Ακυρώνει την εγκύκλιο απόδοσης ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες και μετανάστες ο Βρούτσης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Ακυρώνει την εγκύκλιο απόδοσης ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες και μετανάστες ο Βρούτσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 12 Ιούλ 2019, 23:37

Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:35
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 20:20
parafrwn έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 20:11
Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά στα hotspots θα παραμένουν ανεμβολιαστα.

Συγχαρητήρια ΝΔ.
...και θα πεθαίνουν χωρίς ιατρική νοσηλεία , αφού δεν έχουν χρημματα γιατί ...αυτό κοστίζει !!
οπότε να σταματήσουν να έρχονται εδώ
να πάνε στις πλούσιες χώρες των ηπείρων τους
Θα πηγαινουν οπου επιθυμουν αυτοι,οχι οπου επιθυμεις εσυ.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 12 Ιούλ 2019, 23:43

Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:40
Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:36

Λεμε πως ενας που φευγει απο το πακισταν επειδη ειναι γκει. Να παει που; Στο τατζικισταν; Αζερμοαιτζαν; Τουρκια; Που; Αφου γνωριζει οτι εκει ισως ειναι χειροτερα. Σαφως και θα επιλεξει να ταξιδεψει στην τζιουροπα,συγκεκριμενα γερμανια,ολανδια.
λέμε πως δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν είναι δική μου δουλειά να το λύσω
εγώ σαν Ευρώπη έχω δικά μου προβλήματα να λύσω και δικούς μου ανθρώπους να ταΐσω
Υποτιθεται πως στην τζιουροπα εχουμε βρει λυση για τα προβληματα ,του επιπεδου που αντιμετωπιζουν και λεμε να τους βοηθησσουμε,εσυ τι προβλημα εχεις; Τι σε ενοχλει;

Πες την αληθεια,εαν ερχοντουσαν 100.000 νορβηγοι θα ειχες προβλημα;
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 12 Ιούλ 2019, 23:45

Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:42
Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:37

συμφωνώ
αν βρουν κάποιο ξέφραφο αμπέλι μπορούν να κάνουν ότι επιθυμούν

στην γη μου όμως,Ευρώπη,σαν Ευρωπαίος, ΕΓΩ αποφασίζω

Κι ομως. Μαλλον δεν ξερεις καποιους νομους, κανονες,συνθηκες κλπ.

Το μονο που αποφασιζεις εσυ ειναι ποοιας μαρκας πατατακι θα παρεις απο τα λιντλ
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 12 Ιούλ 2019, 23:55

Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:31
Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 21:27

Μπορει να ειναι εφικτο να σωσουμε ολους,αλλα η προσπαθεια ,για οσους περισσοτερους μπορουμε να σωσουμε,καλο ειναι να γινει.
όλοι πρέπει να σωθούν
ΟΛΟΙ

όχι όμως από εμάς τους Ευρωπαίους
εμείς οι Ευρωπαίοι έχουμε τα δικά μας προβλήματα να λύσουμε και τους δικούς μας πολίτες να ταΐσουμε

οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες μπορούν να ζητήσουν ΟΤΙ θέλουν από τις πλούσιες χώρες των ηπείρων που ανήκουν
Το επαναλαμβάνεις συνέχεια αλλά δεν είναι καθόλου προφανές ότι η ήπειρος είναι λογικός τρόπος να ορίσεις "ζώνες αλληλεγγύης". Η ήπειρος δεν αντιστοιχεί σε κάτι πολιτικό, ομόψυχο κλπ. Η ήπειρος είναι απλά μια χονδρική γεωγραφική υποδιαίρεση και δε χωρίζουν καν όλοι τις ηπείρους με τον ίδιον τρόπο για όλα τα θέματα (οι Αμερικανοι ας πούμε αναγνωρίζουν μία παραπάνω ήπειρο, τη Μέση Ανατολή, στην οποία ανήκει και η Κύπρος).

ΟΛΟΙ αυτοί που δε θες είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς από οποιαδήποτε άποψη σε σχέση με το πόσο κοντά είναι π.χ. σε έναν Κορεάτη. Η Ελλάδα και το Μαρόκο ήταν κομμάτι της ίδιας χώρας για 384 χρόνια (44 - 428 μ.Χ.) μέχρι που το δεύτερο κατακτήθηκε από τους (γερμανούς) Βανδάλους και το 533 ο Ιουστινιανός έστειλε το Βελισσάριο σε ολόκληρη εκστρατεία να το απελευθερώσει μαζί με την υπόλοιπη Βόρεια Αφρική. Με την Ουκρανία για παράδειγμα δεν υπήρξε ποτέ τόσο στενή σχέση.

Δεν είναι πιο λογικός προορισμός για τον Μαροκινό η Κένυα (αγνοώντας αν όντως είναι καλύτερη η ζωή) μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται και οι δύο στην Αφρική, ούτε φυσικά του χρωστάει ο Κενυάτης κάτι παραπάνω απ' ό,τι εσύ.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 13 Ιούλ 2019, 00:05

Tzitzikas έγραψε:
13 Ιούλ 2019, 00:00
foscilis έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:55

ΟΛΟΙ αυτοί που δε θες είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς από οποιαδήποτε άποψη σε σχέση με το πόσο κοντά είναι π.χ. σε έναν Κορεάτη. Η Ελλάδα και το Μαρόκο ήταν κομμάτι της ίδιας χώρας για 384 χρόνια (44 - 428 μ.Χ.) μέχρι που το δεύτερο κατακτήθηκε από τους (γερμανούς) Βανδάλους και το 533 ο Ιουστινιανός έστειλε το Βελισσάριο σε ολόκληρη εκστρατεία να το απελευθερώσει μαζί με την υπόλοιπη Βόρεια Αφρική. Με την Ουκρανία για παράδειγμα δεν υπήρξε ποτέ τόσο στενή σχέση.

μπορείς αν θέλεις να πας λίγο πιο πίσω στο παρελθόν και να πεις ότι τρώγαμε μπανάνες από το ίδιο δέντρο
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 13 Ιούλ 2019, 00:06

Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:54
Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:45
Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:42

συμφωνώ
αν βρουν κάποιο ξέφραφο αμπέλι μπορούν να κάνουν ότι επιθυμούν

στην γη μου όμως,Ευρώπη,σαν Ευρωπαίος, ΕΓΩ αποφασίζω

Κι ομως. Μαλλον δεν ξερεις καποιους νομους, κανονες,συνθηκες κλπ.

Το μονο που αποφασιζεις εσυ ειναι ποοιας μαρκας πατατακι θα παρεις απο τα λιντλ

να ένα τεράστιο πρόβλημα
σαν Ευρωπαίο μου στερούν το δικαίωμα να αποφασίζω για ζωτικά θέματα
μου αφήνουν μόνο το δικαίωμα να επιλέξω τι θα καταναλώσω
Μας αρεσει δεν μας αρεσει,εχουμε τουλαχιστον επιλογες. Δεν εχουμε μομμουνισμο για να τρωμε κουκουρουζ απο τον abramovic.
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιούλ 2019, 00:07

Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:27
Nandros έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 21:55

Έγραψα εγώ ότι τα παιδιά μας έφυγαν εξ αιτίας των προσφύγων; Τί γράφεις! :o
Γιατι το αναφερεις τοτε; Καπως το συνδεεις ετσι;

Δεν μπορούμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας, αλλά μπορούμε τους άλλους;
Τι ακριβως εννοεις ταισουμε; Αυτοι οι 500.000+ που εφυγαν θα επρεπε να τους ταιζουμε; Επιλογη τους δεν ηταν; Οπως και η δικη μου αλλωστε. Δεν εφυγα επειδη περιμενα να με ταισει κανεις και δεν εβρισκα ,αλλα επειδη ηταν δυσευρετη η δουλεια στο αντικειμενο μου και δεν ηθελα να εργαζομαι για ψιχουλα σε καφετερειες,ωστοσο ,ομως,ειχα και την επιλογη της Γερμανιας ,λογω του οτι εμενα παλαιοτερα και θα ηταν ολα πιο ευκολα.
Γιατί να σώσουμε κάποιους και όχι όλους; Δεν παίζω. Αυτό είναι ρατσιστικό κατά των "άσωστων". Οι όλοι ή κανένας!
Και τους Έλληνες τους ρώτησες;
Δεν με καταλαβες. Δεν εννοω να κανουμε διακρισεις. Λεω απλα,οτι εαν δεν μπορουμε ολους να βοηθησουμε οσους μπορουμε,να κανουμε εν ολιγοις ο,τι περναει απο το χερι μας ,ωστε να τους βοηθησουμε. Τι να ρωτησουμε τους ελληνες; Αφου ειμαστε υποχρεωμενοι να βοηθαμε προσφυγες. Περαν των συνθηκων που εχουμε υπογραψει,αλλα και ως αλληλεγγυη προς συνανρθωπους μας.
Στην Ευρώπη έρχονται από όλο τον κόσμο και αυτούς που αναφέρεις. Τα "πρέπει" τα αποφασίζουν οι ευρωπαϊκοί λαοί και όχι ο κάθε Halilέγγυος.
Και εγώ πήγα μετανάστης στην Βραζιλία, αλλά με τους όρους της χώρας, όχι τις δικές μου απαιτήσεις. Και σε όποιον αρέσει.
Αυτα τα πρεπει ακριβως,τα εχει αποφασισει και καθε φορα τα αποφασιζει. Δεν διαφωνουμε.

Γιατι νανδρε; Δεν βαδιζουν συμφωνα με τους «δικους μας» κανονες; Μπορεσε να επιβαλλει κανεις απο αυτους τους δικους του κανονες;
Για νάχουμε καλό ρώτημα, πόσα δις υπολογίζεις ότι μπορεί να σώσει, να ταΐσει, να δώσει δουλειά;
Αυτα νανδρε αλλαζουν. Μπορει μια δεκατια να εχει αναγκη απο 1.000.000 μεταναστες και την αλλη λιγοτερο ή περισσοτερο.

Αυτο που δεν θελεις να καταλαβεις ειναι οτι παντοτε και ιστορικα,ειχαμε την αναγκη απο οικονομικους μεταναστες. Οχι εμεις,αλλα ουλοι. Το προβλημα μερικων ειναι πως,δεν θελουν κανεναν,οχι λιγους κλπ.

Επισης,οσα δις και να χρειαζεται,ειτε ειναι 5 ειτε 10,το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει πολιτικη ενταξεως και αφομοιωσης.
Γιατί δεν δέχεσαι το οψιόν της περίθαλψης από τις πλούσιες χώρες της Ασίας και Αφρικής;
Εαν επιθυμουν να πανε αφρικη ή ασια ας πανε. Αλλα και εσυ γνωριζεις,εαν βρισκοσουν στην θεση τους,απο την στιγμη που γνωριζεις οτι σε αυτους τους ηπειρους ,ισως ,να ειναι χειροτερα απο τον τοπο που θες να ξεφυγεις,θα προτιμουσες τζιουροπα και οχι ας πουμε τατζικισταν.
Ξαναγράφω το μπλε κείμενο επειδή έχω την εντύπωση διαστρέβλωσης:

1/ Από την Ελλάδα φεύγουν τα παιδιά μας, επειδή δεν βρίσκουν δουλειά για να ζήσουν.
Θεωρείτε ότι μπορούμε να σώσουμε όλους αυτούς που έρχονται εδώ, ενώ δεν έχουμε τα μέσα;

2/ Θεωρείτε ότι η Ευρώπη μπορεί και πρέπει να υποδεχτεί και να σώσει ΟΛΟΥΣ τους δυστυχείς ΟΛΟΥ του Κόσμου στο έδαφος της;

Για τα παιδιά μας μιλώ για ΔΟΥΛΕΙΑ που θα τους ταΐσει και καλύψει λοιπές ανάγκες. Δουλειά δεν βρίσκουν και φεύγουν.
Η απώλεια τους είναι τεράστιο οικονομικό βάρος, το οποίο επιδεινώνεται με την άφιξη πολλών χιλιάδων ξένων που δεν παράγουν - δεν πρόκειται να παράξουν για πολύ καιρό - και χρειάζονται φαγητό, στέγαση, κλπ.
Η χώρα αδυνατεί να στηρίξει τους τεράστιους αυτούς αριθμούς.
Και οι Έλληνες δεν γουστάρουν στο κάτω-κάτω να πληρώνουν κι άλλο, όταν ήδη είναι παραφορτωμένοι με φόρους.
Οι συνθήκες που υπογράψαμε μπορούν να αλλάξουν, όταν οι άλλοι δεν παίρνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.
Εσύ που έφυγες δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη για μας που μείναμε. Να ασχοληθείς με την χώρα που κατοικείς. Για τον ίδιο λόγο εγώ που μένω πια στην επαρχία, δεν ψήφισα στις Δημοτικές εκλογές στην Α' Πειραιά όπου είμαι δημότης.

Ο ανθρωπισμός/ αλληλεγγύη του συριζαϊκού κράτους δεν έδειξε έλεος για τα παιδιά μας, αλλά άνοιξε τις πόρτες για τους πάντες. Ο διεθνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Πάντα για τους άλλους και ποτέ για τους δικούς μας.

Ξαναλέω: Το αριθμό που θα δεχτεί μια χώρα το αποφασίζει η ίδια και σε όποιον αρέσει, αλληλέγγυο ή μη. Όπως κατάλαβες την άποψη σου την έχουν γραμμένη.

Ποιος σου είπε ότι πρέπει να υπάρχει πολιτική ένταξης και αφομοίωσης; Επειδή το λες εσύ; Εγώ λέω όχι και οι λαοί της Ευρώπης άρχισαν ήδη να έχουν την ίδια γνώμη. Άσε που οι πιο πολλοί δεν θέλουν να αφομοιωθούν και το ξέρουμε αυτό.

Ξεκίνησε ο Αμπντούλ από το χωριό του και κατάφερε να φτάσει στην Ευρώπη, με τα πλουσιοπάροχα επιδόματα!
Το έμαθαν οι Χασάν και Ομάρ και ξεκίνησαν κι αυτοί. Έφεραν και τις φαμίλιες και γεννοβολάν σαν κουνέλια. Και μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο, σαν αλυσιδωτή αντίδραση. Θα σου χαλάσω το όνειρο, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 13 Ιούλ 2019, 00:08

foscilis έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:55
Tzitzikas έγραψε:
Pedro έγραψε:

Μπορει να ειναι εφικτο να σωσουμε ολους,αλλα η προσπαθεια ,για οσους περισσοτερους μπορουμε να σωσουμε,καλο ειναι να γινει.
όλοι πρέπει να σωθούν
ΟΛΟΙ

εμείς οι Ευρωπαίοι έχουμε τα δικά μας προβλήματα να λύσουμε και τους δικούς μας πολίτες να ταΐσουμε

οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες μπορούν να ζητήσουν ΟΤΙ θέλουν από τις πλούσιες χώρες των ηπείρων που ανήκουν
Το επαναλαμβάνεις συνέχεια αλλά δεν είναι καθόλου προφανές ότι η ήπειρος είναι λογικός τρόπος να ορίσεις "ζώνες αλληλεγγύης". Η ήπειρος δεν αντιστοιχεί σε κάτι πολιτικό, ομόψυχο κλπ. Η ήπειρος είναι απλά μια χονδρική γεωγραφική υποδιαίρεση και δε χωρίζουν καν όλοι τις ηπείρους με τον ίδιον τρόπο για όλα τα θέματα (οι Αμερικανοι ας πούμε αναγνωρίζουν μία παραπάνω ήπειρο, τη Μέση Ανατολή, στην οποία ανήκει και η Κύπρος).

Δεν είναι πιο λογικός προορισμός για τον Μαροκινό η Κένυα (αγνοώντας αν όντως είναι καλύτερη η ζωή) μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται και οι δύο στην Αφρική, ούτε φυσικά του χρωστάει ο Κενυάτης κάτι παραπάνω απ' ό,τι εσύ.
Αν πας στο Μαρόκο θα δεις ότι είναι μια χαρά χώρα που οι μαροκινό μπορούν να ζήσουν. Δεν είναι ανάγκη να φύγει από το Μαρόκο, δεν κυνδηνευει από τιποτα
Αν τώρα θέλει να μεταναστεύει υπάρχει νόμιμος τρόπος

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 13 Ιούλ 2019, 00:10

Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:43
Οχι, γιατι οι Νορβηγοι δεν ειναι ζωα.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιούλ 2019, 00:12

Tzitzikas έγραψε:
Pedro έγραψε:
όλοι πρέπει να σωθούν
ΟΛΟΙ

Μα τί λες; Οι αλληλέγγυοι τους θέλουν μόνο στην Ευρώπη, στην Δύση. Αυτήν μισούν, αυτήν θέλουν να καταστρέψουν και θα συμμαχήσουν με τους ισλαμοφασίστες για να το καταφέρουν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 13 Ιούλ 2019, 00:13

δεν χορτασε ο κωλος σας με την ψωλη των εκλογων ρε Ζαιοι ... συνεχιστε το τροπαρι να χορτασετε αντιπολητευση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιούλ 2019, 00:15

Pedro έγραψε:
Tzitzikas έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 20:20

...και θα πεθαίνουν χωρίς ιατρική νοσηλεία , αφού δεν έχουν χρημματα γιατί ...αυτό κοστίζει !!
Δεν κατάλαβες καλά! Οι χώρες της Ευρώπης σε έχουν γραμμένο, εσένα και τις επιθυμίες σου/τους.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιούλ 2019, 00:19

Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:43
Tzitzikas έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:40
Pedro έγραψε:
12 Ιούλ 2019, 23:36

Λεμε πως ενας που φευγει απο το πακισταν επειδη ειναι γκει. Να παει που; Στο τατζικισταν; Αζερμοαιτζαν; Τουρκια; Που; Αφου γνωριζει οτι εκει ισως ειναι χειροτερα. Σαφως και θα επιλεξει να ταξιδεψει στην τζιουροπα,συγκεκριμενα γερμανια,ολανδια.
λέμε πως δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν είναι δική μου δουλειά να το λύσω
εγώ σαν Ευρώπη έχω δικά μου προβλήματα να λύσω και δικούς μου ανθρώπους να ταΐσω
Υποτιθεται πως στην τζιουροπα εχουμε βρει λυση για τα προβληματα ,του επιπεδου που αντιμετωπιζουν και λεμε να τους βοηθησσουμε,εσυ τι προβλημα εχεις; Τι σε ενοχλει;

Δεν έχω προσωπικά πρόβλημα με τους ανατολικοΕυρωπαίους και Αλβανούς που κατοικούν εδώ. Τα εγγόνια τους θα είναι πλήρως Ελληνοποιημένα. Είναι ήδη δυτικής νοοτροπίας λίγο-πολύ.
Όμως τα μουσλίμια δεν αφομοιώνονται. Από το '22 και μετά γλιτώσαμε από δαύτους και δεν τους θέλουμε εδώ.
.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 13 Ιούλ 2019, 00:19

Nandros έγραψε:
13 Ιούλ 2019, 00:15
Pedro έγραψε:
Tzitzikas έγραψε:

Δεν κατάλαβες καλά! Οι χώρες της Ευρώπης σε έχουν γραμμένο, εσένα και τις επιθυμίες σου/τους.
Ναι. Για αυτο εχουν ερθει τοσοι. Ασε μας μωρε νανδρε. Απο οσα βλεπω τα τελευταια χρονια,τις δικες σας αποψεις εχουν γραμμενες. Και με την καρολα ξανα επιβεβαιωθηκα.
Golden Age έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 13 Ιούλ 2019, 00:26

Pedro έγραψε:
13 Ιούλ 2019, 00:19
Nandros έγραψε:
13 Ιούλ 2019, 00:15
Pedro έγραψε:

Ναι. Για αυτο εχουν ερθει τοσοι. Ασε μας μωρε νανδρε. Απο οσα βλεπω τα τελευταια χρονια,τις δικες σας αποψεις εχουν γραμμενες. Και με την καρολα ξανα επιβεβαιωθηκα.
Είπαμε, ας όψεται η διεθνιστική και ξεπουλημένη συριζοκρατία.
Κανονίστε με τις μαλακισμένες νοοτροπίες να σπρώξετε τον κόσμο στην ακροδεξιά, /όπως τα κατάφεραν στην Ευρώπη.
Πάντως εγώ περιμένω να δω τί θα γίνει από δω και μπρος. Κάποια σημάδια ήδη φάνηκαν.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών