ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 2Χ4ΕΤΙΑΣ ΡΟΥΦΑΤΕ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 2Χ4ΕΤΙΑΣ ΡΟΥΦΑΤΕ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 16 Δεκ 2024, 20:31

Πες κι εσυ ρε μαδούρ!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 16 Δεκ 2024, 20:34

Green Dragon έγραψε:
16 Δεκ 2024, 08:49
SpoilerShow
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
15 Δεκ 2024, 22:54
• Μηδενίζονται όλες οι χρεώσεις στις βασικές τραπεζικές κινήσεις (οι πληρωμές προς Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δήμους, εταιρείες ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνιών)

• Τίθεται πλαφόν έως 0,5 ευρώ για τη μεταφορά χρημάτων μέχρι 5.000 ευρώ ανά έμβασμα.

• Διπλασιάζεται από το 2026 ο ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα τα οποία διαχειρίζονται τράπεζες και servicers. Στόχος να απελευθερωθούν περίπου 25.000 κατοικίες και να βγουν ξανά στην αγορά, περιορίζοντας το ύψος των ενοικίων.

• Παύουν οι παλαιότεροι περιορισμοί στη λειτουργία των Εταιρειών Παροχής Πιστώσεων, προκειμένου να υπάρξουν πιο πολλά δάνεια.

• Μεταφέρονται 100 εκατομμύρια ευρώ από το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να διατεθούν είτε για την ανακαίνιση υφισταμένων, είτε για το χτίσιμο νέων σχολικών κτιρίων βάσει του Προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου».

• Δίνονται επιπλέον 100 εκατομμύρια από τις τράπεζες για τη συγκρότηση Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων.

• Διευρύνεται το όριο καθημερινών συναλλαγών στο Σύστημα IRIS στα 1.000 ευρώ, και μηδενίζεται η χρέωση για τη φόρτιση προπληρωμένων καρτών έως τα 100 ευρώ.

• Δίνεται δυνατότητα στους πολίτες να συγκρίνουν όλα τα διαθέσιμα επιτόκια καταθέσεων και πιστώσεων, όπως και κάθε προμήθεια στην ιστοσελίδα της ΤτΕ.

Οι νέες ρυθμίσεις θα αναλυθούν αύριο, Δευτέρα, σε συνέντευξη Τύπου, από το οικονομικό επιτελείο.

Για χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε και επιπλέον μέτρα, τα οποία αφορουν τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ και τους ενστόλους

• Ολοι οι δυνητικοί δικαιούχοι του ΕΚΑΣ, χωρίς εξαιρέσεις, θα λαμβάνουν τα φάρμακά τους χωρίς κόστος από το νέο έτος (συνολικά, 310.000 συνταξιούχοι με χαμηλές αποδοχές θα έχουν, πια, δωρεάν πρόσβαση στα φάρμακά τους).

• Αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι 150.000 ένστολοι, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
https://www.kathimerini.gr/politics/563 ... hypoyrgos/
Εγώ πάντως δεν ζήτησα να μην εισπράττουν προμήθειες οι τράπεζες για τις δουλειές που κάνουν, τι νόημα έχει αυτό; Ούτε έκτακτη φορολόγηση φυσικά, η έκτακτη φορολόγηση είχε νόημα στο θέμα της ενέργειας λόγω της υπερστρέβλωσης που δημιούργησε ο βλακότυπος της ΕΕ ο Πούτιν με την εκτίναξη τιμής φ.α. για να εισβάλει στην Ουκρανία. Θα μου αρκούσε να μην χρεώνουν την διατήρηση λογαριασμού :102:

Τα κάτω ναι, τα παραδέχομαι ότι είναι σωστά.
φιξντ

ο «βλακότυπος της ΕΕ» προέβλεπε marginal pricing με βάση το μέγιστο κόστος παραγωγής, που τότε ήταν από ΑΠΕ, για να έχουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν ώσπου να μειωθεί το κόστος παραγωγής τους. δεν προέβλεψαν ότι ο Πούτιν θα πάει την τιμή φ.α. στα ύψη με διάφορα τερτίπια για να εισβάλει στην Ουκρανία, αλλά ως εκεί. έκτοτε επιβλήθηκε επιστροφή υπερκερδών στις ΑΠΕ σχεδόν πανευρωπαϊκά, έπεσε και η τιμή φ.α. και η ζωή συνεχίζεται, εκτός από τους πουτινιάρηδες και παρατρεχάμενους, που εξακολουθούν να κλαίγονται, αναπολώντας τις παλιές καλές εποχές.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 16 Δεκ 2024, 20:42

Bill Hicks έγραψε:
16 Δεκ 2024, 20:34
Green Dragon έγραψε:
Εγώ πάντως δεν ζήτησα να μην εισπράττουν προμήθειες οι τράπεζες για τις δουλειές που κάνουν, τι νόημα έχει αυτό; Ούτε έκτακτη φορολόγηση φυσικά, η έκτακτη φορολόγηση είχε νόημα στο θέμα της ενέργειας λόγω της υπερστρέβλωσης που δημιούργησε ο βλακότυπος της ΕΕ ο Πούτιν με την εκτίναξη τιμής φ.α. για να εισβάλει στην Ουκρανία. Θα μου αρκούσε να μην χρεώνουν την διατήρηση λογαριασμού :102:

φιξντ

ο «βλακότυπος της ΕΕ» προέβλεπε marginal pricing με βάση το μέγιστο κόστος παραγωγής, που τότε ήταν από ΑΠΕ, για να έχουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν ώσπου να μειωθεί το κόστος παραγωγής τους. δεν προέβλεψαν ότι ο Πούτιν θα πάει την τιμή φ.α. στα ύψη με διάφορα τερτίπια για να εισβάλει στην Ουκρανία, αλλά ως εκεί. έκτοτε επιβλήθηκε επιστροφή υπερκερδών στις ΑΠΕ σχεδόν πανευρωπαϊκά, έπεσε και η τιμή φ.α. και η ζωή συνεχίζεται, εκτός από τους πουτινιάρηδες και παρατρεχάμενους, που εξακολουθούν να κλαίγονται, αναπολώντας τις παλιές καλές εποχές.
δλδ ψεκες-φασιστοσταλινομουτρα-θεουσες.
Πεστα , μην ντρεπεσαι, οι αλλοι γραφουν τερατωδεις μαλακιες και δεν τρεχει καστανο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 16 Δεκ 2024, 20:43

έλεος

θα τρίζουν τα κόκαλα/καίνε τ'αυτιά τού Τόμσεν (pbuh).

χίλιες φορές επίδομα έγκαιρης προσέλευσης σε όλους, όλες και όλ@. :smt023:roll:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 16 Δεκ 2024, 20:45

προφανως και δεν ειμαι ΝΔ και προφανως και τα τελευταια 50 χρονια δεν αισθανομαι καν ελ.
Απλα μου πανε οτι εδω γαματε ομαδικα τον μαδουραιο, καντε λιγο χωρο να του ριξω κι εγω ενα πουτσο του μλκα και μετα ξανασυνεχιζετε.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Δεκ 2024, 20:58

zteo έγραψε:
15 Δεκ 2024, 23:45
Μπράβο γιατί αφού ξέρεις τι θα γίνει. Σε όλα αυτά τα δωρεάν φάρμακα θα δημιουργήσει το καρτέλ τεχνίτη έλλειψη.
Όταν η συμμετοχή είναι 10 ή 25% γιατί δεν κάνουν τεχνητή έλλειψη είπαμε?
Τί διαφορά έχει για τα καρτέλ?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 16 Δεκ 2024, 20:59

Μαδουραίος έγραψε:
15 Δεκ 2024, 23:02
Beria έγραψε:
15 Δεκ 2024, 22:59
Μαδουραιε θα το κάνατε κι εσεις αλλά έπεσε δουλειά και το ξεχάσατε;
....εγραψε ο fake συντονιστης της καρπαζιας

Ωχ
Έχουμε beef
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 16 Δεκ 2024, 21:01

nik_killthemall έγραψε:
16 Δεκ 2024, 20:45
προφανως και δεν ειμαι ΝΔ και προφανως και τα τελευταια 50 χρονια δεν αισθανομαι καν ελ.
Απλα μου πανε οτι εδω γαματε ομαδικα τον μαδουραιο, καντε λιγο χωρο να του ριξω κι εγω ενα πουτσο του μλκα και μετα ξανασυνεχιζετε.
Πόσο χρονων είσαι ρε τυπε;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Δεκ 2024, 21:20

Bill Hicks έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

φιξντ

Oλα καλα ρε φιλε, κριμα να μην σε ακουσουν στη Γερμανια και στη Γαλλια που κλεινουν εργοστασια και πεφτουν κυβερνησεις.

.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 16 Δεκ 2024, 21:22

Green Dragon έγραψε:
16 Δεκ 2024, 13:08

... επίδομα επικινδυνότητας...

... για ποιούς διάολο υπήρχε αυτό το επίδομα;...

...εργάτες ορυχείων, τεχνικούς ΔΕΗ και ΟΤΕ που σκαρφαλώνουν...
:smt005::smt005::smt005:

αχ, δημόσιό μου :a040::a040::a040:

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 16 Δεκ 2024, 21:25

Jimmy81 έγραψε:
16 Δεκ 2024, 13:11
Μαγκιές με τα "φρύδια" άλλων που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια. Γι' αυτό μισώ τον ελληνικό λαό (εντάξει όχι όλον).
:smt023

Tsakalwtos kai ksero pswmi

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 16 Δεκ 2024, 21:32

Aitwlos έγραψε:
16 Δεκ 2024, 21:01
nik_killthemall έγραψε:
46 αλλα μη κολλαμε σε λεπτομερειες τωρα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 16 Δεκ 2024, 21:47

Bill Hicks έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

φιξντ

Τι δεν προέβλεψαν; Ας μην έφτιαχναν ηλίθιο τύπο που λειτουργεί μόνο Τετάρτη και Παρασκευή. Όσο για τον πόλεμο, τα παράπονά σου στην κυβέρνηση του Mr Άνοια που τον προκάλεσε. Άντε μπράβο, μας φορτώσατε την ακρίβεια και θα βγείτε και από πάνω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Δεκ 2024, 21:48

Aitwlos έγραψε:
16 Δεκ 2024, 21:01
nik_killthemall έγραψε:

δεν παίζουν ηλικιακά σ' αυτά. άμα του σκληραίνει, να μπήξει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών