Γουστάρεις να δίνεις κι εσύ οδηγίες;
Δώσε.
...Πώς νοιώθεις; Καλύτερα;
Άντε βρε, γαμήσατε και σήμερα.

.
Γουστάρεις να δίνεις κι εσύ οδηγίες;
Τελικώς θα πεις πού με είδες από κοντά;BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:24Το κακό με τη βραδυνή βάρδια είναι ότι δεν μένει πολύς κόσμος για κουβέντα/βρισιδια
Για την δουλειά σου λες ή για τον georgebi; Μας είπανε και από την Υπόγα του να μην του δίνουμε πολύ σημασία, για ψυχικό τον έχουν """προσλάβει""", είναι λίγο περιορισμένης ευθύνηςBigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:24Το κακό με τη βραδυνή βάρδια είναι ότι δεν μένει πολύς κόσμος για κουβέντα/βρισιδια
Ρε ΓΑΛΗ το έχω πει 700.000 φορές,σε συνάντηση από το Μαύρο Φόρουμ, αιώνες πριν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:26Τελικώς θα πεις πού με είδες από κοντά;BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:24Το κακό με τη βραδυνή βάρδια είναι ότι δεν μένει πολύς κόσμος για κουβέντα/βρισιδια
Κοίτα εάν αρχίσεις να τις μετράς από την πτώση της Κωνσταντινούπολης μπορεί να έχεις δίκιο.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:09Στο πέρασμα δεκαετιών αν δεν είναι χιλιάδες, είναι σίγουρα πολλές εκατινταδες.zteo έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 01:04Κόψε κάτι ρε. Άκου χιλιάδες δολοφονίες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:54
Με το ίδιο δικαίωμα που εσύ και το συναφι σου αφοριζετε την ΧΑ των 2 (δύο) δολοφονιών, με το ίδιο δικαίωμα αφοριζουμε τους γύφτους των χιλιάδων δολοφονιών.
Εντωμεταξύ χρησιμοποιείς τους Ρομά για να υπερασπιστείς έναν τύπο που προέτρεπε κόσμο να μπουκάρει σε σπίτια.
To the point λέμε
Αν παρακολουθήσεις κάνα αστυνομικό δελτίο θα δεις.
Μη σε μπερδεύουν τα "ημεδαπός εκανε/διέπραξε κλπ"
Τι έγραψες το μεσημέρι; Να δούμε άμα διορθώνεταιBigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:31Ρε ΓΑΛΗ το έχω πει 700.000 φορές,σε συνάντηση από το Μαύρο Φόρουμ, αιώνες πριν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:26Τελικώς θα πεις πού με είδες από κοντά;BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:24Το κακό με τη βραδυνή βάρδια είναι ότι δεν μένει πολύς κόσμος για κουβέντα/βρισιδια
Επειδή δεν δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι δεν σου το έχω γράψει και ξαναγράψει.
Επίσης, να ξέρεις ότι μετάνιωσα για αυτό που έγραψα το μεσημέρι.
Το έδειξα στη γυναίκα και μου είπε ότι είμαι απίστευτος μλκς
Δίκιο έχει.
Δεν μπορώ να το κάνω καλλιτερο δυστυχώς.
Όχι ρε για μένα λέω στο ξενοδοχείο. Σήμερα νέκρα γενικώς και στο φόρουμ δεν βλέπω κίνηση.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:29Για την δουλειά σου λες ή για τον georgebi; Μας είπανε και από την Υπόγα του να μην του δίνουμε πολύ σημασία, για ψυχικό τον έχουν """προσλάβει""", είναι λίγο περιορισμένης ευθύνηςBigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:24Το κακό με τη βραδυνή βάρδια είναι ότι δεν μένει πολύς κόσμος για κουβέντα/βρισιδια
Δικιο εχει ναι, ειναι της μοδας το καπέλο. Κατα τα αλλα τι ειπε, διαβασε την κουβεντα γενικά; ποιος νικάει;BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:31Το έδειξα στη γυναίκα και μου είπε ότι είμαι απίστευτος μλκς
Ασ'το, γάμα το.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:34
Τι έγραψες το μεσημέρι; Να δούμε άμα διορθώνεται
Τον enaon έκανα εδώBigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:36Ασ'το, γάμα το.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:34
Τι έγραψες το μεσημέρι; Να δούμε άμα διορθώνεται
Εσύ είσαι πιο μλκς τελικάenaon έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:36Δικιο εχει ναι, ειναι της μοδας το καπέλο. Κατα τα αλλα τι ειπε, διαβασε την κουβεντα γενικά; ποιος νικάει;BigChiefWahoo2 έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:31Το έδειξα στη γυναίκα και μου είπε ότι είμαι απίστευτος μλκς
Όταν υπάρχουν ρατσιστές και εθνικιστές σαν εσένα που θεωρούν αντιπολίτευση το να ρίχνουν ντουφεκιες στον αέρα και να πυροβολούν τα πόδια τους τόσο θα παραμένει κυρίαρχος ο Κούλης.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 02:17Σου θίξαμε τους ευάλωτους;zteo έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 01:04Κόψε κάτι ρε. Άκου χιλιάδες δολοφονίες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:54
Με το ίδιο δικαίωμα που εσύ και το συναφι σου αφοριζετε την ΧΑ των 2 (δύο) δολοφονιών, με το ίδιο δικαίωμα αφοριζουμε τους γύφτους των χιλιάδων δολοφονιών.
Εντωμεταξύ χρησιμοποιείς τους Ρομά για να υπερασπιστείς έναν τύπο που προέτρεπε κόσμο να μπουκάρει σε σπίτια.
To the point λέμε