Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Re: Τρολάρισμα ΕΡΤ σε ΚΚΕ
Η εργαζόμενη ( Δαπίτισσα κι αν είναι) δεν πρέπει να χάσει τη δουλειά της.Ας της γίνει επίπληξη και περικοπή ημερομισθίου.
ΟΧΙ όμως απόλυση ,διαφωνώ κάθετα κι ας είμαι ΚΚΕ.
ΟΧΙ όμως απόλυση ,διαφωνώ κάθετα κι ας είμαι ΚΚΕ.
Και που θες να το ξέρω; Στην Ελλάδα μας παρακολουθεί η ΕΥΠ και ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν μας παρακολουθεί η Στάζι.
Δεν έχω κανένα συμφέρον και δεν θέλω να έχω συμφέροντα που βασίζονται σε κομμάτια, ομάδες και θρησκείες. Μπαίνω και τρολαρω τον Φραπ για την Β. Κορέα και τον ΓΓ για τους ανελκυστήρες στο μετρό, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω με τους τυπαδες. Σιγά μην κάθομαι να μαλώνω για τον παπάρα τον Κούλη, τον Μαρξ και τον Κιμ.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:11Εσύ τι προσωπικό συμφέρον έχεις; Για πες και σ ' εμάς;GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 01:58
Τι να μας πεις κι εσύ βρε σύντροφε που περιμένεις να ωριμάσουν οι συνθήκες; Κάντε ένα καλό για εσας και σταμάτησε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Λέτε πως ο λαός να σώσει τον λαό, αλλά στην τελική περιμένετε κάποιον να βάλει κώλο γιατί ο δικό σας είναι βολεμενος στο ίδιο το σύστημα που νομίζετε ότι πολεμάτε.
Τουλάχιστον νεοδημοκρατες όπως ο ΓΓ λένε την αλήθεια στον εαυτό τους, ότι γουστάρουν Κούλη γιατί έχουν προσωπικό συμφέρον και απλά λένε ψέματα σε τρίτους.
Εγώ πάντως δεν έχω προσωπικό συμφέρον από κανέναν.
Η πλάκα είναι πως όταν είχα απαυδήσει με το ΚΚΕ και το είχα παρατήσει τότε ήταν που βίωσα στο πετσί την εργοδοτική τρομοκρατία. Ήθελα να αφομοιωθώ με το σύστημα αλλά το σύστημα με ξέρασε...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι λέει το ΚΚΕ. Άλλοι ήταν που υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα άρθρο , με μια υπογραφή. Άλλοι ήταν αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι θα βαράνε το νταούλι και θα χορεύουν πεντοζάλι οι Ευρωπαίοι. Εν τέλει , το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν το ΟΧΙ ΝΑΙ εν μια νυκτί. Γι 'αυτό άλλωστε τα ποσοστά του Κ.Κ.Ε. παραμένουν καθηλωμένα. Γιατί οι κομμουνιστές δεν είναι πολιτικάντηδες να γυρνάνε στα χωριά να ζητιανεύουν ψήφους , να υπόσχονται διορισμούς ,μεταθέσεις .
Όλοι τα έχουν βάλει με τους " δήθεν " βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους , με τα ρουσφέτια , με τα γλειψίματα , με τα λαδώματα αλλά όλοι τους το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι βρες κάποιον να σε χώσει. Το συμπέρασμα είναι πως όλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν εκπτώσεις στην συνείδησή τους αρκεί να γλείψουν κανένα κοκαλάκι .
Συμφωνώ με την Πασιφάη που είπε πως αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, δεν έχεις κομματική σημαία, οπότε δεν με ενδιαφέρει τι έλεγε ο Τσίπρας και το κάθε ζαβό. Ότι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής στην ζωή μου το έκανα μόνος μου, με βοήθεια από την οικογένεια μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν θέλω χάρες από κανέναν. Έχω μια όμορφη ζωή, τις εκλογές, τις μονοήμερες απεργίες και τα κομματικά τα αφήνω σε εσάς.
Όσο για το μαχητές /τριες του πληκρτολογίου που έγραψες, άλλοι δίνουν αγώνα με τα πληκτρολόγια τους εδώ μέσα, όχι η Πασιφάη και εγώ.

Και εγώ ΚΚΕ είμαι. Ναι μωρέ . Εντάξει τώρα ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Φαντάζεσαι να είχαν απολύσει όλους τους δημοσιογράφους που γράφουν π@π@ρι€$ στις λεζάντες; Μπορεί όντως να είναι καμιά εικοσάχρονη που σκέφτεται μόνο τους γκομενούς της στο instagram και να μην ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Απ 'ότι φαίνεται δεν υπήρξε δόλος. Αν ήθελαν να χτυπήσουν το ΚΚΕ θα είχαν βρει χειρότερα να πούνε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η γραφίστρια δουλεύει με μπλοκάκι !!! Επειδή έχω δουλέψει και εγώ με μπλοκάκι ,έχω να της πω να σκεφτεί καλά. Να τα βάλει κάτω τα πράγματα και να δει ποιος είναι αυτος που την αναγκάζει να δουλεύει με μπλοκάκι.
Εγώ μιλάω πάντα από καρδιάς. Και δεν ασχολούμαι με τα σκουπίδια που είναι υπερτιμημένα.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:21Να τεθείς και εσύ τότε άμα είναι υπό κομματική καθοδήγηση να βγάλεις κανένα φραγκάκι.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:02
Αν ήμανε υπό την καθοδήγηση του κόμματος που υποστηρίζεις, θα χτύπαγα βάρδιες σε όλα τα σόσιαλ μίντια αξημέρωτα. Να παίρνω και κανα ευρουλάκι όπως πράττουν οι Ληστοσυμμορίτες και οι Φραπεζίτες απ'την υπόγα.
Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, δεν έχεις κομματική σημαία και έχεις πάντα στο μυαλό σου, το γενικό καλό. Κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει, ούτε εδώ, ούτε πουθενά. Διότι μάγκα μου αγαπημένε, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ κατευθύνουν ακόμη και την ανάσα σου. Ολούθε. Αυτό. Ειτε το δέχεσαι είτε το απορρίπτεις.
Από αυτά που διαβάζω είσαι και εσύ άλλη μια από τους /τις μαχητές /τριες του πληκρτολογίου.
Όλα αυτά μου θυμιζουν κάτι συζητήσεις σε άλλα φόρουμ που μαλώνουν εάν μαχητής του wing chun μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον που γνωρίζει BJJ. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι που πληκτρολογούν παίζει να μην έχουν κάνει ούτε μια μέρα προπόνηση.
Αλλά αφού εσύ σε αντίθεση με εμένα , είσαι καλοπροαίρετη ξεκίνα να αλλάξεις τον κόσμο χωρίς σημαίες. Έλα μετά να συζητήσουμε τις εμπειρίες σου.
Εσυ δεν μπορείς χωρίς σημαία. Εγω άνετα μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά το να την διεκδικήσω υπό το πρίσμα της κατευθυνόμενης μπαμπεσιάς, δεν θα το κάνω ποτέ. Όλοι έχετε οφέλη κάτω από έναν ηγέτη να σας καθοδηγεί, ακόμη και πως θα γαμήσετε.
Μακάρι να είχες τις εμπειρίες μου και τις συναναστροφές μου ανα τον κοσμο. Με ανθρώπους απίστευτους. Που με έκαμαν καλλίτερη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Συγχαρητήρια !!! Αποτελείς ένα φωτεινό παράδειγμα για την νέα γενιά. Θα εισηγηθώ στο δημοτικό συμβούλιο να σου στήσουν ανδριάντα με χρυσά γράμματα.GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:28Δεν έχω κανένα συμφέρον και δεν θέλω να έχω συμφέροντα που βασίζονται σε κομμάτια, ομάδες και θρησκείες. Μπαίνω και τρολαρω τον Φραπ για την Β. Κορέα και τον ΓΓ για τους ανελκυστήρες στο μετρό, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω με τους τυπαδες. Σιγά μην κάθομαι να μαλώνω για τον παπάρα τον Κούλη, τον Μαρξ και τον Κιμ.
Συμφωνώ με την Πασιφάη που είπε πως αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, δεν έχεις κομματική σημαία, οπότε δεν με ενδιαφέρει τι έλεγε ο Τσίπρας και το κάθε ζαβό. Ότι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής στην ζωή μου το έκανα μόνος μου, με βοήθεια από την οικογένεια μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν και δεν θέλω χάρες από κανέναν. Έχω μια όμορφη ζωή, τις εκλογές, τις μονοήμερες απεργίες και τα κομματικά τα αφήνω σε εσάς.
Όσο για το μαχητές /τριες του πληκρτολογίου που έγραψες, άλλοι δίνουν αγώνα με τα πληκτρολόγια τους εδώ μέσα, όχι η Πασιφάη και εγώ.
Μπορείς να ξεκινήσεις από αύριο εφόσον είσαι καλοπροαίρετος , να αλλάξεις τον κόσμο χωρίς ΣΗΜΑΙΕΣ. Καλή διασκέδαση.
Α καλα...pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:23Και που θες να το ξέρω; Στην Ελλάδα μας παρακολουθεί η ΕΥΠ και ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν μας παρακολουθεί η Στάζι.
