12 μίλια, ανακυρηξη.
12 μίλια, ανακυρηξη.
Μετά από όλες τις προκλήσεις τις Τουρκίας, νομίζω ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε στην επέκταση της υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια, πράγμα που αποτελεί άλλωστε αναφαίρετο δικαίωμα μας.
Νομίζω ότι είναι καλό θέμα προς συζήτηση.
Νομίζω ότι είναι καλό θέμα προς συζήτηση.
-
Re: 12 μίλια, ανακυρηξη.
Έχεις στρατό να χτυπηθεί με τον Τούρκο έστω για ένα μήνα; γιατί αυτή είναι όλη η συζήτηση. Αν δεν έχεις θα κάνεις όλη την ώρα την παπια
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πρωτα πρεπει να μηδενισουμε τις εισερχομενες ροες μεταναστων με προσχημα τον Κορωναϊό
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Σατανικό. Απορώ πως δεν το σκέφθηκε κανείς ακόμη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 14:48Πρωτα πρεπει να μηδενισουμε τις εισερχομενες ροες μεταναστων με προσχημα τον Κορωναϊό
Οι τύποι που αποκαθήλωσαν επί χρόνια την εθνική άμυνα τώρα στέλνουν τα θρασύτατα μποτάκια τους να μας κηρύσσουν πως πρέπει να κάνουμε την πάπια γιατί δεν έχουμε στρατό.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Και κανεις δεν θα μπορει να μας πει τιποταmao mao έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 14:49Σατανικό. Απορώ πως δεν το σκέφθηκε κανείς ακόμη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 14:48Πρωτα πρεπει να μηδενισουμε τις εισερχομενες ροες μεταναστων με προσχημα τον Κορωναϊό
Αρίστος for Tsirpas
Αρκετά τους ανεχτηκαμε, και έχουμε και πολλά ατού.
Πρώτον είμαστε μέλη της ΕΕ και μπορούμε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε συμφωνία. Δεύτερον πλήρη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, κλείσιμο συνόρων, εμπάργκο. Καμία σχέση με αυτήν την κολοχωρα, απαγόρευση ταξιδιών εκεί σε Έλληνες πολίτες.
Δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν ή έστω κάποια από αυτά, αλλά πραγματικά έχουν ξεφύγει τελείως. Κάπου πρέπει να αντιδράσουμε γιατί πάμε από φάπα σε φάπα και λέμε και ευχαριστώ.
Πρώτον είμαστε μέλη της ΕΕ και μπορούμε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε συμφωνία. Δεύτερον πλήρη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, κλείσιμο συνόρων, εμπάργκο. Καμία σχέση με αυτήν την κολοχωρα, απαγόρευση ταξιδιών εκεί σε Έλληνες πολίτες.
Δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν ή έστω κάποια από αυτά, αλλά πραγματικά έχουν ξεφύγει τελείως. Κάπου πρέπει να αντιδράσουμε γιατί πάμε από φάπα σε φάπα και λέμε και ευχαριστώ.
Βάλε και δημοψήφισμα!Μετά από όλες τις προκλήσεις τις Τουρκίας, νομίζω ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε στην επέκταση της υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια, πράγμα που αποτελεί άλλωστε αναφαίρετο δικαίωμα μας.

- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να λυθούν ορισμένα θέματα με Αλβανία και κυρίως με Ιταλία.
- Philip Mortimer
Εγώ προτείνω αφού μας προκαλούν οι Τούρκοι να τους προκαλέσουμε κι εμεις παίρνοντας την Κωνσταντινούπολη για να εκπληρωθούν οι προφητείες.
- Philip Mortimer
Μετά θα είμαστε έτοιμοι για Κωνσταντινούπολη.Belisarius έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 14:55Για να γίνει αυτό θα πρέπει να λυθούν ορισμένα θέματα με Αλβανία και κυρίως με Ιταλία.
μια χαρα στρατο εχεις ... @@ δεν εχειςΔημοκράτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 14:44Έχεις στρατό να χτυπηθεί με τον Τούρκο έστω για ένα μήνα; γιατί αυτή είναι όλη η συζήτηση. Αν δεν έχεις θα κάνεις όλη την ώρα την παπια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Είμαι υπέρ της επίθεσης στην Τουρκία. Το πολύ-πολύ να διαλυθεί η Ελλάδα, θα έχουμε ελπίδες σε μια νέα Οντέσσα, Βιένη, Τεργέστη, και Πίζα.
Ordem e Progresso.
- Philip Mortimer
-