Ποιος ευθυνεται για ολο το χτεσινό χάος?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιος ευθυνεται για ολο το χθεσινο χάος στην Αθηνα και αλλου?

Η Κυβέρνηση
66
55%
Η Περιφέρεια
5
4%
Οι Δημοι
1
1%
Οι εταιρειες των δρόμων
4
3%
Δημοσιες υπηρεσιες (αστυνομια/πυροσβεστικη/ΔΕΗ κτλ.)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οι πολιτες
13
11%
Ολοι οι προαναφερομενοι
23
19%
Κανεις. Ηταν Act of God
3
3%
Αλλοι (παρακαλω πειτε)
4
3%
Δεν ξέρω δεν απαντω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Re: Ποιος ευθυνεται για ολο το χτεσινό χάος?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 31 Ιαν 2022, 12:44

Μαδουραίος έγραψε:
31 Ιαν 2022, 12:43
dtri2020 έγραψε:
31 Ιαν 2022, 12:41
Μαδουραίος έγραψε:
31 Ιαν 2022, 12:32

Mα δεν είσαι λογικός άνθρωπος αφού δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σου ότι έκανε μαλακία ο Κούλης.
Δείξε μου έστω μια.
Δεν θυμάμαι να έχω γράψει κάτι ούτε προς την μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση. Θυμάμαι μόνο πως στο θέμα της Ικαρίας ήμουν σε διακοπές. Και σε καμμία περίπτωση δεν θα θυσίαζα ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα από τις διακοπές μου για να ασχοληθώ με τις υστερικές γεροντοκόρες της αριστεράς και τις τσιρίδες τους!

Από την άλλη, στο θέμα της Πάρνηθας, δεν ήμουν καν στο phorum!
:smt005::smt005::smt005:

Ήμουν σε διακοπές.
Εσύ είσαι μόνιμα σε διακοπές!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 31 Ιαν 2022, 14:09

Νέα αποκάλυψη: Η Αττική Οδός έκλεισε για… 100 ευρώ! – Γιατί «κόλλησαν» τα εκχιονιστικά στην Κατεχάκη

Οι οδηγοί εκχιονιστικών δεν έβαζαν καύσιμα στα μηχανήματα τους γιατί είχαν εντολή από την «Αττική Οδό» να τροφοδοτούνται μόνο από πρατήριο καυσίμων του αυτοκινητόδρομου που ήταν μέσα στα χιόνια. Το άγνωστο παρασκήνιο σε σταθμό της Κατεχάκη που οδήγησε στην ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών.

https://www.tovima.gr/2022/01/31/societ ... -katexaki/

Πλήρωμα πυροσβεστικού οχήματος έφθασε λοιπόν στον σταθμό της Αττικής Οδού στην Κατεχάκη όπου βάσει της σχετικής χαρτογράφησης κι ενημέρωσης της Πολιτικής Προστασίας υπήρχαν τα τρία εκχιονιστικά. Για αρκετή ώρα φαίνεται αρχικά οι πυροσβέστες να αναζητούσαν τους οδηγούς που βρίσκονταν σε γειτονικό κλειστό χώρο αλλά εκείνοι δεν τους άκουγαν.

Όταν λοιπόν τους εντόπισαν με σημαντική καθυστέρηση και τους ζήτησαν να κινητοποιήσουν τα εκχιονιστικά, εκείνοι τους είπαν ότι τα οχήματα δεν είχαν καυσιμα. Όμως έκπληκτοι οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας διαπίστωσαν γιατί είχε συμβεί αυτό. Οι οδηγοί των εκχιονιστικών είχαν αναλώσει τα προηγούμενα καύσιμα τους σε προσπάθεια καθαρισμού του δρόμου όταν δεν είχε ξεκινήσει η φάση της ισχυρής χιονόπτωσης.

Οταν όμως τους ζητήθηκε να βάλουν εκ νέου καύσιμα, εκείνοι ανέφεραν ότι είχαν εντολή αυτό να γίνεται μόνο από πρατήριο καυσίμων που βρισκόταν στην Αττική Οδό , στο ύψος της Κάντζας. όπου όμως υπήρχε ήδη χιονόπτωση και ήταν δύσκολη η πρόσβαση.

Δεν προχώρησαν σε καμιά κίνηση να πάρουν καύσιμα από άλλα πρατήρια – με κόστος περίπου 100 ευρω- από την λεωφόρο Κατεχάκη , στην Μεσογείων κλπ που ήταν ανοικτά γιατί δεν ήθελαν να διαθέσουν άλλα χρήματα κι από την «τσέπη» τους αφού η Αττική Οδός τους είχε επιβάλλει την συμφωνία μόνο με το συγκεκριμένο δυσπρόσιτο πρατήριο στην Κάντζα.…
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 31 Ιαν 2022, 15:12

georgebi έγραψε:
31 Ιαν 2022, 14:09
Ελπίζω να μην ξεχαστείς! Έχουμε (πετσωμένη) Δημοσκόπηση σήμερα!

Δημοσκόπηση ΣΚΑΙ 01-2020.jpg

Και με αυτήν την ανάρτηση θα σας χαιρετήσω για κάποιο διάστημα.

Καλό Τριώδιο, Καλή Σαρακοστή, Καλό Πάσχα και Καλή Πρωτομαγιά να έχετε!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 31 Ιαν 2022, 15:16

dtri2020 έγραψε:
31 Ιαν 2022, 15:12
georgebi έγραψε:
31 Ιαν 2022, 14:09
Ελπίζω να μην ξεχαστείς! Έχουμε (πετσωμένη) Δημοσκόπηση σήμερα!

Εικόνα
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Menios_mikroulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Menios_mikroulis » 31 Ιαν 2022, 15:17

dtri2020 έγραψε:
31 Ιαν 2022, 15:12

Και με αυτήν την ανάρτηση θα σας χαιρετήσω για κάποιο διάστημα.

Είναι το πιο αισιόδοξο πραγμα που έχεις γράψει ποτέ

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 02 Φεβ 2022, 00:04

SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 02 Φεβ 2022, 22:46

Kauldron έγραψε:
28 Ιαν 2022, 18:20
Bipsco έγραψε:
28 Ιαν 2022, 18:11
Kauldron έγραψε:
28 Ιαν 2022, 17:32

Εκτός αν αυτός ο κάποιος έχει μπεί φυλακή για τις απόψεις του, ενώ θα είχε την επιλογή να "εξαργυρώσει" πηγαίνοντας νουδού.
Σοβαρά τώρα, πιστεύεις οτι δεν ενδιαφέρει τον Κασιδιάρη να φάει και να κοροϊδέψει τους πατριώτες; Θεωρείς οτι μπορεί να εφαρμοσει αυτα που υποσχεται; Ο συριζα δεν σου διδαξε τιποτα; Αυτοι που υποσχονται πολλά ειναι ψευτες!!!!
Αν ενδιαφερόταν να φάει, θα είχε πάει στη νουδού πολύυυυυυυυ πρίν, ακόμα και πρίν την υπόθεση Φύσσα, εξαργυρώνοντας πατριωτισμό.
Και μια χαρά θα είχε βγεί λάδι, και να γινόταν η ιστορία με τον Φύσσα κανείς δε θα τον άγγιζε. Ούτε φυλακή, ούτε τίποτα, μόνο φήμη, λεφτά και καλοπέραση, όπως ο Βορίδης με το Μπουμπούκο.
Επιπλέον ήταν ο μόνος που τα 'χωνε και στους ολιγάρχες, όταν ήταν στην εξεταστική επιτροπή (ειδικά εκείνο το χούφταλο τον αρραβωνιαστικό της άλλης τους μπουζουκόβιας, δε θυμάμαι και τα ονόματά τους), αλλά και στους ευρωντικς.
Να μου πείς για το Γελόπουλο που έχει κάνει ένα κάρο κωλοτούμπες (πχ θανατική ποινή) να σου πώ εντάξει. Αλλά ο Κασιδιάρης ποιά κωλοτούμπα έκανε?
Αυτοι που υποσχονται πολλά ειναι ψευτες!!!!
Γιατί, τί υποσχέθηκε ο Κασιδιάρης? Για πές, γιατί εγώ τον ακούω, και υποσχέσεις δεν έχω ακούσει.
Μα τρώει! Πως δεν τρώει! Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο μισθός του βουλευτή. Τι ισχυρίζεσαι; Πως ο Κασι κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς πρόγραμμα; Αν πρεσβεύει αυτά που ισχυρίζεται θα το μαθουμε μόνο όταν κερδισει τις εκλογές. Δηλαδή ποτέ.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 02 Φεβ 2022, 22:48

sys3x έγραψε:
28 Ιαν 2022, 18:44
Bipsco έγραψε:
28 Ιαν 2022, 17:16
sys3x έγραψε:
28 Ιαν 2022, 16:53

Όχι, καθόλου, θα τους ψήφιζα άμα ήτανε.
:wink:wink
Τους ψηφίσεις ή δεν τους ψηφίσεις δεν παίζει ρόλο. Το καυλί θα το φας!!! Αν δεν το καταλαβαίνεις, δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος.
Δεν είμαι, αλλά άλλο γαμήσι - σεξ άλλο βιασμός, η λέξη κλειδί εδώ είναι η συναίνεση.
Βέβαια δεν είμαι καθόλου ηλίθιος ταυτόχρονα σε αντίθεση με όποιον (συνεχίζει να) τους ψηφίζει καθώς ή τέρμα ηλίθιος είναι κάποιος που περιμένει θετική αλλαγή ψηφίζοντας κάτι το οποίο αποδεδειγμένα και πολλαπλώς έχει γαμήσει τον ίδιο και όλους τους υπόλοιπους τριγύρω του (από ανικανότητα ή/και απλά για να συνεχίζει να μασουλάει κρατικό χρήμα και γενικότερα για το δικό του συμφέρον εις βάρος των υπολοίπων).
Φυσικά και τα σκατά τα τρώμε όλοι μαζί (ή μάλλον σχεδόν όλοι, καθώς για μερικούς από εμάς δεν ισχύουν όλα αυτά γιατί είναι μέρος του βοθροσυστήματος αλλά χωρίς να τα τρώνε - τα σκατά - οι ίδιοι), μαζί τα τρώγαμε, μαζί τα φάγαμε και συνεχίζουμε να τα τρώμε, αυτό βέβαια δεν με εμποδίζει να σηκώνω το δάχτυλο και να δείχνω γελώντας και λέγοντας "δες κάτι μαλάκες που τους ψηφίζουν ακόμα", Κυριάκο σκίστους τον πάτο κτλ.
:smt023
Δε πιστεύω να σε χαλάει.
Επομένως, δεν σε ενδιαφέρει αν σε πηδάνε, αρκεί να υποστούν το ίδιο οι ψηφοφόροι του Κούλη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Φεβ 2022, 22:52

Bipsco έγραψε:
02 Φεβ 2022, 22:46
Μα τρώει! Πως δεν τρώει! Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο μισθός του βουλευτή. Τι ισχυρίζεσαι; Πως ο Κασι κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς πρόγραμμα; Αν πρεσβεύει αυτά που ισχυρίζεται θα το μαθουμε μόνο όταν κερδισει τις εκλογές. Δηλαδή ποτέ.
Αν τον ενδιέφερε, θα είχε πάει στη νουδού λέμε.
Βάλε αυτό το τεράστιο κεφάλι σου θα δουλέψει λίγο.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 02 Φεβ 2022, 23:00

Kauldron έγραψε:
02 Φεβ 2022, 22:52
Bipsco έγραψε:
Δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφω!!!

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Φεβ 2022, 00:13

Bipsco έγραψε:
02 Φεβ 2022, 22:48
sys3x έγραψε:
Bipsco έγραψε:
28 Ιαν 2022, 17:16

Τους ψηφίσεις ή δεν τους ψηφίσεις δεν παίζει ρόλο. Το καυλί θα το φας!!! Αν δεν το καταλαβαίνεις, δεν είσαι ιδιαίτερα έξυπνος.
Δεν είμαι, αλλά άλλο γαμήσι - σεξ άλλο βιασμός, η λέξη κλειδί εδώ είναι η συναίνεση.
Βέβαια δεν είμαι καθόλου ηλίθιος ταυτόχρονα σε αντίθεση με όποιον (συνεχίζει να) τους ψηφίζει καθώς ή τέρμα ηλίθιος είναι κάποιος που περιμένει θετική αλλαγή ψηφίζοντας κάτι το οποίο αποδεδειγμένα και πολλαπλώς έχει γαμήσει τον ίδιο και όλους τους υπόλοιπους τριγύρω του (από ανικανότητα ή/και απλά για να συνεχίζει να μασουλάει κρατικό χρήμα και γενικότερα για το δικό του συμφέρον εις βάρος των υπολοίπων).
Φυσικά και τα σκατά τα τρώμε όλοι μαζί (ή μάλλον σχεδόν όλοι, καθώς για μερικούς από εμάς δεν ισχύουν όλα αυτά γιατί είναι μέρος του βοθροσυστήματος αλλά χωρίς να τα τρώνε - τα σκατά - οι ίδιοι), μαζί τα τρώγαμε, μαζί τα φάγαμε και συνεχίζουμε να τα τρώμε, αυτό βέβαια δεν με εμποδίζει να σηκώνω το δάχτυλο και να δείχνω γελώντας και λέγοντας "δες κάτι μαλάκες που τους ψηφίζουν ακόμα", Κυριάκο σκίστους τον πάτο κτλ.
Δε πιστεύω να σε χαλάει.
Επομένως, δεν σε ενδιαφέρει αν σε πηδάνε, αρκεί να υποστούν το ίδιο οι ψηφοφόροι του Κούλη.
Όχι, επομένως είσαι νδκράτης.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Φεβ 2022, 00:14

Bipsco έγραψε:
02 Φεβ 2022, 23:00
Kauldron έγραψε:
Bipsco έγραψε:
Η ειρωνεία.

.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Φεβ 2022, 00:18

Bipsco έγραψε:
02 Φεβ 2022, 23:00
Kauldron έγραψε:
Bipsco έγραψε:
Tι πρωτότυπο. Δεν έχει ξαναγίνει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco » 03 Φεβ 2022, 00:23

sys3x έγραψε:
03 Φεβ 2022, 00:13
Bipsco έγραψε:
sys3x έγραψε:

Δε πιστεύω να σε χαλάει.
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πήζεις; Τι σε ενδιαφέρει η ψηφος μου;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Φεβ 2022, 05:53

Bipsco έγραψε:
03 Φεβ 2022, 00:23
sys3x έγραψε:
03 Φεβ 2022, 00:13
Bipsco έγραψε:

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πήζεις; Τι σε ενδιαφέρει η ψηφος μου;
Ναι μπορώ. Πάντα με προκαλούσε δέος η ανθρώπινη ηλιθιότητα, το μέγεθος της κυρίως, που μπορούσε να φτάσει. Το αυτό λοιπόν συνεχίζει και τώρα, δεν έχει αλλάξει κάτι, μόνον το μέγεθος.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών