Καταλαβαινετε οτι επειδη βγαλατε γλωσσα το φατουρο θα ειναι ανεπαναληπτο ε ;
Παρακαλουνται οι διαφοροι "εγω δεν ειμαι συριζα αλλά..." να περασουν απο εδω να μας εξηγησουν τι ειναι ολα αυτα τα ποσα που πηγαν στους "δαπιτες των κεκ".
Τα 600 ειναι για ενα μηνα.Τα 800 ειναι για 45 ημερες.Awesomatic έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:15600<800 και 600<<1070.
Περιμένω να δωθεί ολόκληρο το επίδομα όταν οι υπόλοιποι πήραν 800. Οι ζαίοι είναι ζαίοι και έκαναν ζαιηλίκια που θα τα πληρώσουν αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είμαστε από -200 ως -470€.
Βρε οι ζαίοι ένα ζαίοι και αυτά που έκαναν θα διερευνηθούν. Αλλά γιατί τα 600 είναι μόνο για τον Απρίλιο όταν οι άλλοι πήραν και μισό Μάρτη;under έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:20Τα 600 ειναι για ενα μηνα.Τα 800 ειναι για 45 ημερες.Awesomatic έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:15600<800 και 600<<1070.
Περιμένω να δωθεί ολόκληρο το επίδομα όταν οι υπόλοιποι πήραν 800. Οι ζαίοι είναι ζαίοι και έκαναν ζαιηλίκια που θα τα πληρώσουν αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είμαστε από -200 ως -470€.
Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Περιμενω να μας πουνε οι "εγω δεν ειμαι συριζα αλλά..." γιατι εδιναν τοσα εκατομμυρια απο τον συριζα στους "δαπιτες" κεκατζηδες.
Οι αλλοι ξαναλεω πηραν 800 για 45 ημερες.Οι δικηγοροι 600 για 30 ημερες.Awesomatic έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:26Βρε οι ζαίοι ένα ζαίοι και αυτά που έκαναν θα διερευνηθούν. Αλλά γιατί τα 600 είναι μόνο για τον Απρίλιο όταν οι άλλοι πήραν και μισό Μάρτη;
Θέλω να ελπίζω ότι θα πιέσουν οι Δικηγόροι αφού έχουν τις αποδείξεις από ποτέ πλήττονται με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Οχι ρε μλκ.Beria έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:26Ρε Αντερ είναι θλιβερό αυτό που κάνεις
Το έντιμο θα ήταν να πεις 'οκ μαλακία έγινε, πάμε παρακάτω'
Στη χειρότερη να κάνεις καμια βδομάδα την πάπια, να περάσει. Να ξεχαστεί.
Αλλά αυτό το 'κι εσείς δίνατε λεφτά' είναι για κλάμματα
Προφανώς όλοι έδιναν λεφτά. Ποτέ δεν ήταν αυτό το ζήτημα.
Από το 1990 περισσότερα τα μισά χρήματα από τα ΕΣΠΑ που αφορούν κατάρτιση περνάνε από τα ΚΕΚ. Μηχανή πασοκτζήδικη είναι τα ΚΕΚ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει έναν συρφετό που ζητούσε φράγκα.
Δεν σταμάτησε ποτέ, απλώς κόπηκαν τα μεγάλα ποσά για κατάρτιση με το τελευταίο ΕΣΠΑ και φυτοζωούσαν τα περισσότερα.
Μην ρεζιλεύεσαι
Τίποτε δεν θα γίνει επί της ουσίας πέρα από πόλεμο προπαγάνδας και θα σου πω αμέσως τον λόγο : η ΕΕ δεν γνωριζει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά Ελληνική Δημοκρατία.Εάν κάποιος βγάλει κάποια προγράμματα λάθος,η ΕΕ θα ζητήσει επιστροφή χρημάτων.
Είσαι μαλάκας αντεράκοunder έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:33Οχι ρε μλκ.Beria έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 13:26Ρε Αντερ είναι θλιβερό αυτό που κάνεις
Το έντιμο θα ήταν να πεις 'οκ μαλακία έγινε, πάμε παρακάτω'
Στη χειρότερη να κάνεις καμια βδομάδα την πάπια, να περάσει. Να ξεχαστεί.
Αλλά αυτό το 'κι εσείς δίνατε λεφτά' είναι για κλάμματα
Προφανώς όλοι έδιναν λεφτά. Ποτέ δεν ήταν αυτό το ζήτημα.
Από το 1990 περισσότερα τα μισά χρήματα από τα ΕΣΠΑ που αφορούν κατάρτιση περνάνε από τα ΚΕΚ. Μηχανή πασοκτζήδικη είναι τα ΚΕΚ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει έναν συρφετό που ζητούσε φράγκα.
Δεν σταμάτησε ποτέ, απλώς κόπηκαν τα μεγάλα ποσά για κατάρτιση με το τελευταίο ΕΣΠΑ και φυτοζωούσαν τα περισσότερα.
Μην ρεζιλεύεσαι
Θλιβερο ειναι αυτο που κανεις ΕΣΥ για να μην συζητησουμε την ουσια.
Μας πρηζατε τον ΠΟΥΤΣΟ οτι καναμε εξυπηρετηση σε ημετερους.
Τωρα ΕΣΥ πρεπει να μας πεις ποιοι ειναι οι ημετεροι και ποιοι εκαναν τις εξυπηρετησεις ΚΑΙ ΜΕΤΑ θα δουμε ποιος ειναι ο θλιβερος.
Πρωτα θα δουμε γιατι εσυ και οι αλλες λουλιτσες εδω μεσα δεν βγαζατε μιλια για αυτα τα εκατονταδες εκατομμυρια.
Περιμενω τωρα να μου πεις ποιοι ειναι οι ημετεροι της ΝΔ.Μετα συζηταμε και τα υπολοιπα.