Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, προς το παρόν. Το βασικό όμως κριτίριο παραμένει η ενδυνάμωση και εξάπλωση της φιλελεύθερης δημοκρατίαςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 19:25Δηλαδή δεν στηρίζεις τις Fintech, το εντερπρενερσιπ, το ντισραπτ, τη Libra ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 16:49Διαμαρτύρομαι! Και ο εγκέφαλος στηρίζει κριτικά (tough love) τις πολύτιμες τράπεζες, οι οποίες αποτελούν τον βασικότερο ίσως πυλώνα του χρηματοοικονομικού συστήματος, και, κατ' επέκταση, του καπιταλισμού, της οικονομίας και της αγοράς. Δηλαδή, εν τέλει, της ελευθερίας σε μια κοινωνία πολιτών και όχι υπηκόωνlonelyrider έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 15:34Νομίζω ότι πρέπει να είσαι ο μοναδικός στο νήμα που τάσσεται ανοιχτά υπέρ των τραπεζών.
Συγχαρητήρια!
Πως νιώθεις γι αυτό?
Τράπεζες: Χρεώνουν ακόμη και την αλλαγή PIN ή την επανέκδοση κάρτας!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τράπεζες: Χρεώνουν ακόμη και την αλλαγή PIN ή την επανέκδοση κάρτας!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΜπλεΜπουμπυς
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ;ΕΜΑΣ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ;ΤΗΝ ΓΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 19:41ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ;ΕΜΑΣ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ;ΤΗΝ ΓΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ.
Εδώ παρατηρούμε ένα bot Που γράφει με λειτουργεία bot off, βγάζοντας αλλοκωτους ήχους
Από του θέματος.
Έτσι. Πηξε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΜπλεΜπουμπυς
EΔΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Ερμής έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 19:42ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 19:41ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ;ΕΜΑΣ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ;ΤΗΝ ΓΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΕΣ.
Εδώ παρατηρούμε ένα bot Που γράφει με λειτουργεία bot off, βγάζοντας αλλοκωτους ήχους
Από του θέματος.
Έτσι. Πηξε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Dwarven Blacksmith
for sureΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 19:32Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, προς το παρόν. Το βασικό όμως κριτίριο παραμένει η ενδυνάμωση και εξάπλωση της φιλελεύθερης δημοκρατίαςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 19:25Δηλαδή δεν στηρίζεις τις Fintech, το εντερπρενερσιπ, το ντισραπτ, τη Libra ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 16:49
Διαμαρτύρομαι! Και ο εγκέφαλος στηρίζει κριτικά (tough love) τις πολύτιμες τράπεζες, οι οποίες αποτελούν τον βασικότερο ίσως πυλώνα του χρηματοοικονομικού συστήματος, και, κατ' επέκταση, του καπιταλισμού, της οικονομίας και της αγοράς. Δηλαδή, εν τέλει, της ελευθερίας σε μια κοινωνία πολιτών και όχι υπηκόων

Εχει πιει ξυδια το μποτ .
- hellegennes
Είσαι κι εσύ απ' αυτούς που απαντάς χωρίς να διαβάσεις τις ανακοινώσεις των τραπεζών ή έστω τα προηγούμενα ποστ, που ας πούμε παρέθεσα το νέο τιμολόγιο της Εθνικής;Leporello έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:17Μα τι λες τώρα, πήγαινε σε ένα ΑΤΜ και κάνε αλλαγή ΡΙΝ. Δεν χρεώνει τίποτα. Μάλιστα, όταν πάρεις το ΡΙΝ σε νέα κάρτα, μερικές τράπεζες σε αναγκάζουν σε υποχρεωτική αλλαγή ΡΙΝ πριν χρησιμοποιήσεις την κάρτα. Φυσικά, δεν χρεώνεται.
Ναι, αν πάω τώρα δεν θα μου χρεώσει κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Νομίζω ότι έχουν αλλάξει όλα αυτά, με κανονισμό της Κομισιόν. Γιατί άλλωστε η Εθνική χρεώνει μικρότερη προμήθεια για συναλλαγές μέχρι 10 ευρώ; Το λογικό θα ήταν να έκανε το αντίθετο.foscilis έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 14:31Μια συναλλαγή 10 ευρώ έχει προμήθεια (αναλόγως την τράπεζα) από 5 μέχρι 20 λεπτά. Η VISA και η Mastercard όμως χρεώνουν 20-30 λεπτά την τράπεζα για να εκκαθαρίσουν τη συναλλαγή ενώ υπάρχει και παραπάνω προμήθεια που πληρώνει η τράπεζα του εμπόρου στην τράπεζα του πελάτη αν οι λογαριασμοί δεν είναι στην ίδια τράπεζα. Όλα αυτά είναι εντελώς αόρατα τόσο στον έμπορο όσο και στον πελάτη, είναι δευτερεύουσες συναλλαγές μεταξύ τράπεζας πελάτη, τράπεζας εμπόρου και παρόχου πληρωμών. Τέλος υπάρχει και αντικειμενικό διαχειριστικό κόστος, δεν είναι ίδιο να διαχειρίζεσαι (σε ηλεκτρονικά συστήματα αποθήκευσης, σε μεταδόσεις, σε τυπωμένα statements, σε συγκεντρωτικές καταστάσεις κλπ) μια λίστα με 5 συναλλαγές των 400 ευρώ και μια λίστα με 1000 συναλλαγές των 2 ευρώ. Για συναλλαγές στην περιοχή των 5-20 ευρώ η τράπεζα βασικά έρχεται στα ίσα της. Στη μέση συναλλαγή που είναι γύρω στα 80 ευρώ όλα αυτά τα ποσά είναι αμελητέα. Για συναλλαγή 2 ευρώ όμως, μπαίνει μέσα και μάλιστα σχεδόν 10%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Αυτά είναι μάγκα μου.
Πιάνεις ένα καλό πόστο σε τράπεζα ή εταιρία τηλεπικοινωνιών ή στον ΟΠΑΠ (αυτά μου ρχονται για την ώρα μόνο ) και θησαυρίζεις πουλώντας στη μάζα το τίποτα. Αέρα κοπανιστό.
Και γράφω αέρα κοπανιστό γιατί το κόστος είναι μηδενικό για τους παραπάνω κλέφτες που αισχροκερδούν, αναφορικά με συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχουν όπως π.χ. τραπεζικές προμήθειες, δεδομένα 1GB για ένα μήνα με χρέωση 8,5 € για τον πελάτη (Cosmote), ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με απειροελάχιστες πιθανότητες και τρελά κέρδη για τα Τσέχικα αφεντικά (ΟΠΑΠ).
Πιάνεις ένα καλό πόστο σε τράπεζα ή εταιρία τηλεπικοινωνιών ή στον ΟΠΑΠ (αυτά μου ρχονται για την ώρα μόνο ) και θησαυρίζεις πουλώντας στη μάζα το τίποτα. Αέρα κοπανιστό.
Και γράφω αέρα κοπανιστό γιατί το κόστος είναι μηδενικό για τους παραπάνω κλέφτες που αισχροκερδούν, αναφορικά με συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχουν όπως π.χ. τραπεζικές προμήθειες, δεδομένα 1GB για ένα μήνα με χρέωση 8,5 € για τον πελάτη (Cosmote), ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με απειροελάχιστες πιθανότητες και τρελά κέρδη για τα Τσέχικα αφεντικά (ΟΠΑΠ).
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Να δημοσιεύματα με τίτλο παρόμοιο με αυτό που λες:hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 23:27Είσαι κι εσύ απ' αυτούς που απαντάς χωρίς να διαβάσεις τις ανακοινώσεις των τραπεζών ή έστω τα προηγούμενα ποστ, που ας πούμε παρέθεσα το νέο τιμολόγιο της Εθνικής;
Ναι, αν πάω τώρα δεν θα μου χρεώσει κάτι.
https://www.in.gr/2019/10/09/economy/tr ... is-kartes/
https://www.ethnos.gr/oikonomia/65790_t ... osi-kartas
https://www.cnn.gr/oikonomia/story/1933 ... allagi-pin
Ανεξάρτητα από το τι λέει ο τίτλος, αν διαβάσει κανείς το κείμενο, καταλαβαίνει ότι δεν θα χρεώνεται η αλλαγή ΡΙΝ, αλλά η επανέκδοσή του.
Στο site τής Εθνικής Τράπεζας, δεν λέει κάτι:
https://www.nbg.gr/el/transaction-secur ... gon-kartes
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Παιδιά, το ότι γίνεται κάτι στο ΑΤΜ δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικά δωρεάν. Όπως μπορείτε να δείτε από το τιμολόγιο, θα αρχίσει χρέωση και άλλων πραγμάτων.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:21Υπάρχει. Η αλλαγή γίνεται στο ατμ αφιλοκερδώς, προ μπόνο, τσαμπέ, φιλανθρωπικάhellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:13Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά, αλλά θα ρωτήσω στην τράπεζα.
Όλα τα ειδησεογραφικά μιλάνε για αλλαγή pin.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Που είναι αυτό το τιμολόγιο;hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 23:52Παιδιά, το ότι γίνεται κάτι στο ΑΤΜ δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικά δωρεάν. Όπως μπορείτε να δείτε από το τιμολόγιο, θα αρχίσει χρέωση και άλλων πραγμάτων.
Όλα τα ειδησεογραφικά μιλάνε για αλλαγή pin.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Το ΔΙΑΣ στην Ολλανδία το πληρώνεις στην αρχή κάθε χρονιάς με τα πάγια τέλη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 12:43Οι χρεώσεις για διατραπεζικές με δίας και ίντερνετ είναι απαράδεκτες (τα του πιν είναι μούφα όπως έδειξε ο φοσίλης). Κάθε μερικά χρόνια η ίδια ιστορία: οι τράπεζες ανεβάζουν αδικαιολόγητα τις χρεώσεις, τα κοθμόθνια παθαίνουν λιβ μπρίτνι αλόουν, οι οργανώσεις καταναλωτών τους πάνε στα δικαστήρια όπου οι χρεώσεις καταργούνται και άντε πάλι από την αρχή
οι τράπεζες έχουν στήσει ολιγοπώλιο και βάζουν οτι χρεώσεις τους κατέβει. Δεν έχουν και σπουδαία έσοδα από άλλες δραστηριότητες. Εύχομαι οι εταιρείες fintech να τις διαλύσουν σε μερικά χρόνια. Αν και φοβάμαι οτι στην Ελλάδα θα τις προστατέψουν με κάποιο τρόπο.
- hellegennes
Είπα ότι θα ρωτήσω στην Εθνική. Παράθεσα πιο πίσω το νέο τιμολόγιο της Εθνικής.Leporello έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 23:51Ανεξάρτητα από το τι λέει ο τίτλος, αν διαβάσει κανείς το κείμενο, καταλαβαίνει ότι δεν θα χρεώνεται η αλλαγή ΡΙΝ, αλλά η επανέκδοσή του.
Στο site τής Εθνικής Τράπεζας, δεν λέει κάτι:
https://www.nbg.gr/el/transaction-secur ... gon-kartes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
από Λεγεών » 02 Φεβ 2024, 19:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 257 Απαντήσεις
- 4992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Φεβ 2024, 13:50
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 1206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gordian Knot
24 Μάιος 2024, 15:03