Και φασιστας.
Και ψεκασμενος.
Όλο το πακέτο δηλαδη...

Αυτό και κανονικά θύματα παιδοβιασμών πρέπει να λαμβάνουν ειδική βοήθεια, φροντίδα και επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος ώστε να μπορέσουν να ανακάμψουν όσο γίνεται. Όλοι σκίζουν τα ρούχα τους για να τιμωρηθεί ο βιαστής όσο πιο αυστηρά γίνεται, κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το θύμα, κανείς ποτέ δε συζητάει για αυτά τα πράγματα.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Ξέρεις κάποιο τρόπο να δικαιωθεί το κορίτσι; πέραν από τα αυτονόητα, ότι πρέπει να λάβει χάδια από την κοινωνία. Εγώ ανέφερα κάποιους.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 18:22Αυτό και κανονικά θύματα παιδοβιασμών πρέπει να λαμβάνουν ειδική βοήθεια, φροντίδα και επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος ώστε να μπορέσουν να ανακάμψουν όσο γίνεται. Όλοι σκίζουν τα ρούχα τους για να τιμωρηθεί ο βιαστής όσο πιο αυστηρά γίνεται, κανείς όμως δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το θύμα, κανείς ποτέ δε συζητάει για αυτά τα πράγματα.
Εχεις δίκιο σε αυτό.waldorf έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 18:10Τι να το κάνεις το όνομα ρε Ερμή;
Μία που το άκουσες και μία που το ξέχασες.
Όμως η δημοσιοποίηση ονομάτων μπορει,και κάνει,τεράστια ζημιά στον κύκλο των καθαρμάτων.Ποτέ στα ίδια.
Και εξηγούμαι:
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το εν λόγω απόβρασμα λέγεται Ανώμαλος Ανωμαλίου.Στ`αρχίδια του Ανώμαλου,έτσι κι αλλιώς τούφα θα είναι τα επόμενα χρόνια (άσε που μάλλον κανείς δεν θα πέσει απ`τα σύννεφα μόλις το μάθει).
Έλα όμως που ο Ανώμαλος έχει μιά καθόλα αξιοπρεπή αδερφή,η οποία έχει δυό παιδάκια και μόλις ακουστεί στις ειδήσεις το όνομα του Ανώμαλου θα καταστραφούν οι ζωές δύο παιδιών επειδή "μην κάνεις παρέα με αυτά,ο θείος τους έκανε αυτό κι εκείνο"..
Τονίζω την υπερβολή to make my point που λένε στα μέρη μου,όμως καταλαβαίνεις την απαξία που θα ζήσει όποιος είναι κοντά στον εγκληματία,χωρίς να χρωστάει ένα δράμι σε κανέναν.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να κοινοποιείται κανένα όνομα, μέχρι να υπάρχει τουλάχιστον πρωτοβάθμια καταδίκη.Ερμής έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 18:45Εχεις δίκιο σε αυτό.waldorf έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 18:10Τι να το κάνεις το όνομα ρε Ερμή;
Μία που το άκουσες και μία που το ξέχασες.
Όμως η δημοσιοποίηση ονομάτων μπορει,και κάνει,τεράστια ζημιά στον κύκλο των καθαρμάτων.Ποτέ στα ίδια.
Και εξηγούμαι:
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το εν λόγω απόβρασμα λέγεται Ανώμαλος Ανωμαλίου.Στ`αρχίδια του Ανώμαλου,έτσι κι αλλιώς τούφα θα είναι τα επόμενα χρόνια (άσε που μάλλον κανείς δεν θα πέσει απ`τα σύννεφα μόλις το μάθει).
Έλα όμως που ο Ανώμαλος έχει μιά καθόλα αξιοπρεπή αδερφή,η οποία έχει δυό παιδάκια και μόλις ακουστεί στις ειδήσεις το όνομα του Ανώμαλου θα καταστραφούν οι ζωές δύο παιδιών επειδή "μην κάνεις παρέα με αυτά,ο θείος τους έκανε αυτό κι εκείνο"..
Τονίζω την υπερβολή to make my point που λένε στα μέρη μου,όμως καταλαβαίνεις την απαξία που θα ζήσει όποιος είναι κοντά στον εγκληματία,χωρίς να χρωστάει ένα δράμι σε κανέναν.
Ο εργοδότης που κολλάει;
Ρε μαλακα τραβα και γαμησου. Μην ξαναασχοληθεις μαζι μου.Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 13:12Ρεθεμνιώτης σάϊκο , απο το εξώτερο διάστημα.
μιλά για ιδανικές κοινωνίες και αγχόνες!
παρακαλω παρακαλω ηλικιωμενοι και μικρα παιδια να συγκεντρωθουν σε ασφαλές σημείο .
Ναι θα αλλαξει σεξουαλικο προσανατολισμο. Ειναι κατι που αλλάζει με το σωφρονισμο.
Αυτή είναι η παραδοξότητα του σωφρονιστικού συστήματοςSpace_Passenger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:45Ναι θα αλλαξει σεξουαλικο προσανατολισμο. Ειναι κατι που αλλάζει με το σωφρονισμο.
ατσιποπουλιανο γαιδουρι εισαι. ασε που μετακόμισες ΓάλλουSpace_Passenger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:38Ρε μαλακα τραβα και γαμησου. Μην ξαναασχοληθεις μαζι μου.Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 13:12Ρεθεμνιώτης σάϊκο , απο το εξώτερο διάστημα.
μιλά για ιδανικές κοινωνίες και αγχόνες!
παρακαλω παρακαλω ηλικιωμενοι και μικρα παιδια να συγκεντρωθουν σε ασφαλές σημείο .
ΥΓ: Δεν ειμαι Ρεθυμνιωτης.
Αρπα και την πρωτοτυπη μιας και πας γυρευοντας:Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:50ατσιποπουλιανο γαιδουρι εισαι. ασε που μετακόμισες Γάλλου
μα καλά πιο πρωτοτυπη βρισια δεν βρήκες ;, ο hellegenes στην έμαθε;
καλά δεν σε ξαναπαίζω
Space_Passenger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:53Αρπα και την πρωτοτυπη μιας και πας γυρευοντας:Machine ghost έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:50ατσιποπουλιανο γαιδουρι εισαι. ασε που μετακόμισες Γάλλου
μα καλά πιο πρωτοτυπη βρισια δεν βρήκες ;, ο hellegenes στην έμαθε;
καλά δεν σε ξαναπαίζω
δεν αλλάζει γιαυτο και θα στον φέρουνε στην Αγιά να μην ξοδευεται με αεροπορικα εισητηριαSpace_Passenger έγραψε: ↑10 Αύγ 2024, 19:45Ναι θα αλλαξει σεξουαλικο προσανατολισμο. Ειναι κατι που αλλάζει με το σωφρονισμο.