Το μόνο που έχω κάνει με πολιτικά ήταν όταν κάποτε μου είχε έρθει αεράτος υπάλληλος άλλης εταιρίας για κάτι χαρτιά. Εκεί που τα ετοιμάζαμε μου μόστραρε μπρελόκ Παπαδόπουλος-ΕΠΕΝ

Εντάξει έγινα λίγο μαλάκας αλλά ο συγκεκριμένος το χρειαζόταν

Αυτό που κάνεις εσύ είναι επίδειξη χαμηλού αϊκιού.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:56κοιτα ο αθλιος πως παει να φυσιολογικοποιησει την υποστηριξη στη δολοφονικη συμμορια της ΧΑ, βαζοντας την στο ιδιο επιπεδο με αυτα τα αθωα πραγματα.georgebi έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:25Ενδιαφέρον που ένα ερώτημα σαν αυτό του νήματος δεν έχει μια (1) και μόνη απάντηση...
Για να "παίξουμε" λοιπόν λίγο με το ερώτημα...
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Τζημερο. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Μπογδανο. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον ύμνο το ΕΑΜ ringtone. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον Βελουχιώτη wallpaper. Να την απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά υπάλληλος μου τα βραδυα κανει drag show στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Να τον απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά (λευκός άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά (μουσουλμάνος άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;
Με εξαιρεση την ψηφο στον Τζημερο: δηλωνει απιστευτα χαμηλο αι κιου.
μα ειναι δυνατον να εξισωνεται η υποστηριξη στους φονιαδες του Φυσσα με ενα wallpaper του Βελουχιωτη και με ενα ντραγκ σοου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:02Αυτό που κάνεις εσύ είναι επίδειξη χαμηλού αϊκιού.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:56κοιτα ο αθλιος πως παει να φυσιολογικοποιησει την υποστηριξη στη δολοφονικη συμμορια της ΧΑ, βαζοντας την στο ιδιο επιπεδο με αυτα τα αθωα πραγματα.georgebi έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:25Ενδιαφέρον που ένα ερώτημα σαν αυτό του νήματος δεν έχει μια (1) και μόνη απάντηση...
Για να "παίξουμε" λοιπόν λίγο με το ερώτημα...
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Τζημερο. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Μπογδανο. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον ύμνο το ΕΑΜ ringtone. Να την απολύσω;
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον Βελουχιώτη wallpaper. Να την απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά υπάλληλος μου τα βραδυα κανει drag show στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Να τον απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά (λευκός άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;
Ο τυπικός στη δουλειά (μουσουλμάνος άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω;
Με εξαιρεση την ψηφο στον Τζημερο: δηλωνει απιστευτα χαμηλο αι κιου.
Το σίγουρο είναι ότι είσαι πιο έξυπνος από την τσιριδούλα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αφού είσαι υπέρ της βίας, γιατί γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:04
μα ειναι δυνατον να εξισωνεται η υποστηριξη στους φονιαδες του Φυσσα με ενα wallpaper του Βελουχιωτη και με ενα ντραγκ σοου;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ναρκωτικά παίρνει ο κοπανος;;;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:09Ψηφος και υποστηριξη στην Χρυση Αυγη σημαινει υποστηριξη σε οργανωση με καταστρωμενο σχεδιο εξοντωσης μερους του πληθυσμου, σχεδιο που εβαλαν σε εφαρμογη με τις δολοφονιες του Φυσσα και του Λουκμαν. Οποιος μετα τη δολοφονια Φυσσα εξακολουθει να στηριζει τη ΧΑ, ειναι συνενοχος και ως τετοιος πρεπει να αντιμετωπιστει.
Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:07Αφού είσαι υπέρ της βίας, γιατί γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:04
μα ειναι δυνατον να εξισωνεται η υποστηριξη στους φονιαδες του Φυσσα με ενα wallpaper του Βελουχιωτη και με ενα ντραγκ σοου;
Κι εγώ αυτό κατάλαβα.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 09:59κοπελα της ιστοριας λεω την εργαζομενη, οχι τον/την εργοδοτη.
Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικροτεις και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:11Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:07Αφού είσαι υπέρ της βίας, γιατί γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:04
Σιγά τη φιλοσοφία.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:15Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικριτής και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:11Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).
και εσυ εισαι, ασχετα εαν δεν το παραδεχεσαι οπως δεν παραδεχεσαι πως δεν ειναι καθε μορφη βιας το ιδιο, ασχετα ομως που το πιστευεις.Otto Weininger έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:15Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικριτής και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:11Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).