000...
Από τα άσπρα ταμεία ή τα μαύρα ;
Δεν ξέρω τί παραλογισμός γυροφέρνει στη σκέψη σου. Απλά να τονίσω ότι μιλάμε για ενεργειακή αναβάθμιση και όχι χτίσιμο νέων κέντρων υγείας. Λίγο από οικοδομή και αναθέσεις να ξέρεις την οσμίζεσαι τη μίζα ...
Λειτουργική και ενεργειακή αναβάθμιση λέει η σύμβαση καθώς και ανακαίνιση.
Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μηχανολογικό εξοπλισμό, έπιπλα, ιατρικά μηχανήματα, ασανσέρ κτλ....
Τέλος πάντων δεν ξέρω αν δόθηκαν μίζες ή όχι, ξέρω ότι το πράγμα ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό που είπε ο κ πολάκης και ότι υπεραπλούστευσε για δημιουργία εντυπώσεων.
Εν τω μεταξύ την ομιλία του Πολάκη την ακούσατε; Την κατηγόρησε ότι γελάει επειδή τους καταγγέλει ότι το κέντρο υγείας των Φιλιατρών για ενεργειακή αναβάθμιση κοστίζει 1.755.000 εκατομμύρια, για προσόψεις και αλουμίνια δηλαδή, όταν ένα καινούριο κέντρο υγείας που χτίστηκε από το μηδέν στην εκλογική περιφέρεια του Πολάκη κόστισε 500.000. Και ο Πολάκης ισχυρίστηκε ότι τα 1.200.000 είναι μίζες. Υπόψιν ότι η τύπισσα είναι από εκείνη την περιοχή...
Και μετά βγαίνει και λέει ο κάθε τυχάρπαστος ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για το ιατρικό προσωπικό. Ε ναι. Αν δίνεις 1.200.000 μίζα για ενεργειακή αναβάθμιση του κέντρου υγείας Φιλιατρών που να βρεθούν για τους ιατρούς και νοσηλευτές...
Η σύμβαση είναι για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση καθώς και για την ανακαίνιση τεσσάρων κέντρων υγείας με συνολικό κόστος 5,56 εκατομμύρια + ΦΠΑ τα οποία αναλύονται ως εξής:
Δαπάνη Εργασιών : 4.160.000,00€
Γενικά έξοδα και Όφελος εργολάβου (Γ.Ε.+Ο.Ε.) : 748.800,00€
Απρόβλεπτα (ποσοστού 9% επί της δαπάνης
εργασιών και του κονδυλίου Γ.Ε.+Ο.Ε.), που
αναλώνονται σύμφωνα με τους όρους του άρθρου
156 παρ. 3(α) του ν. 4412/2016
: 441.792,00€
Αναθεώρηση : 160.516,58€
Ρήτρα πρόσθετης καταβολής (πριμ) σε ποσοστό 1%
επί της αρχικής συμβατικής αξίας, μη
συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σύμφωνα με το
άρθρο 149 του ν. 4412/2016 και το άρθρο 16 της
Διακήρυξης :55.110,69€
Δεν ξέρω τί παραλογισμός γυροφέρνει στη σκέψη σου. Απλά να τονίσω ότι μιλάμε για ενεργειακή αναβάθμιση και όχι χτίσιμο νέων κέντρων υγείας. Λίγο από οικοδομή και αναθέσεις να ξέρεις την οσμίζεσαι τη μίζα ...
Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μηχανολογικό εξοπλισμό, έπιπλα, ιατρικά μηχανήματα, ασανσέρ κτλ....
Τέλος πάντων δεν ξέρω αν δόθηκαν μίζες ή όχι, ξέρω ότι το πράγμα ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό που είπε ο κ πολάκης και ότι υπεραπλούστευσε για δημιουργία εντυπώσεων.
Το βρήκες. Είναι το ασανσέρ. Ξέρεις πόσο κοστίζει να βάλεις ασανσέρ σε ισόγειο κτήριο; Αν είναι για μίζα ικανούς τους έχω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εμπεδοκλής την 31 Ιούλ 2024, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το βρήκες. Είναι το ασανσέρ. Ξέρεις πόσο κοστίζει να βάλεις ασανσέρ σε ισόγειο κτήριο; Αν είναι για μίζα ικανούς τους έχω..
Douglas Adams ; Στα λοιπά έξοδα το είχε βάλει incidentals
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 01 Αύγ 2024, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.