Εσύ μωρή ναύτενα δεν μας έλεγες οτι μέχρι τα χριστούγεννα θα πήγαινε Μαιάμι?
Τι έγινε μωρή και φτάσαμε τελικά να ρίχνει τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την Αξιωματική Αντιπολίτευση? Δε τα υπολογίσατε σωστά εκεί με τον παπατζοβαρουφάκη?
Εσύ μωρή ναύτενα δεν μας έλεγες οτι μέχρι τα χριστούγεννα θα πήγαινε Μαιάμι?
Ποιός έχει μείνει ρε συ κ λες ζαίοι? Κάτι αρηςβιλα κ κάτι τριπρικά δευτερότριτα κολλημένα αριστερά γερόντια από εποχής συνασπισμού έχουν μείνει πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ των 87.
Ηρέμησε τρολάκι, εγώ δεν είμαι οργισμένος να τσιμπήσω.
E θα είναι μικρό βιβλίο. Δεν έκατσε και πολύ στο ΣΥΡΙΖΑ.
Θαυματούργησε όμως. Ήταν που ήταν ένα μπουρδελάκι ο σύριζα, πήγε ο φελλός και τ' αποτέλειωσε. Ούτε ταξί δεν θα γεμίζουν στο τέλος, όλοι μαζί.
E oταν ελεγα οτι θα ψαχνουν δευτερο για ταβλι εκει μεσα...
Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά δε νομίζω. Γιατί τους έδιωξαν οι ίδιοι που έχουν μείνει στο απόκομμα και με παρόμοιες ξεφτιλισμένες καταστάσεις, απλώς τότε ήταν μαζί τους και ο Κασσελάκης. Είναι σα να ρωτάς αν οι ορθόδοξοι θα ξαναενωθούν με τους καθολικούς τώρα που αποσχίστηκαν και οι διαμαρτυρόμενοι.
Η πολιτική τύχη του Κασσελάκη θα εξαρτηθεί, πρώτον, από το αν τα επιχειρηματικά μπόσια θα επιλέξουν εκείνον σαν κυβερνητικό μπαλαντέρ ή κάποιον δεξιότερα της νουδού και, δεύτερον, από τις πολιτικές κινήσεις του Τσίπρα, αν προβεί σε τέτοιες (προσωπικό το βλέπω εξαιρετικά χλωμό: εκτός από βούδα της Ραφήνας, αποκτήσαμε και μουγκό του Σουνίου).
Είχα ακούσει κάτι φήμες ότι θα το έκαναν με συμφωνία ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει Αξιωματική αντιπολίτευση .Βέβαια τελειωμένοι όλοι τους είναιfoscilis έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 10:34Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά δε νομίζω. Γιατί τους έδιωξαν οι ίδιοι που έχουν μείνει στο απόκομμα και με παρόμοιες ξεφτιλισμένες καταστάσεις, απλώς τότε ήταν μαζί τους και ο Κασσελάκης. Είναι σα να ρωτάς αν οι ορθόδοξοι θα ξαναενωθούν με τους καθολικούς τώρα που αποσχίστηκαν και οι διαμαρτυρόμενοι.
Μαλάκες πραγματικά πόσα ψέκια έχετε μαζευτεί εδώ μέσα?Ναύτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 10:34
Η πολιτική τύχη του Κασσελάκη θα εξαρτηθεί, πρώτον, από το αν τα επιχειρηματικά μπόσια θα επιλέξουν εκείνον σαν κυβερνητικό μπαλαντέρ ή κάποιον δεξιότερα της νουδού και, δεύτερον, από τις πολιτικές κινήσεις του Τσίπρα, αν προβεί σε τέτοιες (προσωπικό το βλέπω εξαιρετικά χλωμό: εκτός από βούδα της Ραφήνας, αποκτήσαμε και μουγκό του Σουνίου).
Δύσκολο το κόβω κ γω. Ήδη τοξικό τον ανεβακοτεβάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 οι νεαρίτες. Άσε που όπως πάει η νεαρ μπορεί να έχει μόνη της καλύτερη τύχη από τους 87 στην επόμενη βουλή. Ειδικά αν βγει Φάμελλος. Με Πολάκη άντε να πιάσει 4% το μόρφωμα που έχει απομείνει. Σε κάθε περίπτωση ο Κασσελάκης double score τουλάχιστον θα τους ρίξει.foscilis έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 10:34Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά δε νομίζω. Γιατί τους έδιωξαν οι ίδιοι που έχουν μείνει στο απόκομμα και με παρόμοιες ξεφτιλισμένες καταστάσεις, απλώς τότε ήταν μαζί τους και ο Κασσελάκης. Είναι σα να ρωτάς αν οι ορθόδοξοι θα ξαναενωθούν με τους καθολικούς τώρα που αποσχίστηκαν και οι διαμαρτυρόμενοι.
foscilis έγραψε: ↑22 Νοέμ 2024, 10:34Τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά δε νομίζω. Γιατί τους έδιωξαν οι ίδιοι που έχουν μείνει στο απόκομμα και με παρόμοιες ξεφτιλισμένες καταστάσεις, απλώς τότε ήταν μαζί τους και ο Κασσελάκης. Είναι σα να ρωτάς αν οι ορθόδοξοι θα ξαναενωθούν με τους καθολικούς τώρα που αποσχίστηκαν και οι διαμαρτυρόμενοι.