Το δικαίωμα στην απεργία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το δικαίωμα στην απεργία
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... kathigiton
Μετά το καλοκαιράκι και πριν καλά καλά ανοίξουν τα σχολεία ξεκίνησαν οι απεργίες με πρώτους πρώτους αυτούς που τα έξυναν 3 μήνες.
Ερώτηση. Γιατί διαμαρτύρονται καθημερινή και όχι μια ωραία Κυριακή χωρίς να ενοχλούν κανένα και χωρίς να κλείνουν δρόμους;
Μετά το καλοκαιράκι και πριν καλά καλά ανοίξουν τα σχολεία ξεκίνησαν οι απεργίες με πρώτους πρώτους αυτούς που τα έξυναν 3 μήνες.
Ερώτηση. Γιατί διαμαρτύρονται καθημερινή και όχι μια ωραία Κυριακή χωρίς να ενοχλούν κανένα και χωρίς να κλείνουν δρόμους;
Re: Το δικαίωμα στην απεργία
Γιατί οι επαίτες σε ενοχλούν όταν τρως και δεν κάθονται να διαμαρτυρηθούν σε μία γωνιά του πάρκου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:39https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... kathigiton
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τους επαίτες τους πληρώνω άμα γουστάρω μάγκα. Τους άλλους τους πληρώνω από την τσέπη μου για να διδάσκουν τα παιδιά μου και ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να κάνουν. Μόνο ρέκλα και δήθεν διαμαρτυρία για να κλείσουν κάνα δρόμο και να κάνουν τη ζωή μου ακόμα δυσκολότερη.stavmanr έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:47Γιατί οι επαίτες σε ενοχλούν όταν τρως και δεν κάθονται να διαμαρτυρηθούν σε μία γωνιά του πάρκου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:39https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... kathigiton
Το ερώτημα δεν αφορούσε ποιους πληρώνεις και πώς.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:52Τους επαίτες τους πληρώνω άμα γουστάρω μάγκα. Τους άλλους τους πληρώνω από την τσέπη μου για να διδάσκουν τα παιδιά μου και ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να κάνουν. Μόνο ρέκλα και δήθεν διαμαρτυρία για να κλείσουν κάνα δρόμο και να κάνουν τη ζωή μου ακόμα δυσκολότερη.stavmanr έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:47Γιατί οι επαίτες σε ενοχλούν όταν τρως και δεν κάθονται να διαμαρτυρηθούν σε μία γωνιά του πάρκου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:39https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... kathigiton
Αφορούσε το γιατί η διαμαρτυρία γίνεται με ενοχλητικό τρόπο. Μπορείς να βρεις ομοιότητα και να βγάλεις ένα έστω και υποτυπώδες συμπέρασμα;
-
Ενοχλεί που διαμαρτύρονται. Τί δεν καταλαβαίνεις; Ο πολίτης έχει δικαίωμα στην άποψη μόνο όταν ψηφίζει. Μετά δεν πρέπει να λέει κιχ, και ακόμα χειρότερα να κάνει, για τίποτα. Μόνο να σκύβει το κεφάλι και να λέει γιες σερ.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Θυμισε μας στην ΕΣΣΔ ποσες απεργιες εκαναν οι εκει εργατες και τι αποτελεσμα ειχαν...alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:49Ενοχλεί που διαμαρτύρονται. Τί δεν καταλαβαίνεις; Ο πολίτης έχει δικαίωμα στην άποψη μόνο όταν ψηφίζει. Μετά δεν πρέπει να λέει κιχ, και ακόμα χειρότερα να κάνει, για τίποτα. Μόνο να σκύβει το κεφάλι και να λέει γιες σερ.
Στο ίδιο αποτέλεσμα οδηγούμαστε αργά μα σταθερά και σήμερα.Ju-87 έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:52Θυμισε μας στην ΕΣΣΔ ποσες απεργιες εκαναν οι εκει εργατες και τι αποτελεσμα ειχαν...alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:49Ενοχλεί που διαμαρτύρονται. Τί δεν καταλαβαίνεις; Ο πολίτης έχει δικαίωμα στην άποψη μόνο όταν ψηφίζει. Μετά δεν πρέπει να λέει κιχ, και ακόμα χειρότερα να κάνει, για τίποτα. Μόνο να σκύβει το κεφάλι και να λέει γιες σερ.
Μη σε μπερδεύει η λέξη "φιλελεύθερος". Υπάρχουν άνθρωποι που μεταφράζουν ως "ελευθερία" τη δυνατότητα να σε πατούν στο κεφάλι χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις.
Αντίδραση κι αυτή με μία 24ωρη απεργία!alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:49
Ενοχλεί που διαμαρτύρονται. Τί δεν καταλαβαίνεις; Ο πολίτης έχει δικαίωμα στην άποψη μόνο όταν ψηφίζει. Μετά δεν πρέπει να λέει κιχ, και ακόμα χειρότερα να κάνει, για τίποτα. Μόνο να σκύβει το κεφάλι και να λέει γιες σερ.
Να μην ξεχνάμε τον όρο που είχε εισαχθεί από αντισυμβατικά ή εναλλακτικά σχήματα μέσα στο κίνημα. Συνδικαλιστική γραφειοκρατία . Μάλλον με αυτό θα πρέπει να ασχολείται ο κάθε αριστερός ή συνειδητοποιημένος γενικώτερα παρα με τις μαλακίες των δεξιών ναιναίκων.
Μην απαντάς σε δεξιούς σοβαρά!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
https://www.politeianet.gr/books/haynes ... ssd-207813Ju-87 έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:52Θυμισε μας στην ΕΣΣΔ ποσες απεργιες εκαναν οι εκει εργατες και τι αποτελεσμα ειχαν...alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:49Ενοχλεί που διαμαρτύρονται. Τί δεν καταλαβαίνεις; Ο πολίτης έχει δικαίωμα στην άποψη μόνο όταν ψηφίζει. Μετά δεν πρέπει να λέει κιχ, και ακόμα χειρότερα να κάνει, για τίποτα. Μόνο να σκύβει το κεφάλι και να λέει γιες σερ.
Να το αγοράσεις και να το διαβάσεις. Από κει και πέρα, για να καταλάβω, εσύ είσαι οπαδός των σοβιετικών και ενδιαφέρεσαι να επιβάλλεις το ίδιο μοντέλο και ρωτάς;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Οι κύριοι συνδικαλιστές τα αποφασίζουν αυτά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:39https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... kathigiton
Αν ήθελαν να κάνουν κάτι στην πράξη θα έκαναν μια 7ήμερη παντού να παραλύσουν τα πάντα να δεις τι καλά σφίγγουν τα κωλαράκια μερικών.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά...
-
Εχω καταλήξει ότι ελάχιστοι είναι οι μισθωτοί στο φόρουμ. Οι περισσότεροι είναι μικροαστοί. Εδώ κατάλαβα γιατί οι ΚΚΕδες όποτε λένε μικροαστός μετά φτύνουν στο δρόμο. Για να μην τον φτύσουν στη μάπα.Χαοτικός έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:58Αντίδραση κι αυτή με μία 24ωρη απεργία!alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 11:49
Να μην ξεχνάμε τον όρο που είχε εισαχθεί από αντισυμβατικά ή εναλλακτικά σχήματα μέσα στο κίνημα. Συνδικαλιστική γραφειοκρατία . Μάλλον με αυτό θα πρέπει να ασχολείται ο κάθε αριστερός ή συνειδητοποιημένος γενικώτερα παρα με τις μαλακίες των δεξιών ναιναίκων.
Μην απαντάς σε δεξιούς σοβαρά!
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:52Τους επαίτες τους πληρώνω άμα γουστάρω μάγκα. Τους άλλους τους πληρώνω από την τσέπη μου για να διδάσκουν τα παιδιά μου και ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να κάνουν. Μόνο ρέκλα και δήθεν διαμαρτυρία για να κλείσουν κάνα δρόμο και να κάνουν τη ζωή μου ακόμα δυσκολότερη.stavmanr έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:47Γιατί οι επαίτες σε ενοχλούν όταν τρως και δεν κάθονται να διαμαρτυρηθούν σε μία γωνιά του πάρκου;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 10:39https://www.cnn.gr/news/ellada/story/19 ... kathigiton

Εγώ πληρώνω ρε

οι μισθωτοί είναι πολλοί, οι αργόμισθοι σαν την πάρτη σου είναι ελάχιστοι.alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:02Εχω καταλήξει ότι ελάχιστοι είναι οι μισθωτοί στο φόρουμ. Οι περισσότεροι είναι μικροαστοί. Εδώ κατάλαβα γιατί οι ΚΚΕδες όποτε λένε μικροαστός μετά φτύνουν στο δρόμο. Για να μην τον φτύσουν στη μάπα.
κλάψε και φτύνε.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Γιατί να κλάψω; Μια χαρά είμαι γω. Αλλοι κλαίνε κι αρχίζουν τα ad hominem. Οσο για το φτύσιμο... ναι. Αυτό χρειάζεται υπερπαραγωγή με τόσους πολιτικά καθυστερημένους μικροαστούς εδώ μέσα κι εκεί έξω. Δηλάδή, στην τελική, να μιλήσει ο μεγαλοαστός και να βρίζει τους απεργούς το καταλαβαίνεις ρε παιδί μου. Τα συμφέροντά του υπερασπίζεται ο άνθρωπος. Να μιλήσει κι ο μικροαστός και να διαμαρτυρηθεί γιατί κάνουν απεργία οι μισθωτοί, τη στιγμή που απ το δικό του μαγαζί δεν θα ψωνίζουν όταν μειώνεται το εισόδημά τους ή η σύνταξή τους, είναι κάπως. Και ξέρεις που θα δεις το μεγάλο το κλάμα; Οταν θα κλείσουν. Και δεν θα χουν πάρει χαμπάρι και γιατί κλείσανε. Τόφια σε λέω.Athos έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:13οι μισθωτοί είναι πολλοί, οι αργόμισθοι σαν την πάρτη σου είναι ελάχιστοι.alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:02Εχω καταλήξει ότι ελάχιστοι είναι οι μισθωτοί στο φόρουμ. Οι περισσότεροι είναι μικροαστοί. Εδώ κατάλαβα γιατί οι ΚΚΕδες όποτε λένε μικροαστός μετά φτύνουν στο δρόμο. Για να μην τον φτύσουν στη μάπα.
κλάψε και φτύνε.
Σε ζηλεύω που μπορείς μέσα στη χαώδη και ταραχώδη πορεία μέσα στο χρόνο διατηρείς πιστά την αγνή παραδοσιακή συνταγή με τη φροντίδα και το μεράκι των προγόνων μας. Έχεις δίκιο. Ο άλλος είναι αργόμισθος. Ναι είναι μικροψώλης. Φοράει φτηνά παπούτσια και δεν του πήρε ο μπαμπάς του τάμπλετ του μαλάκα! Άμα σου πει κάνα καινούργιο που δεν έχεις ξανακούσει, έχε μαζί και το καθρεφτάκι καλού κακού ε;Athos έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:13οι μισθωτοί είναι πολλοί, οι αργόμισθοι σαν την πάρτη σου είναι ελάχιστοι.alexandroso έγραψε: ↑25 Σεπ 2019, 12:02Εχω καταλήξει ότι ελάχιστοι είναι οι μισθωτοί στο φόρουμ. Οι περισσότεροι είναι μικροαστοί. Εδώ κατάλαβα γιατί οι ΚΚΕδες όποτε λένε μικροαστός μετά φτύνουν στο δρόμο. Για να μην τον φτύσουν στη μάπα.
κλάψε και φτύνε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη εργατική (εργασιακή) απεργία στην ιστορία έγινε στην αρχαία Αίγυπτο τον 12ο αιώνα π.Χ.
από Frappezitis » 03 Απρ 2025, 05:44 » σε Ιστορία - 5 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
03 Απρ 2025, 07:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χεσμένη η κυβέρνηση με την ΑΠΕΡΓΙΑ κατέφυγε στην τρομοκρατία
από Ληστοσυμμορίτης » 19 Νοέμ 2024, 12:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 2075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
06 Φεβ 2025, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρωνουν και οι αερολιμένες στην πανελλαδική απεργία στις 28 Φλεβάρη
από Ληστοσυμμορίτης » 23 Φεβ 2025, 01:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
23 Φεβ 2025, 14:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκη των Δημοκρατικών σε πολλές πολιτείες με επίκεντρο το δικαίωμα στην άμβλωση
από Ίακχος » 08 Νοέμ 2023, 10:14 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Νοέμ 2023, 10:14
-