Βόμβα Τσίπρα. Διαλύει το ΣΥΡΙΖΑ!!
-
Re: Βόμβα Τσίπρα. Διαλύει το ΣΥΡΙΖΑ!!
Ναι σκέψου πόσο δεν τραβάει ο Ανδρουλάκης που έφαγε έξι μονάδες διαφορά από τον Σύριζα του Τσίπρα.Δημοκράτης έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:46Ενώ ο σύριζα με το τσιπρα τραβάει πολυArisvilla έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:41Πρέπει να υπάρχει αριστερός κεντροαριστερός πόλος. Διαφορετικά θα πάμε σε αχαρτογράφητα νερά και σε γιγάντωση των τεράτων. Ας το καταλάβουν αυτό στον Σύριζα και στο Πασοκ. Ο Ανδρουλάκης δεν τραβάει. Δεν μπορεί το παληκάρι. Ούτε τα άλλα στελέχη του πασοκ. Οι δηλώσεις του Τεμπονέρα χθες ήταν σωστές.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Σε προσωπικό επίπεδο, το καλύτερο που είχε να κάνει.
Θα τα κάνουν τόσο σκατά οι άλλοι που στο τέλος θα τον παρακαλάνε να γυρίσει.
Θα τα κάνουν τόσο σκατά οι άλλοι που στο τέλος θα τον παρακαλάνε να γυρίσει.
Δεν συμφωνώ, φίλε μου, νομίζω ότι ο συριζα θα επιστρέψει σούμπιτος στο "ορθόδοξο" 3% (να ησυχάσουν και οι κομαντάτε με τα αριστερόμετρα) και η εφτάψυχη πασοκάρα θα αναδειχθεί (ξανά) σε κόμμα εξουσίας.
σας πηρε τους γκει τους λοατκι τους δυστυχισμενους προσφυγες και λαθροzteo έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:45Πρόβλημα τους δεν με απασχολεί. Εάν θελήσουν οι ολιγαρχες των μηντια μια χαρά μπορούν να τους παρουσιάσουν σαν εναλλακτική.nemo έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:43εκει εσεις το χουι δεν φευγει με τιποτα ...με ποια ατζεντα θα συναγωνιστουν το κουλι;zteo έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:39Βιάζεσαι να κρίνετε τον νέο πρόεδρο του Σύριζα. Μπορεί να είναι κάποιος απόλυτα ελεγχόμενος από το μηντιακο κατεστημένο και να τον προβάλουν διαρκώς.
Επίσης η υπαρξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει την πόρτα για σύμπραξη του με το ΠΑΣΟΚ ώστε πρώτα να κάνουν από κοινού αντιπολίτευση και αργότερα να κατεβάσουν κοινή κυβερνητική πρόταση για κυβέρνηση συνεργασιας.
τα βρισκει με τουρκια για αιγαιο χωρις συνορα στην οικονομια τα παει λιγο καλα
πως θα κανετε αντιπολιτευση; και με ποια ατζεντα !!! μονο απο δεξια μπορειτε να βγειτε
αλλα εχετε τα φιδια στον εγκεφαλο
Μάλλον για πρωην πασόκο σε κόβω χαχαχαχα.Ναύτης έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:49Δεν συμφωνώ, φίλε μου, νομίζω ότι ο συριζα θα επιστρέψει σούμπιτος στο "ορθόδοξο" 3% (να ησυχάσουν και οι κομαντάτε με τα αριστερόμετρα) και η εφτάψυχη πασοκάρα θα αναδειχθεί (ξανά) σε κόμμα εξουσίας.
-
Δεν ρουφιξατε αρκετά την πρώτη φορά;Крaсная армия έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:30Μακάρι να πάμε και σε εμφύλιο, όπως παλιά. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Ερντογάν Σώσε Μας!
-
Α συγγνώμη δεν ήξερα ότι κάνετε διαγωνισμό στο ποιος κουτσοί είναι ο πιο γρηγοροςArisvilla έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:48Ναι σκέψου πόσο δεν τραβάει ο Ανδρουλάκης που έφαγε έξι μονάδες διαφορά από τον Σύριζα του Τσίπρα.Δημοκράτης έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:46Ενώ ο σύριζα με το τσιπρα τραβάει πολυArisvilla έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:41Πρέπει να υπάρχει αριστερός κεντροαριστερός πόλος. Διαφορετικά θα πάμε σε αχαρτογράφητα νερά και σε γιγάντωση των τεράτων. Ας το καταλάβουν αυτό στον Σύριζα και στο Πασοκ. Ο Ανδρουλάκης δεν τραβάει. Δεν μπορεί το παληκάρι. Ούτε τα άλλα στελέχη του πασοκ. Οι δηλώσεις του Τεμπονέρα χθες ήταν σωστές.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μπα... ακόμα εδώ είστε τα νουδουλικα μποτάκια που εξέθρεψε αυτή η περίοδος
Τα τσογλανακια του Κουλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχει ενα δυνατό ιστορικό όνομα ο τύπος, λόγω του πατέρα του, πουλάει σιγουρα σαν μαρκετινγκ στους αριστερους κύκλους, αλλά μένει να αποδείξει τι αξίζει και ο ίδιος σαν ατομο και πολιτικός.
Εγώ μεχρι στιγμής δεν εχω δει κατι το υπερ-ξεχωριστό.
Μπα, μέχρι δημαρ έχει πάει το χέρι μου, αλλά a fact is a fact.Arisvilla έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:50Μάλλον για πρωην πασόκο σε κόβω χαχαχαχα.
ξεχασες την καλυτερη κυβερνηση ολων των εποχων!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 29 Ιουν 2023, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Space_Passenger
Και ο Τσιπρας οταν ξεκινησε ηταν "ψαρωμενος"
αλλες εποχες με ανεξερευνητες περιοχεςSpace_Passenger έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 13:54Και ο Τσιπρας οταν ξεκινησε ηταν "ψαρωμενος"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία ΣΎΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Αλεξη Τσιπρα ζητά το 70% των ψηφοφόρων
από Ίακχος » 21 Ιουν 2024, 19:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
21 Ιουν 2024, 23:15
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
Χθες, 14:06
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα μέλους Phorum.com.gr!
από Saliveros » 29 Ιουν 2023, 08:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 3881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
30 Ιουν 2023, 15:52
-
-
- 46 Απαντήσεις
- 1167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
12 Ιουν 2024, 04:58