Νοίκια στο Θεό
Re: Νοίκια στο Θεό
πολύ χουβαρδαδες είστε με τα ξενα σπίτια ορισμένοι...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έχω παει σχεδόν σε όλη την ΕΕ όμως και βλέπω τις διαφορές με την Ελλάδα.nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:01Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:54Ακόμη εκεί "επενδύει" γιατί είναι το ευκολότερο στη διαχείριση με σχεδόν μηδενικά κόστη από τη στιγμή που το έχεις κληρονομήσει, δλδ ένα 90% των ιδιοκτητών.
Κοινώς αν έχεις κληρονομήσει 4-5 ακίνητα, μετά όλα πάνε μόνα τους. Δε το συζητώ για κάποιον που αυτά του είχαν χαριστει πριν το 2005-2010. Τζάμπα και μαύρα και νόμιμα τα πάντα όλα.
Πιο κοντά σε Αλβανία και Σκόπια είσαι πάρα σε ΕΕ αν τα βάλεις όλα στην εξίσωση
Σαρπ σε όλη την Ελλάδα είναι ακριβά.
Σε κωμόπολη της πουτσας στη νότια ελλαδα διαμέρισμα πρώτου, 15ετιας, νοικιαζεται 400-450 ευρώ όταν πριν μια δεκαετία πλήρωνε περίπου τα μισά.
μάλλον δεν έχεις πάει στα κράτη που γράφεις να δεις τι παίζει για αυτό τα γράφεις συτα
αυτό θα κληρονομήσει δεν το καταλαβαίνω...επειδή τα κληρονομεί κάποιος θα τα μοιραστεί μαζί με τους υπόλοιπους δηλ...? εσύ θα μοιραστείς την περιουσία σου με άλλους η θα τη γράψεις στα παιδιά σου...?
και στο φινάλε πάρε ένα δάνειο να φτιάξεις ένα σπίτι να δούμε πόσο εύκολα θα κοιμάσαι τα βράδια...
Ποιος σου είπε να τα μοιραστεί με άλλους. Φυσικά και δνε είπε κάνεις να τα μοιραστεί. Άλλο αυτό και άλλο το ότι ο κάθενας ξεκινά από διαφορετικές αφετηρίες. Αν κάνεις κατοστάρι και εσύ ξεκινάς δέκα μέτρα πριν τον τερματισμό, ακόμη και ο Μπολτ να είναι ο άλλος δε σε φτάνει. Η κλάψα των εχόντων μου τη δωνει στο δόξα πατρι. Είσαι τυχερός; με γεια σου με χσρα σου, βούλωσε το όμως.
Σιγά μη πάρω στεγαστικό, για κορόιδο με πέρασες; όσοι πήραν στεγαστικό με πάνω από το μισό της αξίας του ακινήτου έμειναν μόνιμα σκλάβοι για ένα σπίτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Όχι, δεν αγοράζω σπίτια σε παράλογες τιμές. Ούτε καν νοικιάζω. Αν η τιμή είναι φυσιολογική, σαφώς.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:57ενταξει τοτε, μπορεις να το αγοραασεις στην διπλη τιμη, απο αυτον που το πηρε στον πλειστηριασμο, χωρις γρουσουζια πλεον.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:01Δεν είσαι με τα καλά σου ! Να πέσει όλη η γρουσουζιά και η μαυριλα τους πάνω μας ! Να μη σώσω να αγοράσω ! Θα μένω στο χρεπι.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 15:00
Ρε μπρο, μη σε πιάνουν κορόιδο οι μεσίτες, ή real estate managers, (πώς αποκαλούμε τώρα τους γύφτους ως ρομά).
Στην Καστέλλα, στο λόφο, σπίτι του 2005, τριόροφη μεζονέτα, με εμβαδό 307,66μ2 αξιολογείται, και πλειστηριάζεται παρακαλώ με την τιμή των 516.000 ευρώ. Και για να σε βοηθήσω με τα μαθηματικά, είναι κάτω από τα 2000 ευρώ το τετραγωνικό. Αλλά ακόμη και η πλήρης κυριότητα αξιολογήθηκε στα 2.330€. Βάλε, και ένα 10χίλιαρο για ό,τι χρειαστεί σε συμβολαιογραφικά και λοιπά.
Έχεις τα λεφτά; Πάς και το παίρνεις.
https://www.eauction.gr/Auction/GetFile ... sUvSPPE%3d
Είσαι πάλι φτωχάτζα (δεν είναι προσωπικό, είναι ειρωνικό για τους σνομπς), στα Καμίνια οροφοδιαμέρισμα, δίπλα στη στάση Λεύκα, σε σχολεία, τράπεζες, παιδικές χαρές, 72 τετραγωνικά στα 65.000 ή 901,78€/τμ, άντε βάλε και άλλα 3-4000 συμβολαιογραφικά και άλλα 20-30.000 επισκευές για να γυαλίζει.
https://www.eauction.gr/Auction/GetFile ... kdklzXs%3d
Είσαι φτωχάτζα αλλά δε θέλεις να πέσει και κανένας σάπιος τοίχος κατά την ανακαίνιση. Το θέλεις και καινούριο ρε παίδι μου.
160.000 € για 83,02 τετραγωνικά, για διαμέρισμα πρώτου ορόφου του 2008, ή 1927,54 το τετραγωνικό. Υπάρχει πλειστηριασμός για κλειστές θέσεις πάρκινγκ.
https://www.eauction.gr/Auction/GetFile ... kpLy4hQ%3d
Και για να είμαι σαφής. Στους πλειστηριασμούς, το μεγαλύτερο ποσοστό των ακινήτων της τάξης του 90% κατοχυρώνεται σε 1-10 ευρώ (σωστά, ευρώ όχι χιλιάδες ευρώ) πάνω από την αρχική τιμή τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Τι γρουσουζιά και χαζά είναι αυτά;
Κάποιος χρωστούσε λεφτά και δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ακίνητο ε κάποιος πρέπει να το πληρώσει και να το παρει
Πολλή αξία και μάλιστα μεταφυσική δίνεται στο θέμα ιδιοκτησία
Κάποιος χρωστούσε λεφτά και δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ακίνητο ε κάποιος πρέπει να το πληρώσει και να το παρει
να το βουλήσεις εσύ καλύτερα...ούτε τυχερός είμαι ούτε κληρονόμος για αυτό και μιλάω...και εφόσων δεν μπαίνεις στο ρίσκο του δανείου για να μην σε πιάσουν κορόιδο δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις αυτούς που πήραν ...πλήρωνε ενοίκιο και μη μιλάς για το αν ακριβυναν...δεν θα δε βάλουμε κουμανταδορο στην περιουσία μαςΕρμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:05Έχω παει σχεδόν σε όλη την ΕΕ όμως και βλέπω τις διαφορές με την Ελλάδα.nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:01Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:54Ακόμη εκεί "επενδύει" γιατί είναι το ευκολότερο στη διαχείριση με σχεδόν μηδενικά κόστη από τη στιγμή που το έχεις κληρονομήσει, δλδ ένα 90% των ιδιοκτητών.
Κοινώς αν έχεις κληρονομήσει 4-5 ακίνητα, μετά όλα πάνε μόνα τους. Δε το συζητώ για κάποιον που αυτά του είχαν χαριστει πριν το 2005-2010. Τζάμπα και μαύρα και νόμιμα τα πάντα όλα.
Πιο κοντά σε Αλβανία και Σκόπια είσαι πάρα σε ΕΕ αν τα βάλεις όλα στην εξίσωση
Σαρπ σε όλη την Ελλάδα είναι ακριβά.
Σε κωμόπολη της πουτσας στη νότια ελλαδα διαμέρισμα πρώτου, 15ετιας, νοικιαζεται 400-450 ευρώ όταν πριν μια δεκαετία πλήρωνε περίπου τα μισά.
μάλλον δεν έχεις πάει στα κράτη που γράφεις να δεις τι παίζει για αυτό τα γράφεις συτα
αυτό θα κληρονομήσει δεν το καταλαβαίνω...επειδή τα κληρονομεί κάποιος θα τα μοιραστεί μαζί με τους υπόλοιπους δηλ...? εσύ θα μοιραστείς την περιουσία σου με άλλους η θα τη γράψεις στα παιδιά σου...?
και στο φινάλε πάρε ένα δάνειο να φτιάξεις ένα σπίτι να δούμε πόσο εύκολα θα κοιμάσαι τα βράδια...
Ποιος σου είπε να τα μοιραστεί με άλλους. Φυσικά και δνε είπε κάνεις να τα μοιραστεί. Άλλο αυτό και άλλο το ότι ο κάθενας ξεκινά από διαφορετικές αφετηρίες. Αν κάνεις κατοστάρι και εσύ ξεκινάς δέκα μέτρα πριν τον τερματισμό, ακόμη και ο Μπολτ να είναι ο άλλος δε σε φτάνει. Η κλάψα των εχόντων μου τη δωνει στο δόξα πατρι. Είσαι τυχερός; με γεια σου με χσρα σου, βούλωσε το όμως.
Σιγά μη πάρω στεγαστικό, για κορόιδο με πέρασες; όσοι πήραν στεγαστικό με πάνω από το μισό της αξίας του ακινήτου έμειναν μόνιμα σκλάβοι για ένα σπίτι.
-
Η αγορά σε πληστητιασμο έχει 2 μεγάλα προβλήματα
1 ο παλιός ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει καιρό να βγει, να κάμει δικές κτλ και να αγοράσεις κάτι τώρα και να το πάρεις σε 2 χρόνια
2δεν μπορείς να δεις το ακίνητο μέσα. Δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι. Και υπάρχει και το ρίσκο πάλι ο παλιός ιδιοκτήτης πριν φύγει να το κάνει εντελώς τριμπουρδελο
1 ο παλιός ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει καιρό να βγει, να κάμει δικές κτλ και να αγοράσεις κάτι τώρα και να το πάρεις σε 2 χρόνια
2δεν μπορείς να δεις το ακίνητο μέσα. Δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι. Και υπάρχει και το ρίσκο πάλι ο παλιός ιδιοκτήτης πριν φύγει να το κάνει εντελώς τριμπουρδελο
Ποιος σου ζήτησε να βάλεις κουμανταδορο ποιον στο τσαρδί σου ρε μορτη;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:25να το βουλήσεις εσύ καλύτερα...ούτε τυχερός είμαι ούτε κληρονόμος για αυτό και μιλάω...και εφόσων δεν μπαίνεις στο ρίσκο του δανείου για να μην σε πιάσουν κορόιδο δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις αυτούς που πήραν ...πλήρωνε ενοίκιο και μη μιλάς για το αν ακριβυναν...δεν θα δε βάλουμε κουμανταδορο στην περιουσία μαςΕρμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:05Έχω παει σχεδόν σε όλη την ΕΕ όμως και βλέπω τις διαφορές με την Ελλάδα.nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:01
Αν πήρες δάνειο σχεδόν όλη την αξία του ακινήτου τότε εγώ σου φταίω που θα δουλεύεις μια ζωή σα σκυλί για να μη πλήρωνεις ενοίκιο αλλά να πληρώνεις δόση;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Για στοιχειωμένα σπίτια συζητάνε στο χωριομ ρε φίλε όχι για στοιχειωμένα ομόλογα.Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:22Τι γρουσουζιά και χαζά είναι αυτά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ποσα απο αυτα εχουν βγει πληστηριασμο;Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:56Για στοιχειωμένα σπίτια συζητάνε στο χωριομ ρε φίλε όχι για στοιχειωμένα ομόλογα.Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:22Τι γρουσουζιά και χαζά είναι αυτά;
- Cecily Anne
Δεν έχω ιδέα τι παίζει. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μπλεγμένοι μέσα καμία πενηνταριά απόγονοι και δεν βγάζουν άκρη, δε νομίζω ουι σχετίζονται με πλειστηριασμούς.talaipwros έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:58Ποσα απο αυτα εχουν βγει πληστηριασμο;Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:56Για στοιχειωμένα σπίτια συζητάνε στο χωριομ ρε φίλε όχι για στοιχειωμένα ομόλογα.Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:22Τι γρουσουζιά και χαζά είναι αυτά;
το οποίο σπίτι είτε με δάνειο είτε με κασέρι κάποιος το έφτιαξε ... όταν εσύ λες τον άλλο κορόιδο πο πήρε με δάνειο αλλά και κωλοπαιδο που σου ζητάει όσο ενοίκιο γουστάρει κάτι δεν πάει καλά...Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:37Ποιος σου ζήτησε να βάλεις κουμανταδορο ποιον στο τσαρδί σου ρε μορτη;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:25να το βουλήσεις εσύ καλύτερα...ούτε τυχερός είμαι ούτε κληρονόμος για αυτό και μιλάω...και εφόσων δεν μπαίνεις στο ρίσκο του δανείου για να μην σε πιάσουν κορόιδο δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις αυτούς που πήραν ...πλήρωνε ενοίκιο και μη μιλάς για το αν ακριβυναν...δεν θα δε βάλουμε κουμανταδορο στην περιουσία μαςΕρμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:05
Έχω παει σχεδόν σε όλη την ΕΕ όμως και βλέπω τις διαφορές με την Ελλάδα.
Αν πήρες δάνειο σχεδόν όλη την αξία του ακινήτου τότε εγώ σου φταίω που θα δουλεύεις μια ζωή σα σκυλί για να μη πλήρωνεις ενοίκιο αλλά να πληρώνεις δόση;
- Cecily Anne
Μισό γιατί κάπου το χάνουμε. Περιμένεις ο ενοικιαστής να σου ξεπληρώσει το σπίτι που αγόρασες με μηδέν κεφάλαιο αποκλειστικά με δάνειο ;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:02το οποίο σπίτι είτε με δάνειο είτε με κασέρι κάποιος το έφτιαξε ... όταν εσύ λες τον άλλο κορόιδο πο πήρε με δάνειο αλλά και κωλοπαιδο που σου ζητάει όσο ενοίκιο γουστάρει κάτι δεν πάει καλά...Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:37Ποιος σου ζήτησε να βάλεις κουμανταδορο ποιον στο τσαρδί σου ρε μορτη;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:25
να το βουλήσεις εσύ καλύτερα...ούτε τυχερός είμαι ούτε κληρονόμος για αυτό και μιλάω...και εφόσων δεν μπαίνεις στο ρίσκο του δανείου για να μην σε πιάσουν κορόιδο δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις αυτούς που πήραν ...πλήρωνε ενοίκιο και μη μιλάς για το αν ακριβυναν...δεν θα δε βάλουμε κουμανταδορο στην περιουσία μας
που το διάβασες αυτό...? εγώ γράφω πως αν πληρώνει κάποιος σε δάνειο 600 ευρώ + ΕΝΦΙΑ + αυτοτελή φορολόγηση εσύ περιμένεις να πληρώνεις ενοίκιο 500 επειδή τόσα μπορείς...?Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:04Μισό γιατί κάπου το χάνουμε. Περιμένεις ο ενοικιαστής να σου ξεπληρώσει το σπίτι που αγόρασες με μηδέν κεφάλαιο αποκλειστικά με δάνειο ;
Είμαι σε θέση ακόμη να απορρίπτω ενοικιαστές που μου προτείνει ο μεσίτης και δεν πληρούν τα κριτήρια.
Προτιμώ να το έχω ξενοίκιαστο..
Προτιμώ να το έχω ξενοίκιαστο..
- Cecily Anne
Φυσικά αν το σπίτι αξίζει τόσο. Εγώ θα του ξεπληρώσω το σπίτι ;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:09που το διάβασες αυτό...? εγώ γράφω πως αν πληρώνει κάποιος σε δάνειο 600 ευρώ + ΕΝΦΙΑ + αυτοτελή φορολόγηση εσύ περιμένεις να πληρώνεις ενοίκιο 500 επειδή τόσα μπορείς...?Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:04Μισό γιατί κάπου το χάνουμε. Περιμένεις ο ενοικιαστής να σου ξεπληρώσει το σπίτι που αγόρασες με μηδέν κεφάλαιο αποκλειστικά με δάνειο ;