Κούλης yolo
Re: Κούλης yolo
Μιλάνε και οι ΝΔ-κράτες, όταν όλη η αντιπολιτευτική τους ρητορική περιστρέφονταν γύρω από τον Καρανίκα, το Μάτι, την Δούρου και τον... Αρκά.
Και τώρα που έχουν μπροστά τους, ένα Μάτι την ημέρα, καταστροφές από πλημμύρες και τον αρχηγό τους σε ρόλο Καρανίκα... Όλα καλά...
Για γέλια και για κλάματα...
Και τώρα που έχουν μπροστά τους, ένα Μάτι την ημέρα, καταστροφές από πλημμύρες και τον αρχηγό τους σε ρόλο Καρανίκα... Όλα καλά...
Για γέλια και για κλάματα...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Μας πρήζεις τα συκώτια με την ατομική ευθύνη και παράλληλα δίνεις συμβουλές για το πως να παρακάμψουμε τα μέτρα και να πάμε ΣΚ στο εξοχικό.
Μιά χαρά σε βρίσκω.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:06Εμεις εχουμε.Εσυ μου ειπες οτι δεν μπορεις να πας στην Κινετα κι εγω σου ειπα οτι μπορεις.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:04Μαϊμουδιές δηλαδή. ΅Εγώ που δεν έχω ηλικιωμένο, πουλάνε σε eshop;
Περίμενα μια σοβαρή απάντηση, αλλά......
Σε ρώτησε αν μπορεί να πάει που χτυπαει ο συναγερμός και του είπαν απαγόρευται. Εσύ του απάντησες ότι μπορεί αν έχει ηλικιωμένο. Ο,τι να ναι δηλαδη
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Παρτσακλά κομουνίστας και συριζαίοι. Εσείς οι λίγοι που έχετε απομείνει. Να ξέρετε αυτό. Ο Μητσοτάκης θα κυβερνάει την ελλάδα για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Σκούξτε ελεύθερα. Ο βασιλιάς σας δίνει την ελευθερία.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:18Ο ορειβατης δηλαδη πως παει στο βουνο ; Αυτος που κανει μηχανοκινητο αθλητισμο πως μετακινειται ; Κανει ραλι στην Κηφισιας ;Maspoli έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:14Για να μην την πατήσει κάνεις που μας διαβάζει, αν δεν είσαι αθλητής και θες να ασκηθεί με το ποδήλατο, τότε βγαίνεις από το σπίτι σου με το ποδήλατο και κανείς ποδηλασια. Δεν το φορτώνεις στο αμάξι και πας όπου γουστάρεις μέσα στο νομό για να κάνεις εκεί ποδήλατο. Αν το κάνεις και σε πιάσουν, τρως πρόστιμο.
Μήπως πάνε παράνομα;
Edit τώρα διάβασα τα σχόλια. Προφανώς δεν είναι παράνομο
τρομερη απαντησηHector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:55Ο "μπουάκος" έχει απαντήσει ήδη...Highlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:53Ωχ ο μπουακος δεν απαντάHector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:52
Ας οργανώσουμε λοιπόν μια πορεία 20,000 ατόμων να διαμαρτυρηθούμε...Hector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:48Αφήνω αυτό εδώ...
Τσουρέκι η κότερο? Αντιπολίτευση για τα μπάζα...

Η συζητηση μας ηταν για αθληση.Και αυτος μου ειπε κατι ασχετο για συναγερμο.Ε κι εγω του ειπα κατι ασχετο για ηλικιωμενους (που στην περιπτωση μου ισχυει).Gewponos90 έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:13Σε ρώτησε αν μπορεί να πάει που χτυπαει ο συναγερμός και του είπαν απαγόρευται. Εσύ του απάντησες ότι μπορεί αν έχει ηλικιωμένο. Ο,τι να ναι δηλαδη
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν σου ζήτησα να μου απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο που φτάνουν οι δυνατότητες σου, αλλά σε γενικό, όπως αρχικά επικαλείσαι περί άθλησης για όλο τον κόσμο.under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:06Εμεις εχουμε.Εσυ μου ειπες οτι δεν μπορεις να πας στην Κινετα κι εγω σου ειπα οτι μπορεις.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:04Μαϊμουδιές δηλαδή. ΅Εγώ που δεν έχω ηλικιωμένο, πουλάνε σε eshop;
Περίμενα μια σοβαρή απάντηση, αλλά......
Όσο για το συναγερμό, συνέβη στην αδελφή μου και απαγορεύτηκε η μετάβαση. Αυτό είναι το γενικό, όπως επικαλείσαι αρχικά.
Όσο για μένα, μπορώ να πάω καθημερινά οποιαδήποτε ώρα. Κατοικία Κινέττα, έδρα επιχείρησης Αθήνα. Αυτό είναι το προσωπικό που δεν καλύπτει όλους.
Καλό το λογοπαίγνιο, αλλά χρειάζεσαι ακόμα εξάσκηση.
- Highlander
Hector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:10Διάβασε το άρθρο. Αντιπολίτευση για τα μπάζα.Highlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:04Πού κολλάει αυτό;
Το κάνεις για να μας θυμισεις τον κιτρινισμο της ΝΔ που έβγαλαν κρυφά φωτογραφίες τον Τσίπρα που είχε πάει τρεις ημέρες στη μέση του Αυγούστου διακοπές;
Και να το συγκρίνεις ανεπιτυχώς με τον πρωθυπουργό Κούλη που εν μέσω πανδημίας κάνει τον χάπι τραβελερ κάθε βδομάδα και βγάζει φωτογραφίες με άλλους έξι χωρίς μάσκα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική;
Και αφου το διαβάσεις Αχαρνών για φαλάφελ. Εϊναι και μεσημέρι...

Γιατί το λες αυτό; Ο Μπουας είναι ο Μότσαρτ της πολιτικής σκέψης...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 01 Δεκ 2020, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου ειπες για συναγερμο.Για κατι ασχετο με τη συζητηση μας.Κι εγω σου απαντησα για κατι αντιστοιχο που ισχυει στην περιπτωση μου.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:21Δεν σου ζήτησα να μου απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο που φτάνουν οι δυνατότητες σου, αλλά σε γενικό, όπως αρχικά επικαλείσαι περί άθλησης για όλο τον κόσμο.
Όσο για το συναγερμό, συνέβη στην αδελφή μου και απαγορεύτηκε η μετάβαση. Αυτό είναι το γενικό, όπως επικαλείσαι αρχικά.
Όσο για μένα, μπορώ να πάω καθημερινά οποιαδήποτε ώρα. Κατοικία Κινέττα, έδρα επιχείρησης Αθήνα. Αυτό είναι το προσωπικό που δεν καλύπτει όλους.
Καλό το λογοπαίγνιο, αλλά χρειάζεσαι ακόμα εξάσκηση.
Η χειρότερη κυβέρνηση έβερ απλά και ξεκάθαρα. Ένα μάτσο βουτυρόπαιδα με λεφτά του μπαμπα και κολλητών που νομίζουν ότι η χώρα τους ανήκει.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Απαγορεύεται μέχρι και να βγάλεις βόλτα το σκύλο ή να κόψεις λουλούδια, πόσο μάλλον να πας με το αμάξι σου. Σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο απαγορεύεται ακόμα και η χάραξη μονοπατιών (κόψιμο κλαδιών και φθορά βλάστησης). Άρα όλοι παράνομοι είναι.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:10Πάνε και μέσα στα μονοπάτια και τις πλαγιές, στα λιβάδια παντού.
Τέσπα αυτό που κάνουν απαγορεύεται
Τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι πεζοπόροι και οι ποδηλάτες χαράχτηκαν και συντηρήθηκαν από τους εντουράδες. Τώρα ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.
Επιπλέον, χρήσιμο να τονιστεί είναι πως έχουν γίνει αγώνες εντός του δρυμού με άδεια από τη πολιτεία και υποστήριξη της αστυνομίας, νοσοκομείων κτλ.
Προφανώς πρέπει οι νόμοι να γίνονται σεβαστοί αλλά θα πρέπει να είναι και ρεαλιστικοί και να υπάρχει πρόβλεψη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Ο Μητσοτάκης χέστηκε και να πέσει η οικονομία έξω. Είναι πάμπλουτος.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- NoMoreLice
Μέλος ΝΔΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:42Τι επικαλείται;under έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:33Μπορεις.Πηγαινει ο αδερφος μου καθε ΣΚ.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:27
Εγώ που θέλω να πάω στην Κινέττα, πως μπορώ;
Χτύπαγε ο συναγερμός και σε επικοινωνία με το εδώ (Αθηνα) αστυνομικό τμήμα, η απάντηση ήταν: απαγορεύεται η πρόσβαση.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

Αυτο μονο οταν υπαρχει καποιος ζαιος εκει διπλα και λεει πιπες.Ετσι για την αλητεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel