Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 31 Ιούλ 2020, 10:00

Εγώ ποτέ δεν ανακατεύω πολιτικά στη δουλειά. Το μόνο χούι που έχω είναι με τα θρησκευτικά σύμβολα. Να μη γεμίζουν τον κόσμο θρησκευτικά σύμβολά, ούτε οι μουσουλμάνοι να μας ζαλίζουν τα @@ με τις ψαλμωδίες τους.

Το μόνο που έχω κάνει με πολιτικά ήταν όταν κάποτε μου είχε έρθει αεράτος υπάλληλος άλλης εταιρίας για κάτι χαρτιά. Εκεί που τα ετοιμάζαμε μου μόστραρε μπρελόκ Παπαδόπουλος-ΕΠΕΝ :lol: . Μου ανέβηκε το άιμα στο κεφάλι και άρχισα και γινόμουν μη φιλικός μαζί του :lol: . Μέχρι που με αφορμή κάποιο μικροπροβληματάκι άρχισα και του την έλεγα χοντρα και με αγένεια να τελειώνει, να μην με καθυστερεί κλπ κλπ :lol:
Εντάξει έγινα λίγο μαλάκας αλλά ο συγκεκριμένος το χρειαζόταν

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 10:02

John Brown Gun Club έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:56
georgebi έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:25
Ενδιαφέρον που ένα ερώτημα σαν αυτό του νήματος δεν έχει μια (1) και μόνη απάντηση...
Για να "παίξουμε" λοιπόν λίγο με το ερώτημα...

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Τζημερο. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Μπογδανο. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον ύμνο το ΕΑΜ ringtone. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον Βελουχιώτη wallpaper. Να την απολύσω; :smt017

Ο τυπικός στη δουλειά υπάλληλος μου τα βραδυα κανει drag show στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Να τον απολύσω; :smt017

Ο τυπικός στη δουλειά (λευκός άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω; :smt017

Ο τυπικός στη δουλειά (μουσουλμάνος άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω; :smt017
κοιτα ο αθλιος πως παει να φυσιολογικοποιησει την υποστηριξη στη δολοφονικη συμμορια της ΧΑ, βαζοντας την στο ιδιο επιπεδο με αυτα τα αθωα πραγματα.

Με εξαιρεση την ψηφο στον Τζημερο: δηλωνει απιστευτα χαμηλο αι κιου.
Αυτό που κάνεις εσύ είναι επίδειξη χαμηλού αϊκιού.

Το σίγουρο είναι ότι είσαι πιο έξυπνος από την τσιριδούλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 31 Ιούλ 2020, 10:02

Συνεχίζω το "παιχνίδι" με το ερώτημα..

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή το 2015, αλλά Βερόπουλο το 2019. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου φώναζε "πολίτες κουφάλες έρχονται κρεμάλες" στην πλατεία Βικτωρίας. Να την απολύσω; :smt017
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 10:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:02
georgebi έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:25
Ενδιαφέρον που ένα ερώτημα σαν αυτό του νήματος δεν έχει μια (1) και μόνη απάντηση...
Για να "παίξουμε" λοιπόν λίγο με το ερώτημα...

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Τζημερο. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Μπογδανο. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον ύμνο το ΕΑΜ ringtone. Να την απολύσω; :smt017

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου έχει τον Βελουχιώτη wallpaper. Να την απολύσω; :smt017

Ο τυπικός στη δουλειά υπάλληλος μου τα βραδυα κανει drag show στις ΚΟΥΚΛΕΣ. Να τον απολύσω; :smt017

Ο τυπικός στη δουλειά (λευκός άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω; :smt017

Ο τυπικός στη δουλειά (μουσουλμάνος άνδρας) υπάλληλος μου πιστεύει πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι. Να τον απολύσω; :smt017
κοιτα ο αθλιος πως παει να φυσιολογικοποιησει την υποστηριξη στη δολοφονικη συμμορια της ΧΑ, βαζοντας την στο ιδιο επιπεδο με αυτα τα αθωα πραγματα.

Με εξαιρεση την ψηφο στον Τζημερο: δηλωνει απιστευτα χαμηλο αι κιου.
Αυτό που κάνεις εσύ είναι επίδειξη χαμηλού αϊκιού.

Το σίγουρο είναι ότι είσαι πιο έξυπνος από την τσιριδούλα.
μα ειναι δυνατον να εξισωνεται η υποστηριξη στους φονιαδες του Φυσσα με ενα wallpaper του Βελουχιωτη και με ενα ντραγκ σοου;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 31 Ιούλ 2020, 10:07

31 Ιούλ 2020, 10:04

μα ειναι δυνατον να εξισωνεται η υποστηριξη στους φονιαδες του Φυσσα με ενα wallpaper του Βελουχιωτη και με ενα ντραγκ σοου;
Αφού είσαι υπέρ της βίας, γιατί γκρινιάζεις;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 10:09

Ψηφος και υποστηριξη στην Χρυση Αυγη σημαινει υποστηριξη σε οργανωση με καταστρωμενο σχεδιο εξοντωσης μερους του πληθυσμου, σχεδιο που εβαλαν σε εφαρμογη με τις δολοφονιες του Φυσσα και του Λουκμαν. Οποιος μετα τη δολοφονια Φυσσα εξακολουθει να στηριζει τη ΧΑ, ειναι συνενοχος και ως τετοιος πρεπει να αντιμετωπιστει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos » 31 Ιούλ 2020, 10:10

31 Ιούλ 2020, 10:09
Ψηφος και υποστηριξη στην Χρυση Αυγη σημαινει υποστηριξη σε οργανωση με καταστρωμενο σχεδιο εξοντωσης μερους του πληθυσμου, σχεδιο που εβαλαν σε εφαρμογη με τις δολοφονιες του Φυσσα και του Λουκμαν. Οποιος μετα τη δολοφονια Φυσσα εξακολουθει να στηριζει τη ΧΑ, ειναι συνενοχος και ως τετοιος πρεπει να αντιμετωπιστει.
Ναρκωτικά παίρνει ο κοπανος;;;

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 10:11

Otto Weininger έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:07

Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 10:11

Ασέβαστος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:59
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:50

δηλαδη η κοπελα της ιστοριας δεν κανει κατι παρανονο, οσοι εδωμεσα προτεινουν να απολυθει, κανουν. :p2:
Αυτό που κάνει η ΗΛΙΘΙΑ είναι παράνομο.

Ξεκάθαρα.

Γιατί κάποια πράγματα, από ένα σημείο και μετά, σταματούν να είναι αστεία.

Κι ας τσιρίζουν οι αντιφούλες εκτός ή εντός φόρου, όσο θέλουν.
κοπελα της ιστοριας λεω την εργαζομενη, οχι τον/την εργοδοτη.
Κι εγώ αυτό κατάλαβα.
Γι' αυτό διευκρίνησα το ποια κάνει κάτι παράνομο. Αυτή που προτείνει απόλυση για πολιτικούς λογους. Και το κωμικό είναι ότι ακόμη και οι πολιτικοί λόγοι που επικαλείται βασίζονται σε μια υπόθεση που βγαίνει από συμφραζόμενα κλπ
Δηλαδή από όπου και να το πιάσεις, μιλάμε για πλήρη άγνοια νόμων και στοιχειοθέτησης κατηγορίας.

Και για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, κατά 99% η ιστορία με την απορία της εργοδότριας είναι επινόηση του σούργελου, απλώς για να προωθήσει κάποιες δικές της απόψεις.

Και ναι, αυτό που κάνει είναι σαφής διασπορά απόψεων μίσους ακόμη και στον εργασιακό τομέα και πρόταση καταπάτησης εργατικών δικαιωμάτων.

Άι σιχτίρ τελικά με το κάθε βλαμμένο. Φτύσιμο και τίποτα παραπάνω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos » 31 Ιούλ 2020, 10:13

Αντιφα σημαίνει τσιμπούκι του Ερντογάν και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 31 Ιούλ 2020, 10:15

31 Ιούλ 2020, 10:11
Otto Weininger έγραψε:

Υπερ της θεικης βιας ομως, οχι της μυθικης, στην σπανια περιπτωση που πιασεις την αναφορα (αμφιβαλλω).
Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικροτεις και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 31 Ιούλ 2020, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 31 Ιούλ 2020, 10:21

Beria έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 00:55
Aν έχει επιχείρηση ρουχων δεν χρειάζεται να την απολύσει
Μόλις αρχίσει τους Δωρικούς χαιρετισμούς μπορεί να την χρησιμοποιήσει σαν κρεμάστρα
:lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 10:22

Otto Weininger έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:15
Otto Weininger έγραψε:

Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικριτής και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;
Σιγά τη φιλοσοφία.

Οι τύποι το παίζουν σε δύο επίπεδα.

1. Το ένα είναι η μηχανιστική -και απολύτως συνειδητή- υποστήριξη του αντιφά μοντέλου σε όλες τις εκφάνσεις του υπό την πολιτικαλικορεκτίστικη αιγίδα (μκο, δημητράδες, φεμ γκριφόν κλπ)

2. Το άλλο είναι η αγνή καθαρή εμμονική βλακεία του κάθε μπάχαλου που νομίζει ότι κάνει κάτι.

Ο τζον τζον παίζει στο πρώτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 31 Ιούλ 2020, 10:23

Αν δεν είναι σαφές ξεκαθαρίζω εγώ ο ΑΘΛΙΟΣ οτι σε ΟΛΑ τα ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού η απάντηση μου είναι ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙΣ...δεν σε αφορα καν...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 31 Ιούλ 2020, 10:25

Otto Weininger έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:15
Otto Weininger έγραψε:

Άσε τα φιλοσοφικά. Είσαι υπέρ της βίας. Την επικριτής και την προτείνεις. Οπότε τι γκρινιάζεις;
και εσυ εισαι, ασχετα εαν δεν το παραδεχεσαι οπως δεν παραδεχεσαι πως δεν ειναι καθε μορφη βιας το ιδιο, ασχετα ομως που το πιστευεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών