Τέλος η μουσική στα μαγαζιά μετά τις 10 μ.μ. - Επιστρέφει το αυτόφωρο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Τέλος η μουσική στα μαγαζιά μετά τις 10 μ.μ. - Επιστρέφει το αυτόφωρο
Περνώντας σήμερα από πλατεία Ευόσμου παρατήρησα δύο περίεργα.
α) Στο εσωτερικό των καφέ, ταβερνών κανείς δεν κάπνιζε.
β) Η μουσική από τα μαγαζιά στην πλατεία ήταν κατά πολύ χαμηλωμένη.
Ηρθε η στιγμη που οι μουστακαληδες - καραμπουζουκληδες θα ακουνε μπαχ,μοτσαρτ και πιπα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Τύπε, πήγαινες Kaka παλαιότερα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:32Περνώντας σήμερα από πλατεία Ευόσμου παρατήρησα δύο περίεργα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Πολύ λίγο τύπε. Il Posto πήγαινα.Feindflug έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:39Τύπε, πήγαινες Kaka παλαιότερα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:32Περνώντας σήμερα από πλατεία Ευόσμου παρατήρησα δύο περίεργα.
Πολύ ήσυχο το έβρισκα αυτό. Δεν μου πολυάρεσε. Αλλά είναι κλασική αξία στην πλατεία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:46Πολύ λίγο τύπε. Il Posto πήγαινα.Feindflug έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:39Τύπε, πήγαινες Kaka παλαιότερα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:32Περνώντας σήμερα από πλατεία Ευόσμου παρατήρησα δύο περίεργα.
Dein Herz, meine Gier
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Το πιο καλό είναι το απέναντι. Jolity νομίζω. Ποτό γεμάτο μέχρι επάνω, στο δεύτερο τοστάκια και λουκανοπιτάκια, το τρίτο κέρασμα.
Τελευταία φορά είχα πάει στο Jollity πριν καμμία 2 χρόνια, αρκετά σουρωμένος, για ένα τελευταίο σφηνάκι και καλά, μετά τις 4.00. Βασικά, δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα στον Εύοσμο εκείνο το βράδυ. Την έπεσα στον μισό γυναικείο πληθυσμό του μαγαζιού κι αποχώρησα προσπαθώντας να μην φαίνομαι τόσο ζάντα, όσο ήμουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:51Το πιο καλό είναι το απέναντι. Jolity νομίζω. Ποτό γεμάτο μέχρι επάνω, στο δεύτερο τοστάκια και λουκανοπιτάκια, το τρίτο κέρασμα.
Dein Herz, meine Gier
Βγαινεις ευοσμο ρε καγκουρα;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Ενίοτε, δικέ μου! Εσύ που βγαίνεις; Μποέμ;
Dein Herz, meine Gier
το μόνο που ξέχασε να πει είναι οτι όντως παίζουν ναρκωτικά και όντως πιάσανε 10 άτομα να κουβαλάνε.Αρίστος έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 20:47Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί
Δύο ημέρες μετά την έφοδο δεκάδων αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και ο Dj Γιώργος Απέργης που ήταν και ο γκεστ μιλάει στο ethnos.gr για την πρωτοφανή επιχείρηση της Αστυνομίας πέντε λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως υπολογίζει, περίπου 60 αστυνομικοί πρέπει να συμμετείχαν στην επιχείρηση αλλά αυτό που -όπως τονίζει «ήταν άκρως σοκαριστικό»- ήταν οι μέθοδοι που ακολούθησαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, υποχρεώνοντας περίπου 300 άτομα να βρίσκονται γονατισμένα και με τα χέρια στο κεφάλι, προκειμένου να υποβληθούν σε σωματικούς ελέγχους για ναρκωτικά.
«Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο»
«Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πάλι εάν έβλεπα αυτή τη σκηνή θα την θεωρούσα υπερβολή», λέει ο Γιώργος Απέργης, ο οποίος είναι επαγγελματίας Dj από το 1994 και διοργανώνει και ο ίδιος βραδιές με ηλεκτρονική χορευτική μουσική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. «Παίζω πολύ συχνά σε μεγάλα κλαμπ της Γερμανίας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και στο εξωτερικό γίνονται έλεγχοι αλλά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Μου κάνει δε εντύπωση πως δύο ημέρες μετά το επεισόδιο κανείς από τους 300 θαμώνες δεν έχει μιλήσει, ίσως γιατί είναι νέοι σε ηλικία και φοβούνται να μην έχουν μπλεξίματα».
«Γονατιστοί για 40 λεπτά»
Όπως είπε ο Γιώργος Απέργης, όλα ξεκίνησαν πέντε λεπτά πριν από τις τέσσερις: «Μπήκαν ξαφνικά μέσα στο μαγαζί, έκλεισαν τη μουσική, άναψαν τα φώτα και υποχρέωσαν πελάτες και εργαζομένους να γονατίσουν. Για μερικά λεπτά έγινε πανικός, φωνές, βρισιές, απειλές και τρομοκρατία. Φοβήθηκα πολύ στην αρχή γιατί δεν γνώριζα τι συνέβαινε. Μέσα σε τόσο κόσμο και το παραμικρό να γίνει μπορεί η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Έπειτα από 40 λεπτά που κάθονταν όλοι γονατιστοί ο κόσμος έφυγε, εγώ τα μάζεψα και έφυγα και δεν ξέρω τι άλλο έγινε μετά».
Πηγή: Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί https://hellasjournal.com/2019/11/o-nom ... tynomikoi/
.
Οχι οτι δικαιολογώ την επιχείρηση, αλλά αν ειναι να τα λέμε πρέπει να τα λέμε όλα.
Σαρκ! Χαχαχα
Τι ειναι το μποεμ;
Οπως εχω πεικαι

Στο παρτυ στην ερμου καπνιζαν ολοι χασις και μαλιστα μαζι με τα φυλλα εβαζαν κατι μικρα ψηγματα απο κατι αλλο.gassim έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 22:17το μόνο που ξέχασε να πει είναι οτι όντως παίζουν ναρκωτικά και όντως πιάσανε 10 άτομα να κουβαλάνε.Αρίστος έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 20:47Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί
Δύο ημέρες μετά την έφοδο δεκάδων αστυνομικών σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και ο Dj Γιώργος Απέργης που ήταν και ο γκεστ μιλάει στο ethnos.gr για την πρωτοφανή επιχείρηση της Αστυνομίας πέντε λεπτά πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως υπολογίζει, περίπου 60 αστυνομικοί πρέπει να συμμετείχαν στην επιχείρηση αλλά αυτό που -όπως τονίζει «ήταν άκρως σοκαριστικό»- ήταν οι μέθοδοι που ακολούθησαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, υποχρεώνοντας περίπου 300 άτομα να βρίσκονται γονατισμένα και με τα χέρια στο κεφάλι, προκειμένου να υποβληθούν σε σωματικούς ελέγχους για ναρκωτικά.
«Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο»
«Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πάλι εάν έβλεπα αυτή τη σκηνή θα την θεωρούσα υπερβολή», λέει ο Γιώργος Απέργης, ο οποίος είναι επαγγελματίας Dj από το 1994 και διοργανώνει και ο ίδιος βραδιές με ηλεκτρονική χορευτική μουσική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία. «Παίζω πολύ συχνά σε μεγάλα κλαμπ της Γερμανίας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Και στο εξωτερικό γίνονται έλεγχοι αλλά δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Μου κάνει δε εντύπωση πως δύο ημέρες μετά το επεισόδιο κανείς από τους 300 θαμώνες δεν έχει μιλήσει, ίσως γιατί είναι νέοι σε ηλικία και φοβούνται να μην έχουν μπλεξίματα».
«Γονατιστοί για 40 λεπτά»
Όπως είπε ο Γιώργος Απέργης, όλα ξεκίνησαν πέντε λεπτά πριν από τις τέσσερις: «Μπήκαν ξαφνικά μέσα στο μαγαζί, έκλεισαν τη μουσική, άναψαν τα φώτα και υποχρέωσαν πελάτες και εργαζομένους να γονατίσουν. Για μερικά λεπτά έγινε πανικός, φωνές, βρισιές, απειλές και τρομοκρατία. Φοβήθηκα πολύ στην αρχή γιατί δεν γνώριζα τι συνέβαινε. Μέσα σε τόσο κόσμο και το παραμικρό να γίνει μπορεί η κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Έπειτα από 40 λεπτά που κάθονταν όλοι γονατιστοί ο κόσμος έφυγε, εγώ τα μάζεψα και έφυγα και δεν ξέρω τι άλλο έγινε μετά».
Πηγή: Ο Νόμος και τάξη πάει σε κλαμπ: «Γονατίστε τώρα και τα χέρια στο κεφάλι» φώναζαν οι αστυνομικοί https://hellasjournal.com/2019/11/o-nom ... tynomikoi/
.
Οχι οτι δικαιολογώ την επιχείρηση, αλλά αν ειναι να τα λέμε πρέπει να τα λέμε όλα.
Feindflug έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:59Τελευταία φορά είχα πάει στο Jollity πριν καμμία 2 χρόνια, αρκετά σουρωμένος, για ένα τελευταίο σφηνάκι και καλά, μετά τις 4.00. Βασικά, δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα στον Εύοσμο εκείνο το βράδυ. Την έπεσα στον μισό γυναικείο πληθυσμό του μαγαζιού κι αποχώρησα προσπαθώντας να μην φαίνομαι τόσο ζάντα, όσο ήμουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 21:51Το πιο καλό είναι το απέναντι. Jolity νομίζω. Ποτό γεμάτο μέχρι επάνω, στο δεύτερο τοστάκια και λουκανοπιτάκια, το τρίτο κέρασμα.

Μα...the_black_planet έγραψε: ↑11 Νοέμ 2019, 00:15Sorry ρε μπρο, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ συμφωνώ προσωπικά με τον αντικαπνιστικο νόμο, σου μιλάω όμως σαν πανκης προς πανκη, μπέσα, πώς είναι δυνατόν ρε να γουστάρεις την καθαρή ατμόσφαιρα στα μαγαζιά;; Ένας από τους λόγους που είμαι οκ με τον νόμο είναι ότι ήμουν τυχερός και τα έζησα, με τα ροκαδικα γιαπια, τίγκα σκοταδι και καπνιλα, άμα γίνουν ξενερωτα ρε δε θα μου κάνει καμία αίσθηση να πάω, εντάξει για ένα καφέ παω αλλά ως εκεί.
α)ποτέ δεν ήμουν πάνκης,πολύ μπίχλα για τα γούστα μου.Mod ήμουν,πάντα κυριλέ,γραβάτα,κονκάρδες,παπούτσια Clarks...
β)έχω σταματήσει το κάπνισμα εδώ και πολλά χρόνια,οπότε δεν με αγγίζει το θέμα ροκ'ν'ρολ=τσιγαρίλα
γ)αλκοόλ πίνω μία φορά το χρόνο,ένα ή δύο ποτήρια.Φέτος μέχρι στιγμής έχω πιει ένα Μοχίτο στη Σκόπελο
Αυτό που σιχαινόμουν πάντα ως θαμώνας λαιβάδικων,καταγωγίων,χαμαιτυπείων κλπ ήταν πάντα η βρώμα στα ρούχα για τις επόμενες δύο τουλάχιστον μέρες

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Οκτ 2023, 15:30
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 1201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Μαρ 2025, 07:23