Otto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 12:32
Scouser έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 11:53
Aν αληθεύει ποιο πράγμα; Ότι συνέλαβαν έναν άνθρωπο που προσευχόταν
σιωπηλά έξω από μια κλινική εκτρώσεων και τον καταδίκασαν, σε εκτέλεση -προφανώς- κάποιου νόμου; Ναι, αληθεύει. Φαντάζομαι και στη Βόρεια Κορέα υπάρχουν αντίστοιχοι νόμοι και εκεί λαμβάνονται αντίστοιχες αποφάσεις από τα δικαστήρια, νόμιμα πάντα. Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου αν ακόμα και στη Βόρεια Κορέα διώκονται τα εγκλήματα σκέψης.
Αν αληθεύει αυτο που γρεφει ο κύριος πιο πάνω.
Ότι μιλάμε για προσευχή/ακτιβισμό και πως 2 ώρες τον παρακαλουσαν να φύγει πριν τον μαζέψουν.
Τι πάει να πει τον παρακαλούσαν να φύγει; Μην τους χαλάσει την μανέστρα;
Οι χώροι αυτοί που αναγκάζονται να πάνε γυναίκες σε μια απ τις πιο ευάλωτες στιγμές της ζωής τους θα έπρεπε κανινικά να
παρείχαν πνευματική υποστήριξη, άσχετα με την απόφαση της γυναίκας και άσχετα με τα πιστεύω της. Ένα ήσυχο δωμάτιο, ένας ανακουφιστικός λόγος. Θα μου πείς υπάρχουν και κακόβουλοι Χριστιανοί, οι ταξιαρχίες των «Νιαζόμαστε μόνο μέχρι το παιδί να γεννηθεί, μετά άει γαμηθείτε». Φυσικά υπάρχουν και αυτοί οι σκατάνθρωποι - δεν υπάρχει αίρεση που να μην έχει τους δικούς της.
Αλλά αυτή η αρρώστια του πολιτικά ορθού και του woke, η αυτόματη ενοχοποίηση ολονώνε εξ αρχής είναι η χαρά του εγκληματία και του παιδεράστη. Πόσο πιο εύκολο να κρυφτεί όταν ΟΛΟΙ είναι αυτόματα ύποπτοι και η κοινή λογική έχει φύγει απ το παράθυρο. Στην Βρετανία που πλεόν και για περίπτερο πρέπει περάσεις έλεγχο οτι δεν έχεις σεξουαλικά παραβατικό μητρώο (στο οποίο πάνε να εντάξουνε ΚΑΙ το misgendering) o Jimmy Saville o γνωστός παιδεραστής, νεκρόφιλος, κτηνοβάτης και δεν ξέρω εγω τι, ΒΙΑΖΕ ΑΜΕΑ, εν γνώση όλων, και κανείς δεν τολμούσε να βγάλει κιχ γιατί ήταν υπό την προστασία της Θάτσερ. Που μια χαρά ήξερε τι έκανε.
Για να έρθει σήμερα ο Οττο να μας πει οτι καλώς κυνήγησαν εναν Χριστιανό που προσευχόταν σιωπηλά γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ σε ακτίνα 200 μέτρων απ' τη κλινική.
Ακούς τον εαυτό σου άραγε, Όττο; Η σιωπηλή προσευχή απαγορευόταν στο 200 μέτρα, γιατι μπορεί να ήταν... επιβλαβής!!!
Για κοιταχτείτε λίγο στον καθρέφτη λέω εγώ. Με τα ίδια τα μυαλά σας, και οι τζιχαντιστές καλά κάνουν που κρεμάν τους ομοφυλόφυλους, αφου επί ώρες τους προειδοποιούσαν, αλλα αυτοί δεν άκουγαν και συνέχιζαν να παρενοχλούν τους ευσεβείς λιθοβολιστές.
Η αλλαγή που έγινε στις ΗΠΑ, με όλο το αμφιλεγόμενο πλαίσιο Τραμπ ήταν μία και μόνο.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΕΨΗΣ
Γι αυτό έχουν λυσσάξει όλα τα καθίκια, και γι αυτό η οπισθοφυλακή της ΕΕ έχει πάθει το πατατρακ που έχει πάθει. Χωρίς την πρώην χορηγό της φιλοσοφίας των ορκ (aka. American μη χέσω liberalism) δεν θα μπορέσουν φυσικά να συνεχίσουν το αυταρχικό σίχαμα, εξ ου και τα δάκρυα της κυρίας. Θέματα όπως Πουτιν, Ουκρανία, Παλαιστίνη, κοκ είναι για ξεκάρφωμα, με το ζόρι δευτερεύοντα.