Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
αυτα τα ξερω
εγω εγραψα μηπως ηξερες αν η ΝΔ εχει πει ποια ονομασια θα την ικανοποιουσε
εγω εγραψα μηπως ηξερες αν η ΝΔ εχει πει ποια ονομασια θα την ικανοποιουσε
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Οι εκλογές θα γίνουν λογικά το Μάϊο ή τον Οκτώβριο του 2019. Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να χάσει το μομέντουμ το πρώτο κόμμα μέχρι την προεδρική (όπως αποδείχθηκε και το 2015 ή παλαιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις), αν ο σύριζα εκβιάσει νέες εκλογές θα έχει ακόμα πιο δυσμενές αποτέλεσμα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 13:34
και κανεις δεν θελει μεσα κι εξω (για το καλο της χωρας παντα) πρωθυπουργο ή κυβερνητικο σχημα με βραχυβια προοπτικη δηλαδη επαναληπτικες εκλογες σε λιγοτερο απο 1 χρονο ετσι δεν ειναι;
Το πιο πιθανό είναι να αλλάξουν το νόμο με μια παραλλαγή του σημερινού (30 έδρες αντί για 50) οπότε αν γίνουν νέες εκλογές το 2020, θα χρειασθούν και συνεχόμενες νέες που θα φέρουν σε κυρίαρχη θέση το τότε κυβερνητικό σχήμα. Όπως προείπα, το ζητούμενο είναι αν η Γεννηματά θα το παίξει έτσι ή θα εκβιάσει αυτή αμέσως τις δεύτερες εκλογές. Εγώ στη θέση της θα έκανα το δεύτερο.
"Εμείς, γιατί, κοιτάξτε στην αρχή δε θέλαμε Βόρεια Μακεδονία, αλλά ύστερα μόλις όπως είπαμε με οτι αυτοί εμείς δε θέλαμε.."
http://www.iefimerida.gr/news/387937/mi ... mnes-horisΜητσοτάκης: Η γραμμή της ΝΔ στο Σκοπιανό είναι σύνθετη ονομασία, erga omnes, χωρίς αλυτρωτισμό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 28 Ιουν 2018, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω.
Μπορεί να την ικανοποιούσε να παραμείνει άλλα 10 χρόνια η εκκρεμότητα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Δεν βλέπω το περίεργο απλούστατα τους επιχειρηματίες οικονομικά δεν τους συμφέρει πλέον ο εθνικισμός. Είναι σχεδόν όλοι αντιεθνικιστές. ΠΑλαιότερά ήταν στα πλαίσια του λεγόμενου αστικού εθνικισμού, μεγάλοι ευεργέτες, και στον ψυχρό πόλεμο υπό το φόβο του κομμουνισμού. Πλέον όχι. Δεν είναι πρωτοφανές, σε παλαιότερες εποχές πχ ήταν συμφερότερο, και αποδοτικότερο να έχεις παραγωγή με δούλους παρά εθνοφυλετικές κοινωνίες πχ ελληνιστικά κράτη, λατιφούντια, ισπανικές γαλλικές αποικίες στην Αμερική. έστω βραχυπρόθεσμα, ποιος το χέζει το μακρυνό μέλλον το οποίο βέβαια μπορεί να έρθει απότομα εκεί που κοιμάσαι αλλά άμεσα είσαι αποδοτικότερος από τους ανταγωνιστές και τα κονομάς. Φυσικά οι υπόλοιποι θεωρητικά ζούμε σε δημοκρατία

https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Υδράργυρος
Μην κοιτάς τις δημοσκοπήσεις. Είδες τι έγινε με το δημοψήφισμα. Στην Ελλάδα της κρίσης όλα είνια ρευστά.kameron έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 13:44Οι εκλογές θα γίνουν λογικά το Μάϊο ή τον Οκτώβριο του 2019. Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να χάσει το μομέντουμ το πρώτο κόμμα μέχρι την προεδρική (όπως αποδείχθηκε και το 2015 ή παλαιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις), αν ο σύριζα εκβιάσει νέες εκλογές θα έχει ακόμα πιο δυσμενές αποτέλεσμα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 13:34
και κανεις δεν θελει μεσα κι εξω (για το καλο της χωρας παντα) πρωθυπουργο ή κυβερνητικο σχημα με βραχυβια προοπτικη δηλαδη επαναληπτικες εκλογες σε λιγοτερο απο 1 χρονο ετσι δεν ειναι;
Το πιο πιθανό είναι να αλλάξουν το νόμο με μια παραλλαγή του σημερινού (30 έδρες αντί για 50) οπότε αν γίνουν νέες εκλογές το 2020, θα χρειασθούν και συνεχόμενες νέες που θα φέρουν σε κυρίαρχη θέση το τότε κυβερνητικό σχήμα. Όπως προείπα, το ζητούμενο είναι αν η Γεννηματά θα το παίξει έτσι ή θα εκβιάσει αυτή αμέσως τις δεύτερες εκλογές. Εγώ στη θέση της θα έκανα το δεύτερο.
Οι νεοδημοκράτες δε θα πάνε να ψηφίσουνε τον Κούλη. Η ΝΔ χάνει όταν δεν πάνε οι νεοδημοκράτες να ψηφίσουνε. Δες Αθήνα με τον Κακλαμάνη
- Μαυροβασίλης

απροπό, γιατί η ψαροφαγία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στα φεουδαρχοκαραμπαμπιλίκια;
[βλ. χοντροπολέμαρχος/ποκοπίκος, αβάντες λεβέντη σε ποκοπίκο, κτλ]
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ο Τάκις εκτός απο Κνίταρος τι είναι;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 14:18
απροπό, γιατί η ψαροφαγία παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στα φεουδαρχοκαραμπαμπιλίκια;
[βλ. χοντροπολέμαρχος/ποκοπίκος, αβάντες λεβέντη σε ποκοπίκο, κτλ]
Τσιράκι του Καλογρίτσα ή
Εξ απορρήτων του Κούλη;
- Μαυροβασίλης
το τρίτο εσχάτως αλλά προτιμώ να εστιάσομε σημειολογικά στην ψαροφαγία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Θα χάσεις, γιατί η καταβαράθρωσή σας θα είναι τόσο μεγάλη, που και μόνο τα στελέχη του να πάνε να ψηφίσουν θα σας πάρουνε.Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 14:11Βάζω αβαταρ Νέα Δημοκρατία άμα κερδίσουνε. Αλλά έχουμε καιρό
χοντροπολέμαρχος

Πριν λιγους μηνες εκλαιγαν για τη διαγραφη Παπακωστα και ταυτοχρονα προφητευαν νικη Συριζα με 40% +.
Τωρα παλι τα ιδια.
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις τον ΟΑΕΔ να πλησιαζει ; Τρομερο πραγμα...
Τωρα παλι τα ιδια.
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις τον ΟΑΕΔ να πλησιαζει ; Τρομερο πραγμα...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Golden Age
Δημητράς... Μίχαλος...
Ένα δίκιο του είχε ο beria για τα παιδιά χουντικών σε άλλο νήμα.
Ένα δίκιο του είχε ο beria για τα παιδιά χουντικών σε άλλο νήμα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκτός σχεδίου οικοδομήσιμα.
από talaipwros » 26 Αύγ 2023, 11:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 22 Απαντήσεις
- 596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
26 Αύγ 2023, 16:04
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 1416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
04 Ιαν 2025, 14:12
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι ανασφάλιστος; Ψόφα, εκτός αν...
από Awesomatic » 01 Δεκ 2023, 20:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 27 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Δεκ 2023, 20:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
21 Ιουν 2024, 13:19