90% είναι οι ίδιοι που γεμίζουν τις εκκλησίες που έκλεισαν!

Δεν πρόσεξα...έβαλα αναζήτηση "λαϊκή αγορά σήμερα" στις εικόνες και μου την έβγαλε.Philip Mortimer έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 15:51
Ρε...Από πότε είναι η φωτό; Βλέπω σηματακι Ελευθεροτυπίας
Αδερφέ,έχω τον πατέρα μο (81 με καρδιολογικά) στη Ζάκυνθο, με τα 5 κρόύσματα και τον έναν νεκρό και μου είπε το πρωί πως θα πάει στη Χώρα για ψώνια!
Λάθος! Ο Κυριάκος δεν άφησε κάθε ενορία να επιλέξει αν θα κλείσει την εκκλησία της...τις έκλεισε όλες!
Covid-19 έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 16:01Αδερφέ,έχω τον πατέρα μο (81 με καρδιολογικά) στη Ζάκυνθο, με τα 5 κρόύσματα και τον έναν νεκρό και μου είπε το πρωί πως θα πάει στη Χώρα για ψώνια!
Αφού αλληλογαμηθήκαμε στα μπινελίκια τον έπεισα να μείνει μέσα και να του πάει ότι χρειάζεται ο ξάδερφός μου (στη πόρτα και χωρίς επαφή).
Τον πήρα στο κινητό 2 ώρες μετά να δω αν του τα πήγε και ήταν στο καφενείο του χωριού κι έπαιζε πρέφα!
Τον γαμάς ή όχι κ. Πρόεδρε;
Ναι γαμώ το κεφάλι του!Στύγιος έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 16:04Covid-19 έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 16:01Αδερφέ,έχω τον πατέρα μο (81 με καρδιολογικά) στη Ζάκυνθο, με τα 5 κρόύσματα και τον έναν νεκρό και μου είπε το πρωί πως θα πάει στη Χώρα για ψώνια!
Αφού αλληλογαμηθήκαμε στα μπινελίκια τον έπεισα να μείνει μέσα και να του πάει ότι χρειάζεται ο ξάδερφός μου (στη πόρτα και χωρίς επαφή).
Τον πήρα στο κινητό 2 ώρες μετά να δω αν του τα πήγε και ήταν στο καφενείο του χωριού κι έπαιζε πρέφα!
Τον γαμάς ή όχι κ. Πρόεδρε;
C' est fini..