Οι επόμενες εκλογές..
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι επόμενες εκλογές..
κ οι μεθεπόμενες θα είναι οι πιο βρώμικες των τελευταίων 60 χρόνων.
Ακομα πιο βρώμικες απ’ αυτές που κέρδιζε ο μπαμπάς του Κούλη (φτου φτου) κι έγινε πρωθυπυργός με την 3η προσπάθεια με τη βοήθεια του μπαμπά του Κατσίκη.
Δεν περιμένω να είναι μιά κι έξω οι επόμενες.
Ακομα πιο βρώμικες απ’ αυτές που κέρδιζε ο μπαμπάς του Κούλη (φτου φτου) κι έγινε πρωθυπυργός με την 3η προσπάθεια με τη βοήθεια του μπαμπά του Κατσίκη.
Δεν περιμένω να είναι μιά κι έξω οι επόμενες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Οι επόμενες εκλογές..
Δεν θα είναι βρώμικες γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι απατεώνες που είναι τώρα στην κυβέρνηση θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Δεν τους σώζει ούτε θεϊκή παρέμβαση.
Η μόνη βρωμιά θα είναι η απελπισμένη προσπάθεια με κάθε μέσο των ΣΑΝΕΛ να αποφύγουν το ειδικό δικαστήριο.
Η μόνη βρωμιά θα είναι η απελπισμένη προσπάθεια με κάθε μέσο των ΣΑΝΕΛ να αποφύγουν το ειδικό δικαστήριο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
To μόνο πρόβλημα στις επόμενες εκλογές θα είναι οι προσπάθειες των συριζοανελ να τις τορπιλίσουν. Προσωπικά τους έχω ικανούς και για νοθεία ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους.
Λογικά μετά την ήττα και την απομάκρυνση από τις θέσεις ευθύνης που έχουν οι Συριζαίοι θα επιστρέψουν σιγά σιγά στα γνωστά τους ποσοστά χωρίς όμως την δυνατότητα να γλύφουν τους πόλους της εξουσίας όπως έκανα όλο το 90 και 2000.
Λογικά μετά την ήττα και την απομάκρυνση από τις θέσεις ευθύνης που έχουν οι Συριζαίοι θα επιστρέψουν σιγά σιγά στα γνωστά τους ποσοστά χωρίς όμως την δυνατότητα να γλύφουν τους πόλους της εξουσίας όπως έκανα όλο το 90 και 2000.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Το συστημα δουλευει διπολικα εαν καταρευσει ο Συριζα θα πρεπει να μου ορισεις ποιος θα ειναι ο αλλος πολος της κεντραριστερας.hades έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:14To μόνο πρόβλημα στις επόμενες εκλογές θα είναι οι προσπάθειες των συριζοανελ να τις τορπιλίσουν. Προσωπικά τους έχω ικανούς και για νοθεία ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
θα βγει καινούριοςzteo έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:17Το συστημα δουλευει διπολικα εαν καταρευσει ο Συριζα θα πρεπει να μου ορισεις ποιος θα ειναι ο αλλος πολος της κεντραριστερας.hades έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:14To μόνο πρόβλημα στις επόμενες εκλογές θα είναι οι προσπάθειες των συριζοανελ να τις τορπιλίσουν. Προσωπικά τους έχω ικανούς και για νοθεία ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Δεν προλαβαινει και δεν υπαρχει περιπτωση βολευτειτε με τον Συριζα.Το μονο που θα δημιουργηθει ειναι ενα κομμα στα δεξια μεταξυ ΝΔ και ΧΑ με απωτερο σκοπο να αντικαταστησει την ΝΔ στην κεντροδεξια.hades έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:20θα βγει καινούριοςzteo έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:17Το συστημα δουλευει διπολικα εαν καταρευσει ο Συριζα θα πρεπει να μου ορισεις ποιος θα ειναι ο αλλος πολος της κεντραριστερας.hades έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:14To μόνο πρόβλημα στις επόμενες εκλογές θα είναι οι προσπάθειες των συριζοανελ να τις τορπιλίσουν. Προσωπικά τους έχω ικανούς και για νοθεία ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υπερκουλτουριάρης
Τσίπρας χαλάρα, αν καταφέρει να κάνει και το χωρισμό κράτους εκκλησίας, θα χτυπήσει 40αρι.
και όμως θα δεις σενάριο όπως με το ΠΑΣΟΚ από την αντίστροφη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κανενα ειδικο δικαστηριο δεν θα γινει.Awesomatic έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:10Δεν θα είναι βρώμικες γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι απατεώνες που είναι τώρα στην κυβέρνηση θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Δεν τους σώζει ούτε θεϊκή παρέμβαση.
Κορακος κορακου ματι δεν βγαζει.
Εδω θα μαστε.
- nik_killthemall
βρώμικος είναι ο λαός, όχι οι εκλογές.
συμφωνω με υπερκουλ, 40αρι ο συριζα και χωρις καν να αγγιξει εκκλησια.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Με πάνω απο 50% αποχή, θα ψηφίσουν μόνο οι ΔΥ, ποιον δεν θα τους απολήσει, και οι τρομοκρατημένοι συνταξιούχοι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΜπλεΜπουμπυς
κανενα 25ρι ο Συριζα και κανα 30αρι μαξ η ΝΔ..... δεν τους βγαινει για αυτο θα το βρωμισουν.nik_killthemall έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 12:25βρώμικος είναι ο λαός, όχι οι εκλογές.
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
Συμφωνώ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 12:15Κανενα ειδικο δικαστηριο δεν θα γινει.Awesomatic έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 09:10Δεν θα είναι βρώμικες γιατί απλά το αποτέλεσμα θα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι απατεώνες που είναι τώρα στην κυβέρνηση θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. Δεν τους σώζει ούτε θεϊκή παρέμβαση.
Κορακος κορακου ματι δεν βγαζει.
Εδω θα μαστε.
Και πέραν αυτού, ο λαός είναι βαθιά αποχαυνωμένος. Ξεχνά τα πάντα και γρήγορα.
Vae Victis
- Dwarven Blacksmith
-
- Phorum.gr user: independent_44
Όντως, δεν πάει το μυαλό στο πως θα κάνει ο Σύριζα εκλογές που θα είναι 100% ότι θα τις χάσει.
Και καλά ο Τσίπρας...
Ο Παππάς τώρα θα κατέβει να χάσει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ΔΕΝ βγει η ΝΔ αυτοδυναμη στις επόμενες εκλογες
από panos291 » 19 Φεβ 2025, 14:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 145 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
05 Μαρ 2025, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με ενιαιο κοινο ψηφοδελτιο οι επομενες εκλογες λεει το ΥΠΕΣ
από George_V » 28 Ιαν 2025, 17:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
28 Ιαν 2025, 21:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές για να ηττηθεί ο Μητσοτάκης. Στηρίζουμε;
από georgebi » 11 Σεπ 2024, 11:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
11 Σεπ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα Βαρυσήμαντη δήλωση Μαδουραιου "Θα ψηφίσω Πλεύση Ελευθερίας στις επόμενες εκλογές "
από Μαδουραίος » 04 Ιουν 2023, 07:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 50 Απαντήσεις
- 1757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
05 Ιουν 2023, 23:19
-