Φριζής για Μπουτάρη
- wooded glade
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Φριζής για Μπουτάρη
Έχω την εντύπωση ότι ο ραββίνος, πέρα από τη θεατρικότητα, είναι ελαφρώς δεξιότερα των τύπων που καρπαζώσανε τον Μπουτάρη. Η διαφορά με Βελόπουλους και λοιπούς μονίμως τσατισμένους είναι ότι αυτός το κάνει όρθιος. Ο όρθιος ακροδεξιός για εμένα παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον από τον καθιστό ακροδεξιό. Βέβαια για να ολοκληρωθεί η ψευδαίσθηση της επικείμενης δράσης η κάμερα θα έρπεπε να τον ακολουθεί δεξιά αριστερά. Σαν ένα εκκρεμές. Σαν κάτι που από ώρα σε ώρα θα σημάνει με ένα βαθύ ντον.
- Υδράργυρος
Μορντεχάι θεε πάρε την παέ. Ότι πρέπει για αρχηγός ακροδεξιού κόμματος στην Ελλάδα. Και δε θα μπορεί να τους πει και κανένας ναζί με ραβίνο αρχηγό
- wooded glade
Εμένα δεν μου αρέσει που χρησιμοποιεί τους "liberals" στην Αμερικανική εκφορά (= συνοδοιπόροι του διεθνούς κομμουνισμού), τη στιγμή που ο Καρανίκας μας λέει άλλα, η Ντόρα μας λέει άλλα κλπ.
Οι liberals είναι οι παλιοί whiggs, Λόϋντ Τζωρτζ, Κλεμανσώ και όχι ο ... Ρουβίκωνας.
Να ψάξει να βρει άλλον προσδιορισμό για τον Καρανίκα. Τι ραββίνος είναι ;
Κατά τα άλλα έχει δίκιο και είναι κρίμα που δεν τον ακούει η Μοσσάντ να έρθει εδώ και να περιλάβει ωρισμένους.
Οι liberals είναι οι παλιοί whiggs, Λόϋντ Τζωρτζ, Κλεμανσώ και όχι ο ... Ρουβίκωνας.
Να ψάξει να βρει άλλον προσδιορισμό για τον Καρανίκα. Τι ραββίνος είναι ;
Κατά τα άλλα έχει δίκιο και είναι κρίμα που δεν τον ακούει η Μοσσάντ να έρθει εδώ και να περιλάβει ωρισμένους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
υποθετω οτι ειναι ελληνας ισραηλιτικης καταγωγης
Είναι απόγονος του ήρωος Μαρδοχαίου Φριζή
like για το ενδιαφερον σου!
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Έχει και τη φωτογραφία του στη βιβλιοθήκη, πίσω του ακριβώς.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ειναι λίγο κάπως πάντως Πριν από χρόνια σε τελετή για τον Φριζή που ταν καλέσμενος έκανε κακό χαμό μπροστά σε όλη την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία
Δεν είναι πάντως Ελλαδα Ισραηλ μόνιμα διαμένει Πρέπει να ανήκει και στο λικουντ πολιτικα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Alexander the Great
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:00Έχω την εντύπωση ότι ο ραββίνος, πέρα από τη θεατρικότητα, είναι ελαφρώς δεξιότερα των τύπων που καρπαζώσανε τον Μπουτάρη.
Εκπρόσωπος στην Ελλάδα, του ακροδεξιού ισραηλινού κομματος Otzma Yehudit
ΥΓ Ραββινος ειναι μονο ενας,το Gizmo
Ραβίνος εξηγεί γιατί ο Χίτλερ μισούσε τους Εβραίους
Άστα αυτά και βρες ένα τρόπο να τον φέρεις εδώ, αλλιώς συντονιστηλίκια ξέχνα τα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2018, 09:07
Μορντεχάι θεε πάρε την παέ. Ότι πρέπει για αρχηγός ακροδεξιού κόμματος στην Ελλάδα. Και δε θα μπορεί να τους πει και κανένας ναζί με ραβίνο αρχηγό

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Προδευτικό άτομοΖούμε σε μια εποχή, δυστυχώς, που ο καθένας μπορεί να λέει ό'τι θέλει

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κι όμως η φώτο είναι από την κηδεία του Γιάννη Μπουτάρη
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2024, 23:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 925 Προβολές
-