Τις πταίει για την ανασφάλεια των πολιτών σε σχέση με την εγκληματικότητα; Τα ρεπορτάζ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Τις πταίει για την ανασφάλεια των πολιτών σε σχέση με την εγκληματικότητα; Τα ρεπορτάζ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 14 Ιούλ 2018, 19:55

μετά τη θεωρία του ωραίου κοιμωμένου που πρέπει να εφαρμόζουν οι πολίτες όταν πέφτουν θύματα σκληρών εγκληματιών

η λύση για την εγκληματικότητα απ' ό,τι καταλαβαίνουμε θα πρέπει να ναι κάτι του τύπου να απαγορευθούν τα ρεπορτάζ σε σχέση με αυτή για να μη μαθαίνει ο κοσμάκης και τρομοκρατείται ασκόπως :smt047
μα είναι δυνατόν να δημιουργείται μία κακή εικόνα για την ελλάδα του συριζα και αυτό να θεωρείται νόμιμο; :102:

Άβαταρ μέλους
Drexler

Re: Τις πταίει για την ανασφάλεια των πολιτών σε σχέση με την εγκληματικότητα; Τα ρεπορτάζ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler » 14 Ιούλ 2018, 21:49

Ζουν αναμεσα μας.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τις πταίει για την ανασφάλεια των πολιτών σε σχέση με την εγκληματικότητα; Τα ρεπορτάζ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Ιούλ 2018, 13:52

όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν μειωθεί από το 2013 και είναι πλέον κάτω του μέσου όρου της ΕΕ:
c31059519_1532650580165483_7953967059220561920_n.jpg

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Ιούλ 2018, 13:53

οπότε για την ανασφάλεια των πολιτών ξεκάθαρα φταίνε οι μπουρδελιάρηδες (ΜΜΕ, πολιτικοί, εγκληματικές συμμορίες που για την ώρα παραμένουν νόμιμα κόμματα) που προπαγανδίζουν ψέματα.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 15 Ιούλ 2018, 13:54

ο εγκεφαλικος καλλος μηπως πταιει;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 15 Ιούλ 2018, 14:20

όταν στα χωρια πολλα σπιτια ανοίγονται μερα μεσημερι από ρομα (ελληνες βουργαρους ρουμανους)

όταν το ιδιο γινεται στις μικρες πολεις από τους ιδιους δραστες συν ελληνες αλβανοι κτλ

όταν στα προάστεια αθηνας κι μεγαλων πολεων κανει θραυση η αλβανικη μαφια η γεωργιανη η ρωσικη κτλ

στον υπουργο κι στους λοιπους αντι δημοκρατικούς αριστερα,κκε,μαοικοι νεοφιλ κι τροτσκιστες φταινε οι ειδήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 15 Ιούλ 2018, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 15 Ιούλ 2018, 14:22

κι πρωτοτυπο

για την ανασφαλεια του πολιτη φταινε τα ΜΜΕ,που κατά ταλλα προπαγανδιζουν με χερια κι ποδαρια το αντεθνικο κι αντιδημοκρατικο νεοφιλελεφτερο μοντελο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 15 Ιούλ 2018, 14:24

θεωρητικα στις πολεις δε θα επρεπε να υπαρχει ουτε ενα εγκλημα που να μενει ατιμωρητο σε μια κοινωνια με ενεργους πολιτες

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 15 Ιούλ 2018, 18:56

foscilis έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 13:52
όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν μειωθεί από το 2013 και είναι πλέον κάτω του μέσου όρου της ΕΕ:

c31059519_1532650580165483_7953967059220561920_n.jpg
Πρώτον ξέρεις πολύ καλά ότι τα στοιχεία είναι ψευδή - έχει πέσει πολύ ψαλίδι όπως και στα στοιχεία για την ανεργία. Π.χ. κάτι γελοιότητες όπως τα παιδάκια μας λεωφορεία ή ρίχνουν μολότωφ στους αστυνομικούς δεν μπαίνουν μέσα - όπως δεν μπαίνουν μέσα οι μικροκλοπές από συγκεκριμένες μειονότητες για "ρατσιστικούς λόγους".
Δεύτερον, εγώ θέλω τα ποσοστά εγκληματικότητας που είχαμε το καλοκαίρι του 1980 και πριν - μπορώ να τα έχω;

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Ιούλ 2018, 19:04

Ω είμαι σίγουρος ότι η ΕΕ λέει ψέματα και ο Μπαρμπαρούσης λέει αλήθεια.
Δεύτερον, εγώ θέλω τα ποσοστά εγκληματικότητας που είχαμε το καλοκαίρι του 1980 και πριν
Άμα θες να πας να ζήσεις στο 1980 μπορείς, λέγεται ορεινή Αλβανία.

Άντε πια μας ζαλίσατε τ' αρχίδια με την εποχή των γιαγιάδων μας που οι λεμονιές ανθίζαν στις γειτονιές.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 15 Ιούλ 2018, 19:40

foscilis έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 19:04
Εγώ ξέρω π.χ. ότι οι βιοτεχνίες στον Ασπρόπυργο έχουν καταθέσει όχι μόνο ερώτημα στη βουλή για τις επιθέσεις που δέχονται από τους γιουφτούς, όχι μόνο διαμαρτυρία αλλά και ήδη πάρα πολλές έχουν φύγει και έχουν πάει σε άλλες περιοχές της Αττικής.
Γιατί;;; Μα έχει πέσει η εγκληματικότητα κατά ΕΕ και είναι όλοι τους φασίστες της ΧΑ!!! :smt005:
foscilis έγραψε:
Ενώ στην δική πολιτισμένη Ελλάδα μπορεί να σιδερώνουν ηλικιωμένους, μπορούν να επιτίθενται και να κλέβουν κόσμο μέρα μεσημέρι και φυσικά να κλέβουν ασύστολα κατοικίες και βιοτεχνίες. Βίτσια που τα έχει ο πολιτισμένος foscilis !!!

foscilis έγραψε:
Άντε πια μας ζαλίσατε τ' αρχίδια με την εποχή των γιαγιάδων μας που οι λεμονιές ανθίζαν στις γειτονιές.
Ναι γιατί τότε κυβερνούσαν άνθρωποι που σκέφτονταν τους πολίτες και βίαζαν τους εγκληματίες, ενώ σήμερα κυβερνούν οι εγκληματίες και βιάζουν τους πολίτες!!!!

.

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 15 Ιούλ 2018, 21:16

foscilis έγραψε:
Δεύτερον, εγώ θέλω τα ποσοστά εγκληματικότητας που είχαμε το καλοκαίρι του 1980 και πριν

κι τι σχεση εχι η μαφιοζικη αλβανια με την ελλαδα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

μη μας ζαλισεις τους ορχεις ρε φοσκυλαρε

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 15 Ιούλ 2018, 21:20

κι για πληροφορηση προς κάθε χαντακωμενο

το λεκ πηρε τα πανω του από τα εισοδηματα των ναρκοεμπορων

τριαντα δις βγαζουν το χρονο,για αυτό λεω κι όχι μονο εγω την αλβανια μαφιοζικη

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 16 Ιούλ 2018, 16:00

Η ανασφάλεια των πολιτών όσον αφορά την εγκληματικότητα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υπερπροβολή αυτών των ειδήσεων από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο καθώς και από την προπαγάνδα ακροδεξιών φασιστικών παρατάξεων και των οπαδών τους.
Είναι γνωστό πως ο τρόμος και η καταστροφολογία σε αυτήν την χώρα πουλάνε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών