Εδώ στα χωριά δεν έχει ούτε για πατίνι

Κοιτά εγώ έβλεπα στην περιοχή μου τροχόσπιτα, αλλά σπάνια πλέον, διότι γίναμε κοσμικοί. Πλέον έχουμε κυρίως Γάλλους που τρώνε ένα καρπούζι δια τέσσερα από το σούπερ μάρκετ και κλέβουν τα υπόλοιπα τρόφιμα ή Ιταλούς που πληρώνουν άνετα 25 ευρώ την ξαπλώστρα, αλλά κράζουν τις τιμές της πίτσας.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:36Μάλλον δε με διάβασες τι έγραψα. Και πας βάσει των λεγόμενων Ασέβαστου και ΓΑΛΗΣ.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:24Ρε μαναμ η ελληνική επαρχία είναι συγκεκριμένη και γενικά πάνω κάτω ίδια από άποψη οδικού δικτύου. Το τροχόσπιτο σε πάει όπου πάει ο δρόμος. Ε, δεν ξέρω κατά ποσό μπορείς να παρκάρεις νόμιμα όπου σε πάει ο δρόμος. Όποτε μήπως εκεί λίγο μπερδεύεται το θέμα. Δηλαδή για να κάνει κανείς αυτό που λες εσυ μήπως τελικά γίνεται πιο εύκολα με ένα 4*4 και σκηνή κάμπινγκ.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:21
Για αυτοκινούμενο λέγαμε τροχόσπιτο αλλά δε γμται όπως σε βολέψει το αφήγημα. Λοιπόν ανακεφαλαιώνουμε
Έχεις εμπειρία σε road trip με τροχόσπιτο γιατί
Α).οδηγείς από 16 χρόνων και έχεις κάνει πολλά χλμ.
Β) έχεις δει τροχοσπιτα να κολλάνε στην αμμο και στη κίνηση.
Γ) έχεις κάνει roadntrip με εντούρο
Δ) επειδή έτσι.
Αυτά λοιπόν αρκούν για να έχεις άποψη σαν έμπειρος στα road trip με τροχόσπιτο.![]()
Εγώ λέω ότι παίρνεις το τροχόσπιτο σου πας στο δρόμο σου,βρίσκεις πάρκινγκ τροχοσπιτων ή όπου επιτρέπεται το αράζεις 2 μερούλες πας στη θαλασσιτσα σου,,πας στο χωριό τρως ,περιπλανιεσαι χαζευεις τα από δω τ απο κει. Φεύγεις. Πας στον επόμενο προορισμό. Έχει κάτι ιδιαίτερο και θες να το δεις; πχ μια απάτητη παραλία και θες να διανυκτερευσεις εκεί; παίρνεις τη σκηνούλα σου, νοικιάζεις το βαρκάκι σου και πας. Θες να πας σε μια διαδρομή στο βουνό; ενοικιάζεις τη μηχανούλα σου παιρνεις τη σκηνουλα σου και πας. Επιστρέφεις στη βάση σου στο τροχόσπιτο και πας στον επόμενο προορισμό.
Δε ξέρω γιατί το κάνετε να φαίνεται ως ακατόρθωτο ή χαμένη υπόθεση κτλ
Αν έχεις και κανένα θηρίο να μη μασάει πουθενά στους δρόμους ακόμα καλύτερα.
επειδη τα ιδια κανεις ευκολοτερα και φτηνοτερα με ιχ και ξενοδοχειο. ειδικα αν μιλαμε για 10 μερες το χρονο. αμα ταξιδευεις για κανα τριμηνο και παραπανω, ναι, το συζηταμε, αλλα και παλι πιο βολικο θα ειναι κανα μετασκευασμενο τζιποειδες η βαν, καθοτι μικροτερο, πιο μανιτζεβελο, η και με δυνατοτητες εκτος δρομου. απλως με λιγοτερες ανεσεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:36
Μάλλον δε με διάβασες τι έγραψα. Και πας βάσει των λεγόμενων Ασέβαστου και ΓΑΛΗΣ.
Εγώ λέω ότι παίρνεις το τροχόσπιτο σου πας στο δρόμο σου,βρίσκεις πάρκινγκ τροχοσπιτων ή όπου επιτρέπεται το αράζεις 2 μερούλες πας στη θαλασσιτσα σου,,πας στο χωριό τρως ,περιπλανιεσαι χαζευεις τα από δω τ απο κει. Φεύγεις. Πας στον επόμενο προορισμό. Έχει κάτι ιδιαίτερο και θες να το δεις; πχ μια απάτητη παραλία και θες να διανυκτερευσεις εκεί; παίρνεις τη σκηνούλα σου, νοικιάζεις το βαρκάκι σου και πας. Θες να πας σε μια διαδρομή στο βουνό; ενοικιάζεις τη μηχανούλα σου παιρνεις τη σκηνουλα σου και πας. Επιστρέφεις στη βάση σου στο τροχόσπιτο και πας στον επόμενο προορισμό.
Όχι. Δε κάνεις τα ίδια με ευκολότερα και με λιγότερα λεφτά με ιχ και ξενοδοχείο. Αλλά επειδή οδηγείς από τα 16 σου και εχεις κάνει καμπινγκ με εντούρο και πςςςς είσαι μέγας μύστης έχεις δίκιο αγόρι μου. Έχει δίκιο!Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:46επειδη τα ιδια κανεις ευκολοτερα και φτηνοτερα με ιχ και ξενοδοχειο. ειδικα αν μιλαμε για 10 μερες το χρονο. αμα ταξιδευεις για κανα τριμηνο και παραπανω, ναι, το συζηταμε, αλλα και παλι πιο βολικο θα ειναι κανα μετασκευασμενο τζιποειδες η βαν, καθοτι μικροτερο, πιο μανιτζεβελο, η και με δυνατοτητες εκτος δρομου. απλως με λιγοτερες ανεσεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:36
Μάλλον δε με διάβασες τι έγραψα. Και πας βάσει των λεγόμενων Ασέβαστου και ΓΑΛΗΣ.
τι ειναι θηριο που δε μασαει στους δρομους;
Έχει ναι. Σε όλη την ελλάδα.enterprise-psi έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:42Εντομεταξυ που στην Ελλάδα έχει πάρκινγκ για τροχόσπιτα;
Εδώ στα χωριά δεν έχει ούτε για πατίνι
μα το ξερω οτι εχω δικιο.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:50Όχι. Δε κάνεις τα ίδια με ευκολότερα και με λιγότερα λεφτά με ιχ και ξενοδοχείο. Αλλά επειδή οδηγείς από τα 16 σου και εχεις κάνει καμπινγκ με εντούρο και πςςςς είσαι μέγας μύστης έχεις δίκιο αγόρι μου. Έχει δίκιο!Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:46επειδη τα ιδια κανεις ευκολοτερα και φτηνοτερα με ιχ και ξενοδοχειο. ειδικα αν μιλαμε για 10 μερες το χρονο. αμα ταξιδευεις για κανα τριμηνο και παραπανω, ναι, το συζηταμε, αλλα και παλι πιο βολικο θα ειναι κανα μετασκευασμενο τζιποειδες η βαν, καθοτι μικροτερο, πιο μανιτζεβελο, η και με δυνατοτητες εκτος δρομου. απλως με λιγοτερες ανεσεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:36
Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 23:00μα το ξερω οτι εχω δικιο.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:50Όχι. Δε κάνεις τα ίδια με ευκολότερα και με λιγότερα λεφτά με ιχ και ξενοδοχείο. Αλλά επειδή οδηγείς από τα 16 σου και εχεις κάνει καμπινγκ με εντούρο και πςςςς είσαι μέγας μύστης έχεις δίκιο αγόρι μου. Έχει δίκιο!Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:46
επειδη τα ιδια κανεις ευκολοτερα και φτηνοτερα με ιχ και ξενοδοχειο. ειδικα αν μιλαμε για 10 μερες το χρονο. αμα ταξιδευεις για κανα τριμηνο και παραπανω, ναι, το συζηταμε, αλλα και παλι πιο βολικο θα ειναι κανα μετασκευασμενο τζιποειδες η βαν, καθοτι μικροτερο, πιο μανιτζεβελο, η και με δυνατοτητες εκτος δρομου. απλως με λιγοτερες ανεσεις.
για εξηγησε πως βγαινει οικονομικα συμφερον. επειδη οσοι εχουμε ξαναβγει στο δρομο και θελουμε να ξαναβγαουμε, μπορει να το εχουμε ψαξει και αυτο σαν εναλλακτικη και να ειδαμε οτι δε συμφερει, εσυ μπορει να ξερεις κατι παραπανω, για πες..
επισης, τι ειναι θηριο που δεν μασαει στους δρομους;
fatality.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 23:01Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 23:00μα το ξερω οτι εχω δικιο.Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:50
Όχι. Δε κάνεις τα ίδια με ευκολότερα και με λιγότερα λεφτά με ιχ και ξενοδοχείο. Αλλά επειδή οδηγείς από τα 16 σου και εχεις κάνει καμπινγκ με εντούρο και πςςςς είσαι μέγας μύστης έχεις δίκιο αγόρι μου. Έχει δίκιο!
για εξηγησε πως βγαινει οικονομικα συμφερον. επειδη οσοι εχουμε ξαναβγει στο δρομο και θελουμε να ξαναβγαουμε, μπορει να το εχουμε ψαξει και αυτο σαν εναλλακτικη και να ειδαμε οτι δε συμφερει, εσυ μπορει να ξερεις κατι παραπανω, για πες..
επισης, τι ειναι θηριο που δεν μασαει στους δρομους;
Έχεις δίκιο. Τέλος. Δεν έχω να σου εξηγήσω κάτι. Έχεις δικιο.
παντα ειμαι χαρουμενος, και παντα εχω δικιο, δεν καταλαβαινω την ερωτηση
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 20:41Δεν ξέρω αν βοηθάει στη συζήτηση αλλά ένας κουμπάρος μου αγόρασε ένα οικόπεδο και έβαλε μέσα ένα τροχόσπιτο. Καλά πήγε αυτό.
αυτός βρίσκει στα σκατά της αρκούδας απομεινάρια μήλου και τρώει;
Στην ελλαδα το χτιζουμε σε μια νυχτα κ μας δινουν φως - νερο - τηλ + συνεργειο του Δημου να περιποιειται τα δεντρα