Αυτό ρε άνθρωπε.GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:28Δεν έχω κανένα συμφέρον και δεν θέλω να έχω συμφέροντα που βασίζονται σε κομμάτια, ομάδες και θρησκείες. Μπαίνω και τρολαρω τον Φραπ για την Β. Κορέα και τον ΓΓ για τους ανελκυστήρες στο μετρό, αλλά δεν έχω κάτι να χωρίσω με τους τυπαδες. Σιγά μην κάθομαι να μαλώνω για τον παπάρα τον Κούλη, τον Μαρξ και τον Κιμ.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:11Εσύ τι προσωπικό συμφέρον έχεις; Για πες και σ ' εμάς;GoBzi έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 01:58
Τι να μας πεις κι εσύ βρε σύντροφε που περιμένεις να ωριμάσουν οι συνθήκες; Κάντε ένα καλό για εσας και σταμάτησε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Λέτε πως ο λαός να σώσει τον λαό, αλλά στην τελική περιμένετε κάποιον να βάλει κώλο γιατί ο δικό σας είναι βολεμενος στο ίδιο το σύστημα που νομίζετε ότι πολεμάτε.
Τουλάχιστον νεοδημοκρατες όπως ο ΓΓ λένε την αλήθεια στον εαυτό τους, ότι γουστάρουν Κούλη γιατί έχουν προσωπικό συμφέρον και απλά λένε ψέματα σε τρίτους.
Εγώ πάντως δεν έχω προσωπικό συμφέρον από κανέναν.
Η πλάκα είναι πως όταν είχα απαυδήσει με το ΚΚΕ και το είχα παρατήσει τότε ήταν που βίωσα στο πετσί την εργοδοτική τρομοκρατία. Ήθελα να αφομοιωθώ με το σύστημα αλλά το σύστημα με ξέρασε...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι λέει το ΚΚΕ. Άλλοι ήταν που υποσχέθηκαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα άρθρο , με μια υπογραφή. Άλλοι ήταν αυτοί που μας υποσχέθηκαν ότι θα βαράνε το νταούλι και θα χορεύουν πεντοζάλι οι Ευρωπαίοι. Εν τέλει , το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν το ΟΧΙ ΝΑΙ εν μια νυκτί. Γι 'αυτό άλλωστε τα ποσοστά του Κ.Κ.Ε. παραμένουν καθηλωμένα. Γιατί οι κομμουνιστές δεν είναι πολιτικάντηδες να γυρνάνε στα χωριά να ζητιανεύουν ψήφους , να υπόσχονται διορισμούς ,μεταθέσεις .
Όλοι τα έχουν βάλει με τους " δήθεν " βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους , με τα ρουσφέτια , με τα γλειψίματα , με τα λαδώματα αλλά όλοι τους το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι βρες κάποιον να σε χώσει. Το συμπέρασμα είναι πως όλοι είναι πρόθυμοι να κάνουν εκπτώσεις στην συνείδησή τους αρκεί να γλείψουν κανένα κοκαλάκι .
Έχω στείλει ήδη e-mail,όπου χρειάζεται.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:28Και εγώ ΚΚΕ είμαι. Ναι μωρέ . Εντάξει τώρα ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Φαντάζεσαι να είχαν απολύσει όλους τους δημοσιογράφους που γράφουν π@π@ρι€$ στις λεζάντες; Μπορεί όντως να είναι καμιά εικοσάχρονη που σκέφτεται μόνο τους γκομενούς της στο instagram και να μην ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Απ 'ότι φαίνεται δεν υπήρξε δόλος. Αν ήθελαν να χτυπήσουν το ΚΚΕ θα είχαν βρει χειρότερα να πούνε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η γραφίστρια δουλεύει με μπλοκάκι !!! Επειδή έχω δουλέψει και εγώ με μπλοκάκι ,έχω να της πω να σκεφτεί καλά. Να τα βάλει κάτω τα πράγματα και να δει ποιος είναι αυτος που την αναγκάζει να δουλεύει με μπλοκάκι.
Κατ' αρχάς δεν είπα ότι είσαι κορόιδοpylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:15Δεν με προσβάλλει να μας αποκαλείς κολλημένους και κοροϊδα . Έχεις και εσύ το δικαίωμα να ασκήσεις την κριτική σου έστω και κακοπροαίρετη. Είναι ή αποψή σου.
Είπα ότι το ΚΚΕ δεν είναι κορόιδα να πληρώνουν σουργελα σαν τον Φραπε

Ξαναδιάβασε τι έγραψα
Δηλαδή εσύ ασχολείσαι με τα σκουπίδια που είναι υποτιμημένα.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:29
Εγώ μιλάω πάντα από καρδιάς. Και δεν ασχολούμαι με τα σκουπίδια που είναι υπερτιμημένα.
Εσυ δεν μπορείς χωρίς σημαία. Εγω άνετα μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά το να την διεκδικήσω υπό το πρίσμα της κατευθυνόμενης μπαμπεσιάς, δεν θα το κάνω ποτέ. Όλοι έχετε οφέλη κάτω από έναν ηγέτη να σας καθοδηγεί, ακόμη και π ως θα γαμήσετε.
Μακάρι να είχες τις εμπειρίες μου και τις συναναστροφές μου ανα τον κοσμο. Με ανθρώπους απίστευτους. Που με έκαμαν καλλίτερη.
Η σημαία από μόνη της δεν λέει κάτι . Θα μπορούσε να είναι και η Ελληνική . Σαφέστα και μπορείς να εκφέρεις άποψη . Δεν έχουμε τους Απριλιανούς συν/ρχες να σου επιβάλλουν λογοκρισία. Εσύ δηλαδή είσαι κατά των ηγετών; Ανήκεις μήπως στον αντιεξουσιαστικό /αναρχικό χώρο;
Φαίνεται ότι έχεις γίνει καλύτερη. Ακτινοβολείς παντού .
Ρε φίλε ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν τα γκάζια. Ναι ΟΚ. Απευθυνόταν στον Φραπέ. Αλλά και σε μένα να απευθυνόταν δεν παρεξηγιέμαι.Beria έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:33Κατ' αρχάς δεν είπα ότι είσαι κορόιδο
Είπα ότι το ΚΚΕ δεν είναι κορόιδα να πληρώνουν σουργελα σαν τον Φραπε
Ξαναδιάβασε τι έγραψα
Παρεξηγιέμαι όταν αυτά που γράφονται είναι ανυπόστατα. Να ξέρεις ότι γενικώς και εμένα με έχουν πει πολλές φορές κολλημένο και πωρωμένο οπότε έχω αποκτήσει ένα μικρό σύμπλεγμα. Δεν είναι κάτι προσωπικό.
Σκουπίδια υπερτιμημένα, υπάρχουν πολλά. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:35Δηλαδή εσύ ασχολείσαι με τα σκουπίδια που είναι υποτιμημένα.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:29
Εγώ μιλάω πάντα από καρδιάς. Και δεν ασχολούμαι με τα σκουπίδια που είναι υπερτιμημένα.
Εσυ δεν μπορείς χωρίς σημαία. Εγω άνετα μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά το να την διεκδικήσω υπό το πρίσμα της κατευθυνόμενης μπαμπεσιάς, δεν θα το κάνω ποτέ. Όλοι έχετε οφέλη κάτω από έναν ηγέτη να σας καθοδηγεί, ακόμη και π ως θα γαμήσετε.
Η σημαία από μόνη της δεν λέει κάτι . Θα μπορούσε να είναι και η Ελληνική . Σαφέστα και μπορείς να εκφέρεις άποψη . Δεν έχουμε τους Απριλιανούς συν/ρχες να σου επιβάλλουν λογοκρισία. Εσύ δηλαδή είσαι κατά των ηγετών; Ανήκεις μήπως στον αντιεξουσιαστικό /αναρχικό χώρο;
Είμαι κατά των κομματικών ηγετών που δεν κάνουν τίποτε άλλο απ'το να τρώνε απ'την καρδάρα με δέκα μασέλες. Πενήντα συναπτά έτη. Γι'αυτό και καθόμαστε εδώ πέρα και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για μια πρόοδο που πασχίζει να φτάσει, είναι στο δρόμο και αχ και ουχ και παπάρια μάντολες. Παίζει να γεννήσω άλλες δυο φορές, με τον κρίνο σ'αυτή τη φάση.
Εχχμ .Το πρόβλημά σου είναι να δεις που ανήκω ε; Πουθενά δεν ανήκω. Έμαθα ανέκαθεν να δουλεύω και να μη δίνω αναφορά στον εκάστοτε αρχίδα. Διότι αν δε δούλευα δεν θα μου έδινε κανένας ρε. Ούτε για τα συσσίτια.
Μάζεψε το μυαλό σου όσο είναι νωρίς.
Αχ ναι. Ακτινοβολώ. Με τρόπους που δεν θα μπορέσεις ποτέ να καταλάβεις.

Φανταστείτε να είχε μπερδευτεί η γραφίστρια και να είχε βάλει το σήμα του ΚΚΕ( μ-λ) ή του ΜΛ-ΚΚΕ. Εκεί να δείτε γέλια που θα έπεφταν.
Βρε μπούλη μην κολλάς σε λέξεις. Εάν πχ ο μέσος Κινέζος είναι ευτυχισμένος με τον κομμουνισμό που έχουν (o θεός να το κάνει κομμουνισμό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), all power στους κομμουνιστές, δεν μας πέφτει λόγος.pylothess έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:35Δηλαδή εσύ ασχολείσαι με τα σκουπίδια που είναι υποτιμημένα.Πασιφάη έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 02:29
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το πιο επικο τρολαρισμα στους Ζαιους
από Frappezitis » 20 Μάιος 2023, 21:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος