Οι επόμενες εκλογές..

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Οι επόμενες εκλογές..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 27 Ιουν 2018, 08:58

κ οι μεθεπόμενες θα είναι οι πιο βρώμικες των τελευταίων 60 χρόνων.
Ακομα πιο βρώμικες απ’ αυτές που κέρδιζε ο μπαμπάς του Κούλη (φτου φτου) κι έγινε πρωθυπυργός με την 3η προσπάθεια με τη βοήθεια του μπαμπά του Κατσίκη.
Δεν περιμένω να είναι μιά κι έξω οι επόμενες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Οι επόμενες εκλογές..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 27 Ιουν 2018, 09:10

Δεν θα είναι βρώμικες γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι απατεώνες που είναι τώρα στην κυβέρνηση θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Δεν τους σώζει ούτε θεϊκή παρέμβαση.

Η μόνη βρωμιά θα είναι η απελπισμένη προσπάθεια με κάθε μέσο των ΣΑΝΕΛ να αποφύγουν το ειδικό δικαστήριο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 27 Ιουν 2018, 09:14

To μόνο πρόβλημα στις επόμενες εκλογές θα είναι οι προσπάθειες των συριζοανελ να τις τορπιλίσουν. Προσωπικά τους έχω ικανούς και για νοθεία ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους.
Λογικά μετά την ήττα και την απομάκρυνση από τις θέσεις ευθύνης που έχουν οι Συριζαίοι θα επιστρέψουν σιγά σιγά στα γνωστά τους ποσοστά χωρίς όμως την δυνατότητα να γλύφουν τους πόλους της εξουσίας όπως έκανα όλο το 90 και 2000.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 27 Ιουν 2018, 09:17

hades έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:14
To μόνο πρόβλημα στις επόμενες εκλογές θα είναι οι προσπάθειες των συριζοανελ να τις τορπιλίσουν. Προσωπικά τους έχω ικανούς και για νοθεία ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους.
Λογικά μετά την ήττα και την απομάκρυνση από τις θέσεις ευθύνης που έχουν οι Συριζαίοι θα επιστρέψουν σιγά σιγά στα γνωστά τους ποσοστά χωρίς όμως την δυνατότητα να γλύφουν τους πόλους της εξουσίας όπως έκανα όλο το 90 και 2000.
Το συστημα δουλευει διπολικα εαν καταρευσει ο Συριζα θα πρεπει να μου ορισεις ποιος θα ειναι ο αλλος πολος της κεντραριστερας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 27 Ιουν 2018, 09:20

zteo έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:17
hades έγραψε:
Το συστημα δουλευει διπολικα εαν καταρευσει ο Συριζα θα πρεπει να μου ορισεις ποιος θα ειναι ο αλλος πολος της κεντραριστερας.
θα βγει καινούριος
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 27 Ιουν 2018, 09:23

hades έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:20
zteo έγραψε:
hades έγραψε:
θα βγει καινούριος
Δεν προλαβαινει και δεν υπαρχει περιπτωση βολευτειτε με τον Συριζα.Το μονο που θα δημιουργηθει ειναι ενα κομμα στα δεξια μεταξυ ΝΔ και ΧΑ με απωτερο σκοπο να αντικαταστησει την ΝΔ στην κεντροδεξια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 27 Ιουν 2018, 09:29

Τσίπρας χαλάρα, αν καταφέρει να κάνει και το χωρισμό κράτους εκκλησίας, θα χτυπήσει 40αρι.

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 27 Ιουν 2018, 09:30

zteo έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:23
hades έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:20
zteo έγραψε:

θα βγει καινούριος
Δεν προλαβαινει και δεν υπαρχει περιπτωση βολευτειτε με τον Συριζα.Το μονο που θα δημιουργηθει ειναι ενα κομμα στα δεξια μεταξυ ΝΔ και ΧΑ με απωτερο σκοπο να αντικαταστησει την ΝΔ στην κεντροδεξια.
και όμως θα δεις σενάριο όπως με το ΠΑΣΟΚ από την αντίστροφη.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 27 Ιουν 2018, 12:15

Awesomatic έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:10
Δεν θα είναι βρώμικες γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι απατεώνες που είναι τώρα στην κυβέρνηση θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Δεν τους σώζει ούτε θεϊκή παρέμβαση.

Η μόνη βρωμιά θα είναι η απελπισμένη προσπάθεια με κάθε μέσο των ΣΑΝΕΛ να αποφύγουν το ειδικό δικαστήριο.
Κανενα ειδικο δικαστηριο δεν θα γινει.
Κορακος κορακου ματι δεν βγαζει.
Εδω θα μαστε.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 27 Ιουν 2018, 12:25

βρώμικος είναι ο λαός, όχι οι εκλογές.

συμφωνω με υπερκουλ, 40αρι ο συριζα και χωρις καν να αγγιξει εκκλησια.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 27 Ιουν 2018, 12:27

Με πάνω απο 50% αποχή, θα ψηφίσουν μόνο οι ΔΥ, ποιον δεν θα τους απολήσει, και οι τρομοκρατημένοι συνταξιούχοι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 27 Ιουν 2018, 12:28

nik_killthemall έγραψε:
27 Ιουν 2018, 12:25
βρώμικος είναι ο λαός, όχι οι εκλογές.

συμφωνω με υπερκουλ, 40αρι ο συριζα και χωρις καν να αγγιξει εκκλησια.
κανενα 25ρι ο Συριζα και κανα 30αρι μαξ η ΝΔ..... δεν τους βγαινει για αυτο θα το βρωμισουν.

Άβαταρ μέλους
billy huge
Phorum.gr user: Billy Huge

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 27 Ιουν 2018, 12:28

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
27 Ιουν 2018, 12:15
Awesomatic έγραψε:
27 Ιουν 2018, 09:10

Κανενα ειδικο δικαστηριο δεν θα γινει.
Κορακος κορακου ματι δεν βγαζει.
Εδω θα μαστε.
Συμφωνώ.
Και πέραν αυτού, ο λαός είναι βαθιά αποχαυνωμένος. Ξεχνά τα πάντα και γρήγορα.
Vae Victis

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιουν 2018, 12:38

Τι θα πει βρώμικες; Όρισε το.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 27 Ιουν 2018, 22:40

hades έγραψε:
Όντως, δεν πάει το μυαλό στο πως θα κάνει ο Σύριζα εκλογές που θα είναι 100% ότι θα τις χάσει.
Και καλά ο Τσίπρας...
Ο Παππάς τώρα θα κατέβει να χάσει;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών