12 λογοι οι εξης 11
12 λογοι οι εξης 11
Ποιον εχουν image maker εκει στο Μητσοτακαιικο, τον Καρανικα;
http://m.tribune.gr/politics/news/artic ... riako.html
Δε μπορω να ποσταρω τη θεικη φωτο, μονο το λινκ. Παντως με τουτα και με τ'αλλα προβλεπεται Τσιπρας ως το 2028.
http://m.tribune.gr/politics/news/artic ... riako.html
Δε μπορω να ποσταρω τη θεικη φωτο, μονο το λινκ. Παντως με τουτα και με τ'αλλα προβλεπεται Τσιπρας ως το 2028.
Re: 12 λογοι οι εξης 11
πάντως λόγους 12 αναφέρει, σε 11 προτάσεις οκ, αλλά 12 λόγους 

11 χρόνια που δούλεψε ; στην Ζίμενς ;
Ξέρω πόση αξιοκρατία υπάρχει στον ιδιωτικό τομέα, σίγουρα μέτρησε μόνο το βιογραφικό δεν διάβασαν το ονοματεπώνυμο ούτε αναγνώρισαν την βαμπιρόφατσά του στην συνέντευξη.
Ξέρω πόση αξιοκρατία υπάρχει στον ιδιωτικό τομέα, σίγουρα μέτρησε μόνο το βιογραφικό δεν διάβασαν το ονοματεπώνυμο ούτε αναγνώρισαν την βαμπιρόφατσά του στην συνέντευξη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ξεχασε να βαλει και τα χρονια της πολιτικης εξοριας, αλλα μαλλον θα σκιαχτηκε το 13αρι μη και τονε πουν γρουσουζη

Ενώ ολοι οι αφανείς - αγνωστοι βασίζονται και καθαρίζουν με το βιογραφικό τους και ποτέ με γνωριμίες. 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
όχι ρε παιδί μου, αλλά ξέρουν να μετράνε μέχρι το 12

Πολλές φορές και πάνω από 12 - συμφωνα με την σχωρεμένη Μαλβίνα - που αναρωτιόταν η δεσποινίδα σε σχέση με την προώθηση της καριέρας της '' Είναι πολλοί ακόμα ;''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτή είναι η κατάντια μας. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που είναι η ενσάρκωση παρωδίας άεργου πουθενά του κομματικού σωλήνα που του έδωσαν το δαχτυλίδι, οπότε τα στάνταρ που βάζουμε για έναν πρωθυπουργό πλέον είναι να "Έχει δουλέψει".Έχει δουλέψει..
Το καλό γιαούρτι θέλει υπομονή, φροντίδα και αγάπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αντί να χτενίζουν τις κατσίκες και τα πρόβατά τους εκεί στη νδ ας μαζέψουν κάνα σοβαρό στέλεχος. Με ένα καλό εξαψήφιο πακέτο συν μπένεφιτς, είμαι έτοιμος να χαράξω και να εκτελέσω επικοινωνιακή στρατηγική που οι ζαίοι θα παραμιλάνε εκλιπαρώντας για έλεος. Αλλά άμα είσαι μια ζωή μέσα στη μυζήθρα, τα τσαρούχια και τα αστέρια της μπεργκίνας πού να δεις μπαλίτσα; Που; Ρωτάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 04 Ιουν 2018, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
...Λες και δεν είναι σίγουρη η εκλογή του πάντως.
Όχι όλοι ρε, δεν είναι όλοι από Πελοπόννησο, άλλοι δεν έχουν μπάρμπα, άλλοι δεν έχουν αξιοπρέπεια, έχει πολλές περιπτώσεις πάντως.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
άντε ψήφισε φωφάρα και μη μας ζαλίζεις τον έρωτα μουσαφιραίεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιουν 2018, 17:33Αντί να χτενίζουν τις κατσίκες και τα πρόβατά τους εκεί στη νδ ας μαζέψουν κάνα σοβαρό στέλεχος. Με ένα καλό εξαψήφιο πακέτο συν μπένεφιτς, είμαι έτοιμος να χαράξω και να εκτελέσω επικοινωνιακή στρατηγική που οι ζαίοι θα παραμιλάνε εκλιπαρώντας για έλεος. Αλλά άμα είσαι μια ζωή μέσα στη μυζήθρα, τα τσαρούχια και τα αστέρια της μπεργκίνας πού να δεις μπαλίτσα; Που; Ρωτάω.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαυροβασίλης
εδώ το διαβάσατε πρώτα, γατάκια
Μαυροβασίλης @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
να θυμήσω δε ότι η δαπομάδα επικοινωνίας του Κ. έχει κάμει τριςχειρότερες μλκς:
βλ. ομιλία με αχυρόμπαλες (ήγουν ΣΑΝΟ), πόζα με ριστρέττο, συνέντευξη στην τατιάνα, κτλ
υγ: στηρίζω μπιντ ΣΕ
Μαυροβασίλης @ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
να θυμήσω δε ότι η δαπομάδα επικοινωνίας του Κ. έχει κάμει τριςχειρότερες μλκς:
βλ. ομιλία με αχυρόμπαλες (ήγουν ΣΑΝΟ), πόζα με ριστρέττο, συνέντευξη στην τατιάνα, κτλ
υγ: στηρίζω μπιντ ΣΕ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
06 Σεπ 2024, 12:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σκυλακάκης: Όλα τα αυθαίρετα που χτίζονται στο εξής θα κατεδαφίζονται
από Ίακχος » 08 Ιαν 2024, 13:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 1356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
09 Ιαν 2024, 12:22
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 2101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41