ένας άνθρωπος με χαμηλότερο IQ κι απ' τον Τσίπρα, περιμένει στη γνωία για να μας κυβερνήσει...

Δεν αντιλέγω, αλλά ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των δυο?
Όταν με δικαστικό πραξικόπημα βάζεις στη φυλακή το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα, αυτό δεν είναι εκτροπή δημοκρατικού αποτελέσματος? Η Πόρνη ΝΔ το έκανε, και καμαρώνει γι' αυτό.Portia έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 19:29Οι πρωτοι δεν ειχαν εκτρεψει ποτε δημοκρατικο αποτελεσμα ειτε εκλογικο ειτε δημοψηφισματος. Επισης δεν αναγνωρισαν μακεδονικες ταυτοτητες και γλωσσες στους κατσαπλιαδες των Βαλκανιων δινοντας τους το απολυτο δικαιωμα να προβουν σε διεκδικησεις εις βαρος των παιδιων σου.
Στο πχόρουμ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: θα ψήφιζαν τα ναζί χρυσαύγουλα!Kauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 20:13Όταν με δικαστικό πραξικόπημα βάζεις στη φυλακή το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα, αυτό δεν είναι εκτροπή δημοκρατικού αποτελέσματος? Η Πόρνη ΝΔ το έκανε, και καμαρώνει γι' αυτό.
Όσο για μακεδονική ταυτότητα, πρώτη αυτή πήγε να δώσει το όνομα στους κατσαπλιάδες. Και ακόμα πιο πρίν, ο Καραμανλής δεν ήταν που αποδέχτηκε το να υπάρχει η "σοσιαλιστική δημοκρατία της Μακεδονίας" στην Γιουγκοσλαβία, επειδή του το είπαν οι Αμερικάνοι (που τότε ήθελαν να καλοπιάσουν τον Τίτο)?
Πιο άθλιο κόμμα από τη ΝΔ δεν υπάρχει, αφού απορροφά ψήφους ανθρώπων που αλλιώς θα ψήφιζαν εθνικιστικά.
Εσύ θα ψηφίσεις το κόμμα που θα έχει τον καλύτερο μπουφέ, έτσι?Nandros έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 23:05Στο πχόρουμ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: θα ψήφιζαν τα ναζί χρυσαύγουλα!Kauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 20:13Όταν με δικαστικό πραξικόπημα βάζεις στη φυλακή το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα, αυτό δεν είναι εκτροπή δημοκρατικού αποτελέσματος? Η Πόρνη ΝΔ το έκανε, και καμαρώνει γι' αυτό.
Όσο για μακεδονική ταυτότητα, πρώτη αυτή πήγε να δώσει το όνομα στους κατσαπλιάδες. Και ακόμα πιο πρίν, ο Καραμανλής δεν ήταν που αποδέχτηκε το να υπάρχει η "σοσιαλιστική δημοκρατία της Μακεδονίας" στην Γιουγκοσλαβία, επειδή του το είπαν οι Αμερικάνοι (που τότε ήθελαν να καλοπιάσουν τον Τίτο)?
Πιο άθλιο κόμμα από τη ΝΔ δεν υπάρχει, αφού απορροφά ψήφους ανθρώπων που αλλιώς θα ψήφιζαν εθνικιστικά.
.
Καμία διαφορά στα εθνικά θέματα (ο Κούλης δεν είχε κάν άποψη για το Σκοπιανό, και περίμενε να δεί τί θα κάνει ο Καμμένος για να πράξει ανάλογα).Η διαφορά μεταξύ μονόφθαλμου και αθεόστραβου.
Αν δεν βλέπεις διαφορές, είναι δικό σου θέμα. Αναφορικά δε με το "μνημονιάκηδες" δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να πω την άποψη μου για τους οχιτζήδες του περήφανου χθες που πανηγυρίζουν για τα ναι του σήμερα.Kauldron έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 21:43Εσύ θα ψηφίσεις το κόμμα που θα έχει τον καλύτερο μπουφέ, έτσι?Nandros έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 23:05Στο πχόρουμ λέμε τα πράγματα με το όνομα τους: θα ψήφιζαν τα ναζί χρυσαύγουλα!Kauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 20:13Όταν με δικαστικό πραξικόπημα βάζεις στη φυλακή το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα, αυτό δεν είναι εκτροπή δημοκρατικού αποτελέσματος? Η Πόρνη ΝΔ το έκανε, και καμαρώνει γι' αυτό.
.Καμία διαφορά στα εθνικά θέματα (ο Κούλης δεν είχε κάν άποψη για το Σκοπιανό, και περίμενε να δεί τί θα κάνει ο Καμμένος για να πράξει ανάλογα).Η διαφορά μεταξύ μονόφθαλμου και αθεόστραβου.
Καμία διαφορά στα οικονομικά (μνημονιάκηδες και οι μεν, μνημονιάκηδες και οι δε).
Οι Σανελάκηδες ήταν οχιτζήδες και τώρα γίνανε νενέκοι.Αν δεν βλέπεις διαφορές, είναι δικό σου θέμα. Αναφορικά δε με το "μνημονιάκηδες" δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να πω την άποψη μου για τους οχιτζήδες του περήφανου χθες που πανηγυρίζουν για τα ναι του σήμερα.
Βλέπουμε τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Κατά τα άλλα, χαρακτήρισε με όπως γουστάρεις. Είτε θαυμάστρια του Κούλη, είτε φιλελέρα, είτε χρυσαυγίτισσα, είτε πιγκουίνα, το ίδιο μου κάνει. Μόνον συριζανελίτισα μην με πεις γιατί θα καταγγείλω το ποστ. Το θεωρώ την μέγιστη ύβρι.Kauldron έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 21:59Οι Σανελάκηδες ήταν οχιτζήδες και τώρα γίνανε νενέκοι.Αν δεν βλέπεις διαφορές, είναι δικό σου θέμα. Αναφορικά δε με το "μνημονιάκηδες" δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να πω την άποψη μου για τους οχιτζήδες του περήφανου χθες που πανηγυρίζουν για τα ναι του σήμερα.
Οι ΝΔΣόκοι ήταν νενέκοι απ' την αρχή και παρέμειναν.
Αποτέλεσμα, νενέκοι και οι μεν, νενέκοι και οι δε.
Συνεπώς συμφωνείς μ' αυτό που λέω.
Για τις διαφορές σε εθνικά θέματα, αν τις έβλεπες κι εσύ, σίγουρα θα τις έλεγες. Προφανώς δεν τις βλέπεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν.
Άλλο λέω άλλο μου απαντάς. Δεν σε χαρακτήρισα, και ούτε έχω σκοπό να το κάνω. Για τους 2 "μεγάλους" σχηματισμούς μίλησα.Βλέπουμε τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Κατά τα άλλα, χαρακτήρισε με όπως γουστάρεις. Είτε θαυμάστρια του Κούλη, είτε φιλελέρα, είτε χρυσαυγίτισσα, είτε πιγκουίνα, το ίδιο μου κάνει. Μόνον συριζανελίτισα μην με πεις γιατί θα καταγγείλω το ποστ. Το θεωρώ την μέγιστη ύβρι.
Νομίζω ότι η επιλογή του μονόφθαλμου σε σχέση με τον στραβό είναι απάντηση. Αυτό αφορά και στο θέμα των εκλογών. Αν έχω να επιλέξω μεταξύ αυτών των δύο συνδυασμών θα επιλέξω χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό τους νουδοπασόκους. Και δεν είμαι χαζοχαρούμενο για να ψάχνω το τι "με εκφράζει" στον κοινοβουλευτικό συρφετό. Άλλο τα ράφια της βιβλιοθήκης μου και άλλο τα ράφια στο σουπερμάρκετ.Kauldron έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 22:51Άλλο λέω άλλο μου απαντάς. Δεν σε χαρακτήρισα, και ούτε έχω σκοπό να το κάνω. Για τους 2 "μεγάλους" σχηματισμούς μίλησα.Βλέπουμε τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Κατά τα άλλα, χαρακτήρισε με όπως γουστάρεις. Είτε θαυμάστρια του Κούλη, είτε φιλελέρα, είτε χρυσαυγίτισσα, είτε πιγκουίνα, το ίδιο μου κάνει. Μόνον συριζανελίτισα μην με πεις γιατί θα καταγγείλω το ποστ. Το θεωρώ την μέγιστη ύβρι.