Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 01 Ιουν 2019, 20:25

Δεν είναι ώρα για τον επιτάφιο του neé turkoglu.
Η πιο σημαντική θεσμική διάβρωση από τις οπλές του, ήταν η παρθενική του παρέμβαση στα κοινά το 1985. Ως φέρελπις αντισυνταγματολόγος -με συναυτουργούς Λοβέρδο και Κοντογιώργη- είχε ταχθεί στο πλευρό του αντρέα για την ψήφο του ΠτΒ και τα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Για το συγκεκριμένο θέμα τώρα,. Μέχρι πριν από λίγο καιρό αυτοπροτεινόταν για κιγκινάτος.
Τώρα που η phophi προσπάθησε να αποκαταστήσει το πσεκαμίνι, δίνοντάς του free entry, βρήκε ο n/t να κάνει φασαρία; :102:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Ιουν 2019, 20:31

πατησιωτης έγραψε:
01 Ιουν 2019, 17:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:42
Κομματικός έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:37
Αν η Φώφη διώξει Βενιζελους, Λοβερδους, Καϊλή και όλα τους δούρειους ίππους της Δεξιάς που μόλυναν θανάσιμα την ιστορική παράταξη, μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει για το πολιτικό σύστημα.
Και φυσικά να πάρει τον μπούλο και η ίδια διαλύοντας το ΚΙΝΑΛ παράλληλα προσκυνώντας τον αληθινό ηγέτη της αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.
Για ποιό λόγο; Εάν πράξει όλα αυτά που γράφεις, θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τον πόκο

Η φίλη σου η Βίβιαν γράφει ότι στενοχωρήθηκε η οικογένεια γιατί δεν βγήκε ο Νίκος ευρωβουλευτής. :D Ο ελέφαντας στο δωμάτιο του ΚΙΝΑΛ λέγεται Παπανδρέου και απορώ που δεν τον αναφέρει κανείς.
Το εδιάβασα και πιστεύω ότι θολώνει την κρίση της η συμπάθειά που όλοι τρέφομε προς το πρόσωπο του κυρίου ευάγγελου. Χωρίς να αγνοώ τον παράγοντα παπανδρέου, δεν αντέχει σε κριτική η άποψη ότι ο βαβε εξεδιώχθει επειδής δεν εξελέγη ο νπ. Θεωρώ ότι η ντονατέλα, βρισκόμενη σε οίστρο καθώς οσφραίνεται το αίμα που αναβλύζει από τις πολυάρθιμες πληγές στο πλαδαρό κορμί του πόκο, ακολουθεί το παράδειγμα γαπ που στα τελευταία χρόνια θέλει τους ηγέτες της δημοκρατικής παρατάξεως να προβαίνουν σε κινήσεις υψηλού ρίσκου/ υψηλής δυνητικής απόδοσης (όπως έπραξε ο γαπ με το περίφημο δημοψίψισμα), στρέφοντας, όπως οι καπετάνιοι πειρατές αλλοτινών εποχών, το κανόνι προς το κύτος του ιδίου των του πλοίου, ώστε οι αφιονισμένοι φωφικάζι να μην έχουν άλλη επιλογή από την απόλυτη επικράτηση στο ρεσάλτο τους για την ολοκληρωτική κυριαρχία στον χώρο της κεντροαριστεράς. Βέβαια, την ίδια στιγμή, ο παίκτης με την υψηλότερη ντάνα από μάρκες στο τραπέζι, έχει δόσει ντούκου και απολαμβάνει το τονοτικό ρόφημά του
SpoilerShow
Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 01 Ιουν 2019, 20:33

alekhine έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:12

ευκολα μπορω να τον φανταστω σε εκλογιμη θεση του επικρατειας της ΝΔ
Έχει σοβαρά προβλήματα στη ζωή του ο Μπένι. :e040:

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Ιουν 2019, 20:37

Μαυροβασίλης έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:24
foscilis έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:10
φοσι, νομίζω οφείλεις να γραμμωθείς με τον καλό φίλο Μάνο

Κυριολεκτικά, αρχίσανε τα όργανα

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 01 Ιουν 2019, 20:44

Τώρα άκουγα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ τον Παύλο Χρηστίδη να λέει πως το ΚΙΝΑΛ στοχεύει να είναι μία μεγάλη δύναμη μετά τις βουλευτικές και πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παρελθόν και η ΝΔ δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνη της το μέλλον. Πρακτικά είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε και η ΝΔ δεν γίνεται μόνη της να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας άρα θα πρέπει να το εγγυηθεί μαζί με αυτούς (το ΚΙΝΑΛ) στη κυβέρνηση. Συνεπώς φαίνεται πως το ΚΙΝΑΛ εξακολουθεί να έχει στόχο να μπεί σε συγκυβέρνηση με την ΝΔ.Αρα δεν καταλαβαίνω την απόφαση αυτή της Φώφης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apergos8 την 01 Ιουν 2019, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 01 Ιουν 2019, 20:45

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Ιουν 2019, 20:37
Μαυροβασίλης έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:24
foscilis έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:10
φοσι, νομίζω οφείλεις να γραμμωθείς με τον καλό φίλο Μάνο

Κυριολεκτικά, αρχίσανε τα όργανα
no caption required
Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Ιουν 2019, 20:46

Το δε τί γίνεται στα σχόλια, είναι ενδεικτικό

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 01 Ιουν 2019, 20:47

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι ηγετικές εμμονές μερικών προκαλούν σοβαρά προβλήματα, είτε όταν συμπλέκονται με ηγετικές εμμονές άλλων είτε και όταν μία οργάνωση προσπαθεί να λειτουργήσει ομαδικά.

Βέβαια, αυτοί που πάσχουν από τέτοια ...σύνδρομα συνήθως λένε κάτι παπάντζες όπως "είμαι απλός στρατιώτης", " με ενδιαφέρει μόνο το καλό του κόμματος" που δεν τα πιστεύουν επί της ουσίας ούτε οι ίδιοι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιουν 2019, 21:40

Pirate7G έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:42
aljawn έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:33
Τι ακριβώς έχασε η Φώφη; Ποιοι είναι οι προνομιακοί ψηφοφόροι του χοντρού, οι οποίοι θα ψήφιζαν ΚΙΝΑΛ γι' αυτόν;

Το τελευταίο διάστημα ο χοντρός είχε γίνει απολογητής της συγκυβέρνησης με Πιτσαγιόλο, δεξιός ψάλτης του κόμματος και νούμερο ένα φαβορί να την κοπανήσει αν η Φώφη δεν συμφωνούσε σε μετεκλογική συνεργασία.
Η αμήχανη αλλά επαναλαμβανόμενη στιγμή που η βαρύτητα των επιχειρημάτων εστιάζει στο σωματικό βάρος του κατηγορούμενου, είναι η πρώτη μηχανιστική αντίδραση της αριστερής αντιρατσιστικής ανοησίας.

Ο συνήθης στιβαρός αριστερός λόγος, που το βάρος του αντιστοιχεί σε πλαστικό φελλό αφρώδους οίνου.
Η αμηχανη στιγμή όπου γίνεται φανερή η φανατική κι ασύστολη εμμονή για δαιμονοποίηση της αριστεράς και του αριστερού λόγου, με άσχετα επιχειρήματα ως προς αυτά τα 2. Κι η αμήχανη στιγμή όπου διαπιστώνεται η αναγωγή ή ορθοτερα το κατάντημα της πολιτικής αντιπαράθεσης σε προσπάθεια ικανοποίησης ιδιοσυγκρασιακών αναγκών, ευτελούς φύσης όπως η διπολική αυταπάτη ότι υπερετεις το "άριστο" ενώ οι άλλοι το "χείριστο".

Καλά μου παιδιά, μην προσπαθείτε να μου την πείτε μ' αυτόν τον τρόπο. Δεν το' χετε.

Είστε πολύ κακοί ακόμα και στο καραόκε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 01 Ιουν 2019, 21:54

Σας είπα από την αρχή ότι η Φώφη δεν θέλει ΝΔΣΟΚ, που δεν θα μπορούσε να το αποφύγει σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.
Με τον τρόπο που ματαχειρίστηκε τον Μπέννυ, στέλνει λοιπόν ψήφους στη ΝΔ και γιατί όχι και τον ίδιο τον Μπέννυ (εδώ έχει πάει ο Τεό προ πολλού).
Η Φώφη κάποια συμμετοχή σε ένα "προοδευτικό μέτωπο" θα την ήθελε, όχι όμως όσο αυτό διατηρεί την ποκοπικική μορφή του.
Ένα πιθανό σχήμα είναι "53" + Βαρουφάκης + Φώφη.

Ο Μπέννυ ήθελε το πασόκ να γίνει ένα είδος κόμματος Γεωργέσκου Μαυρέσκου, οι υπόλοιποι πασόκιοι είναι πιστοί στη σχολή Σημίτη - Κώστα Λαλιώτη και θα προτιμούσαν να γίνει η πολυπόθητη επαναπασόκευσις μέσω ενός προοδευτικού μετώπου -πάντα χωρίς ποκοπίκους βέβαια.
Ο Μπέννυ έχει εις βάρος του και την "πακιστανική συγκέντρωση" του 2012, που ο πιό πονηρός Σαμαράς την απέφυγε κάνοντας τη δικιά του στο Ζάππειο ανάμεσα στα δέντρα (εκμεταλλευόμενος τα φύλλα που κρύβουν όχι μόνο το έδαφος αλλά και τους γλόμπους όταν φυσάει λίγο).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 01 Ιουν 2019, 22:03

Κι εγω συμφωνω οτι η Γεννηματα θελει και επιδιωκει αυτοδυναμια ΝΔ.
Ξερει οτι με αυτη της την κινηση δινει τουλαχιστον 2-3 μοναδες στη ΝΔ.Πιστευει βεβαια σε πιο ευκολο επαναπατρισμο ψηφων απο συριζα αλλα συνολικα δεν την ενοχλει αν σε αυτες τις εκλογες το ταμειο γραψει μειον.
Ειναι ρισκο και μαλιστα μεγαλο με τις περισσοτερες πιθανοτητες να γινει αυτο που λεει ο Βενιζελος.Δηλαδη να γραψει πολυ μειον το ταμειο και νομοτελειακα το πασοκ σαφως πιο μικρο να ενσωματωθει στον συριζα και καποια βασικα στελεχη να πανε στη ΝΔ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Ιουν 2019, 22:05

Μπράβο ρε Φωφάρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 01 Ιουν 2019, 22:13

Naida έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:05
Μπράβο ρε Φωφάρα.
Αφου επιθυμεις αυτοδυναμια της ΝΔ δεν εχεις παρα να ψηφισεις ΝΔ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 01 Ιουν 2019, 22:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιουν 2019, 21:40
Καλά μου παιδιά, μην προσπαθείτε να μου την πείτε μ' αυτόν τον τρόπο. Δεν το' χετε.

Είστε πολύ κακοί ακόμα και στο καραόκε.
Αξιότιμη κυρία μου,

αν είχατε παρακολουθήσει τα ποστ μου στο προηγούμενο Πχόρουμ, θα είχατε υπόψη σας ότι έτρεφα και τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον χοντρό συνταγματολόγο, ως επιστήμονα και για το επιστημονικό του έργο πριν αναμειχθεί με την πολιτική. Επειδή έχει τύχει να διαβάσω γραπτά του, σας διαβεβαιώ ότι το Εγχειρίδιο του (Μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου, Πρώτη Έκδοση 1991) είναι το καλύτερο και αρτιότερο βιβλίο Συνταγματικού δικαίου στην Ελλάδα, από το 1990 επέκεινα.

Ωστόσο, επειδή έχω διαβάσει το Εγχειρίδιο και επειδή έχω υπόψη μου την πολιτική του καριέρα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του χοντρού, ως συγγραφέα, είναι ο χοντρός, ως πολιτικός. Όπου του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει τα αντίθετα από αυτά που πρέσβευε και έγραφε, το έκανε χωρίς περιστροφές.

Δεν είναι τυχαίο ότι αν διαβάσετε την δεύτερη έκδοση του εγχειριδίου (2008) έχει εξαφανίσει τα μισά απ' όσα έγραφε!
Είμαι πχ. σίγουρος, ότι αν κοιτάξω το παλιό Εγχειρίδιο, εκεί που γράφει για τους ορισμούς των επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων, θα λέει το αντίθετο απ' ότι λέει σήμερα.

Φυσικά, σε ένα χώρο που διέπρεψαν κάποιος Σαρίπολος, κάποιος Σβώλος, κάποιος Τσάτσος, και κάποιος Μάνεσης, τα περιθώρια για να λάμψεις είναι μικρά. Ωστόσο, μόνος σου ξεφτιλίζεσαι, όταν δεν έχεις την στοιχειώδη συνέπεια να ακολουθείς αυτά που γράφεις και διδάσκεις.

Αυτά χωρίς να μπαίνω σε κρίσεις περί του πολιτικού ανδρός, που του πήρε τα σώβρακα (δις) το ΓΑΠ.

Ως εκ τούτου, θεωρώ το χοντρός, πιο ανώδυνο από τα κωλοτούμπας, φαφλατάς, λούζερ κτλ που θα μπορούσα να του αποδώσω.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Ιουν 2019, 22:15

under έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:13
Naida έγραψε:
01 Ιουν 2019, 22:05
Μπράβο ρε Φωφάρα.
Αφου επιθυμεις αυτοδυναμια της ΝΔ δεν εχεις παρα να ψηφισεις ΝΔ.
Σε αυτοδυναμία ελπίζεις; Καλαααα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών